merhaba güzeller..
bu hafta bol nçbet tutup sürekli yorgun olduğumdan hiç giremedim topiğe..
bir arda internet hattımızı aklıselim yöneticimizin koparması sebebi ile giremedim...
neyse internet sorunu çözüldü ama nöbetler bitmedi.. bu hafta gün aşırı nöbetteyim...
nöbetlerden de hep kilo almış olarak çıkıyorum maalesef...
şimdi biraz geçmişe bakayım...
cecoş geçmiş olsun dikkat et cimcimeyeBenim cimcimede demin uydu ( yarım saat olmadı ) yine uyandı cadı
Akşam üzere ben annemle telefonda konuşurken sen buzdolabının üst rafına uzanamamış ( mutfağa gittiğini bile görmedik ) sonra çaktırmadan plastik sandalyesinide taşımış ( ufacık ) çıkmış üzerine tabi fayansta dururmu o sandalye :26: cadı düştü tabi ben o sesle telefonu da anında bırakıp koştum. Şükür birşey olmadı ama ne olur ne olmaz bir kaç saat uyutmadım. Demin bir yarım saat uyudu sonrada ağlayarak uyandı. Artık bu huysuzluğu sabaha kadar gider tahminimce çünkü çok nazlıyız
Babasına aşık olan kız şimdi onla yatmak bile istemedi sırf beni istiyor bu gibi durumlarda
Eskinden bende en az haftanın bir günü mutlaka birşeyler yapardım değişik ( kek, pasta ve kurabiye tarzında ) ama şimdi ne mümkün hem kilo bakımından hemde küçük cadı bakımndan
canım sizede geçmiş olsun ucuz atlatmışsınızoy canım kıyamam yaa...çok geçmiş olsun...yamyamlar ne zekiler yaa...2buçuk yaşındaydı demi seninki..benim büyük 4 yaşında küçük 14 aylık...geçende benim büyük cadı sen tabureyi al odasında yüksek bi şifonyer var üstünde toka kutusu var onu almaya çalış tabi tabure yeterli gelmemiş çekmecenin tutacağına basmış yükselmek için sonrada orda kalmış inememiş bir bağırıyo ödüm koptu bişey oldu diye nasıl fırladım gittim hatırlamıyorum ama çok korkmuş alışık değil böyle şeylere yeni yeni başlıyo böyle yaramazlıklara...ağlaya ağlaya anlatıyo sonra bebeğime toka takıcaktım sonra okula götürcektim diyee...
ah canııımmm teşekkür ederim. canım ben pek takmadığım için veriyorumDafi ablacimmmmmmm besi biyerden hayirli olsun, esin nekadar düsünceli masallah, darisi basimaaagüle güle tak ve kimseyede verme haa ona göreeee sen cok iyi niyetlisin ama bi besi biyerde 2 senede geri gelmezmi??? ben utandim suracikta
neyse
Banucum minik cadiya gecmis olsun benimde ödüm kopardi birden düsse, allahtan bisey olmamis ama daka basi agliyormusneyse olcak okadar naz
esracim cok tatli cikmissin canimmmm umarim aksamin güzel gecmistir
çok teşekkür ederim daha fazlaları sizlerin olsun inşaAllahverilmiş sadakanız varmış Banucum. geçmiş olsun. çok tatlı maşallah küçüğün, nazar da değiyordur ona
afiyet olsun Nuhancım. uzun aradan sonra kahve ve çikolata beraber fazla uyarıcı gelmiştir. bol su işe yarar, sen içmişsin zaten. dikkat et kendine canım.
sağol tatlım, güzeldi akşamımız. evde kalsak can sıkıcı şeyler konuşacaktın. yemeğimizi yedik, kahvemizi içtik geldik. seneye sen de sevgilinle dışarda olursun inşallah :) gittiğimiz yerde mum yaktıranlar, gül hediye edenler vardı. bizden geçmiş ya. tuhafsıyor insan bir süre sonra.
bu arada Dafi abla, hayırlı olsun demeyi unuttum okudum ama. çoğalsın 5er 5er beşibiryerdelerin inşallah
yenacım görmeden yatmışım çok uykum var sorma bugün 3.günüm az uyuyorum da :)bana yetmiyor yani sen nasılsın canımasumancığım naber canım..
selamun aleyküm kısceleriiiimmmmm
hayırlı sabahlar,
hayırlı cumalar,
booollll eksili bir gün diliyorum.........
benden pek ümit yok ama sizin mutluluğunuz benim mutluluğum
daficiğim beşibiryerden hayırlı olsun...sen de sevgililer günü hediyeni almış oldun bu bağlam da :)
nuhancığım, ne güzel bir ikilidir o. Ben de çok severim kahve, çikolata veya kahve, kek veya kahve, pasta veya kahve, tramisuIkilisini...
deryacığım,yaşadığın yalnızlık hissini ben de çoğu zaman yaşarım..sonra eşimle kendi kurduğumuz cumhuriyetimizi hatırlar görür ve şükrederim..
Ama bir kaç gün kendimi üzüp hırpaladıktan sonra..
Hediyen güzel aynı zaman da pek anlamlıymış :) bol ter atmalar..
Bak bugün okuduğum söz beni çok etkiledi kendini şanslı gör lütfen..
"ne güzeldir, anne ve babanızın hala çaldığınız kapının arkasında ya da hattın öbür ucunda olması..." (ayşe kulin)
[sıze=3]ay kızlar ben eşimin face deki mesajlarnı temizlerken (tabi birazda okuya okuya )
zaman geçmiş kimseler kalmamış[/sıze]
[sıze=3]cecoş geçmiş olsun dikkat et cimcimeye[/sıze]
[sıze=3]canım sizede geçmiş olsun ucuz atlatmışsınız [/sıze]
[sıze=3]ah canııımmm teşekkür ederim. Canım ben pek takmadığım için veriyorumIncilerimi falan hep verdim.yeğenlerin hepsine inci dağıttım.beşibirlikleride yapıyorum yine onlara harcıyorum. Daha öncede yapmıştım. Bütün takılarımı bozdurdum.
Kız kardeşiminkileride sattık, eşimin yeğenini evlendirirken takılarını biz yapmıştık onlarıda sattık hepsini bir araya toplayıp,üzerine ekleyip, üç katlı ev aldık. En üst katı yeğene verdik, orta katı kızkardeşimlere verdik, alt katta giriş var oranın bir odası biraz küçük diye biz aldık. Benim evim var .orası fazlalıktı evi olmayan yeğenler kira vermeden orda oturdu. Hepsine sırayla ev aldık, şimdi son evlendirdiğimiz ( şu anda yanımızda kalan )yeğenler oturuyor. Bunuda takarım hep kıyafetimin içinde durur kimse görmez. Yatırım gibi birşeyBenim takılar arada işe yarıyor işte biraz birikim yaparsak köydeki evin işi bitince birikimleri toparlar yeğenin takılarınıda bozdurur onlarada güzel bir daire alırız. Sonra takı yapılır yine. Onların oturduğu evide misafirhane yaparım belki . çoookk hayallerim var [/sıze]
[sıze=3]çok teşekkür ederim daha fazlaları sizlerin olsun inşaallah
ay birtane daha olsa bozdurur umreye giderim ama değilmiBu sene çok gidesim var ama inşaat düğünler derken biraz zor gibi [/sıze]
Geçmiş olsun ceco abla Allahtan bişey olmadan atlatmışsınız valla bu veletler çok fena oluyolar ya ama rabbim onları koruyo yaBenim cimcimede demin uydu ( yarım saat olmadı ) yine uyandı cadı
Akşam üzere ben annemle telefonda konuşurken sen buzdolabının üst rafına uzanamamış ( mutfağa gittiğini bile görmedik ) sonra çaktırmadan plastik sandalyesinide taşımış ( ufacık ) çıkmış üzerine tabi fayansta dururmu o sandalye :26: cadı düştü tabi ben o sesle telefonu da anında bırakıp koştum. Şükür birşey olmadı ama ne olur ne olmaz bir kaç saat uyutmadım. Demin bir yarım saat uyudu sonrada ağlayarak uyandı. Artık bu huysuzluğu sabaha kadar gider tahminimce çünkü çok nazlıyız
Babasına aşık olan kız şimdi onla yatmak bile istemedi sırf beni istiyor bu gibi durumlarda
Eskinden bende en az haftanın bir günü mutlaka birşeyler yapardım değişik ( kek, pasta ve kurabiye tarzında ) ama şimdi ne mümkün hem kilo bakımından hemde küçük cadı bakımndan
Nuhan ablacım afiyet olsun ama yaramamış anlaşılan geçmiş olsun ablacımselam.....
Dünden buyana hayalini kurduğum cikolatamı türk kahvesi eşlinde yedim. yanında bir adette muz yedim... (2 adet kaçamak yaptım....) (çikolatam 5cmx3cm gibi birseydi)
kahve, bitter çikolata ve muz en çok sevdigim şeydir...
86 gündür vücuduma hiç şeker girmemişti 10 dak sonra miğdemde bir ağrı ve baş ağrısı başladı... bol su ve soda içerek, diger komik birseyde; 24 kitchen izleyerek yeni yeni kendime geldim...(İnsan diyet yaparken yemek kanalı izlermi ya.... acayip hosuma gidiyor sanki onları yapabiceğim) way be şu migde denen şey ne ilğinç şekersizliğe bile alışmış şeker girince bana kızdı... uf ya kaçamak yaptım işgence çektim resmen.
ay kızlar ben eşimin face deki mesajlarnı temizlerken (tabi birazda okuya okuya )
zaman geçmiş kimseler kalmamış
cecoş geçmiş olsun dikkat et cimcimeye
canım sizede geçmiş olsun ucuz atlatmışsınız
ah canııımmm teşekkür ederim. canım ben pek takmadığım için veriyorumincilerimi falan hep verdim.yeğenlerin hepsine inci dağıttım.beşibirlikleride yapıyorum yine onlara harcıyorum. daha öncede yapmıştım. bütün takılarımı bozdurdum.
kız kardeşiminkileride sattık, eşimin yeğenini evlendirirken takılarını biz yapmıştık onlarıda sattık hepsini bir araya toplayıp,üzerine ekleyip, üç katlı ev aldık. en üst katı yeğene verdik, orta katı kızkardeşimlere verdik, alt katta giriş var oranın bir odası biraz küçük diye biz aldık. benim evim var .orası fazlalıktı evi olmayan yeğenler kira vermeden orda oturdu. hepsine sırayla ev aldık, şimdi son evlendirdiğimiz ( şu anda yanımızda kalan )yeğenler oturuyor. bunuda takarım hep kıyafetimin içinde durur kimse görmez. yatırım gibi birşeybenim takılar arada işe yarıyor işte biraz birikim yaparsak köydeki evin işi bitince birikimleri toparlar yeğenin takılarınıda bozdurur onlarada güzel bir daire alırız. sonra takı yapılır yine. onların oturduğu evide misafirhane yaparım belki . çoookk hayallerim var
çok teşekkür ederim daha fazlaları sizlerin olsun inşaAllah
ay birtane daha olsa bozdurur umreye giderim ama değilmibu sene çok gidesim var ama inşaat düğünler derken biraz zor gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?