Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

zeynepçiğim,

Kızın nasıl.? sende benim gibi iyiki ameliyat oldu diyormusun.?
Gece uyuduğun da horlamadığı için, sessiz uyuduğu için gidip nefesini dinliyormusun :)

Emineciğim,

Ben de tüm inancımla AMİİİİİNN diyorum...

merhaba güzeller..

bu hafta bol nçbet tutup sürekli yorgun olduğumdan hiç giremedim topiğe..
bir arda internet hattımızı aklıselim yöneticimizin koparması sebebi ile giremedim...
neyse internet sorunu çözüldü ama nöbetler bitmedi.. bu hafta gün aşırı nöbetteyim...
nöbetlerden de hep kilo almış olarak çıkıyorum maalesef...

şimdi biraz geçmişe bakayım...

Kolay gelsin canım..

Bu gece burada işler kesat :)

Benim de saatim doldu çıkacağım birazdan..

ay kızlar ben eşimin face deki mesajlarnı temizlerken (tabi birazda okuya okuya )
zaman geçmiş kimseler kalmamış

cecoş geçmiş olsun dikkat et cimcimeye

canım sizede geçmiş olsun ucuz atlatmışsınız

ah canııımmm teşekkür ederim. canım ben pek takmadığım için veriyorum incilerimi falan hep verdim.yeğenlerin hepsine inci dağıttım.beşibirlikleride yapıyorum yine onlara harcıyorum. daha öncede yapmıştım. bütün takılarımı bozdurdum.
kız kardeşiminkileride sattık, eşimin yeğenini evlendirirken takılarını biz yapmıştık onlarıda sattık hepsini bir araya toplayıp,üzerine ekleyip, üç katlı ev aldık. en üst katı yeğene verdik, orta katı kızkardeşimlere verdik, alt katta giriş var oranın bir odası biraz küçük diye biz aldık. benim evim var .orası fazlalıktı evi olmayan yeğenler kira vermeden orda oturdu. hepsine sırayla ev aldık, şimdi son evlendirdiğimiz ( şu anda yanımızda kalan )yeğenler oturuyor. bunuda takarım hep kıyafetimin içinde durur kimse görmez. yatırım gibi birşey benim takılar arada işe yarıyor işte biraz birikim yaparsak köydeki evin işi bitince birikimleri toparlar yeğenin takılarınıda bozdurur onlarada güzel bir daire alırız. sonra takı yapılır yine. onların oturduğu evide misafirhane yaparım belki . çoookk hayallerim var

çok teşekkür ederim daha fazlaları sizlerin olsun inşaAllah
ay birtane daha olsa bozdurur umreye giderim ama değilmi bu sene çok gidesim var ama inşaat düğünler derken biraz zor gibi

Son düzenleme:
selamun aleyküm kısceleriiiimmmmm
hayırlı sabahlar,
hayırlı cumalar,
booollll eksili bir gün diliyorum.........
benden pek ümit yok ama sizin mutluluğunuz benim mutluluğum

asumancığım naber canım..
yenacım görmeden yatmışım çok uykum var sorma bugün 3.günüm az uyuyorum da :)bana yetmiyor yani sen nasılsın canım
selamun aleyküm kısceleriiiimmmmm
hayırlı sabahlar,
hayırlı cumalar,
booollll eksili bir gün diliyorum.........
benden pek ümit yok ama sizin mutluluğunuz benim mutluluğum

aleyküm selam daficim
benden de umut yok ama amin diyorum güzel duana

Başsağlığı dileğinde bulunan tüm arkadslara allah razı olsun rabbım kimseye boyle acı yaşatmasın dıyorum...

sevgili yena ben bu söze bayıldım .. Annem ve babamm.. Rabbım basımızdan eksık etmesın.

dafi abla basımda senın gıbı bır buyuğun olmasını ne isterdım. Senın yeğenlerınle olan ılışkılerıne bayılıyorum...ınş umreye de gıdersın oralarda bızım için bol bol dua edersın.

Herkese hayırlı bır cuma dılıyorum...

Ben kılo bıldırımı yapayım yena.. Bır yerden baslamak lazım.. 2 kılo fazlalıkla geri donuyıorum...

91.5

hemen bildirimimi yapayım. işime doneyim. artık yeni tarımda tartılıyorum.
gecen hafta 92.5
bu hafta 92.9 biri beni durdursuuuuun.
inşallah diğer arkideşler vermiştir de bana da moral olur....

Arnazar hiç canını sıkma 2 kilo bişey değil ben sebepsiz aldım daha da fazlasını Allah sağlık versin de geri veririz inşallah

Son düzenleme:
günaydınnn kızlarrrrrrr..hayıelı cumalarr....nasılsınızzz...dilerim herkezler iyidir ve güzel kilolar vermiştirrr..ben bugün dışarıda olucamm istanbulda hava baya serin yağmur var..sonunda kırdım gibi takılan kilomuu 82 yi gördüm..7 lii rakamları görmem için 2.5 kilo kaldıı..

kilom:::: 82.6

spor:::60 dk yok denecek kadar azz...

listeyle ilgilenen arkadaşlar teşekkürlerr...helal edin hakkınızıı..

Herkese kocaman günaydın kilom geçen hafta 94.5 e çıkmıştı bu hafta 94.0 biraz dengesiz gidiyorum bu aralar yaptım kaçamaklardan olsa gerek bi alıyorum bir veriyorum umarım herkes iyidir bol kilo vermeli haftalar diliyorum

KIZLAR GÜNAYDIN
Herkeşlere mutlu huzurlu bo eksi bildirimli bi gün diliyorum ben yine çok uykusuzum oğluşumun bronşları doldu bu seferde valla çok kötü gece doğru dürüst uyuyamadı sürekli ağladı ne yapsam iyi gelir kızlar tecrübeli olanlar biraz bilgi versin bana dün wix sürdüm topuklarına felan ama pek fayda etmedi kendim burdayım ama aklım evde valla neyse öpüldünüz kızlar

Geçmiş olsun ceco abla Allahtan bişey olmadan atlatmışsınız valla bu veletler çok fena oluyolar ya ama rabbim onları koruyo ya
Nuhan ablacım afiyet olsun ama yaramamış anlaşılan geçmiş olsun ablacım

Ablacım beşibiyerdelerini güle güle takın iyi günlerde kullan ya ablacım sen nasıl iyi yürekli bi insansın rabbim gönlünden geçen ne varsa önüne sunsun inşallah...Amiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnn

günaydıııınnnn

bu hafta sporum 145 dakika

bol nöbet, bol fast food ,az su sonucu kilom 85,9 maalesef... yani gelen 1,600 gr... umarım ödemdir sadece de cumaya kadar kurtulurum bunlardan..

nuhancım sende benim kaçamaklarıma 30 tane falan +++++++ koyabilirsin

hepinize bol eksili güzel bir gün dilerim...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…