İnşallah en kısa zamanda uçuralım bu kiloları Asumancığım. Bu hafta birden bir şey dank etti kafama ve topladım kendimi, bu ruh halini bozmamaya çalışacağım, ucundan bozdum mu devamı fena geliyor :) Dukan'ın verdirdikleri gerigeldi o zaman sende de? Gerçi senin boyun benden uzun olduğu için durum daha iyidir gene, bende göbek filan iyice kötü çıkmaya başladı. 44 zorlanarak kapanıyor diyebilirimiyi akşamlar güzeller
..umutcum ben de 3 kilo kadar aldım veririz beraberce inşallah 82.5 civarlarındayım şu anda
...ip uçları için çok teşekkür ederim canım dediğin gibi ilk tecrübem olucak Birde şeyi soracaktım bu şeker hamurunu iki gün önce yapsam nasıl olur yani pastayıda bir gün evvel yapacağım ya ( yani pandispanyası iç dolgusu falan ) hani birde şeker hamuruyla uğraşmak vaktimi alır diye düşündüm bir an hani sert oluyor demişsin ya. Hazır olursa bir gün kala pastaya ağırlık veririm doğum gününde de hemen şeker hamuruna sırf ağırlık verebilirim hazır olunca
Bu arada Tomurcuk malum bebeişden dolayı yatıyorDoğuma kadar devam edicek bildiğim kadarıyla zaten az kalmıştı yanılmıyorsam En son meryem iyi haberlerini iletti hatta ebru hepimizi çoook özlemiş ve selam söylemiş
Meryem şükür döndü yuvaya hemde eskisinden daha iyi bir halde
Bu ara Adanadan yeni döndüğünden biraz temizlikti falan yoğunluğu vardır ama eminim en kısa zamanda oda yine gelir
Hatta geçen akşamda uğramıştı
efemcigim, çok sağol. oğluşunada geçmiş olsun..umarım yakin zamanda düzelir.
:) egedeniz kıyamam sana.. önümüzdeki hafta düzelir...
Kaçamaklakları sali gününden başlayarak yazmistim. Fikir güzel ama sağlıklı işlemiyor...ne yapacağımı bilemedim.
Kilo bildirimi: 80.9
Spor: 180dak. Bu hafta spora gidemedim... hiç birseye yetisemedim ki. az önce spordan geldim hiç keyfim yoktu...kendimi çok yorğun hissediyorum.
Merhabalar herkese :) Karanlık ve yağışlı bir sabah uykusuz şekilde uyansam da günüm güzel başladı. 02.00'de yatıp sabah 7 olmadan uyanmak biraz bünyeyi zorlasa da yürüyüşten sonra zinde hissediyorum kendimi. Tartı da çabalarımı sonuçsuz bırakmadı ona da sevindim biraz :)) Üstelik bu sabah şakır şakır yağan yağmur aldında yürüdüm, kollarıma, yüzüme yağmur damlaları çarparak, çok güzel bir histi. Montum süper yağmur geçirmez olsa da taytım sırılsıklam oldu gerçi, microfiber olmasına rağmen...
İşte böyle, girizgahtan sonra kilo bildirimine gelelim. Buradaki son bildirimimi hatırlayamadım, ama üzerine yaklaşık 3 kilo aldığım için gidiş kötüydü. Pazartesi tartıldığımda; 81.9 kg
Bu sabah; 80.7 kg :) Bir kısmı sudur sanırım ama olsun, umarım haftaya 70'li kilolara dönüş yaparım :))
Spor: 220 dk yürüyüş. (Azimle, her sabah, 45 dk :))
Canım geçmiş olsun..Çok dikkat etmek lazım bu canavarlara :) her an her şey yapabiliyorlar maalesef..
Ben kızım 5 yaşındayken jimnastiğe götürüyordum haftada 2 veya 3 gündü unuttum bak geçmiş zaman :)
bir kaç ay devam ettik. sonra araya bademcik ameliyatı girince tekrar gitmek istemedi..
Artistik jimnastik değil de ritmik jimnastiğe yönlendir götüreceksen eğer...
Artistik jimnastik kısa boylu kısa bacaklı olmalarına yol açıyor...
ama ritmikte sülün gibi oluyorlar sürekli zıplayarak çalıştıkları için...
ah canııımmm teşekkür ederim. canım ben pek takmadığım için veriyorum incilerimi falan hep verdim.yeğenlerin hepsine inci dağıttım.beşibirlikleride yapıyorum yine onlara harcıyorum. daha öncede yapmıştım. bütün takılarımı bozdurdum.
kız kardeşiminkileride sattık, eşimin yeğenini evlendirirken takılarını biz yapmıştık onlarıda sattık hepsini bir araya toplayıp,üzerine ekleyip, üç katlı ev aldık. en üst katı yeğene verdik, orta katı kızkardeşimlere verdik, alt katta giriş var oranın bir odası biraz küçük diye biz aldık. benim evim var .orası fazlalıktı evi olmayan yeğenler kira vermeden orda oturdu. hepsine sırayla ev aldık, şimdi son evlendirdiğimiz ( şu anda yanımızda kalan )yeğenler oturuyor. bunuda takarım hep kıyafetimin içinde durur kimse görmez. yatırım gibi birşeybenim takılar arada işe yarıyor işte biraz birikim yaparsak köydeki evin işi bitince birikimleri toparlar yeğenin takılarınıda bozdurur onlarada güzel bir daire alırız. sonra takı yapılır yine. onların oturduğu evide misafirhane yaparım belki . çoookk hayallerim var
çok teşekkür ederim daha fazlaları sizlerin olsun inşaAllah
ay birtane daha olsa bozdurur umreye giderim ama değilmibu sene çok gidesim var ama inşaat düğünler derken biraz zor gibi
günaydınnn kızlarrrrrrr..hayıelı cumalarr....nasılsınızzz...dilerim herkezler iyidir ve güzel kilolar vermiştirrr..ben bugün dışarıda olucamm istanbulda hava baya serin yağmur var..sonunda kırdım gibi takılan kilomuu 82 yi gördüm..7 lii rakamları görmem için 2.5 kilo kaldıı..
kilom:::: 82.6
spor:::60 dk yok denecek kadar azz...
listeyle ilgilenen arkadaşlar teşekkürlerr...helal edin hakkınızıı..
KIZLAR GÜNAYDIN
Herkeşlere mutlu huzurlu bo eksi bildirimli bi gün diliyorum ben yine çok uykusuzum oğluşumun bronşları doldu bu seferde valla çok kötü gece doğru dürüst uyuyamadı sürekli ağladı ne yapsam iyi gelir kızlar tecrübeli olanlar biraz bilgi versin bana dün wix sürdüm topuklarına felan ama pek fayda etmedi kendim burdayım ama aklım evde valla neyse öpüldünüz kızlar
Geçmiş olsun ceco abla Allahtan bişey olmadan atlatmışsınız valla bu veletler çok fena oluyolar ya ama rabbim onları koruyo ya
Nuhan ablacım afiyet olsun ama yaramamış anlaşılan geçmiş olsun ablacım
Ablacım beşibiyerdelerini güle güle takın iyi günlerde kullan ya ablacım sen nasıl iyi yürekli bi insansın rabbim gönlünden geçen ne varsa önüne sunsun inşallah...Amiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnn
Nuhancım harikasın, hep böyle devam edersin inşallah. haftaya 79u görürsün kesin :) haftasonu dinlen ve enerji toparla. daha uzun yolumuz :)
Umutcum çok sevindim gidenin bir kısmı su da olsa süper motivasyon olur yine de demek gelenin bir kısmı da ödemmiş
Ben de haftaya toparlayabilirim inşallah bugün de güne gideceğim zaten
Ben de ancak 44 bedene giriyorum pek farkımız yok yani senle canım
zeynepçiğim,
Kızın nasıl.? sende benim gibi iyiki ameliyat oldu diyormusun.?
Gece uyuduğun da horlamadığı için, sessiz uyuduğu için gidip nefesini dinliyormusun :)
Teşekkür ederim nuhan abla biraz önce aradım annemi daha iyi dedi bakalımefemcigim, çok sağol. oğluşunada geçmiş olsun..umarım yakin zamanda düzelir.
:) egedeniz kıyamam sana.. önümüzdeki hafta düzelir...
Kaçamaklakları sali gününden başlayarak yazmistim. Fikir güzel ama sağlıklı işlemiyor...ne yapacağımı bilemedim.
Kilo bildirimi: 80.9
Spor: 180dak. Bu hafta spora gidemedim... hiç birseye yetisemedim ki. az önce spordan geldim hiç keyfim yoktu...kendimi çok yorğun hissediyorum.
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Herkese bol eksili ve hayırlı cumlar diliyorum
Bu arada ben bronjları dolduysa buhar banyosu yapabilirmisin. Hani bir kaba sıcak su koyup içine wicks az birşey eritip çarşaf altından biraz nefes almaya çalışsa. Daha çok ufak biliyorum ama bir iki kere bile nefes alsa belki iyi gelir
Başkada benim aklıma gelen birşey yok maalesef :26: Umarım bir çare bulursun canımKızlardan belki biraz daha işe yarar bir fikir çıkabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?