Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın canlar,
yedik içtik, sıra hesaba geldi :) kilom 81.7 kg, yani + 600 gr. sporum da 160 dakika. sağlık olsun artık, arada böyle fren yapmak iyi geliyor. sonra daha büyük gazla ilerliyor insan.

Yenam & Asumanım şimdiden ellerinize sağlık. elleriniz dert görmesin inşallah.

gunaydin hatunlar kilomu bildireyim hemencik 106 kg. 500 gr giden ve sporda 300 dk hayirli cumalar dilerim adet olmasaydim daha cok kilo kaybim olurdu diye dusunuyorum cunku dikkat ettim yediklerime

efemcigim, çok sağol. oğluşunada geçmiş olsun..umarım yakin zamanda düzelir.

:) egedeniz kıyamam sana.. önümüzdeki hafta düzelir...

Kaçamaklakları sali gününden başlayarak yazmistim. Fikir güzel ama sağlıklı işlemiyor...ne yapacağımı bilemedim.

Kilo bildirimi: 80.9
Spor: 180dak. Bu hafta spora gidemedim... hiç birseye yetisemedim ki. az önce spordan geldim hiç keyfim yoktu...kendimi çok yorğun hissediyorum.

Son düzenleme:
ALLAHım sen bizi hayırlı insanlarla karşılaştır
ALLAHIM sen bizi doğru yola ilet
ALLAHIM sen bize afiyet ver
ALLAHIM sen bizi doğru olana yönelt.
ALLAHIM bize hem bu dünyada hem de ahirette dirlik ve huzur ve iyi bir kul olmayı nasip eyle YA RABBİ !
Kibirli , haset çıkaran insanlardan uzak tut.
Kalbi temiz ve en önemlisi de içinde ALLAH korkusu olanlarla beraber eyle RABBİM AMİNNN...

günaydınnnn
hayırlı cumalar kızlar...
yenacım beni aynı yazarmısın...gece arkadaşımda kaldım o yüzden tartılamadım..

dünki depresif halimi akşam iş çıkışı telefonda konuşurken anlayan arkadaşım davet etti canlı müzik olan bir cafeye gittik ...:)))) arkadaşımda kaldım iki depresif sabaha kadar sohbet muhabbet ettik ikimizede iyi geldi...:))

Merhabalar herkese :) Karanlık ve yağışlı bir sabah uykusuz şekilde uyansam da günüm güzel başladı. 02.00'de yatıp sabah 7 olmadan uyanmak biraz bünyeyi zorlasa da yürüyüşten sonra zinde hissediyorum kendimi. Tartı da çabalarımı sonuçsuz bırakmadı ona da sevindim biraz :)) Üstelik bu sabah şakır şakır yağan yağmur aldında yürüdüm, kollarıma, yüzüme yağmur damlaları çarparak, çok güzel bir histi. Montum süper yağmur geçirmez olsa da taytım sırılsıklam oldu gerçi, microfiber olmasına rağmen...

İşte böyle, girizgahtan sonra kilo bildirimine gelelim. Buradaki son bildirimimi hatırlayamadım, ama üzerine yaklaşık 3 kilo aldığım için gidiş kötüydü. Pazartesi tartıldığımda; 81.9 kg
Bu sabah; 80.7 kg :) Bir kısmı sudur sanırım ama olsun, umarım haftaya 70'li kilolara dönüş yaparım :))

Spor: 220 dk yürüyüş. (Azimle, her sabah, 45 dk :))

iyi akşamlar güzeller
..umutcum ben de 3 kilo kadar aldım veririz beraberce inşallah 82.5 civarlarındayım şu anda
İnşallah en kısa zamanda uçuralım bu kiloları Asumancığım. Bu hafta birden bir şey dank etti kafama ve topladım kendimi, bu ruh halini bozmamaya çalışacağım, ucundan bozdum mu devamı fena geliyor :) Dukan'ın verdirdikleri gerigeldi o zaman sende de? Gerçi senin boyun benden uzun olduğu için durum daha iyidir gene, bende göbek filan iyice kötü çıkmaya başladı. 44 zorlanarak kapanıyor diyebilirim Ama sızlanmaktansa hırslanmaya karar verdim bu sefer.Hain yağlara savaş açtım :)))

Banucuğum sağol canım verdiğin havadislerden dolayı :) Toksin de gelip gitmiyor galiba artık. Umarım kendi de çocukları da iyidir... Ebru'nun hbaerlerine de, Meryem'in iyi olmasına da sevindim :)
Şeker hamurunu 2 gün önce yapman bence de çok akıllıca olur. Çünkü 1 gün beklemesi ile 2 gün beklemesi arasında hiç fark yok, daha fazla sertleşmez yani. Aslında en iyisi yapar yapmaz kullanmak, en kolay o zaman şekil alıyor ama bu durumda şeker hamuru yapmayı en son dakikaya bırakmak gerekiyor ki ben hiç böyle bir riski göze alamadım. İki gün önce hamuru yapıp, fırçayla hafifçe kokusuz sıvı yağla yağlayıp, streçle hiç hava almayacak şekilde sarıp (bu çok önemli hava alırsa hapı yuttun), bir de hava almayacak kapaklı kaba koyarsan, oda sıcaklığında günlerce hatta aylarca bekliyor. Kullanmadan önce buharlı pişiricin varsa çok çok az ısıtabilir, ısıtmasan da pudra şekeri serpiştirerek elde kuvvetli yoğurma sonucu tekrar ilk yaptığın kıvama getirebilirsin :)

Büyük ihtimalle sen de görmüşsündür ama bir de link vereyim, ben ilk yaptığımda buradan bakıp yapmıştım :) AYSE YAMAN Butik Pasta ve Çikolatalar: Marshmallowlu Şeker Hamuru Yapımı ve Dünya Tatlısı Pastam :)

Nuhancım harikasın, hep böyle devam edersin inşallah. haftaya 79u görürsün kesin :) haftasonu dinlen ve enerji toparla. daha uzun yolumuz :)

Umutcum çok sevindim gidenin bir kısmı su da olsa süper motivasyon olur yine de demek gelenin bir kısmı da ödemmiş
Ben de haftaya toparlayabilirim inşallah bugün de güne gideceğim zaten
Ben de ancak 44 bedene giriyorum pek farkımız yok yani senle canım

harikasın Umutcum, süper sonuç almışsın 4 günde. giden su bile olsa, o su gitmeden yağlar da gitmediğinden hepsi kar hanemize yazılıyor :) yaza gelsin 38 bedenler

Bugün burası da yağmurlu
Umut yağmura rağmen yürümen harika canım ben de heveslendim şimdi giderken yürüyerek gideyim yokuş yukarı diye gözüm yemiyordu fazla terlememek için yavaş da olsa yürümek bana da iyi gelir muhakkak
Nuhancım harika gidiyorsun bu hafta zorlansan da herşeye yetiştin bence canım

günaydınnn...

Umut hoşgeldin canım öncelikle...aldığım dedin kiloları hemencecik veriyorsun maşallah sana...
ben pasta konusunda yanlışmı ifade ettim yapıştırılmış pasta kaplanmadan dipfirizde dursun demiştim.şeker hamuru ise dolapta durabilir.ben yaptığımda suda koymuştum öyle taş gibi olmamıştı...

herkese mulut günler...

gelicem

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Herkese bol eksili ve hayırlı cumlar diliyorum

Dün geceki ağlama krizleri eşliğinde ( küçük cadı malum ) çok zor uyuduk ve tahmin edeceğiniz gibi sabah 6da uyanamadım Olsun yine eskiye nazaran daha erken uyanmışım yinede sabah 9da
Yine tahmin ettiğim gibi bugün küçük cimcimem tıpki bir kedi gibi devamlı sırnaşık, anneciğim seni çot çot seviyorum diye dolanan gayet mülayim bir hali var Genelde huysuzluk yaptığı günlerin ertesinde böyle oluyor

Bir iki saat sonra kızkardeşim gelecek çocuklarıyla Tabi bende bir yandan biryerleri toparlayıp bir yandanda kahvaltıyı aradan çıkartmak zorunda kalınca ancak geldim
İnşallah hep eksilerde bildirimler yapılır bugün maalesef regl olduğumdan ben eksi göremedim;

Bu haftada 101.5 çıktım galiba ( digital değil ya tartı o bakımdan iki rakam arasında gibiydi )

He Sporumda 230 dakika şükür

İnşallah haftaya artık başlarım ufak ufak eksileri görmeyi Aminnnnnnnnnnnnnn

Bilgilendirdiğin için çok sağ ol canım bilmiyordum bak onu
Ben bekarken çok severek aletli jimnastik yapardım okulda onunda hoşuna gider diye düşündüm malum hem denge hemde tırmanma atlayış hepsi bir arada hesabı ama ritmik dediğin gibi daha faydalıysa biraz onu araştırayım
aletli bize çok yakın yer yok ama bir kaç semt ötede varmış Spor Aş.nin ama ritmik varmı bilmiyorum.
Ay bazen kendimi gerçekten çok maymun iştahlı gibi hissediyorum kızlarım için her şeyin en güzelini istiyorum; keşke annem şunuda bana yapmam için yönlendirseydi dediğim şeylerin hepsini onlara sunmak istiyorum ama ya maddi açıdan olmuyor yada buralarda yok
Ben bekarken annemden gizli biniciliğe gitmiştim bir kaç ay hatta kızımada anlatmıştım Çatlak bir arkadaşımın annesi kendi kızıda beni fesatlanıp ille gidiceğim dediğinde annemi arayıp ay kız nasıl salıyorsun bunu ya atın üzerinde zıpladıkca af edersiniz kızlığı bozulursa demiş cahil kadın Annem bu sefer kızım yaw boşver tamam birşey olmaz ama ya attan düşersen demişti bende o yüzden sonrasında gizli gitmiştim Benim cadıda o ara ille binicilik istiyorum dediğinde baktım fiyatlar fahiş aylık 500 liralardan başlıyormuş eğitimler Eşim hatta çok istedi diye bana kızmıştı anlatıyorsun anlatıyorsun kızı kudurtuyorsun diye

Bakalım neyse kısmet o olur

Yaaaaaa abla sen nasıl bir insansın yaaaaa
Valla senin gibisi çok azdır inan bu zamanda değil bütün takılarını yeğeni için feda edecek kenardaki parasını vermeyenler bile var maalesef Rabbim senin o güzel yüreğine her şeyin en güzelini nasip eder inşallah...Aminnnnnnnnn
İnşallah Ümreyede Haccada gitmeyi nasip eder....Aminnnnnnnnnnn
Allah senden razı olsun Ben valla ne amcamlardan ne teyzemlerden değil maddi destek bir iğne bile görmedim Halam zaten yok eşimin halaları çok iyiler sağ olsunlar ama KV sağ olsun biz evlenirken onları hiç bulaştırmadıkları için ( kına gecesine bile çağırmamıştı ) hiç birşey yapamadıkları için çok üzülüyorlar. He ama ev alacağız desek bana bu kadar destek olabileceklerini sanmıyorum yani ellerinden geleni yaparlar belki manevi anlamda ama maddi pek birşey çıkmaz herhalde anca 3 yada 5 milyar diyelim

Helal olsun canım ....Ne demek sende hakkını helal et
Burada hepbirlikte ortak bir amaç için bir araya geliyoruz Haftada bir de olsa birlikte birşeyler paylaşıyorsak bizim senin üzerinde hakkımız olduğunu düşünüyorsan bizimde senin üzerinde hakkımız vardır
Allahın izniyle bütün bu kilolardan kurtulacağız canım :34. yeterki pes etmeyelim

Çok geçmiş olsun canım sizede
Rabbim inşallah çabuk şifasını verir ...Aminnnnnnnn

Bu arada ben bronjları dolduysa buhar banyosu yapabilirmisin. Hani bir kaba sıcak su koyup içine wicks az birşey eritip çarşaf altından biraz nefes almaya çalışsa. Daha çok ufak biliyorum ama bir iki kere bile nefes alsa belki iyi gelir
Başkada benim aklıma gelen birşey yok maalesef :26: Umarım bir çare bulursun canım Kızlardan belki biraz daha işe yarar bir fikir çıkabilir

Son düzenleme:
Nuhancım harikasın, hep böyle devam edersin inşallah. haftaya 79u görürsün kesin :) haftasonu dinlen ve enerji toparla. daha uzun yolumuz :)

Canim çok tesekkürler... Benim niyetimde öyle...haftaya ikimizde 80li birsey oluruz diye düsüyorum. Diyetten de çok yoruldum. insallah hepimiz iyi bir hafta sonu olur.

asucum 44 beden süper bir olay... ben günlerin 48 saat olmasini talep ediyorum... bugun birde uykum var biraz...sende olduğu gibi uyku yetmedi...sarılıp uyuyalım en iyisi biz..

umut tebrikler.. bende spordan gelirken ıslandım.. insalah hep birlikte hasta olmayız.

Son düzenleme:
Nuhancım uyuma fikrine bayıldım
Ama giderken yürüyeceğime göre benim hemen derlenip toplanıp çıkmam lazım ne diyim gece olsa da yatsak:)
Bir de sen bıkmak ta haklısın hafiften izin versen kendine acaba sonrasında daha motive devam edersin sanki
Bu arada bizim tanışma yıldönümü hediyesini ısrarlarına dayanamayan ev halkından almış bulunuyorum kocacım topiğe her yerde rahatça gireyim diye mini ıpad getirtmiş bana teeee amerikalardan:)
Kızlar da pek sevindi tabii e onlar sevinince ben de daha bir mutlu oldum
Yani size yeni minik ıpadimden seslenecem gari:)

Son düzenleme:
hayırlıı cumalar kızlar ,
dün gelcem dedm akşam gelemedim geç geldik eve. sabahta kalktım cuma oldugu aklımdan cıkmıs gittim kardeşimin koynuna girdim onla didiştim. yemek yerken size bakıyım dedim eneeeeeeeee bi baktım tartı günü. dolu mideyle tartıldım artıkın.
geçen hafta:95
bu hafta: 94,5
fark:0,5

spor : ne münasebet seyrinde

zeynepçiğim,

Kızın nasıl.? sende benim gibi iyiki ameliyat oldu diyormusun.?
Gece uyuduğun da horlamadığı için, sessiz uyuduğu için gidip nefesini dinliyormusun :)

çok şükür iyi yenacım..valla aynen öyle diyorum çünkü benim ki artık ayaktayken bile horluyodu resmen o nefes alırken dinlemekten yoruluyodum benim nefesim kesiliyodu sanki...şimdi çok rahat uyuyo...hiç tıkanmıyo....nefes dinlemek bende alışkanlık zaten kocam genelde horlar bazen horlamadığında ona bile uyanırım niye sesi çıkmıyo bunun diye...bi kulağımda sürekli çocukların odasındadır...eğer yattığım yerden duymassam kalkar kontrol ederim..bende biraz anormalim galiba...

gelelim bildirimee...

kilo:92 (bugüne kadar 91 hedeflemiştim ama olmadıı)

spor yok asucum..bir ay oldu bırakalı...bir iki güne regl olcam onuda bi atlatayım başlıcam inş....gerçi spor yok ama bi on dakka oturamıyom...şuraya iki satır yazı yazarken bile en az üç kere kalkıyorum...

neyse işlerim beni bekliyo daha fazla bekletmiyeyim

asucum yenacım şimdilen ellerinize sağlık...

Ben geldimmmm

Rapor zamanı. Dün eşimle taksime gittik kızlar. Daha dogrusu onun işyeri karaköyde zaten ytürüyerek geldi, ben de 1 saat 15 dakika metrobus+metro yolduluguyla taksime ulaştım. Hava resmen buzdu buz. Evden çıkmadan kahvaltı+öğle yemeği ve de 1 dilim börekten yemiştim. Börek çok hafif olmuş. Börek demeye bin şahit yani ama eşim bayıldı. Neyse taksime gidince niyeti biraz bozduk. Taksimde ara öğün niyetine 1/2 dilim sakızlı markız yedim. Çok hafiftir aslında ama nerden baksan 200 kalori vardır.

Neyse pastayı eritelim dedim, dondurucu sogukta taksimde bir aşağı bir yukarı yürüdük. Pasta erimiştir kesin Sonra eşim beni yoldan çıkardı Nevizadeye gittik. Ben bir biranın yarısını içtim gene(tam içemiyorum bir türlü). Yanında meze yedim maeseled ve kızarmış ekmek bir kaç dilim. Aslında çok abartmadım bana göre. Masada en yağlı olan kalamardı. Sonra çıktık ve biraz daha yürüdük. O kadar üşüdüm ki anlatamam. Dün tam harcadığım kadar yemişimdir yani

Bugün kızkardeşim geliyı muğladan. Dün zaten börek yapmıştım ondan var. Az önce kuru köfte yogurdum akşam fırında patatesle ondan yapıcam. Ocakta da brokoli çorbam var. Onu da sebze yemeği olmadığı için bağırsaklar yumuşasın diye yapıyorum. Köfte patatesi fırında yapıyorum ki kalorisi az olsun. Bir de kardeşim 9da falan evde olucak. O saate kadar aç kalmamak için 2 ara öğün yapıcam. Akşam da 3,4 köfte, çok az patates ve salata yerim. Çok erken yatmıyacağım için yediklerim yağa dönüşmez umarım. Ayrıca bugün temizlik günüm. Spor yerine temizlik yapıcam.Bendne bu kadar güzeller

@Umutcugum bakıyorum bomba gibi geldin. Tekrar eski kilomuza dönmemiz lazım. Vallahi yüzüm bile tombiş oldu gıdık çıktı. Bu arada kızkardeşime de çok üzülüyorum Daha önce demiştim astım hastası, sigara içiyor, içki desen o zaman vazgeçilmezi.

günaydin kizlar kilo bildirimimi yapayim, ondan sonra gecmisi okucam.

kilo :88 kilo
gecen hafta 90:kilo
fark :2 kilo

spor :185 dakika

Yenacim . Asumancim emekleriniz icin simdiden tesekkür ederim, ellerinize saglik.

Teşekkür ederim nuhan abla biraz önce aradım annemi daha iyi dedi bakalım sen niye bu kaçamak olayında sıkıntıya girdin ablacım

ablacım verdiğin bilgiler için teşekkür ederim denicem inşallah daha iyi gelir bakalım

Merhaba herkese,

Hayırlı cumalar. Ben 2 gundur hiç giremedim topiğe çarşamba eşimin bir işi vardı izmirde bende okuldan arkadaşlarımı görmek için gideyim dedima ma aynı gun gıt-gel çook yorucu oldu. Dünde malum sevgililer günü:) hem hazırlık hem yol yorgunluğu bu sabah süründüm resmen. Bu hafta başladım diyete de topiğede yaptığım ek kaçamak dün akşam ufak bir dilim pasta yedım sadece sevgililer günü hatrına:)

Ben yenı olduğum için kilo bildirimi yapmıyorum sanırım topik kuralları gereği:)

Bu arada sizlere bir şey sormak istiyorum. Bildirim yaparken yapılan sporları yazıyorsunuz. Onlar 1 hafta boyunca yaptığınız toplam yuruyuş zamanlarmı? 100 yazanda var 185 yazanda. eğer 185 dk 1 gunluk ise önununde eğilmek istiyorum:)

Birde benim özellikle akşamları ve yattığım zaman çok ağrım oluyor. Ayaklarımda bacaklarımda ve belimde. Ben devamlı kiloya bağlıyorum ayaklarım beni taşımıyor diye. O yuzdende bana spor çok zor geliyor. 40 dk yuruyuş bile beni çok yoruyor. Dışarda yaptığım yuruyuş o kadar değil de evde koşu bandında yaparsam resmen bıtıyorum ve o gun canım başka hiç bir şey yapmak istemiyor.

Sizinde başlarda boylemıydı vücudunuzda çok ağrılarınız var mı? Spor yapmak bır yuk gibi geliyor mu?

Sadece rejımlede bu işi olmayacağıın farkındayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…