kızlaaarr bildirim yapıp kaçayım
yenacım benim tartıda bir anormaalrlik var. sen beni aynı geç .
akşam tok karnına 87 geldim.
sabah aç karnına 87. 5
bir saat sonra dahada açken 88. 9
ben ortasını bulamadım.
kilo : aynı
spor : 120 dk.
Merhaba herkese,
Hayırlı cumalar. Ben 2 gundur hiç giremedim topiğe çarşamba eşimin bir işi vardı izmirde bende okuldan arkadaşlarımı görmek için gideyim dedima ma aynı gun gıt-gel çook yorucu oldu. Dünde malum sevgililer günü:) hem hazırlık hem yol yorgunluğu bu sabah süründüm resmen. Bu hafta başladım diyete de topiğede yaptığım ek kaçamak dün akşam ufak bir dilim pasta yedım sadece sevgililer günü hatrına:)
Ben yenı olduğum için kilo bildirimi yapmıyorum sanırım topik kuralları gereği:)
Bu arada sizlere bir şey sormak istiyorum. Bildirim yaparken yapılan sporları yazıyorsunuz. Onlar 1 hafta boyunca yaptığınız toplam yuruyuş zamanlarmı? 100 yazanda var 185 yazanda. eğer 185 dk 1 gunluk ise önununde eğilmek istiyorum:)
Birde benim özellikle akşamları ve yattığım zaman çok ağrım oluyor. Ayaklarımda bacaklarımda ve belimde. Ben devamlı kiloya bağlıyorum ayaklarım beni taşımıyor diye. O yuzdende bana spor çok zor geliyor. 40 dk yuruyuş bile beni çok yoruyor. Dışarda yaptığım yuruyuş o kadar değil de evde koşu bandında yaparsam resmen bıtıyorum ve o gun canım başka hiç bir şey yapmak istemiyor.
Sizinde başlarda boylemıydı vücudunuzda çok ağrılarınız var mı? Spor yapmak bır yuk gibi geliyor mu?
Sadece rejımlede bu işi olmayacağıın farkındayım.
kızlaaarr bildirim yapıp kaçayım
yenacım benim tartıda bir anormaalrlik var. sen beni aynı geç .
akşam tok karnına 87 geldim.
sabah aç karnına 87. 5
bir saat sonra dahada açken 88. 9
ben ortasını bulamadım.
kilo : aynı
spor : 120 dk.
Özlemciğimmmm hadi gözün aydınkardeşin geliyormuş
Umarım o sende kaldığı sürede fazla kaçırmazsınızonada belki bir gaz olur birkaç gün daha az kalorili yerse
Özlemciğimmmm hadi gözün aydınkardeşin geliyormuş
Umarım o sende kaldığı sürede fazla kaçırmazsınızonada belki bir gaz olur birkaç gün daha az kalorili yerse
Canım yeni gelenlerde bildirim yapıyor tabiki ama ancak ikinci bildirimde düzenli paylaşım yaparlarsa listeye girebiliyorlar
Evet yaptığımız sporlar haftalıkyoksa değil önünde eğilmek ben herhalde bayılırım
Bu arada Koşu bandında ne kadar yürüyorsun :44: Ben 110 kiloyla spor salonuna başladığımda 3 dakikadan sonra inanılmaz bir bel ağrısı hissetmiştim ve Spor hocasına söylediğimde ağrı girdiği an anında in biraz dinlen sonra tekrar başla demişti
Benim 3 ay bitti Spor salonuna başlayalı ve hala kadın 20 dakikadan fazla koşu bandında yürümeme izin vermiyorhe benim avantajım salonda olduğum için cardio yapma şansım var farklı aletlerede binerek Yatay bisiklet var mesela ona sonrasında 15 dakika biniyorum ( normalinde belime baskı olur diye hoca izin vermedi )
Sen anladığım kadarıyla sırf evde spor yapıyorsunUzun süre binemiyorsan bence günde iki kere 15 dakika bile binsen baya bir faydası olur
ah canııımmm teşekkür ederim. canım ben pek takmadığım için veriyorumincilerimi falan hep verdim.yeğenlerin hepsine inci dağıttım.beşibirlikleride yapıyorum yine onlara harcıyorum. daha öncede yapmıştım. bütün takılarımı bozdurdum.
kız kardeşiminkileride sattık, eşimin yeğenini evlendirirken takılarını biz yapmıştık onlarıda sattık hepsini bir araya toplayıp,üzerine ekleyip, üç katlı ev aldık. en üst katı yeğene verdik, orta katı kızkardeşimlere verdik, alt katta giriş var oranın bir odası biraz küçük diye biz aldık. benim evim var .orası fazlalıktı evi olmayan yeğenler kira vermeden orda oturdu. hepsine sırayla ev aldık, şimdi son evlendirdiğimiz ( şu anda yanımızda kalan )yeğenler oturuyor. bunuda takarım hep kıyafetimin içinde durur kimse görmez. yatırım gibi birşeybenim takılar arada işe yarıyor işte biraz birikim yaparsak köydeki evin işi bitince birikimleri toparlar yeğenin takılarınıda bozdurur onlarada güzel bir daire alırız. sonra takı yapılır yine. onların oturduğu evide misafirhane yaparım belki . çoookk hayallerim var
çok teşekkür ederim daha fazlaları sizlerin olsun inşaAllah
ay birtane daha olsa bozdurur umreye giderim ama değilmibu sene çok gidesim var ama inşaat düğünler derken biraz zor gibi
kızlarrr hepinize hayırlı cumalar..
YENACIM kg aynı 105.8
koşuşturma spor sayılmaz spor yok asucum
şimdiden ellerinize emeğinize sağlık.
bu mide rahatsızlığı beni bitirdi hala toparlayamadım. branş dr de gidemedim,iş yerinde benim bölümde tekim izin sorunu var .acayip bir şişkinlik ve rahatsızlık var,halsizlik had safha
gastrolog aranıyorr
mehtabım hayırlı olsun sevgülünnnn
nuhancım afiyet bal şeker olsun
efemmm geçmiş olsun canımmmm bebekler için zor ya bebeğim yok ama yeğenlerden biliyorum
yazamadığım tüm arkadaşlara
kızlarrr hepinize hayırlı cumalar..
YENACIM kg aynı 105.8
koşuşturma spor sayılmaz spor yok asucum
şimdiden ellerinize emeğinize sağlık.
bu mide rahatsızlığı beni bitirdi hala toparlayamadım. branş dr de gidemedim,iş yerinde benim bölümde tekim izin sorunu var .acayip bir şişkinlik ve rahatsızlık var,halsizlik had safha
gastrolog aranıyorr
mehtabım hayırlı olsun sevgülünnnn
nuhancım afiyet bal şeker olsun
efemmm geçmiş olsun canımmmm bebekler için zor ya bebeğim yok ama yeğenlerden biliyorum
yazamadığım tüm arkadaşlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?