Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlaaarr bildirim yapıp kaçayım

yenacım benim tartıda bir anormaalrlik var. sen beni aynı geç .
akşam tok karnına 87 geldim.
sabah aç karnına 87. 5
bir saat sonra dahada açken 88. 9
ben ortasını bulamadım.

kilo : aynı
spor : 120 dk.

ablacım bu dediğin olay bana hep olur. akşam tok karnına daha düşük çıktığım çok oluyor. Zaten bazı sabahlar kendimi şiş hissettiğimde tartıya da yansıyor. O yüzden yarın tekrar tartıl derim

Özlemciğimmmm hadi gözün aydın kardeşin geliyormuş
Umarım o sende kaldığı sürede fazla kaçırmazsınız onada belki bir gaz olur birkaç gün daha az kalorili yerse

Canım yeni gelenlerde bildirim yapıyor tabiki ama ancak ikinci bildirimde düzenli paylaşım yaparlarsa listeye girebiliyorlar
Evet yaptığımız sporlar haftalık yoksa değil önünde eğilmek ben herhalde bayılırım

Bu arada Koşu bandında ne kadar yürüyorsun :44: Ben 110 kiloyla spor salonuna başladığımda 3 dakikadan sonra inanılmaz bir bel ağrısı hissetmiştim ve Spor hocasına söylediğimde ağrı girdiği an anında in biraz dinlen sonra tekrar başla demişti
Benim 3 ay bitti Spor salonuna başlayalı ve hala kadın 20 dakikadan fazla koşu bandında yürümeme izin vermiyor he benim avantajım salonda olduğum için cardio yapma şansım var farklı aletlerede binerek Yatay bisiklet var mesela ona sonrasında 15 dakika biniyorum ( normalinde belime baskı olur diye hoca izin vermedi )
Sen anladığım kadarıyla sırf evde spor yapıyorsun Uzun süre binemiyorsan bence günde iki kere 15 dakika bile binsen baya bir faydası olur

dafi abla ben de sabah 81.3 kg çıktım ilkin. sonra ısrarla 81.7 kg dedi. tartı yapıyor öyle. sen ilk tarttığını baz al. ayrıca uyandıktan sonra 1 saat aç kalmak metabolizmayı yavaşlatıyor. o kadar aç kalma ablacım.

Kızlar ben kaçtım 10 dakika sonra kız kardeşim bende olucakmış bende bari o arada üzerimi değiştireyim birde çayı koyayım
Akşam görüşürüz yine inşallah

Size hoş sohbetler ve hayırlı cumalar

Bu arada Yenacığım & Asumanzeynebim şimdiden ikinizinde ellerine sağlık Hakkınızı helal edin okadar emek veriyorsunuz

Özlemciğimmmm hadi gözün aydın kardeşin geliyormuş
Umarım o sende kaldığı sürede fazla kaçırmazsınız onada belki bir gaz olur birkaç gün daha az kalorili yerse

Banucugum kalori hesaplaması yaparak yerim o burdayken. Pazartesi gidicek zaten annemlerin yanına zonguldaga. Pazar gunu de kahvaltıya gidicez söz verdim ona. Kardeşimin sorunu aslında çok yemek değil banucuğum. İçki ve meze, katı beslenme ve yemek seçme sorunu var. Tek yediği sebze ıspanak, semizotu yemeği. Onu da yapmıyor pek. Evde ya tavuk yer ya da dışarıdan söyler okuldan gelince. Üniversite 3. sınıfa kadar çok zayıftı. Bir de kiloyu geçtim astım hastası olması korkutuyo beni. İlaçlar yatıştırdığı için bişey olmaz sanıyo ama hastalık geçmiyoki. Kilo da tetikler tabii astımı.

Benim 2,5 aylık bebeğim var ve yaşadığım şehirde onu bırakabilecek kimsem yok malesef

1 er gün arayla 1 km yuruyecek kadar bınıyorum bazen 30 dk sürüyor bazen 40 ama acayip ağrım oluyor ve sonrasında sofra hazırlamak bile eziyet haline geliyor.
Benim ağrım daha çokçası ayak bileklerimde boyum 180 kilomda 113 ama ayaklarım 39 numara sanırım o yuzden bu ayaklar bana küçük kalıyor

Ben o zaman km hesabı yapmadan her gun az az bınerek başlayayım çünkü acayip spordan soğuyacağım bu şekilde

Ah canim ya neler neler yapmissiniz, Allahim sizden razi olsun, Rabbim seni ve esini peygamber efendimize komsu etsin insallaaaaaaah.

Selam kizlaaaar insallah hepiniz iyisinizdir,
ben kalktim kahvalti ettim, keske kahvaltidan önce tartilsaydim yaaa, $öyle bir bakmis olurdum duruma,
gerci adetim var yine fazla cikacaktim o yüzden artik haftaya tartilcam,
pazartesiden itibaren tam gaz yaninizda olcam artik, ve kacamak yaparsam kendimi cezalandircam, ben cok kacamak yapiyorum yaaaaaaa olmaz böyle
bide 3 litre su icmem lazim artik, onu coook aksattim hic icmiyorum yine,
neyse haftasonu sinavlara gidip geleyimde hele, ondan sonra yaninizdayim yine
herkesi cok öperim

heh şimdi geldim yine yettim gari...

ne güzel bildirimler var...

Yenacım ben bu sabah tartılmayı unuttum resmen aynı yazarsan çok sevinirim iyi ki unutmuşum reglim ancak oluyor gibi davul gibi şişim.

sporum yok her zamanki gibi..iyice serdim başlıyacağım inşallah.

kızlarrr hepinize hayırlı cumalar..

YENACIM kg aynı 105.8

koşuşturma spor sayılmaz spor yok asucum

şimdiden ellerinize emeğinize sağlık.

bu mide rahatsızlığı beni bitirdi hala toparlayamadım. branş dr de gidemedim,iş yerinde benim bölümde tekim izin sorunu var .acayip bir şişkinlik ve rahatsızlık var,halsizlik had safha
gastrolog aranıyorr

mehtabım hayırlı olsun sevgülünnnn

nuhancım afiyet bal şeker olsun
efemmm geçmiş olsun canımmmm bebekler için zor ya bebeğim yok ama yeğenlerden biliyorum

yazamadığım tüm arkadaşlara

herkese merhaba...kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum....valla ben bu hafta artılardayım...geçen hafta 91:800 bu hafta 92:100 olsun bu kadarınada şükür diyorum bu aralar diyetten bihaberim suyumu felan içemedim hiç, olsun inşallah bu hafta toparlayabilirim inşallah...aslında yürüyüşlere başlasam iyi olacak ama onada cesaret edemiyorum yaaaaa bende panik atak var dışarı tek çıktığım zaman bana bişey olacakmış gibi geliyor o yüzden korkuyorum...yanıma bir arkadaş bulursam hemen yürüşlere başlasam iyi olacak...Allaha emanet olun kızlar....

kızlarr geçmişi okuyamadım umarım herşey yolundadıırrr ben son hızz ev topluyorummmm yarın nakliye gelcek annammm öldüm yağmurda soğukta helak olduk resmen valla perişanları oynuyoruz sağlık olsunnn

yena kilom 86.500

bu arada yarın net gider uğrayamam bi kaç gün nakil için
bu arada sizeee dinlemeniz için bi parça yoluyorum sonra hooop gelirim tam gazz topiğimeee Gülşen - Yatcaz Kalkcaz Ordayım | İzlesene.com Video

geçmiş olsun rahatsızlığınız nedir bilmiyorum ama bende midemden çok çektim topiktekiler bilir strese bağlı gastrit sorunum vardı ve ağrılarım çok şiddetliydi haftada iki üç gece mutlaka acildeydim..serumlar iğneler vs..
çok şükür şimdi iyiyim..
doktora da gidin tabiki ama ben kudret narı bitkisinden şifa buldum..
bulabilirseniz zeytinyağında veya balda ( hakiki bal ) bekletilmiş olanı yoksa tablet olanı ( ben tablet kullandım ) bir deneyin...şifası Allahtan...

selamün aleyküm şekerlerim hayırlı cumalar

oy oy oy bir ton alıntı yapmıştım yok oldular

ben tüm topikime öpücükler göndereyim en iyisi

çok minik kilomu etkilemeyecek kaçamaklarım vardı ama kilo verememişim üstüne de + gösteriyor tartı ama ben geçen haftadan beri baya inceldiğimi görüyorum bu nasıl oluyor ben çözemedim tartım su yağ kas da ölçüyor ,bakıyorum yağ acayip düşük görünüyor su da çok abartı fazla mümkün değil böyle olması.sanırım ödem yaptı bir şeyler bende.sende de bu tür bir şeyler oldu muhtemelen.geçen hafta zor kapattığım kıyafetlerim bu hafta çok rahat oluyor ama kilo almış görünüyorum gel de çıldırma

kilo bildirimimi de yapayım bari aslında su ve ödem bildirimi olmalı adı

ben şu anki tartıya göre bu hafta 5 kilo yağdan verip 7 kilo sudan almışım ahaha ayyyy

kilo bildirimim :96

geçen hafta :94.6
aradaki fark : +1.4

spor :260 dk

Arnazar sana ve ailene sabır diliyorum.ölenlerin ardından yapabileceğimiz tek şey dua etmek....

Yağmurgözlü bu gün daha iyi olmana sevindim.

Nuhan sakın ola gevşeme dün yediklerinden sonra bi suçluluk hissetmiş olabilirsin

fakat diyeti bozarsan daha büyük bir pişmanlık yaşayacağın kesin .

kim konuşuyo dersen :TECRÜBE

AYyyyyy ya bir sürü alinti yapmistim birde cevp yazmistim düsmüsüm farkinda olmadan hepsi gitmis ya sinir oldum . aklimda kaldigi kadariyla yazicam artik unuttuklarim olursa gönül koymasin bana lütfen. esimin süprizi icin yazanlara cok cok tesekkür ediyorum, darisi tüm bekarlarin basina insallah. yalniz kizlar dünkü hediyenin sevgililer gününe denk gelmesi tamamen bir tesadüf , yani esim bilincli bir sekilde kutlama yapmamis. günlerdir cektigim üzüntü yüzünden vicdan azabi cekip ben esime yetmiyorum mutlu edemiyorum diye iskence etmis kendine garibim, saskin adam iste annemle bir tutuyor kendini . neyse yinede verdigi mesaj cok acik demi ? sen yeter ki kilo ver ben bebektende vazgecerim , herseyide yaparim sen yeter ki kiloyu ver olsun genede cok istedigim birseye sahip olmus oldum

Canım teşekkür ederim Allah razı olsun

bilgisayarima birseyler oluyor kizlar, yazamiyorum mesajlari uzun uzun,
zehracim ogluna süt verme bir kac gün daha cok tikiyor broslari.benim cocuklarima hic yaramiyor.bogulacakmis gibi oluyorlar hastayken süt ictiklerinde, bir balgam sökücü surup alabilirsin eczaneden.yalniz gece yatarken verme, öksürttügü icin uyuyamaz.sabah ögle verin. bunun disinda bol bol sivi, herseyi sivi halinde vermeye calisin, cok gecmis olsun canim, atlatacaktik bir kac güne.

cecom kizin düsmüs gecmis olsun tatlim, sana daha kötü bir haberim var , büyüdükce daha feci olucak, benim kizim öyle oldu , artik düstügünde bacak kol kirilmadan olmuyor o yüzdeen sen gözünü ayirma kizindan.

rnv arkadasimdi sanirim spor yaparken agrim oluyor demisti.cevrende yüzmeye gitme sansin var mi ? yüzerek spor yaparsan belli kiloya inesiye kadar agri cekmezsin en azindan . bende cok agri cekiyordum kilo vermeye basladigimda cok sükür azaldi simdi agrilarim.kilo yüzünden oluyor hep kiloyu sucluyorum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…