Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Sanrim kendime çok yüklendim. Hafta sonu ara verebilirim. Seninde böyle düsünmen moral oldu.
:) tamam gece olunca yatalım...
ipadine çok sevindim. güle güle kullan..

ve birde zehracim aklima simdi geldi, bebeginin yattigi yatagin bas kismini yükseltin biraz ama yastikla yatirin demiyorum bak. yataginin altina yastik yada havluyla destek ver, vücüdünün üst kismi ayak seviyesinde olmasin yani, insallah anlatabilmisimdir, hani hastane yataklari gibi. vucud kismi yukariya dogru olursa uyurken daha rahat uyur , ve birde bilmiyorum sana delice gelicek ama sogan suyu ver,cok iyi geliyor. bir sogani ince ince dogruyorsun minik bir kaba al, üzerine bir tatli kasigi bal döküp dinlendir.suyunu salar zaten sogan yarim saat icinde, o suyu sabah ögle aksam 1-2 corba kasigi ver.kokusunda dolayi icmek istemezse burnunu kapatip icirin :) benim oglum gerci bayiliyor tadina, her cigerleri doldugunda hazirlarim.bazen numaradan öksürüyor anne bak öksürüyorum hadi sogan suyu yap bana diyor 3-4 gün devam et, hergün tazesini hazirla. uyudugu odada kalorifer varsa acmayin.kalorifer cigerlerini kurutur.evin havasini nemli tutmaya calis, kalorifer üzerine birakacagin islak bir havlu bu isi görür.

Merhaba
keyfim yok bugün pek. hafta başında 103.3tü dün ve önceki gün 103.5, ben o moralsizlikle dün kaçamak üstüne kaçamak yaptım. acayip demoralize oldum.
sonuç bu sabah 104.2 :2: olacağı buyduu.
kaçamak şişkosu ilan edebilirsiniz...
spor:120 dk

Son düzenleme:
nuhancim bu arada dün hazirladiklarimdan hic yemedim canim, kendi yemegimi yedim :)) oglum diyor ki annem yaza manken gibi olucak o özel yemek yapiyor kendine diyor, kosu bandinida görünce anne bak artik sogukta cikmana gerek kalmadi diyor DD nevzamansizin dedigi gibi kilo vermek farz oldu. ve sanada cok mutluluk diliyorum , nisanlinla sende cok mutlu olucaksiniz.Rabbim birde bebekle taclandirir insallah sizi (amin)

benim simdi cikmam lazim, oglum portakalli kek diye basimin etini yiyor, gidip yapayimda yesin, bacaksiz bak yapmazsan biryerlerim siser bak canim cekti diyor DD nerden kapiyorlar hemen laflari anlamiyorum :)))

aksama firinda makarna var esime ve cocuklara, ben kendime sadece patlican salatasi yapicam.bol yesillikli, soganli. simdide gidip minik bir kase kisir yicem, oda bol yesillikli. düüsnüyorum unuttugum baska seyler var mi diye.

evet Esracim, aksami ne güzel gecirmissin esinle, masallah yalnizligin her dakikasini degerlendirin. ben esimle 7 yildir basbasa kalamadim hic :) kayinpederinide Allaha havale ediyorum artik, düsmez kalkmaz bir Allah var hatirlar insallah birgün.

ben gene arada gecmise bakayimda unuttugum varsa yazarim artik . kendinize cok iyi davranin ,hepinizi cok seviyorum.

Selam yavru cücüşleriiimm

ben geldiimm , 2 gündür yoktum ortalıkta ,bişeyleri yoluna koymaya çalışıyorum . çarşamba okulda kayışı kopardım en sonunda başladım ağlamaya , yarım saat zırladım , zar zor susturdular , oohh canıma değsin ne var ne yoksa hepsini patır patır söyledim müdüre , içim rahatladı ...

olayların son damlası 12lerin erkek sınıfına girmemle vuku buldu , ben çocuk demiyorum çünkü herifler en az 20 yaşındalar ve tek bayan öğretmenleri benmişim

sınıfın kapıyı açtım , baktım birileri ders anlatıyor diğerleride dinliyor , bi kaç saniye durdum , içeri girdim , öğrencilerden birisi hocam dersimiz islam tarihi dedi , bende masada oturan güya islam tarihi öğretmenine geç yerine dedim , o da geçti. herifler akıllarınca bana şaka yapıyolar , daha 10 dakika olmadı ben gireli müdür geldi , ben bunları sigara bırakma ile ilgili konferansa götürdüm tabi hepsi aşağıda sigara içip çıktı yukarı ,bunada bişey demedim . ama konferanstaki hallerini hiç anlatmıyorum size , zaten sonrasında bende film koptu

okulda ortam iğrenç , idare tırt , öğrenciler vasat bile değil , napca ben yaaavvv :26::26::26::26:

ders programım halen berbat , başka bi liseden 11 saat daha ders aldım , çalışmak zorundayım biliyorsunuz askerlik ekonomik olarak talan etti bizi , neyse daha fazla sıkmayayım sizi ,herşey yoluna girecek Allahın izniyle

tartım 2 gündür pilini çıkarıp takmam sonucu çalışıyor , ne kadar güvenilir olduğuna emin olmamakla birlikte bildirim yapıyorum ;

GEÇEN HAFTA : Yenacım 2 hafta izinliydim , en son 75.5 ti , sen ne yazarsan o olsunn

BU HAFTA : 77.0

SONUÇ : + larım ve ben geçinip gitmeye çalışıyoruzzz

Aynurcum inşallah bir an önce girer her şey yoluna. çok yoruluyorsundur ama hizaya girmeleri için kadın öğretmen lazımdır belki. umarım daha iyi hissedersin en yakın zamanda. kiloları boşver, vericez yavaş yavaş. senin bi şeyin kalmadı zaten.

sağolasın Esoşumm , geçecek inşAllahh öyle umut ediyorum , 7 yıllık meslek hayatımda hiç bu kadar saçma sapan bi okulum , olumsuzluklar , ve sıkıntılar olmamıştı , herşeyin bir ilki varmışş ....

hoşgeldin canımcım sıkma o güzel canını zamanla hallolur inşallah
rabbim en kısa zamanda gönlünden geçen her şeyi nasip etsin.amin

Derya Allah senden razı olsun ne güzel bilgiler verdin bana öyle valla hepsini denicem eve gidince emin ol kurban olurum onu verene dün hiç uyuyamadı öksürük pek yok ama gögsü doluydu zor nefes alıyodu çok sağol tekrar

Aynur canım sıkma o güzel canını herşey düzene girecektir emin ol sen onları adam edersin ben eminim bundan

düzelicek insallah, üzülüp salma kendini sen basarirsin, biraz daha sabretmeye calis, Allah kolaylik versin canim.

canim dilerim söylediklerim senin bebegindede ise yararlar, onlar hasta oldumu biziz kahrolan.atlaticak bebegin biraz sabirli ol.yalniz baktin 2 güne düzelme yok, birde ates yapti doktorda al solugu, bronsite yada ciger iltihabina cevirmesin, bakimi cok zor cünkü, calisan annesin birde, hepiniz üzülürsünüz.Allah tan sifa diliyorum bebegin icin tez zamanda.(amin)

:13::103::103::125::125::126::126:

Selam teyzoşlaaar :))) Bizz geldiik

Yeni arkadaşlar merhaba,eskiler hepinizi çok ama çok özledim.
Patronum 2 günlüğüne Antalyaya gitti.Bugün ve yarın buralardayım.İşe geldim babam getirdi arabayla akşam da alcak.ama Allah nasip ederse doğuma kadar izinliyim.Hem ilaç kokusundan hem düşük riskinden biliyosunuz.
6. ayımıza girmek üzereyiz.Oğlumuz olcak nasipse.
Bebiş gayet iyi durumda şuan
Bende biraz şeker problemi var.Bi de idrarda protein kaybı mı ne varmış.Biraz ödem ve tansiyon yükselirse preeklampsi yada erken doğum olabilme olasılığı varmış.Tuzu sıfıra indirdik.Şekeri de hemen hemen.Tekrar yapılcak tahliller bol su içiyorum.Ve bol bol dua ediyorum.Ama korkmuyorum da değil.

Hepiniz iyisinizdir umarım.Bol bol kilo vermişsinizdir inşallah.Şimdilik hoşçakalın.Öptükkkk

İnşallah işe yarar derya biraz önce aradım şükür daha iyi dedi annem zaten yarım saate bi arıyorum kendim burdayım ama kafam onda zaten ateşle başladı önce şükür o bitti derken bu seferde öksürük başladı daha dün doktordaydık hava verdiler sabah ve akşam doktor çok aşırı değil dedi zaten inşallah 1-2 güne geçer canım

canım bende yeni arkadaşlardanım seni tanımıyorum ama inşallah sağ sağlim bebeğini kucağına alırsın bende çok zorluklar yaşadım ama şükür rabbim bebeğimi kucağıma almayı nasip etti inşallah sende sorunsuz bi şekilde bebişine kavuşursun tatlım

Ebrucum maşallah oğlunla sana. Meryem sağ olsun haberlerini getirmişti. Çok sevindim iyi olmana. Biz de seni çok özledik canım. Çok dikkat et kendine. Operim :)

Çok sağol kuzum Allah razı olsun.Sağolsun Meryemle görüşüyoruz.Rabbim ona da sana ve tüm isteyenlere de en ama ennn kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin inşallah...

Sağol canım.allah razı olsun.Bende sıkıntı çok çektim.4 düşükten sonra mucizem bu benim.Sağlıkla kucağıma almak nasip olur inşallah cümlemizle beraber.Önce Allahın izni sonra kan sulandırıcı iğnelerle bu haftaya geldik.Sağlıkla tamamlamak nasip olur inşallah.Şu protein kaybından ve erken doğumdan endişeleniyorum sadece.İnşallah düzelir onlarda.Hepiniz sağolun

sağol canım benim. senden de razı olsun Allah. stresi azalt canım olabildiğince. dinlenmeye çalış, bol bol su iç. şeker çıkması belki canını sıkmıştır ama doğumdan sonra rahat edersin şekeri kestiğin için. tıp o kadar ilerledi ki canım, 24 haftalık doğan bebekleri bile el bebek gül bebek büyütüyorlar. zaten senin bebeğin gerçekten mucize, ben onun sakin sakin vaktini bekleyeceğini düşünüyorum :) sen de ona bekle oğlum diye telkinde bulun annesi :) inşallah her şey gönlünüzce olur canım

strese sokmayayım seni diyorum ama kilo durumları ne alemde çok merak ettim kuzum :)

Canım çok sevindim güzel haberlerine sağlıkla kavuşursun oğluna inşallah

SahGizem, yemek yapip sonra yememek büyük başarı tebrikler..

chickpeasim cücüsüm üzülme ağlama, hersey elbet girecektir. sen kendini üzme..

Yasemenn, diyeti bozmadim... ama çok ilginç sabah zorla kahvalti yaptim... bir domates bir salatalık, bir ad yumurta ligiht peynir yedim... bu saat oldu isimde vardi. hem yemek yapamadim hemde vaktim yoktu hemde canim yemek yemek istemiyor. simdi gidip bir seyler pisireyim. Biraz sonra geleceğim. sanirim tansiyonum düsmek üzere..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…