- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
[TABLE="width: 500"]
[TR]
[TD]nevzamansız[/TD]
[TD]2[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]xay[/TD]
[TD]3[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ceco34[/TD]
[TD]1[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]WAW[/TD]
[TD]1[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nothinggg[/TD]
[TD]1[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]patiska[/TD]
[TD]1[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]SahGizem[/TD]
[TD]1[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nuhan[/TD]
[TD]2[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Kaçamak Şişkosu.................................... xay:125::125::125:
Kaçamak Dombilisi (leri).......................... nevzamansız, nuhan:125::125:
Kaçamak Tombul (ları)............................ ceco34, waw, nothinggg, patiska, sahgizem:125:
İlk üçe girmişim yuppiiii diyeceğim hepiniz kesin böyle olursunuz
YOk yok sevinmedim tabikitek tesellim bir kaçamakla listeye girmiş olmam
İnşallah hiç kaçamak yapılmayan haftalarda görürüz ...aminnnnnnn
Nuhancığım seninde ellerine ve emeğine sağlıkHakkını sende helal et
Bundan sonra sanada her hafta bir iş çıkartık ama sonuç güzel olucak inşallah ....aminnnnnnnnnnnnnn
dukancan buyur otur yeşil çay ikram edelim....kızlarrr topiğinize bi uğrayım dedim. iyisinizdir umarım. verdiğiniz kilolarda gözüm kaldııııııııııııı. yazmadan geçemedim
dukancan buyur otur yeşil çay ikram edelim....
dukancan olduğumu nerden biliyorsun
çok mersi.... grip olacak gibi durmuyorum. sadece hiç birşey eyetismeme stresi ve yorğunluğu var... hedefime ulaşinca firina gidip sicak ekmek alacağım içine tereyağ ve tulum peyniri koyup yiyiceğim..
[TABLE="width: 500"]
[TR]
[TD]nevzamansız
[/TD]
[TD]2
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]xay
[/TD]
[TD]3
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ceco34
[/TD]
[TD]1
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]WAW
[/TD]
[TD]1
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nothinggg
[/TD]
[TD]1
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]patiska
[/TD]
[TD]1
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]SahGizem
[/TD]
[TD]1
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nuhan
[/TD]
[TD]2
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Kaçamak Şişkosu.................................... xay:125::125::125:
Kaçamak Dombilisi (leri).......................... nevzamansız, nuhan:125::125:
Kaçamak Tombul (ları)............................ ceco34, waw, nothinggg, patiska, sahgizem:125:
HAFTANIN 1.si ___________ - 2,1 kg. ___________ Yasemenn
HAFTANIN 2.si ___________ - 2 kg. _____________ SahGizem:81:
HAFTANIN 3.sü ___________ - 1 kg. ____________ y.o.l.c.u:122:
canim tesekkürlük bise yok.. helal olsun tabi... ben istedim.zevkle. belki bir kaç hafta sonra daha zevkli hale gelir.
ama bak ilginç sonuçlar görebiliyoruz. 1 kaçamak yaparak dereceye giren sahgizemi ayrica kutluyorum..artikim haftaya koşu bandiini desteği ile uçacak
HAFTANIN 1.si ___________ - 2,1 kg. ___________ Yasemenn
HAFTANIN 2.si ___________ - 2 kg. _____________ SahGizem:81:
HAFTANIN 3.sü ___________ - 1 kg. ____________ y.o.l.c.u:122:
İyi akşamlaaarr:) Ne çok özlemişim burayı yahu nerdeyse 1 aydır belki daha fazla giremedim. Çok ayıp ettim farkındayım, bildirim falan hiçbir şey yapamadım ama canım çıktı ne zamandır okuldan işten. Yarı yıl tatilinden önce sınavlarla sunumlarla uğraştım durdum. Özel ders veriyordum öğrencilerim vardı, İstanbul'a gelince burda bir tanıdığımın işlettiği otelde resepsiyonda çalıştım, 1 aydır İstanbuldayım eve zor geliyorum sabahın köründe çıkıp akşam anca evdeyim yoğun trafikten dolayı. Eve gelir gelmez yatağa atmamak için kendimi zor tutuyordum. Dün son iş günümdü, yorgunum feci halde. Yaklaşık 14 saat uyumuşum dünden beriBu akşam bir bakayım napıyor bizim güzel hanımlar dedim :) Hepinize bakamadım ama gördüklerim de çok kilo vermişler maaaşallah diyeyim :) Ben en son 89dum galiba buraya yazdığımda, şu an 87yim. Pek fark yok çünkü spor falan bıraktım hiç zamanım yoktu ve dengesiz beslendim ama tempolu bi dönem geçirdiğim için 2 kilo verebildim sanırım.
Eee yaza fit giriyor muyuz? İstikrar devam dimi ? :)
ay nuhan bende bayilirim tereyagli taze ekmegeama kuzum biliyormusun? bence istedigin hedefe ulastiginda aynadaki görüntünden öyle memnun olucaksin ki, bunu tereyagli ekmekle degil bir tane meyveyle kutlucaksin
Yenacim sanada tesekkürler, zahmet verip her hafta asumanla ugrasiyorsunuz, ellerin dert görmesin seninde.
nuhancim ben bu kacamak listesinin tutacagina inaniyorum , bugün sirf kacamagim olmasinda yazmak zorunda kalmayayim diye yaptigim portakalli kekten yemedimbirde kuzum o bir kacamagimi yemek yerine yapmistim. o yüzden sanirim etkilemedi kilo vermemi.ama kosu bandiylada cok verecegimi düsünmüyorum zaten.haftada 3 kilodan fazla kilo vermemeye calisiyorum, simdiye kadar en fazlasi 2,5 kilo olmustu, ama ondada cok calismistim o hafta öyle olsun diye. yani tas catlasa gene en fazla 2,5 kilo veririm diye düsünüyorum bir haftada.
suanda tv reklamlarinda sibel can'i gördüm. acil bu topike gelmesi lazim...
ayyy çok teşekkür ederim
ciddi bir disiplin var topiğinizde. spor yapanlar için ayrı bi tablo,kaçamak yapanlar için,kilo bildirimleri derken bu kadar ciddiyetin sonucuda kilo cetvellerinden belli oluyor. harikasınız tek kelimeyle
menülerinizide okudum. yedikleriniz bayram gibi geldi banasüt-yoğurt dışında az şeyle besleniyorum. seyir evresi bi geçse ahh. bi temmuz olsaaa .
bu arada aranızda callan yapan var mı?
asılnda ne kadar kötü kadincağiz al ver al ver al ver için örnek oldu. insallah bizler vereceğiz almayacağız...Bende o reklamı gördüğümde hep aynı şeyi düşünüyorumyaw eskiden bir amerlikaya gidip ''Diyet'' yapıp fıstık gibi gelirdi kaç senedir iyice saldı kendini hatun arada reklamı izlerken yaw onun totoşu benimkinden büyükmü diye düşünürken buluyorum kendimi nasıl bir züğürt tesellisiyse artık
Aynurcuğum,
Çok üzüldüm yeni okulunda mutsuzluğuna sebeb olan olaylara...
Tüm günün orada geçiyor huzur şart...
İnşallah bir şekil de yoluna girer...
Liselerin 4 sene olması kötü oldu çocukların maşallahı var hepsi toraman bir şekil de hala liseliler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?