Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İlk üçe girmişim yuppiiii diyeceğim hepiniz kesin böyle olursunuz
YOk yok sevinmedim tabiki tek tesellim bir kaçamakla listeye girmiş olmam
İnşallah hiç kaçamak yapılmayan haftalarda görürüz ...aminnnnnnn

Nuhancığım seninde ellerine ve emeğine sağlık Hakkını sende helal et
Bundan sonra sanada her hafta bir iş çıkartık ama sonuç güzel olucak inşallah ....aminnnnnnnnnnnnnn

kızlarrr topiğinize bi uğrayım dedim. iyisinizdir umarım. verdiğiniz kilolarda gözüm kaldııııııııııııı. yazmadan geçemedim

Ellerinize sağlık Yenacığım,Asucuğum...

Kilo verenler sizleri de çoookkkk tebrik ediyorum;sporcularımızı da tabii....

canim tesekkürlük bise yok.. helal olsun tabi... ben istedim.zevkle. belki bir kaç hafta sonra daha zevkli hale gelir.
ama bak ilginç sonuçlar görebiliyoruz. 1 kaçamak yaparak dereceye giren sahgizemi ayrica kutluyorum.. artikim haftaya koşu bandiini desteği ile uçacak

yağmurumgözüm,

Demek sabaha kadar denss denss olayı haa...Yarasın arkadaşıma :)
Sen hep iyi ve mutlu ol...
Bak miden de düzelmişken tekrar başa sarma lütfen ..
Öpüyorum senii..

Son düzenleme:
çok mersi.... grip olacak gibi durmuyorum. sadece hiç birşey eyetismeme stresi ve yorğunluğu var... hedefime ulaşinca firina gidip sicak ekmek alacağım içine tereyağ ve tulum peyniri koyup yiyiceğim..

ay nuhan bende bayilirim tereyagli taze ekmege ama kuzum biliyormusun? bence istedigin hedefe ulastiginda aynadaki görüntünden öyle memnun olucaksin ki, bunu tereyagli ekmekle degil bir tane meyveyle kutlucaksin

HAFTANIN 1.si ___________ - 2,1 kg. ___________ Yasemenn

HAFTANIN 2.si ___________ - 2 kg. _____________ SahGizem :81:

HAFTANIN 3.sü ___________ - 1 kg. ____________ y.o.l.c.u :122:

Yenacim sanada tesekkürler, zahmet verip her hafta asumanla ugrasiyorsunuz, ellerin dert görmesin seninde.

nuhancim ben bu kacamak listesinin tutacagina inaniyorum , bugün sirf kacamagim olmasinda yazmak zorunda kalmayayim diye yaptigim portakalli kekten yemedim birde kuzum o bir kacamagimi yemek yerine yapmistim. o yüzden sanirim etkilemedi kilo vermemi.ama kosu bandiylada cok verecegimi düsünmüyorum zaten.haftada 3 kilodan fazla kilo vermemeye calisiyorum, simdiye kadar en fazlasi 2,5 kilo olmustu, ama ondada cok calismistim o hafta öyle olsun diye. yani tas catlasa gene en fazla 2,5 kilo veririm diye düsünüyorum bir haftada.

HAFTANIN 1.si ___________ - 2,1 kg. ___________ Yasemenn

HAFTANIN 2.si ___________ - 2 kg. _____________ SahGizem :81:

HAFTANIN 3.sü ___________ - 1 kg. ____________ y.o.l.c.u :122:

Canım Ellerine ve emeğine sağlık
Hakkını helal et canım sende okadar yoğunlukta uğraşıyoruz bizlerle

Bu arada kızlar harikasınız
Ben bu ara uzun zamandır listeye giremedim ama emin olun sizlerin mutluluğunu paylaşıyorum
Ufak ufakta olsa bende kilolardan kurtulacağım Bu hafta bir reglm bitsinde
Bu arada Yasemen maşallahın var anlat bakalım neler yaptın

Canım 2 kilo az birşey değil sonuçta kaçakların çoğu artıyla dönerken sen ne güzel eksilerde dönmüşsün
Umarım bundan sonra seni daha sık görürüz buralarda
Hep birlikte yaza fit girelim

dukan topiginde okuyorum seni:)
dikkat et sıcak..
Eki Görüntüle 634236

ayyy çok teşekkür ederim
ciddi bir disiplin var topiğinizde. spor yapanlar için ayrı bi tablo,kaçamak yapanlar için,kilo bildirimleri derken bu kadar ciddiyetin sonucuda kilo cetvellerinden belli oluyor. harikasınız tek kelimeyle

menülerinizide okudum. yedikleriniz bayram gibi geldi bana süt-yoğurt dışında az şeyle besleniyorum. seyir evresi bi geçse ahh. bi temmuz olsaaa .

bu arada aranızda callan yapan var mı?

sahgizem çok güzel giyorsun. süpersin. nazar değmesin. masallah..
portakalli kekten yememissin ya kıyamadim sana. ama liste ise yarayacak bende inaniyorum.

Son düzenleme:
suanda tv reklamlarinda sibel can'i gördüm. acil bu topike gelmesi lazim...

Bende o reklamı gördüğümde hep aynı şeyi düşünüyorum yaw eskiden bir amerlikaya gidip ''Diyet'' yapıp fıstık gibi gelirdi kaç senedir iyice saldı kendini hatun arada reklamı izlerken yaw onun totoşu benimkinden büyükmü diye düşünürken buluyorum kendimi nasıl bir züğürt tesellisiyse artık

Burada herkesin kendine özel bir diyet programı var. Aramızda diyetisyene giden, gidemeyenler liste paylasanlar vs vs. anlayacağın neseli tombul kadınlar var. o menulerle ne killolara veriliyor burada. ben dukana baslayarak geldim bu tobige, daha önce buraayı okumus olsaydim belki baska bir diyet tercih edebilirdim. çok güzel örnekler var.

asılnda ne kadar kötü kadincağiz al ver al ver al ver için örnek oldu. insallah bizler vereceğiz almayacağız...

Aynurcuğum,

Çok üzüldüm yeni okulunda mutsuzluğuna sebeb olan olaylara...
Tüm günün orada geçiyor huzur şart...
İnşallah bir şekil de yoluna girer...
Liselerin 4 sene olması kötü oldu çocukların maşallahı var hepsi toraman bir şekil de hala liseliler...

(bu gece çenem gene çok düsük.. affola...) ya ya ya japon çocukları 20 yasinda bilim adami oluyor... bizde toraman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…