Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

asuuu hediyeni güle güle kullan..
Kızlar niye o kadar sevindi ki.:)

----

HAFTANIN 1.si ___________ - 2,1 kg. ___________ Yasemenn

HAFTANIN 2.si ___________ - 2 kg. _____________ SahGizem :81:

HAFTANIN 3.sü ___________ - 1 kg. ____________ y.o.l.c.u :122:
Ellerine sağlık yenacım derecedeki fıstıklar kutlarım sizi
asuuu hediyeni güle güle kullan..
Kızlar niye o kadar sevindi ki.:)

----
Sağl canım iyiymiş valla yattığım yerden yazıyorum:)
Kızlar da neden sevindi anlamadım ben de
Sibel canı öyle görünce pek hoşuma gidiyor benim nedense

Fikret Kizilok - Yeter Ki - YouTube

BEYZUŞŞŞ sana gelsin şekerim..

---

Asuuuu,kızlar kendileri için de sevinmiş olabilirlermi acaba..

Sibel Can için ne desem bilemedim. ben halimden memnun olmadığım için kimse kilo problemi yaşasın istemiyorum nedense..

Anammmmmmm bayılırım bende bu parçaya hatta çoğu zaman dilime bile dolanır çok sık dinlemesemde

Bence Asunun çocuklar nasılsa arada bizde el koyarız diye sevinmişlerdir benim büyük cadı bile bazen baba senin telefonun eski der ve gittiğimiz mağazada kendi beğendiklerini gösterir çakal okulla gezi olunca yanına alıyor ya ceplerimizden birini yada kursa gittiğinde mutlaka yanına alıyor havası olsun diye iyisini aldırmaya çalışıyor ama yemezlerrrrrrrrrrrr bizimkiler bozulana kadar devam

Keşke hiç kimse kilo sorunu yaşamasa ama açıkcası sibel canın kilolu olması benide içten içe hafiften bir ohhh dedirtiyor :26: Hatun senelerce gidip gidip estetik oluyordu amerikada sonra iki ay sonunda piyasaya çıkıp ay bilmemne diyetiyle zayıfladım asla liposuction yok falan diyip gençleri tuhaf tuhaf diyetler yaptırmaya özendiriyordu. Ben nasıl sinir olurdum o zamanlar ona ( sadece o durumla ilgili yoksa çilvesi, sesi falan güzel hatun aslında ) İnsanlara sağlıklı bir örnek olmuyordu.
Şimdi nedense çaba bile göstermiyor sanki :44:

Çok teşekkürler Yenacığım..Beni çocukluğuma daha doğrusu gençkızlığımın ilk yıllarına gönderdin...Çok hoş çookkk...

Bu arada Sibel Can yandan epey kalın görünüyor; ama kadın güzel şekerim.Her hali güzel maaşallah...Sibel Can ın dayısı eşimin eski elemanı.Sibel meşhur olunca işten ayrılıp onun yanında olmaya başladı;her türlü işini görüyor ;turnelerde hep yanında.Çok hatırlı çocuktur bazen bizi özel gecelerine davet ediyor;Sibel'e hayran hayran bakıyorum.Bu arada ensemdeki gözümde eşimde.

gerçekten kilo vermek sigarayı birakmaktan çok daha zor ve sibel can bile olsa kimseye yakismiyor... herkes sağlıklı olsun. Sibel de ne yapitirtiyorsa verince geri almasin artık canım.. hafif balık etli olsun yeter... kimbilir o vucut nolmustur. yazık sağlıgına...

dereceye girmişimmmmm....kızlarr kendimide sizide tebrik edip başarılarımızın devamını diliyorum...

yenacım ellerine sağlık canım...

asucum seninde ellerine sağlık...

sanırım bu listeye haftayada giremem ama inş bi sonraki hafta dönüşüm muhteşem olucakkk....

ohhhh misafirleride atlattım mutfamıda temizledimm oturdum şimdi çok şükür biraz size takılayım çocukları uyutucam inş....

nuhancım yaptığım mozaik pastadan bi dilim yedim çok ceza verme nolurr bunu telafi edicem inş..

yarında gün var umarım kazasız atlatırım....

Ellerine sağlık Asumancım, süpersin. bu arada ipadini güle güle kullan, sabah yazamamıştım. sen forumda olmayınca burası boş geliyor, artık her yerde bizle olursun :)
kızlar sizleri de tebrik ederim, süpersiniz.

çok mersi.... grip olacak gibi durmuyorum. sadece hiç birşey eyetismeme stresi ve yorğunluğu var... hedefime ulaşinca firina gidip sicak ekmek alacağım içine tereyağ ve tulum peyniri koyup yiyiceğim..

ya dün ben yazdım diye mi canın çekti çok az kaldı hedefine, yersin kuzum o zaman rahat rahat.

Ellerine sağlık Nuhancım, süper olmuş. kızlar size de methiyeler düzemicem

bu arada hem kilo verme listesine hem de bu listeye giren Deryoşumuz kendi kendine mi ceza vercek

Yenacım ellerine sağlık senin de kuzum. yorgun argın listeyle uğraştın bi de

kızlar sizler de çok iyisiniz, tebrikler . Zeynepcim sana ayrı bi sevindim, o koşuşturmacada gitmiş kilolar

çok sağol canım Allah razı olsun
Allah özenen herkese nasibetsin

Allah razı olsun ecmain inşaAllah
aynaya bakan kendini görürmüş o senin yüreğinin güzelliği

umutcum seni görmek güzel
bugün bennde senin gibi yaptım.
evden çıktığımda yağmur yağıyordu.
şemsiyede almadım yağmurun altında 65 dakika yürüdüm.kayınpederimin evine gittim.örtüm ve şalım ıslandı. sobanın üzerine serdim. kp. nin evini temizledim. lavaboları falan çok kötü olmuş onları ovdum. heryer tertemiz oldu. dolbını sildim.
sonrada alışverişe çıktım. aldıklarımı dolaba yerleştirdim geldim.bedenen yoruldum ama vijdanen birazda olsa rahatladım.
üç haftadır gitmemiştim.aslında gelip yanımızda kalsa dahada rahat olucam ama butarafta hiç tanıdığı yok orda 25 yıldır aynı caminin önünde zaman geçiriyor arkadaşları var. burda sıkılıyor yanımızda kalmıyor.yinede Allah elden ayaktan düşürmesin. şimdilik kendi kendine bakabiliyor.

Dafi ablan ne güzel geçmiş günün, maşallah Allah razı olsun senden. ne kadar düşüncelisin. yeneğlerine de ev almada yardım ettiğinizi yazdığın mesajını da okudum geçen. iki cihanda çok mutlu olursunuz inşallah eşinle, harikasınız. eşin çok şanslı seninle evli olduğu için. maşallah ikinize de

açtım mozaik pasta görsellerine bakıyorum. tarif bulursam yapıp atacağım dondurucuya. durur herhalde birkaç hafta sanırım. çok pis arzuluyorum şu an

esra bosve mozaik pastayi.. biz.
Valeria Lukyanova görsellerine bakalım.. bir bel var yok sanki...
(bugun tvye çok takildim, şuan beyazda bebek değil robot gibi)

sağol canım ya valla gitmiş..geçen c.tesi artı görünce şok olduydum...93 geri inmek için çabalarken 92 olmuş çok sevindim....

ya ben de mozaik pasta istiyorum

ay canım kıyamam var bende hala bitmedi...gel yarın çaya ikram edeyimm...amaaaa nuhancım duymasınnnn....

asuya ya... bana mozaik pasta yaparmisin? eminim en güzel seninkisi olur. ama şu parmağımla gösterdiklerim var ya onlara verme...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…