esra bosve mozaik pastayi.. biz.
Valeria Lukyanova görsellerine bakalım..bir bel var yok sanki...
(bugun tvye çok takildim, şuan beyazda bebek değil robot gibi)
sağol canım ya valla gitmiş..geçen c.tesi artı görünce şok olduydum...93 geri inmek için çabalarken 92 olmuş çok sevindim....
ay canım kıyamam var bende hala bitmedi...gel yarın çaya ikram edeyimm...amaaaa nuhancım duymasınnnn....
çok sağol canım Allah razı olsun
Allah özenen herkese nasibetsin
Allah razı olsun ecmain inşaAllah
aynaya bakan kendini görürmüş o senin yüreğinin güzelliği
umutcum seni görmek güzel
bugün bennde senin gibi yaptım.
evden çıktığımda yağmur yağıyordu.
şemsiyede almadım yağmurun altında 65 dakika yürüdüm.kayınpederimin evine gittim.örtüm ve şalım ıslandı. sobanın üzerine serdim. kp. nin evini temizledim. lavaboları falan çok kötü olmuş onları ovdum. heryer tertemiz oldu. dolbını sildim.
sonrada alışverişe çıktım. aldıklarımı dolaba yerleştirdim geldim.bedenen yoruldum ama vijdanen birazda olsa rahatladım.
üç haftadır gitmemiştim.aslında gelip yanımızda kalsa dahada rahat olucam ama butarafta hiç tanıdığı yok orda 25 yıldır aynı caminin önünde zaman geçiriyor arkadaşları var. burda sıkılıyor yanımızda kalmıyor.yinede Allah elden ayaktan düşürmesin. şimdilik kendi kendine bakabiliyor.
he yaa demin bende baktım resmen robot gibii...ayyy istemem öyle olmakkk...gerçi istesemde olamam ya neyse çaktırmıyomm....
asuya ya... bana mozaik pasta yaparmisin? eminim en güzel seninkisi olur. ama şu parmağımla gösterdiklerim var ya onlara verme...
yaaaa...sende buyur canımm...ceza verirsin diye duymasın dediydimm....
ama bende eminim asu daha güzel yaparrr...
Anammmm insanmı len o
Benim 20 sene evvelki barbie bebeğim bile daha insan
töve ya Rabbim Allahın verdiğiyle nasıl oynamış gerçekten ürkütücü
Hani bir fıkra var azrail birine şu kadar zaman sonra geliceğim seni almaya diyorda kadın bir sürü estetik oluyor hastane çıkışıda azrail canını alınca yaw hani şukadar ömrüm vardı diye sorduğunda pardon abla ya tanıyamadım seni diyor azrailonun karikatürüde dolanıyor ya face
Acaba bunu gören azrail ne der
Öbür dünyada birde nasıl hesap verecek yaw bu hatun :26:
Ayyy ne çok yorum yaptımneyse sustum sustum
yaaaa...sende buyur canımm...ceza verirsin diye duymasın dediydimm....
Ablacığım ellerine sağlıkAllah senden razı olsun gerçekten yaa okadar yoğunluğun varken hala gelsede bizde yaşasa diyorsun Valla şimdi düşünüyorum da ben herhalde KVye hayatta gel kal demem Rahmetli KP hep derdi benim karım benden önce ölürse ben sana gel af edersin donumu yıka diyemem o yüzden hemen evlenmem gerekir diye ama ecel önce onu buldu :26:
KV zaten bana tenezzül etmez hatta eskiden hep diyordu ben evimde kalırım sende gelip her gün bana işimi yapar gidersin hayatta sende kalmam işim olmaz diye bende o cümle çok ağrıma gittiği için ( arada bir küfür kullanıyordu hani şey yapa yapa gelmek zorundasın nasılsa diyeargosu varya o bende bir gün dellendim ve kusura bakma ama ben dinende mecbur değilim ama eğer yardıma ihtiyacın varsa o zaman söyleme tarzına dikkat etmen lazım çünkü bu şekilde konuşursan hiç bir kuvvet beni sana yardıma getiremez demiştim
Şimdi zaten keyfi yerinde ama ilerde ne olur bilmiyorum. Keşke senin gibi davranabilsem ( allah için ) ama bilmiyorum çok zor gibi geliyor bana. Eşim sen kesinlikle dayanamazsın yine Allah düşürmesin ama sen yufka yüreklisin ve ne kadar kızsanda kin tutmazsın diyor hepRabbim kimseyi elden ayaktan düşürmesin ama senin gibide yüreği güzel insanlar etrafında nasip etsin ...aminnnnnnnnn
Bu arade eşimin görüşmedikleri bir amcaları var ( en ufağı )
Kp yatalak olduğunda haber vermiştik gel bak abin ölüm döşeğinde diye adam dalga geçer gibi sarımsak yedirin geçer bende grip oldum demişti3 kere haber verdiğimiz halde gelmedi adam hatta cenazesine bile sokulmamış çok uzaktan bir bakmış namaza bile kalmadan gitmişti. Şu anda o hastaymış ( evlerden ırak gırtlakla ilgili dermansız hastalık :26: adını bile söylemek istemiyorm )
Karısı desen senelerce adamı hiç iplemeyen sorumsuz bencil bir kadın ( zaten bütün sülaleyide kadın hep uzaklaştırmıştı iftiralarıyla) Hastanede yatıyordu hatta ben eşime çok dedim git bir ziyaret et diye ama eşim babam için telefonda söylediklerini unutamıyorum asla gitmem diyordu. Şimdi evine göndermişler artık yapılacak birşey yok hani ölümü bekleyecek diye ( durumu baya ağırmış ) Geçen hafta eşimin halalarına gittiğimizde konu oldu da hepsine dedim bakın küslük bir yere kadar keşke gidip hastanedeyken bir dolaşsaydınız adamcağızı diye. Normalde halalar lafını bile ettirmiyorlardı ( annesini dövmeye kalkışınca onlarda bizim böyle bir abimiz yok diye silmişlerdi onu ki oradada karısının yalanları vardı işin içinde ) ama ben öyle diyince baktım hepsi biraz yumuşamış ama eşi yüzünden evine gidemiyorlar şimdide. Hep o kafama takılıyor nasıl bir kadın bu insan böyle günde akraba istiyor etrafında diye.
Adamcağızı hastaneye kaldırsalar anında eşime hadi diyeceğim ama o eve hiç biri adım atmazlar ve ben bundan çok rahatsız oluyorum. Rabbim tüm hastalara şifa verir inşallah....Aminnnnnnnnnnnn
Şifası yoksada çok çektirmez inşallah diyorum artık
gugılladım kendisini de kaç ameliyat olmuş ki acaba? korkar insan ya bu tipten. bizim evde tv yok, o yüzden göremiyorum kendisini.
böyle de olmayalım be canım ya
çok sağol canım, düşünmen yeter :) benim niyet bozuk. açtım yemek blogu bakıyorum bu saatte :)
Yaparım tabii sen iste yeter ki dükkan usulü yaparım hem de:)asuya ya... bana mozaik pasta yaparmisin? eminim en güzel seninkisi olur. ama şu parmağımla gösterdiklerim var ya onlara verme...
Aramızda kalsın ben hiç yapmadım mozaik pasta:)yaaaa...sende buyur canımm...ceza verirsin diye duymasın dediydimm....
Ceco seni Facebook da ekleyimmiAnammmm insanmı len o
Benim 20 sene evvelki barbie bebeğim bile daha insan
töve ya Rabbim Allahın verdiğiyle nasıl oynamış gerçekten ürkütücü
Hani bir fıkra var azrail birine şu kadar zaman sonra geliceğim seni almaya diyorda kadın bir sürü estetik oluyor hastane çıkışıda azrail canını alınca yaw hani şukadar ömrüm vardı diye sorduğunda pardon abla ya tanıyamadım seni diyor azrailonun karikatürüde dolanıyor ya face
Acaba bunu gören azrail ne der
Öbür dünyada birde nasıl hesap verecek yaw bu hatun :26:
Ayyy ne çok yorum yaptımneyse sustum sustum
Kızlarrrrrrrrr hatunun faceini buldum anam bizim türkler şimdi beyazda izleyip anında hatunu bulup yorum bile atmışlar ki koptummmm
Bence de o daha güzel yapıyordur:) canım ya... yerim yerim sonra ceza veririm...(asu yolcu senden daha güzel mozaik pasta yapiyormus-ben çok yaramazim ya)
bence kesin sen daha güzel yaparsın Zeynepcim (Asucum Nuhana gıcıklık olsun diye...)
ikiniz de eminim harika yapıyorsunuzdur her şeyi dünya tatlısı Zeynepler
bence kesin sen daha güzel yaparsın Zeynepcim (Asucum Nuhana gıcıklık olsun diye...)
ikiniz de eminim harika yapıyorsunuzdur her şeyi dünya tatlısı Zeynepler
Rabbim böyle insanları ıslah eylesinn...valla dicek bişey bulamadım kaldım öyle...
bencede olmayalımm...
bak bak bazen iyi gelir...bende fırsat bulursam oktay usta seyrediyom ara ara....hoşuma gidiyo...gözümü doyuruyom dermişim
ay hele bide şu stv de varya turgayla murat yokmu ömrümü yediler..ama genede denk gelirse bi bakarımmm...
sahgizem çok güzel giyorsun. süpersin.nazar değmesin. masallah..
portakalli kekten yememissin ya kıyamadim sana.ama liste ise yarayacak bende inaniyorum.
ya ben de mozaik pasta istiyorum
Ne yaptın canım, yürüdün mü yağmurda? Aslında vücudun yağmur suyuna da ihtiyacı var bence, hafif ıslanmak hem güzel hem faydalı diye düşünüyorum. Ama benimki gibi sağanak yağmur altında tempolu yürüyüş biraz komik kaçtı :))) Kıyafetimin dış mekan sporları için su geçirmez olduğuna güvendim biraz ama yağmur bastırdı mı hepsi fasa fisoymuş :)))Bugün burası da yağmurlu
Umut yağmura rağmen yürümen harika canım ben de heveslendim şimdi giderken yürüyerek gideyim yokuş yukarı diye gözüm yemiyordu fazla terlememek için yavaş da olsa yürümek bana da iyi gelir muhakkak
Nuhancım harika gidiyorsun bu hafta zorlansan da herşeye yetiştin bence canım
Hoşbulduk Nevinciğim. Ah canım nerdeee öyle hemencecik vermek? Alması hemencecik oluyor da vermesi kan, ter ve gözyaşı ile gıdım gıdım oluyor. Herhalde ödem de vardı ki hafta boyu deli gibi çabalamam biraz işe yaradı...günaydınnn...
Umut hoşgeldin canım öncelikle...aldığım dedin kiloları hemencecik veriyorsun maşallah sana...
ben pasta konusunda yanlışmı ifade ettim yapıştırılmış pasta kaplanmadan dipfirizde dursun demiştim.şeker hamuru ise dolapta durabilir.ben yaptığımda suda koymuştum öyle taş gibi olmamıştı...
herkese mulut günler...
gelicem
Özlem gözün aydın canım. Kardeşin için detoks olur burada kaldığı zamanlar umarım, sağlıklı besinler daha az sigara-alkol vb. Hem seni de görünce belki örnek alır, o da dikkat eder kendine, sağlıklı beslenmeye heves eder?Ben geldimmmm
....
@Umutcugum bakıyorum bomba gibi geldin. Tekrar eski kilomuza dönmemiz lazım. Vallahi yüzüm bile tombiş oldu gıdık çıktı. Bu arada kızkardeşime de çok üzülüyorumDaha önce demiştim astım hastası, sigara içiyor, içki desen o zaman vazgeçilmezi.
Canım açık havada yürüyüş hem fizilsel hem psikolojik etkileri bakımından insan doğasına çok daha yakın. İmkanın varsa açık havada yürümeniMerhaba herkese,
Hayırlı cumalar. Ben 2 gundur hiç giremedim topiğe çarşamba eşimin bir işi vardı izmirde bende okuldan arkadaşlarımı görmek için gideyim dedima ma aynı gun gıt-gel çook yorucu oldu. Dünde malum sevgililer günü:) hem hazırlık hem yol yorgunluğu bu sabah süründüm resmen. Bu hafta başladım diyete de topiğede yaptığım ek kaçamak dün akşam ufak bir dilim pasta yedım sadece sevgililer günü hatrına:)
Ben yenı olduğum için kilo bildirimi yapmıyorum sanırım topik kuralları gereği:)
Bu arada sizlere bir şey sormak istiyorum. Bildirim yaparken yapılan sporları yazıyorsunuz. Onlar 1 hafta boyunca yaptığınız toplam yuruyuş zamanlarmı? 100 yazanda var 185 yazanda. eğer 185 dk 1 gunluk ise önununde eğilmek istiyorum:)
Birde benim özellikle akşamları ve yattığım zaman çok ağrım oluyor. Ayaklarımda bacaklarımda ve belimde. Ben devamlı kiloya bağlıyorum ayaklarım beni taşımıyor diye. O yuzdende bana spor çok zor geliyor. 40 dk yuruyuş bile beni çok yoruyor. Dışarda yaptığım yuruyuş o kadar değil de evde koşu bandında yaparsam resmen bıtıyorum ve o gun canım başka hiç bir şey yapmak istemiyor.
Sizinde başlarda boylemıydı vücudunuzda çok ağrılarınız var mı? Spor yapmak bır yuk gibi geliyor mu?
Sadece rejımlede bu işi olmayacağıın farkındayım.
HAFTANIN 1.si ___________ - 2,1 kg. ___________ Yasemenn
HAFTANIN 2.si ___________ - 2 kg. _____________ SahGizem:81:
HAFTANIN 3.sü ___________ - 1 kg. ____________ y.o.l.c.u:122:
ve aleyküm selam cecoşum.Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Yaaaaaa abla sen nasıl bir insansın yaaaaa
Valla senin gibisi çok azdırinan bu zamanda değil bütün takılarını yeğeni için feda edecek kenardaki parasını vermeyenler bile var maalesef Rabbim senin o güzel yüreğine her şeyin en güzelini nasip eder inşallah...Aminnnnnnnnn
İnşallah Ümreyede Haccada gitmeyi nasip eder....Aminnnnnnnnnnn
Allah senden razı olsunBen valla ne amcamlardan ne teyzemlerden değil maddi destek bir iğne bile görmedim Halam zaten yok eşimin halaları çok iyiler sağ olsunlar ama KV sağ olsun biz evlenirken onları hiç bulaştırmadıkları için ( kına gecesine bile çağırmamıştı ) hiç birşey yapamadıkları için çok üzülüyorlar. He ama ev alacağız desek bana bu kadar destek olabileceklerini sanmıyorum yani ellerinden geleni yaparlar belki manevi anlamda ama maddi pek birşey çıkmaz herhalde anca 3 yada 5 milyar diyelim
günaydin kizlar kilo bildirimimi yapayim, ondan sonra gecmisi okucam.
kilo :88 kilo
gecen hafta 90:kilo
fark :2 kilo
spor :185 dakika
Yenacim . Asumancim emekleriniz icin simdiden tesekkür ederim, ellerinize saglik.
ablacım bu dediğin olay bana hep olur. akşam tok karnına daha düşük çıktığım çok oluyor. Zaten bazı sabahlar kendimi şiş hissettiğimde tartıya da yansıyor. O yüzden yarın tekrar tartıl derim
sağolun kızlar bana moral verdinizdafi abla ben de sabah 81.3 kg çıktım ilkin. sonra ısrarla 81.7 kg dedi. tartı yapıyor öyle. sen ilk tarttığını baz al. ayrıca uyandıktan sonra 1 saat aç kalmak metabolizmayı yavaşlatıyor. o kadar aç kalma ablacım.
Amiiiiiinnn canım hepimizi inşaAllah ne güzel dua etmişsin senAh canim ya neler neler yapmissiniz, Allahim sizden razi olsun, Rabbim seni ve esini peygamber efendimize komsu etsin insallaaaaaaah.
bu arada tarçin bir hafdada 300gr verdi...ama zaten bayıltıldığı için 3 gün hiç mama yememisti... geceleri mama mama diye uyandiriyor.. bakalım alisacak..Eki Görüntüle 634294
adaşımı bilmiyorum ama bende bi tuhaflık var ev için yapacağım bişeye ne kadar özensemde bi pürüz olur mutlaka ama misafire yaptığım şeylerde çok güzel olurr sebebini çözemedim...
he buarada buakşam 16 kişi olmuşuzzz...
bu arada tarçin bir hafdada 300gr verdi...ama zaten bayıltıldığı için 3 gün hiç mama yememisti... geceleri mama mama diye uyandiriyor.. bakalım alisacak..Eki Görüntüle 634294
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?