Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

esra bosve mozaik pastayi.. biz.
Valeria Lukyanova görsellerine bakalım.. bir bel var yok sanki...
(bugun tvye çok takildim, şuan beyazda bebek değil robot gibi)

he yaa demin bende baktım resmen robot gibii...ayyy istemem öyle olmakkk...gerçi istesemde olamam ya neyse çaktırmıyomm....

gugılladım kendisini de kaç ameliyat olmuş ki acaba? korkar insan ya bu tipten. bizim evde tv yok, o yüzden göremiyorum kendisini.

böyle de olmayalım be canım ya

çok sağol canım, düşünmen yeter :) benim niyet bozuk. açtım yemek blogu bakıyorum bu saatte :)

Ablacığım ellerine sağlık Allah senden razı olsun gerçekten yaa okadar yoğunluğun varken hala gelsede bizde yaşasa diyorsun Valla şimdi düşünüyorum da ben herhalde KVye hayatta gel kal demem Rahmetli KP hep derdi benim karım benden önce ölürse ben sana gel af edersin donumu yıka diyemem o yüzden hemen evlenmem gerekir diye ama ecel önce onu buldu :26:
KV zaten bana tenezzül etmez hatta eskiden hep diyordu ben evimde kalırım sende gelip her gün bana işimi yapar gidersin hayatta sende kalmam işim olmaz diye bende o cümle çok ağrıma gittiği için ( arada bir küfür kullanıyordu hani şey yapa yapa gelmek zorundasın nasılsa diye argosu varya o bende bir gün dellendim ve kusura bakma ama ben dinende mecbur değilim ama eğer yardıma ihtiyacın varsa o zaman söyleme tarzına dikkat etmen lazım çünkü bu şekilde konuşursan hiç bir kuvvet beni sana yardıma getiremez demiştim
Şimdi zaten keyfi yerinde ama ilerde ne olur bilmiyorum. Keşke senin gibi davranabilsem ( allah için ) ama bilmiyorum çok zor gibi geliyor bana. Eşim sen kesinlikle dayanamazsın yine Allah düşürmesin ama sen yufka yüreklisin ve ne kadar kızsanda kin tutmazsın diyor hep Rabbim kimseyi elden ayaktan düşürmesin ama senin gibide yüreği güzel insanlar etrafında nasip etsin ...aminnnnnnnnn

Bu arade eşimin görüşmedikleri bir amcaları var ( en ufağı )
Kp yatalak olduğunda haber vermiştik gel bak abin ölüm döşeğinde diye adam dalga geçer gibi sarımsak yedirin geçer bende grip oldum demişti 3 kere haber verdiğimiz halde gelmedi adam hatta cenazesine bile sokulmamış çok uzaktan bir bakmış namaza bile kalmadan gitmişti. Şu anda o hastaymış ( evlerden ırak gırtlakla ilgili dermansız hastalık :26: adını bile söylemek istemiyorm )
Karısı desen senelerce adamı hiç iplemeyen sorumsuz bencil bir kadın ( zaten bütün sülaleyide kadın hep uzaklaştırmıştı iftiralarıyla ) Hastanede yatıyordu hatta ben eşime çok dedim git bir ziyaret et diye ama eşim babam için telefonda söylediklerini unutamıyorum asla gitmem diyordu. Şimdi evine göndermişler artık yapılacak birşey yok hani ölümü bekleyecek diye ( durumu baya ağırmış ) Geçen hafta eşimin halalarına gittiğimizde konu oldu da hepsine dedim bakın küslük bir yere kadar keşke gidip hastanedeyken bir dolaşsaydınız adamcağızı diye. Normalde halalar lafını bile ettirmiyorlardı ( annesini dövmeye kalkışınca onlarda bizim böyle bir abimiz yok diye silmişlerdi onu ki oradada karısının yalanları vardı işin içinde ) ama ben öyle diyince baktım hepsi biraz yumuşamış ama eşi yüzünden evine gidemiyorlar şimdide. Hep o kafama takılıyor nasıl bir kadın bu insan böyle günde akraba istiyor etrafında diye.
Adamcağızı hastaneye kaldırsalar anında eşime hadi diyeceğim ama o eve hiç biri adım atmazlar ve ben bundan çok rahatsız oluyorum. Rabbim tüm hastalara şifa verir inşallah....Aminnnnnnnnnnnn
Şifası yoksada çok çektirmez inşallah diyorum artık

asuya ya... bana mozaik pasta yaparmisin? eminim en güzel seninkisi olur. ama şu parmağımla gösterdiklerim var ya onlara verme...

yaaaa...sende buyur canımm...ceza verirsin diye duymasın dediydimm....

ama bende eminim asu daha güzel yaparrr...

Anammmm insanmı len o
Benim 20 sene evvelki barbie bebeğim bile daha insan
töve ya Rabbim Allahın verdiğiyle nasıl oynamış gerçekten ürkütücü
Hani bir fıkra var azrail birine şu kadar zaman sonra geliceğim seni almaya diyorda kadın bir sürü estetik oluyor hastane çıkışıda azrail canını alınca yaw hani şukadar ömrüm vardı diye sorduğunda pardon abla ya tanıyamadım seni diyor azrail onun karikatürüde dolanıyor ya face
Acaba bunu gören azrail ne der
Öbür dünyada birde nasıl hesap verecek yaw bu hatun :26:

Ayyy ne çok yorum yaptım neyse sustum sustum

Kızlarrrrrrrrr hatunun faceini buldum anam bizim türkler şimdi beyazda izleyip anında hatunu bulup yorum bile atmışlar ki koptummmm

Son düzenleme:

ama haklısın cecosum... ne kötü dimi?

Rabbim böyle insanları ıslah eylesinn...valla dicek bişey bulamadım kaldım öyle...

bencede olmayalımm...

bak bak bazen iyi gelir...bende fırsat bulursam oktay usta seyrediyom ara ara....hoşuma gidiyo...gözümü doyuruyom dermişim

ay hele bide şu stv de varya turgayla murat yokmu ömrümü yediler..ama genede denk gelirse bi bakarımmm...

asuya ya... bana mozaik pasta yaparmisin? eminim en güzel seninkisi olur. ama şu parmağımla gösterdiklerim var ya onlara verme...
Yaparım tabii sen iste yeter ki dükkan usulü yaparım hem de:)
yaaaa...sende buyur canımm...ceza verirsin diye duymasın dediydimm....

ama bende eminim asu daha güzel yaparrr...
Aramızda kalsın ben hiç yapmadım mozaik pasta:)
Ceco seni Facebook da ekleyimmi
:) canım ya... yerim yerim sonra ceza veririm...(asu yolcu senden daha güzel mozaik pasta yapiyormus-ben çok yaramazim ya)
Bence de o daha güzel yapıyordur
bence kesin sen daha güzel yaparsın Zeynepcim (Asucum Nuhana gıcıklık olsun diye... )

ikiniz de eminim harika yapıyorsunuzdur her şeyi dünya tatlısı Zeynepler

bence kesin sen daha güzel yaparsın Zeynepcim (Asucum Nuhana gıcıklık olsun diye... )

ikiniz de eminim harika yapıyorsunuzdur her şeyi dünya tatlısı Zeynepler

adaşımı bilmiyorum ama bende bi tuhaflık var ev için yapacağım bişeye ne kadar özensemde bi pürüz olur mutlaka ama misafire yaptığım şeylerde çok güzel olurr sebebini çözemedim...

he buarada buakşam 16 kişi olmuşuzzz...

Ben de bayılırım tarif bakmaya Facebook u bi açıyor neler neler dökülüyor önüme
Zaten bugün ilk iş tarif uygulaması indirdim

bu arada tarçin bir hafdada 300gr verdi... ama zaten bayıltıldığı için 3 gün hiç mama yememisti... geceleri mama mama diye uyandiriyor.. bakalım alisacak..

sahgizem çok güzel giyorsun. süpersin. nazar değmesin. masallah..
portakalli kekten yememissin ya kıyamadim sana. ama liste ise yarayacak bende inaniyorum.

sagol nuhan, yemedim kek ama icimede oturdu resmen

ya ben de mozaik pasta istiyorum

Esracim isteme canim pastayi, oturup bir elma ye , yada bir hurma.

ya kizlar bizim ideallerimiz var, nerden cikiyor bu yemek sohbeti benimde niyetim bozulmadan gideyim ben cok öpüyorum sizleri, Allah rahatlik versin.

Geçmişi okumaya ve de iyi geceler dilemeye geldim hu huuu. Akşam meyve öğünü yerine yarım dilim (tama yakın aslında, hatta tam diyelim gitsin ) az şekerli kek ile süt yedim ara öğün olarak. Bu vicdan azabı ile gece boyu bir şey yemem artık :) Şu gece atıştırmaları olmasa ben ne güzel kilo verirdim aslında :))

Hafta sonu çok kritik, hep hafta içi çabaladıklarımızı hafta sonu almaktan yerimizde sayıyoruz. Ya da bana öyle oluyor diyeyim. Hepimiz güzel ve hafifi bir hafta sonu geçiririz umarım :)

Ne yaptın canım, yürüdün mü yağmurda? Aslında vücudun yağmur suyuna da ihtiyacı var bence, hafif ıslanmak hem güzel hem faydalı diye düşünüyorum. Ama benimki gibi sağanak yağmur altında tempolu yürüyüş biraz komik kaçtı :))) Kıyafetimin dış mekan sporları için su geçirmez olduğuna güvendim biraz ama yağmur bastırdı mı hepsi fasa fisoymuş :)))
Hoşbulduk Nevinciğim. Ah canım nerdeee öyle hemencecik vermek? Alması hemencecik oluyor da vermesi kan, ter ve gözyaşı ile gıdım gıdım oluyor. Herhalde ödem de vardı ki hafta boyu deli gibi çabalamam biraz işe yaradı...

Ben şeker hamurunu buzluğa koymayı söylediğini sanmıştım. Sen işin içinde olduğun için yaptığın hamurun tarifi ya da kıvamı farklıdır belki. Ben internetten bir kaç ayrı siteden tariflere ve yorumlara bakmıştım. Orada buzdolabına konmaması gerektiği yazıyordu, ben gene de koymuştum artanı ama onları sonradan kullanamadım. Dokusu çok bozuldu. Yıllar önce hazır almıştım bir defa, onun üzerinde de buzdolabına koymayınız uyarısı vardı. Çok sert değil aslında ama marshmallow'dan yapılanlar daha zor şekil aldı, esnek değil, açması biraz daha zor... Tahıl unundan yapılan hamurlardan zor geliyor bana şekil vermesi. Dediğim gibi ev ortamında ve amatörce denemelerle edindiğim tecrübe bu. Glikoz, jelatin, gliserin filan ile de denemiştim onla uğraşmak daha zor ama kıvamı bir parça daha iyiydi. Sonuçta tad olarak da görüntü olarak da hiç fena değildi ama
Özlem gözün aydın canım. Kardeşin için detoks olur burada kaldığı zamanlar umarım, sağlıklı besinler daha az sigara-alkol vb. Hem seni de görünce belki örnek alır, o da dikkat eder kendine, sağlıklı beslenmeye heves eder?
Benim de yüzden de hemen belli ediyor kendini kilolar, az değil 9 kilo geri aldım toplamda Hem beden hem yüz dolunay gibi oldu. Ama ne yapalım ağlaşmak fayda etmiyor, bahar yaklaştıkça daha hırslanıyorum. Fazla değil 1-1,5 ay sonra t-shirt giyilmeye başlar. Kaç gram versek kardır
Canım açık havada yürüyüş hem fizilsel hem psikolojik etkileri bakımından insan doğasına çok daha yakın. İmkanın varsa açık havada yürümeni
öneririm. Yürüyüşün 20 dk altında yapılmaması ve belli bi tempoda yapılması gerekiyor. Metabolizma 20 dk sonra ısınmaya ve kalori harcamaya başlıyor. Bu nedenle önce bacak kaslarını gerip (germe egzersizleri ile) sonra belli tempoda 25 dk yürüyerek başlayabilisin. Günden güne hem dakikanı hem temponu artırırsın, günde 2 dk artırarak belli süre sonunda 45 dakikaya kadar çıkarabilirsin. Haftada 4-5 gün yapsan yeterli olur. Spor listesindeki dakikalar da toplam dakikalar. :)))) Bir seferde 185 dk yürüyen yoktur aramızda :) Spor amacı ile düzenli ve tempolu yapılan yürüyüş ve diğer egzersizlerin toplamı onlar
HAFTANIN 1.si ___________ - 2,1 kg. ___________ Yasemenn

HAFTANIN 2.si ___________ - 2 kg. _____________ SahGizem :81:

HAFTANIN 3.sü ___________ - 1 kg. ____________ y.o.l.c.u :122:

Tebrikler arkadaşlarrr. Güzel liste, spor listesi de kalabalıklaşmış, ne güzel. Listelerimizi hazırlayan Asumancığıma ve Yenacığıma ellerinie sağlık diyorum. Teşekkür ederiz.

...

Daha da uzatmadan kaçayım ben artık. Huzurlu güzel uykular ve de iyi geceler herkese...

ve aleyküm selam cecoşum.
canım ben geçmişinde çok sıkıntılar çekmiş bir insanım.
ben sıkıntı çektim Rabbime şükürler olsunki bana çektiğim sıkıntıların kat kat fazlasını verdi.
Rabbimin bana verdiğini ben neden sakınayımki
onun hazinesi sonsuz. dilediği an kat kat fazlasını verir.
çocukluğumda bazı arkadaşlarımın yurt dışında yakınları vardı onlara hep hediyeler getirirlerdi. bazı arkadaşlarımın yakınlarıda hacca umreye gider hediyeler getirirlerdi. benim hiç hediye getirenim olmadı
eşime bundan bahsettiğimde onunda içinde öyle bir ukte olduğunu gördüm. ve biz eşimle o gün karar verdik. birgün hediye alacak kadar paramız olursa biz yeğenlerimize yakınlarımıza hediyeler alıcaktık. Rabbim bize bu olanağı verdi. ve bizde sonuna kadar kullanmaya çalışıyoruz.
benim evimin her odasında sehpalaın üzerinde tokalar, bilezik, yüzük, boncuklar olur gelen çocuklar boş gitez ne isterse alır. o çocuklar küçücük hediyelerle mutlu oldukca ben daha çok mutlu oluyorum.
benim birden fazla evim varken neden yakınlarım kira ödesin.ben olmayandan kıskanırsam ya onları bana verende benden geri alırsa
ben onları çalışıptamı aldım. (tabiki çalıştık ama bizden daha çok çalışıp hiçbir şeyi olmayanlar var )Rabbim verdi. bana onca güzelliği bahşeden rabbim dilerse bir anda alma kudretinede sahip. ben kimimki? kimin verdiğini kimden kıskanıcam

günaydin kizlar kilo bildirimimi yapayim, ondan sonra gecmisi okucam.

kilo :88 kilo
gecen hafta 90:kilo
fark :2 kilo

spor :185 dakika

Yenacim . Asumancim emekleriniz icin simdiden tesekkür ederim, ellerinize saglik.
bravo deryacım çok güzel vermişsin

sağolun kızlar bana moral verdiniz

Ah canim ya neler neler yapmissiniz, Allahim sizden razi olsun, Rabbim seni ve esini peygamber efendimize komsu etsin insallaaaaaaah.

Amiiiiiinnn canım hepimizi inşaAllah ne güzel dua etmişsin sen

ben de kendimize yapıyorsam güzel olur ama misafire yaptığımda sıkıntı çıkar. gel zaman git zaman sonra farkettim ki misafire yaptığım şeylerde malzemesini bol kullanırsam denk gelmiyor. bazı misafir de kısmetiyle geliyor o başka tabi :)

bu arada tarçin bir hafdada 300gr verdi... ama zaten bayıltıldığı için 3 gün hiç mama yememisti... geceleri mama mama diye uyandiriyor.. bakalım alisacak..Eki Görüntüle 634294

kıyamam ben ona ya ama sağlığı için, mecburen tabi. ben de çok acıkıyorum yatarken. zor dayanıyorum. o nasıl dayanıyorsa yavrucak.

kıslar konuyu değsitireyim mi?
benim bir arkadasim, geçen yıl kendisine ozon seansları (12 seans) yaptirdi... özelikle 7. seastan sonra bambaska birisi oldu. teni yüzü saçi eli muhtesem değisti. pırıl pırıl oldu gençlesti...onu gören kardesi de yaptirdi ama onda hiç farkettemedi... sanırım bazı kisilerde etkisi daha çok oluyor. Benim alerjim var. sabahları burun akıntısı ve hapusuruk yapsiyorum. Ozon alerjiyi geçiriyormus.. sizde hedefime ulaşınca deniyim mi? biraz maliyetli açıkçası hiç bir sonuç alamamaktan korkuyorum. sizler ne düsünüyorsunuz?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…