Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Nuhan ben bayılıyorum tarçına Ankara'ya gelirsen onu da getir
Umutcum yürüyemedim maalesef vaktim yetişmedi dönüşte de çok yağmur vardı şemsiyem de yoktu bahanem bol

haklısın canım, şımarıklık ediyoruz işte. bir de çok acıkınca akıl gidiyor baştan. yok pasta falan, zinhar

sagol dafi abla, baslarda biraz hizli gitmesi gerek kilonun, bu agri tamamen yok olasiya kadar. ve sen nasil bir kadinsin ya, inan hayranim sana.Allah seni hic darda koymaz , öyle hayr isler yapiyorsun ki.41 kere masallah , insallah benimde birgün gönlüm senin ki kadar genis olur, herkesi senin gibi sarip sarmayabilirm (amin)

ve bu sefer kesin gittim.Allah a emanetsiniz hatunlar.

ayyy cok tatliya ne seker, cok severim kedileri , keske alerjim olmasaydi insallah uzun yillar beraber olabilirsiniz nuhancim.

tesekkür etti. tarçın bu yıl 7 yaşına girecek... çok mersi...

zeynep bak sen saslisin çünkü benim esraninki gibi oluyor. Misarine mahçup oluyorsun.

sanırım karın açken uyumakta zonlaniyor eskiden gece yemek yemezdi gündüz yedigi az tabi...iste kiyamaya kiyamaya günler geçiyor..

Ceco seni Facebook da ekleyimmi

Canım çok isterim aslında ama benim kendime ait faceim yokki eşiminkinin üzerinden bakıyorum
Kızımın vardı ama onunda şifresini herhalde biri ele geçirmişti saçma sapan şeyler yayınlanınca kapattık mecbur ama en kısa zamanda eşimi ikna edebilirsem kendime bir tane açacağım o zaman bütün topiktaşlarımı ekleyeceğim inşallah
Kıskanç hala tedirginlik yaşıyor ya eski sınıf arkadaşlarım beni bulursaymış yok zaten hepsi yabancıymış yazışmalarımı okusada anlamazmış ama geçen hafta yeğenide söylendi niye dayımın faceindesin sen diye ( yurtdışında olanlardan ufak olanı ) rahatsız oluyorlar herhalde hani bende okurum yazdıklarını diye
Dur bak yine aklıma geldi yarın bir yolunu yapayım bakalım ne diyecek en azından arkadaşlarımı ben bulup eklemiyeceğim dersem kabul eder herhalde

bu arada tarçin bir hafdada 300gr verdi... ama zaten bayıltıldığı için 3 gün hiç mama yememisti... geceleri mama mama diye uyandiriyor.. bakalım alisacak..Eki Görüntüle 634294

Oyyyy yerim ben onu ( ALF gibi hissettim bir an kendimi eskiden vardı hani uzayli kahverengi birşey dünyali aileyle yaşıyor evin kesini yemek istiyordu obez ceco ne olacak )
Maşallah inşallah ufak ufak oda verecek topikdaşımız

Canım şu indirim kuponu siteleri var ya onlara bir bak istersen onlarda oluyor bazen ve inanılmaz büyük indirimlerde oluyor en azından hedefine ulaşınca bakarsın deng gelirsen denersin en azından işe yaramazsa çok az bir paran gitmiş olur :34

benim hiçbir fikrim yok canım. ozon bu kanı temizleyip tekrar verdikleri tedavi mi acaba? bence beslenmene dikkat etmen görünüşüne daha etkilidir. ama alerjiyi bilemiyorum.

ben kaçayım yavaştan kızlar, hepinize iyi geceler diliyorum. hoşçakalın

hoş geldin canıııımmmm
seni özlemiştik .iyi olmanıza sevindim. bebişini sağlıkla hemde tam günü gününe kucağına alırsın inşaAllah.

asucum ellerin dert görmesin canım

Ozon konusu benim de ilgimi çekmişti bir ara ama pek bilgim yok nuhancım
Gözlerimi açık tutmakta zorlanıyorum ben müsaadenizi istiyorum güzeller

kızlar acayip sinirliyim. bugün babama çok hırslandım. uzun süredir uyku problemim var sabaha kadar oturuyorum. hiç düzene sokamadım. bugünde dışarda çok yürüdüğümdenmidir bilmiyorum uykum geldi erkenden uyuyayım dedim gecenin köründe kapı zilini tamir etti. arka arkaya çaldı zili içine etti uykumun birz öncede geçmişi okuyup bir sürü alıntılar yaptım. kabloya bi takıldı gitti bütün yazdıklarım felan

mozaik pasta okumuştum dukan usulü nasıl oluyo
bugün diyetimin 9. günü şimdiye kadar canım tatlı istemedi ama bugün fecii istiyor. reglim mi yaklaşıyo acaba :44: dukan usulü helva yapıcam o derecedeyim tatlı krizim tuttu sinir krizleri geçiyorum sankii

Son düzenleyen: Moderatör:
oooo maşallah aşağısı pek şenlikli...

ama uykum geldii...çocuklarıda uyuttum hazır...küçük cadım uyanmadan bende gidip yatayımm...

parmaklarım uyuşmaya başladı zaten tuşları tutturamıyorum...iki yazıyom üç siliyom..artık kusuruma bakmayınn...

size doyum olmuyo ama gideyim artık..

hepinizi öpüyorum...

Allaha emanet olun hayırlı geceler...

nasııııııııııll geveze bir topik bu yarabbiiiimmm dırdırcı hatunlar siziiiii

dereceye girenleri kilo verenleri spor yapabilenleri kocaman tebrik ediyorum. bu arada diğer kaçamk tablosu süperdi. çok güldüm yaa. bende diyorum bu neden tablo yapmayı sormuş ne fenalık düşünüyor diye. bu arada benim paçalı donu şahgizeme devrediyorum. şahgizem hata ettin 2. olmucaktın

bugün kardeşimleydim hep kuaföre gittik. saçımı tekrar boyadık. renk farklılıgı vardı onu düzelttirdik. ordan kozmetik dükkanına girdik cıkamadık haliyle akşam eve geldik misafir vardı anca gittiler onlarda. cocuklar var diye cıkarmadım bilgisayarı bidaha bozulmasın diye sizde maşallah pek güzel muhabbet yakalamışınız. nuhan çıldırmış zaten o yoldan çıkarıyor dimi sizi

ellerin dert görmesin canım
ben bir yazsam varyaaa hormonlu dumle dombili ilan edersiniz

çoookkk teşekkürler yenacım ellerin dert görmesin

Asucugum, biz zaten ayrilamiyoruz birlikte geliyoruz... inssallah evimizi teslim etsinler.. belki sen bize gelirsin.

:) alfe benzeyen bence tarcin tam regide öyle..

cecosum, geçen yıl bana nisanlım bu indirim kuponlorından hediye kavitasyon almıstı....ben kavitasyon ne hiç bilmiyordum
Güzelce randavu saatinde beni güzellik salonuna bıraktı. Kendisi yakin biryerlerde işi vardi takiliyordu...
Ben güzellik salonuna çıktım giriste oturuyorum. Bekle bekle benle kimse ilgilenmez, birisine sorarım cevap vermez. Cevap verende suratsiz bir sekilde o konuyla ben ilgilenmiyorum der. 25 dak. kadar bekledikten sonra, salonun patronu herkeze birşeyer tembih ederek tam kapidan çikiyordu. Kadini yakaladım benimle niye kimse ilgilenmiyor dedim. Bakur ödemesenin son günüymüş, bana kavitasyon yapan kızı bankaya göndermis. Baska bir kiza sen al dedi. Kız benim isim degil dedi. Kızla parton kavga etmeye basladi. Kiz zorla beni kavitasyona aldi ve bana kötü ve kaba davraniyordu. Bana bu sekilde davranma benim bir suçum yok dedim. Ağzında gevelernerek zaten siz kupon müsterisiniz gibi tuhaf tuhaf sölledi durdu. 1 saat olan randavumu 20 dak. bitirdi neymis yeni randavu varmis. Bende o zaman beni niye beklettiniz dedim. ay kavga uzadi uzadi.. hiç huyum değildir, sinirlerim bozuldu orada ben bir ağlayama başladim. Sonra nişanilima telefon ettim gelip beni alirmisin dedim..Ağliyorum, gik gik demekten adama da birsey anlatamiyorum. Adam yukariya bir çıktı...Patron yoldan geri dönmek zorunda kaldı... patron grupanyayı arayarak paramizi iade etmek zorunda kaldı. çok kötü bir kupon mecaramız var. o gün bugundur ne o ne ben kuponlar bulasmiyoruz.

Son düzenleme:
Kusura bakmayın arkadaşlar,aniden çıkmak zorunda kaldım selamsız sabahsız oldu...

Yan komşunun annesinin tansiyonu yükselmiş,ölçmeye gittim.Birazda oturmak zorunda kaldım.Neyse iyi kadıncağız...

Hepinizi çok öpüyorum.Yatayım da sabah kalkması zor olmasın.Yarın memleketime gideceğim.Geceleri konuşuruz yinede.

YENACIĞIM;

Cuma sabahları sana mesaj atsam olur değilmi canım....

Hepinize iyi geceler.Allah rahatlık versin...

Olur BEYZUŞum..
Çok özletme kendini...
Erman'a sevgiler :)

canim dukan üsülü mozaik pasta olmaz sanirim.... o biraz espirik... ama yaratici asu bisküvi yerine yulaf kepeği kek kullanırsa olur belkide...
sen yarın stevya al. Simlanın yada ilkayin sitesinden (birde dukanella var) kendine bir tatlı yap. ilk günler ben çok yapiyordum. Artik canim pek istemiyor. Özelikle tiremusuyu 2 kez yaptım. Birde tarçinli keki seviyorum.

Kıskanç, geç kaldin kizim biz yatiyoruz. Paçali don devretme törenini artikim yarin yaparsin....

Son düzenleme:
Kıskanç, geç kaldim kizim biz yatiyoruz. Paçali don devretme törenini artikim yarin yaparsin....

hııııııııııııııııhh haspaaaaaaaammm kıskancakmışımmm hahaaaaaaaaaaaaaaayyy abe neyini kıskanceemmm azcık cingenlik yapam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…