Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım çok geçmiş olsun
İnan ben senin kadar sabırlı davranmazdım birde dava açardım böylelerine siz kim oluyorsunuzda bana bu şekilde muamele yapıyorsunuz diye madem öyle indirim kuponları olayına katılamaycaklar.
Ben şimdiye kadar hiç almadım o kuponlardan ama eşimde hep der mutlaka bir şey çıkar ondan diye bak meğer doğruymuş
Yine şükür bir rahatsızlık falan olmadı o kavitasyonda
Anam boşver o zaman bazı hastaneler yapıyor galiba onu bir araştır istersen en azından bir doktora danış hani gerçekten faydalı birşeymi diye boşuna yaptırmamış olursun en azından

ozon konusu gerçekten çok ilginç... son seanaslara doğru etkisini gösteriyormus.. arastiyim. bakayim... belki 10 yaş gençlesirim.. nikahta beni 30diye yuttuuruz.. sonra ik iyıl sonra 42 olurum..

Son düzenleme:

Canım size şimdiden hayırlı yolculuklar Sağ sağlım gidip gelin inşallah

Neyse kızlar bende yatayım ufaktan
Yarın görüşürüz inşallah yine....kocaman öpüyorum hepinizi
Sizlere hoş sohbetler ve hayırlı sabahlar

anaaamm geçmişi ancak bitirdim
hepiniz kaçtınız ama neyse egedeniz geldi biz nöbeti tutarız

HAFTANIN 1.si ___________ - 2,1 kg. ___________ Yasemenn

HAFTANIN 2.si ___________ - 2 kg. _____________ SahGizem :81:

HAFTANIN 3.sü ___________ - 1 kg. ____________ y.o.l.c.u :122:
kızlar tebriklerimi sunarım

amiiiinnn canım
Allah sizlerdende razı olsun
kimbilir belkide ben çok şanslıyım

cecoşum Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin. ama sen yüreği güzel insansın. eminimki birinin sana ihtiyacı olduğunu duyduğun an herşeyi unutur koştura koştura gidersin. işte kötülük yapan herkes yaptıklarıyla hem dünyasını hem ahiretini kaybediyor. önemli olan bu dünyadan göçtükten sonra , arkadan ''ne iyi insandı rahmetli'' dedirtebilmek

Rabbim kimseyi darda koymasın inşaAllah
dilerim en kısa zamanda ağrılarındanda fazla kilolardanda kurtulursun

ellerine sağlık asu...
gün geçtikçe sporcular artıyor ne güzel...

eeee 1600gram fazlalık ve 30 kaçamak ile ben niye listede yokummmmmmmmmmmmmm

herkes en azından aynı kalmayı başarmış... ben neden kilo aldım yaaaaa

YENA cım senin de ellerine sağlık
tebrik ederim kızlar.... umarım hepbirlikte veririrz kiloları...
karar verdim...
bu ay içinde en az 1 kez giricem bu listeye....

Son düzenleme:
herkesler yatmış.. ben de ara ara gelip geçmişi okudum...
yarın görüşürüz artık... ben ayakta olursam tabiii...

bu saate kadar banyo ve tuvaleti a dan z ye temizledik annemle ki uzun zamandır temizlik yapmıyorum evde. sırf annem sürekli başıma kaktığı için. şimdi acayip yoruldum. tarçınlı süt ısıttım kendime sonracımaa cıbıdı cıbıdı yapıp eeee yapmaya gitcem artık uyuyabilirsem bu arada bi kaç gündür platoniğime yazmıyodm faceden. msj attış 12 de. nbr hayırsız diyee. bi okudum bi sevindim bunun üstüne temizlik yorgunluğuda kalmadı

Âmin canım...

Allah hayırlı doğum nasip etsin inşallah sağlıkla sıhhatle bebeğini doğurursun

Lütfen çıksın şu içimdeki dinmek bilmeyen tatlı isteği

Ah ah o tatlı yokmu o tatlı rüyalarıma giriyor valla

Tebrik ederim arkadaşlar spor yapabilenlere çok özeniyorum

Aa iyice deşifre olmaz bu listeye desenize

Kilo veren ve veremeyen benim gibi herkesi tebrik ederim :)) bol azimli günler diliyorum

Valla benim kaçamaklarımın tavan yaptı şu günlerde kilo verenlere hayranım tebrikler

Evet kısa kısa kaçamaklardan sonra yaz için hep beraber el ele

bu arada tarçin bir hafdada 300gr verdi... ama zaten bayıltıldığı için 3 gün hiç mama yememisti... geceleri mama mama diye uyandiriyor.. bakalım alisacak..Eki Görüntüle 634294

Aa noldu tarzına geçmiş olsun bem kaçırmışım

Dukan helvayı ben sevmedim ama tiramisuyu deneyebilirsin

KIZLAR GÜNAYDIN
Herkeşelere mutlu huzurlu sağlıklı az kaçamaklı bol eksili bi hafta sonu diliyorum şuan evde olup yatmak vardı ama nerde hay maşallah yine gece ne güzel muhabbet etmişsiniz öyle Allah bozamsın....Amiiiiiiinnnnnnn...neyse ben şimdilik kaçıyorum sonra tekrar uğrarım anacım

asu bitanem eline koluna emeğine sağlık hakkını helal et kuzum arkadaşlar tebrik ederim valla şu spor yapanlara gıptayla bakıyorum resmen. nuhan abla seninde eline koluna emeğine sağlık önümüzdeki haftadan itibaren benim kaçamaklarda yolda
anam kızlar size ne desem bilemedim gerçi benim bu haftaki kaçamakları yazsam tabloya sığmazdı heralde
sen; Dubledombilisin.
sen öyleysen nuhan abla ben ne oluyorum

yenacım eline koluna emeğine sağlık hakkını helal et sende
kızlar sizleride tebrik ediyorum ve ayakta alkışlıyorum
ya ben de mozaik pasta istiyorum
bende istiyorum bende bende
bu arada tarçin bir hafdada 300gr verdi... ama zaten bayıltıldığı için 3 gün hiç mama yememisti... geceleri mama mama diye uyandiriyor.. bakalım alisacak..Eki Görüntüle 634294

hay maşallah topikdaşımıza ay o nasıl tatlı bişey nuhan abla kedilerden korkarım ama bu çok sevimli duruyo

Son düzenleme:
selamün aleyküm şekerlerim

nuhan cım eline koluna sağlık canımcım
ayy birinççç olmuşummmm
hiç bir listede bu hafta birinci olamadığımdan bu bile hoşuma gitti
yalnız birincilik sırasında da tek başıma oturuyorum
diğer dombililer sıkışa sıkışa oturmuş

yenacım ellerine sağlık tatlım

kızlar tebrik ediyorumm

beyzuş sen ü... dan bahsediyosun eşinide ben tanıyorum y..... ablamın kankisi:13: sibelde bizim mahalleye yakın oturuyordu ilk meşhur olduğu zamanlarda çok güzel bi kızdı

tarçınımı kutluyorumm yalnız çok mutsuz görünüyor resimde rejimden pek hoşnut değil galiba
nuhancım bir daha ne olursa olsun asla bayıltmalarına müsade etme canım yok öyle bir şey gerizekalıların işine geliyor kolaylık olsun diye hayvancağızları bayıltıyolar onların ben taaa ...........

dünürümmmm
sen ne güzel bir kadınsın böyle ya maşallah sana
Allah sana kat kat versin inşallah ki sende daha fazla yardımcı olabilir yakınlarına
beşibiryerden de hayırlı olsun canımcım Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin

iyice araştırıp işinin ehli bir yerde deneyebilirsin bence bende istediğim kilolara yaklaştığımda deneyebilirim

unuttuğum bir çok şey var:44:
hastalara acil şifa,mutsuzlara acil mutluluk ,bekarlara en hayırlılarından acil eş,bebiş isteyenelrede en acilinden bebişler diliyorumm

asucum ben okurken kaçırmışım canım arkadaşlaın yazılarından gördüm ipad almışsın hayırlı olsun canım güle güle kullan

Son düzenleme:
ve aleyküm selam
o senin güzelliğin dünürüümm güzel dualarına amiiiiiinnnnnn diyorum
aynı mahalledemi oturduk ne ben karagümrükte otururken sibel can benim bir üst sokağımda canfeda caminin ordaydı.
balıkcının üstünde
bende kefevi caminin karşısında oturuyordum.

aa dünürümmm aynı yerlerdeymişizzz
canımcım ben eğrikapıdan aşağıda ayvansaray var orda doğup büyüdüm bilirsin mutlaka,savaklar da otakçılar lisesinde okudum,bir ayağımız da fatihteydi haliyle çok sık görüyordum sibeli
annemler ablam halen fatih yavuzselim de oturuyorlar bana 15 dk zaten fatih,mutlaka karşılaşmışızdır :13:

ayy bayıldımmm

Selamün aleykümm...

nasılsınızzz....ohhh dünürler ne güzel muhabbet ediyoo...Allah artırsın muhabbetinizi...

geldim şöyle bi geçmişe göz attım.....artık kalkıp çocukları hazırlamaya başlıyayım...sonrada kendimi tabii...malum güne gidiyorum inş kazasız atlatırımm....

hadi Allaha emanet olunn....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…