Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hayırlı hafta sonları dilerim herkese
11de kalktım uykuya doydum bugün kahvaltımızı yaptık şimdi tiramisunun kekini kızıma çırptırdım attım fırına

aleyküm selam canımcım

iyiyiz sende iyisin belli Allah iyilik versin
kazasız güzel bir gün diliyorum bende sana.Allaha emanet ol sende canım

İyi gezmeler canım azar azar yersin akşam da geçiştirirsiniz bişeycik olmaz

Selam cücüşlerim , herkese mutlu haftasonları olsun inşAllah

sabah sabah sorumluluk sınavına gidip arapça sınav gözetmeni olarak erken başladım haftasonuna , sonrada eve geldim kahvaltımı yaptım bi bakayım dedim

HAFTANIN 1.si ___________ - 2,1 kg. ___________ Yasemenn

HAFTANIN 2.si ___________ - 2 kg. _____________ SahGizem :81:

HAFTANIN 3.sü ___________ - 1 kg. ____________ y.o.l.c.u :122:

ooo süpersiniz kızlar azminiz daim olsunn

kilo veren & veremeyen , spor yapan & yapamayan herkesleri tebrik ediyorumm yavrular

YENAcım & ASUcum ellerinize emeğinize sağlık , öpücükledim

ahahah bayıldım ben bu listeye , bu hafta kaçamaklarımı yazsaydım değil kaçamak şişkosu , kaçamak tombilibu hombilihu'su olurdumm

yazık zavallı Ayşecim 3 kaçamakla oturmuş ilk sıraya bi bilse benim yediklerimi iyi hissederdi kesin kendini

NÜKHETimm , uuu beybiii ellerine sağlık kuşumm, yavru cücüşümmm , senide öpücükledim kokulu kokulu

asucum hoşgeldin canım
şekerlerim bende küçük oğlanla dışarı çıkıyorum kendinize iyi bakın

günaydın kızçelerrr.. çok uykum var alamadım uykumu. nasıl işe gitcem bilmiyorum dün helvada kullandım kepek hakkımı. akşama kadar napcem hiç bilmiyorum öptüm hepinizi görüşmek üzereee

aynurum senide tam çıkarken gördüm canımcım hoşgeldin
sorma canım ya bu hafta şişko birincisi oldum ama ilk ve son kezdiiii ayy onuda tatım sonra üzülürdüm niye bende şişko birincisi olmadım diye
öpüyoum kocaman hepinizi ben kaçtımm

herkesler yatmış.. ben de ara ara gelip geçmişi okudum...
yarın görüşürüz artık... ben ayakta olursam tabiii...

toktor civanım kolay gelsin canımm , valla işin zor kuzum senin yerinde ben olsam pert olurdum , Rabbim kolaylık versin , öpüyorumm

selam hatunlar,

huy edindim ben muhabbetlere son anda gelmeyi yaa aynurda gidivermiş tühh. kardeşim bugün gitcek hayırlısıyla ona valiz yapcam üşenmezsem gidip onla ugrasayım bari

Kızlarrrrrrrrr ben geldimmmmmmmm

Ay haftasonu olunca ancak gelebildim eşimin kaç gündür kulakları tıkanıktı körler sağırlar birbirini ağırlar hesabı bağıra bağıra konuşunca ancak bizi anlıyordu yoksa hep uyduruyordu bunumu dedin diye
Benimde kulağın birinde ufak bir tıkanıklık var ama ben kendim becerdim o işi kulak çubuğuyla bir daha tövbe kullanmayacağım onları Eşim kulaklarını temizletmeye gidince bende kendimi buraya attım

İnşallah herkes için çok hafif ama bol hareketli bir haftasonu olur
Bu arada sizler nasılsınız kızlarrrrrrrrr

Anaaaaa bende eski karagümrüklü sayılırım benim babam karagümrükte büyümüş hatta anlatırdı Sibel canın Annesinin oturdukların evin hemen bir üst sokağında olduklarını birde Kuşum Aydının ufaklığını anlatır babasının pastanesine gidip gelirlermiş Ben ufakken yazdan yaza gelirdik tabi türkiyeye ve rahmetli dedem beni kahveye götürürdü 6 -7 yaşına kadar her sene bir ay kahveye dedemle giderdim hatta yerim bile belliydi ve benden önce oturan olunca edepsizce orası benim yerim derdim Allah bilir senle aynı sokakta bile oturmuş olabiliriz Kim bilir belki eskilerde bizimkilerle tanışıyorda olabilirsiniz
Benim için hala Karagümrük çok özeldir her oradan geçtiğimde gözlerim dolar çünkü gerçekten çok güzel günlerimiz geçti orada senede bir ayda olsa karagümrük iyice yüreğime işledi

merhaba kızlar...

herkesler iyidir inşallah...

okudum geçmişi unuttuklarım olursa kusuruma bakmayın olur mu

Dafi ablacım beşibiryerdelerin hayırlı olsun..kalbin o kadar güzel ki yazdılarını okuyunca gözlerim doldu.herkes böyle düşünse dünyada ne fakirlk kalır ne açlık ne muhtaçlık önce kendimizi düşünmeyi bırakabilirsek eğer...

Asuman ablacım ıpad ını güle güle kullan. güzel bir hediye olmuş...günümüz şartlarına uygun

benide kimse tebrik etmiyor yahu kaçamak dombilisi olmuşum daha da sırtım yere gelmez yazıklar olsun bana en az kaçamağımı yaptığım haftada derece yaptım önceden olsa demekki olimpiyatlara katılırdım o kaçamaklarla...

kilo verenleri tebrik ediyorum azminiz daim olsun...listeler için ellerinize sağlık Yena,Asuman, Nuhan...hakkınızı helal edin..

bugün işler kesat erken çıkarım inşallah ...yarında arkadaşları kahvaltıya alıyım diyorum evli bir çift..
yufkam var yarısını kıymalı,yarısını peynirli börek yapsam...kahvaltılıklar omlet vs.yetermi acaba...

hadi öptüm sizi...görüşmek üzre

çok teşekkür ederim ilgin için gerçekten hala geçmedi.mide değil sanırım sorun bağırsaklarda imiş dedimya vakitsizlikten gidemedim dr hakiki bal var o zaten biraz geçiriyor gibi oluyor sonra deli gibi bir ağrı saplanıyor geçmiyor azalmıyor ne biçim birşeyse neyse bakıcam çaresine diyetide etkiliyor su içsem şişiyorum öle bir durumdayım.

MERHABA KIZLARRR

enammm tombili sonuncusu olmuşuz nuhancım cezamız ne peki????

YENA&ASU ellerinize sağlık listeler için inşallah eksi birinciliklerde listeye girmek ümidiyle

Dereceeye girip iyi sonuç alan arkadaşlar gıptayla bakıp kalıyorum darısı başımıza tebriklerrrrr

tebrik etmesine edelimde son olur inşallahhhhhhhh
Eksiler listesine girersin inşallahhhhhhhh

Nevincim siz bildirim kurbanı oldunuz yoksa benim kaçamaklar hepinizi döver
Kızların ikisi de gitti ikindiden sonra eşiyle mini ıpadime kılıf almaya gideceğiz tiramisunun da bir kakaosu kaldı serpilecek de akşam kayınvalideme gitmek zorundaymışız eşimin teyzesinin oğlu gelmiş eşiyle bizi de görmek istemişler bizim yıldönümü kutlaması gümledi napalım bize her gün yıldönümü :)

Son düzenleme:
Yena & Asu ellerinize sağlık hakkınızı helal edin.

cecoş özel olarak uyguladığım bişi yok.

mide ve barsaklardaki yemek artıkları diyelim (agopun kazı gibi yediğim günlerden kalma)

Dafi abla sen insan mısın..? kv kp'e yaptıklarını okuyunca çok duygulandım ALLAH senden razı olsun.

insan olma adına senden öğreneceğim çok şey var, bizleri ihmal etme olurmu

aleyküm selam canımcım

iyiyiz sende iyisin belli Allah iyilik versin
kazasız güzel bir gün diliyorum bende sana.Allaha emanet ol sende canım

sağol ablacımm...çok şükür az hasarla atlattım...iki kaşık salata minik bi dilim kıymalı börek(çoğunuda minik kuzumla paylaştım aslında)bide bi dilim tatlı almıştım ama minik bi çatal tadına baktım sadece gerisini kuzuma yedirdim genee...hepsi bu...hee bide hamur kızartma vardı kuzum yediyedi dibinde bi lokma bıraktı onada atmaya kıyamadım nimet sonuçta bide onu yedimm...

sizce nedir halimmm....

üzülme egedenizicigim. sened haftaya verirsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…