çatlak kemmik cigim, adamacağizla mesajlasiyorsan, o aratik platonik olmuyor ki...yoksa sen şişikoyum diye sanal kalmayi tercih ediyorsun?
boyun kaç? yasin kaç? diyete 79.6 ilemi basladin?
(ben boy,177, yas 40, meslek tasarimci, medeni hal: bekar, hedefime ulaşınca evlencem adamı derin donducuya koydum beni bekliyor)
anathema, canım, tarcin bebek çok şişko olduğu için hasta oldu... insan kedisini kendisine bukadar mi benzetir..
e sende kaçakmaklarini istersen yazabilirsin, kirmizi ile..
efeeeeem rica ederim. Bekliyorum kaçamakları... tarçindan kork ya... biraz asabidir..baksana kaşlari çatik
xaycigim, bu haftanın kaçamak şişkocugum benim. espirinde bayıldım...hişt nevzamansiz kay azıcık popom sığmıyor
Sibel Can ona bakarsaniz herseye rağmen hala çok güzel canım.
Evek tarcın çok mutsuz bebeklikten beri zaten hiç mivay demedi? hep mama dedi evte bir daha bayittirmiyacagim hatta yalan söylemeli düsünüyorum. sorduklarinda yok çok uysaldır diyeceğim... 3 gün ezildi içim.
xay, ozon ankarada daha ucuz neden bilimyorum. istanubulda fiyatlar 2 katı. İstanublda uygun ve güvenilirbir yer bulmak gerek.
asucugum bende gerçekten bu sabah bir haftanın uykusunu tamamladim...İnsanin uykusunu almamasi çok kötü.. tiremisu var ha... afiyet olsun..
Aynurum ya, mis mis koktu.. oh.. tesekkürler.
bizde güya öğretmenlerin hafta sonu var tatili var diyoruz.. seni çok çalistiyorlar
kepegi kasiga koyup yutup üzerine bir bardak su içebilirsin..
bu hafta test sürüşü yapiyoruz... beğenirsek cezalar haftaya...
boyun kaç? yasin kaç? diyete 79.6 ilemi basladin?
(ben boy,177, yas 40, meslek tasarimci, medeni hal: bekar, hedefime ulaşınca evlencem adamı derin donducuya koydum beni bekliyor)
anathema, canım, tarcin bebek çok şişko olduğu için hasta oldu...
e sende kaçakmaklarini istersen yazabilirsin, kirmizi ile..
efeeeeem rica ederim. Bekliyorum kaçamakları... tarçindan kork ya... biraz asabidir..baksana kaşlari çatik
selamün aleyküm şekerlerim
nuhan cım eline koluna sağlık canımcım
ayy birinççç olmuşummmm
hiç bir listede bu hafta birinci olamadığımdan bu bile hoşuma gitti
yalnız birincilik sırasında da tek başıma oturuyorum
diğer dombililer sıkışa sıkışa oturmuş
yenacım ellerine sağlık tatlım
kızlar tebrik ediyorumm
beyzuş sen ü... dan bahsediyosuneşinide ben tanıyorum y..... ablamın kankisi:13: sibelde bizim mahalleye yakın oturuyordu ilk meşhur olduğu zamanlarda çok güzel bi kızdı
tarçınımı kutluyorummyalnız çok mutsuz görünüyor resimde rejimden pek hoşnut değil galiba
nuhancım bir daha ne olursa olsun asla bayıltmalarına müsade etme canım yok öyle bir şey gerizekalıların işine geliyor kolaylık olsun diye hayvancağızları bayıltıyolar onların ben taaa ...........
dünürümmmm
sen ne güzel bir kadınsın böyle ya maşallah sana
Allah sana kat kat versin inşallah ki sende daha fazla yardımcı olabilir yakınlarına
beşibiryerden de hayırlı olsun canımcım Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin
iyice araştırıp işinin ehli bir yerde deneyebilirsin bencebende istediğim kilolara yaklaştığımda deneyebilirim
unuttuğum bir çok şey var:44:
hastalara acil şifa,mutsuzlara acil mutluluk ,bekarlara en hayırlılarından acil eş,bebiş isteyenelrede en acilinden bebişler diliyorumm
asucum ben okurken kaçırmışım canım arkadaşlaın yazılarından gördüm ipad almışsın hayırlı olsun canım güle güle kullan
xaycigim, bu haftanın kaçamak şişkocugum benim.
Sibel Can ona bakarsaniz herseye rağmen hala çok güzel canım.
Evek tarcın çok mutsuz
xay, ozon ankarada daha ucuz neden bilimyorum. istanubulda fiyatlar 2 katı. İstanublda uygun ve güvenilirbir yer bulmak gerek.
Hayırlı hafta sonları dilerim herkese
11de kalktım uykuya doydum bugün kahvaltımızı yaptık şimdi tiramisunun kekini kızıma çırptırdım attım fırına
asucugum bende gerçekten bu sabah bir haftanın uykusunu tamamladim...İnsanin uykusunu almamasi çok kötü.. tiremisu var ha... afiyet olsun..
Aynurum ya, mis mis koktu.. oh.. tesekkürler.
bizde güya öğretmenlerin hafta sonu var tatili var diyoruz.. seni çok çalistiyorlar
günaydın kızçelerrr.. çok uykum var alamadım uykumu. nasıl işe gitcem bilmiyorumdün helvada kullandım kepek hakkımı. akşama kadar napcem hiç bilmiyorum öptüm hepinizi görüşmek üzereee
kepegi kasiga koyup yutup üzerine bir bardak su içebilirsin..
çok teşekkür ederim ilgin için gerçekten hala geçmedi.mide değil sanırım sorun bağırsaklarda imiş dedimya vakitsizlikten gidemedim dr hakiki bal var o zaten biraz geçiriyor gibi oluyor sonra deli gibi bir ağrı saplanıyor geçmiyor azalmıyor ne biçim birşeyse neyse bakıcam çaresine diyetide etkiliyor su içsem şişiyorum öle bir durumdayım.
MERHABA KIZLARRR
enammm tombili sonuncusu olmuşuz nuhancım cezamız ne peki????
YENA&ASU ellerinize sağlık listeler için inşallah eksi birinciliklerde listeye girmek ümidiyle
Dereceeye girip iyi sonuç alan arkadaşlar gıptayla bakıp kalıyorum darısı başımıza tebriklerrrrr
bu hafta test sürüşü yapiyoruz... beğenirsek cezalar haftaya...