Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

çatlak kemmik cigim, adamacağizla mesajlasiyorsan, o aratik platonik olmuyor ki...yoksa sen şişikoyum diye sanal kalmayi tercih ediyorsun?

boyun kaç? yasin kaç? diyete 79.6 ilemi basladin?

(ben boy,177, yas 40, meslek tasarimci, medeni hal: bekar, hedefime ulaşınca evlencem adamı derin donducuya koydum beni bekliyor)

anathema, canım, tarcin bebek çok şişko olduğu için hasta oldu...insan kedisini kendisine bukadar mi benzetir..

e sende kaçakmaklarini istersen yazabilirsin, kirmizi ile..

efeeeeem rica ederim. Bekliyorum kaçamakları... tarçindan kork ya... biraz asabidir..baksana kaşlari çatik

xaycigim, bu haftanın kaçamak şişkocugum benim. espirinde bayıldım...hişt nevzamansiz kay azıcık popom sığmıyor

Sibel Can ona bakarsaniz herseye rağmen hala çok güzel canım.

Evek tarcın çok mutsuz bebeklikten beri zaten hiç mivay demedi? hep mama dedi evte bir daha bayittirmiyacagim hatta yalan söylemeli düsünüyorum. sorduklarinda yok çok uysaldır diyeceğim... 3 gün ezildi içim.

xay, ozon ankarada daha ucuz neden bilimyorum. istanubulda fiyatlar 2 katı. İstanublda uygun ve güvenilirbir yer bulmak gerek.

Hayırlı hafta sonları dilerim herkese
11de kalktım uykuya doydum bugün kahvaltımızı yaptık şimdi tiramisunun kekini kızıma çırptırdım attım fırına

asucugum bende gerçekten bu sabah bir haftanın uykusunu tamamladim...İnsanin uykusunu almamasi çok kötü.. tiremisu var ha... afiyet olsun..

Aynurum ya, mis mis koktu.. oh.. tesekkürler.
bizde güya öğretmenlerin hafta sonu var tatili var diyoruz.. seni çok çalistiyorlar

günaydın kızçelerrr.. çok uykum var alamadım uykumu. nasıl işe gitcem bilmiyorum dün helvada kullandım kepek hakkımı. akşama kadar napcem hiç bilmiyorum öptüm hepinizi görüşmek üzereee

kepegi kasiga koyup yutup üzerine bir bardak su içebilirsin..

bu hafta test sürüşü yapiyoruz... beğenirsek cezalar haftaya...

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr :122: :122:

Sporumu yaptım sonrada akşam yemeğimi yedim geldim :122:
Bugünki menümüde yazayım aklımdayken

Sabah;
1.5 dilim ekmek
2 KK kadar beyaz peynir
1 haşlanmış yumurta
3 zeytin
1 Fincan Yeşilçay
1 şişe su ( 500 ml )

ara;
1 elma, 1 fincan şekersiz nescafe

Öğlen;
Spora gitmeden evvel 1 kase yoğurt, biraz salata
( spora erken gideceğim için fazla birşey canım istemedi )

ara;
5 Fındık, 1 şişe su ( 500 ml )

Akşam;
4 ızgara köfte
5 - 6 YK yoğurt
1 büyük kase Çoban salata
3 YK barbunya
1 büyük bardak ayran
1 şişe su ( 500 ml )

Spor yaparkende 750 ML su içtim ve yatana kadar daha çok içerim
Bir saat sonra eşimin halalarına çaya gidiceğiz oradada sadece şekersiz çay içerim hatta çantama bir tanede yeşil çay koyayım ki bir ara onuda aradan çıkartırım

Bu arada dün gece bir arkadaşımla biraz spor hakkında sohbet ettikde kardeşi Spor akademisi mezunu ve kişiye özel spor koçluğuda yapıyor. Arkadaşım onun yönlendirmelerine göre spor yapıp besleniyor ve sohbet esnasında kesinlikle günde 4 hatta 5 fincan yeşil çay iç dedi Özellikle yatmadan evvel içersen metabolizman sabaha kadar çalışır dedi. Çok az bir kilo fazlası vardı onunda ama şu an fıstık gibi Protein ağırlıklı beslen ve mutlaka en önemlisi Yeşil çay dedi
Sizlerle de paylaşmak istedim birimize bile fayda olursa ne mutlu bize

Bence suçsuzzzzzzzz
Okadarçık zaten dişinin kovuğuna gitmemiştir kaçamaktan sayma onu bence tabi kaçamak polisi daha iyi bilir

Tam mesaj döşüyordum kızım aradı prova bitti gelip beni alın anne...

ben bilmem, eşim bilir.. ben kirmiziyla yazilmayana karışmıyorum.. ama nüket olarak fikrim, yolcucugum, kaçamak gözükmüyor..

yesil çay durumuna sevindim ya bende 4-5 içmek istiyorum 3 fazlasi tavsiye edilmiyor ya hep kaygi duyuyorum.
cecosum menun süper afiyet şeker olsun... yağlardan eksi olsun..

yenacigim cecosla ben ip atliyoruz. diger kizlarda top oynuyor...

Son düzenleme:

çok iyi tatlım ben o tabağı siler süpürürdüm

ayy nuhancım bi an gözümde canlandırdım ;miiiyavvvv=mamayavvvv

Bende bildirim yapayım...

çok geç kalktim... o yüzden bugun öğle yemeği yok..

sabah
• 2 ad kayısı haslama yumurta üzerine bol maydanoz, light beyaz peynir dilimledim. üzerine bir tatli kasiği zeytin yağ ve limon su seprtim.
• 1ad. domates
• 1ad. salatalık
• 2 fincan sekersiz çay

aksam
• içinde patlican, mantar ve kusbası et olan bir yemek...
• ayran
(biz disaridaydik, yanimdaki tepside muhtesem bir kaymaklı ekmek kadayifi vardı ve büyük bir lokma ile tadima baktım...)
haftanın ilk kaçamaği benden, bir kasık bile olsa böyle iç organlarım bayram etti.
kaymakli ekmek kadayifi

simdi yesil çay içiyorum. gece acikirsam bir bardak süt içmeyi planiliyorum. içtigim su bu saate kadar 2 litre olmustur.

ay dünürüm ben dramandada oturdum haftanın üç dört günü yavuzselimde çarşambada geçiyordu

ve aleyküm selam
günün güzel geçmiştir inşaAllah

ay kızlar bunları alıntıladım tam hepsine cevap yazıcam gelinler sofrayı kurmuş hadi diye sesleniyorlar çıkmam gerekiyor. hızlı hızlı yazayım dedim ama pek duygusuz oluyor şimdi gidiyorum.

çok iyi tatlım ben o tabağı siler süpürürdüm

ayy nuhancım bi an gözümde canlandırdım ;miiiyavvvv=mamayavvvv

hep kedi sahipleri benim kedim konusuyor diyormus... kuzguna yavrusu şahin görünür misali
bende bizim kedi için böyle seyler söylüyorum.3-5 kelime var. eminim diyor diyorum. baskalari bana uyduruyorsun diyor.

hee ya pek severim ip atlamayı geçen gün spor salonunda yanlız olunca denedim de bu kiloya rağmen atlayabiliyorum ama tabi eskisi kadar uzun değil ama olsun
Zamanla yine eskisi gibi hızlı hızlı atlayacağım inşallah

Oooohhhh afiyet olsun canım gayet güzel bir menü eee okadar kaçmakta olacak
Ben allahtan o tür tatlıları sevmiyorum yoksa kesin kaçamak yüzdesi yükselirdi bende

geldinde noldu ben gittiydim aynur kavuşamıyoruz senle

kardeşim gitti sonunda. göndermeye niyetim yoktu ama mecbur işte koca bir valiz hazırladık vakumlu poşete kıyafetlerini sıgdırdım. poşette sorun var sanırım paso bi yerden fısss diye sesler geliyor acılıyor. tıktım valize poşetin üstünede yiyeceklerini koydum tekrar poşeti vakumladım valizi kapadım. bizimki diyo abla yolda patlıcak valla geri dönerim sana taşıtırım diye çakal annemde iki tane dolap getirdi eve. ofislerde kullanılan ahşap dolaplar var ya raflı felan dosya için kullanılan. işyerinde kullanılmıyormuş boş boş duruyormuş annemde getirtti. ayakkabılık yaptık birini diğerinide temizlik malzemelerini koyduk. eski ufak dolaplardaydı hep onlarıda attık. eski bide masa vardı annem yıllardır kıyamıyordu atmaya sonunda attırdım onuda. ev ferahladı ya. ama öldüm bittim. bide hasta olasım tuttu. pazartesi olcam diye bekliyordum bugün olunca dengem şaştı. hazır değildim onun agrısını cekiyorum şu anda. agrı kesici felan içtim ama hak getire. böyle olunca bişey yiyemedim. ama sonraaa havuçlu tarçınlı kek vardı onu yedim simit yedim poğaca yedim yedimde yedim kaçamak kralı oldum resmen

Son düzenleme:
hep kedi sahipleri benim kedim konusuyor diyormus... kuzguna yavrusu şahin görünür misali
bende bizim kedi için böyle seyler söylüyorum.3-5 kelime var. eminim diyor diyorum. baskalari bana uyduruyorsun diyor.

konuşsalarda konuşmasalarda onları biz büyüttük dillerinden de anlıyoruz ister istemez

anam bir günde 3 adet kaçakmak mi?

anam bir günde 3 adet kaçakmak mi?

ama napıyımm. çok kötüydüm gözüm görmedi resmen. kaçamaklara devam ediyorum ayrıca. üçü bir arada içiyorum şimdi. canım deli gibi tatlı istiyor. iyiki evde nutella felan yok kardeşimle gönderdim. yoksa bilemiyorum ya kaşıklaya kaşıklaya götürürdüm valla. sen dua et ben kekle poğacayla durdum

selamün aleyküm şekerlerim
bugünkü menümü de yazayım

sabah

ballı ılık su

kahvaltı

1 bardak ıhlamur çayı
3 zeytin
domates
maydanoz,dere otu
kepekli ekmekle tost(yağsız sadece peynirli)

ara
light sütlü çok minik esmer şekerli türk kahvesi
2 tam ceviz

öğlen
tavuklu salata

ara

2 kuru kayısı

akşam
6.30 da yedim akşam yemeğini
2 kaşık ıspanak
yarım bardak yoğurt
3 ızgara köfte
1 çay kaşığı pilav(eşim yapmış tadına bakmasam olmazdı)
1 tane patetes kızartması(tek ve minik boy)(yine eşimin yapmış olduğu tadına baktım sadece)

ara
9 gibi
yarım su bardağı light süt içicem
1 meyve yicem muhtemelen armut

2.5 litre su yatana kadar tüketilecek(gün içinde)

spor 60 dk yürüyüş

polisim nuhanım mehtap tahtımımı sallıyo ne
aynen bende onu diyecektim.... xaycigin günahi ne diye..

mehtap canım, bak güzelim, adamı daha yeni buldun. bak sonra şikosun falan der bunlar. Erkekler hiç güven olumuyor. Bak benimkisi yeni yeni itiraf ediyor. Bana numara yapmıs. Zayiflayinca süper oldun. Eskiden sen neydin öyle fil gibi falan dedi. numaracı ya.. bende ay ne güzel benim sevgilim ne anlayişli diye kendimi kandirmisim. adam şişkoyken ağzını hiç açmadi ki. Sen önümüzdeki ay önlemini al. Yemek ye bitanem. Karnın doyuncada üzerine çikolata bal falan ye. Kıyamam ben sana.

tebrikler.. eşin çok becerikli... ne güzel..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…