sallamak ne kelime kaldırıp yerine oturdum bildigin
aynen bende onu diyecektim.... xaycigin günahi ne diye..
mehtap canım, bak güzelim, adamı daha yeni buldun. bak sonra şikosun falan der bunlar. Erkekler hiç güven olumuyor.Bak benimkisi yeni yeni itiraf ediyor. Bana numara yapmıs. Zayiflayinca süper oldun. Eskiden sen neydin öyle fil gibi falan dedi. numaracı ya.. bende ay ne güzel benim sevgilim ne anlayişli diye kendimi kandirmisim. adam şişkoyken ağzını hiç açmadi ki. Sen önümüzdeki ay önlemini al. Yemek ye bitanem. Karnın doyuncada üzerine çikolata bal falan ye. Kıyamam ben sana.
aynen polisim nuhanım ya ayşenin günahı ne olduktebrikler..eşin çok becerikli... ne güzel..
anacım bu gençler de saygıda kalmadı cık cık kaşla göz aarsında yerime kurulduay sen oturcam de ben bi dk durmam
aynen polisim nuhanım ya ayşenin günahı ne olduk
aynen katılıyorum canım sanakaçırcak elinden herifi
çok güldüm..kalk ayşecigim.. otursun çok merakli bu..paçalı don verdik. bağrımıza bastık besledik... bak neler yapiyor..
kız nuhanın dediği gibi kaçcak herifama napıyımm. çok kötüydüm gözüm görmedi resmen. kaçamaklara devam ediyorum ayrıca. üçü bir arada içiyorum şimdi. canım deli gibi tatlı istiyor. iyiki evde nutella felan yok kardeşimle gönderdim. yoksa bilemiyorum ya kaşıklaya kaşıklaya götürürdüm valla. sen dua et ben kekle poğacayla durdum
aynen bende onu diyecektim.... xaycigin günahi ne diye..
mehtap canım, bak güzelim, adamı daha yeni buldun. bak sonra şikosun falan der bunlar. Erkekler hiç güven olumuyor.Bak benimkisi yeni yeni itiraf ediyor. Bana numara yapmıs. Zayiflayinca süper oldun. Eskiden sen neydin öyle fil gibi falan dedi. numaracı ya.. bende ay ne güzel benim sevgilim ne anlayişli diye kendimi kandirmisim. adam şişkoyken ağzını hiç açmadi ki. Sen önümüzdeki ay önlemini al. Yemek ye bitanem. Karnın doyuncada üzerine çikolata bal falan ye. Kıyamam ben sana.
anacım bu gençler de saygıda kalmadı cık cık kaşla göz aarsında yerime kurulduay sen oturcam de ben bi dk durmam
aynen polisim nuhanım ya ayşenin günahı ne olduk
aynen katılıyorum canım sanakaçırcak elinden herifi
sorma canım ya çok beceriklidir bazen fenalık geliyo
ınçok güldüm..kalk ayşecigim.. otursun çok merakli bu..paçalı don verdik. bağrımıza bastık besledik... bak neler yapiyor..
kız nuhanın dediği gibi kaçcak herif
canımcım sen aşk yaşıyosun midende kelebekler uçuşuyo olmalıydı da senin kelebekler aç galibahem böyle iştahın falan kesilmeliydi sankim:44: bi yerde bi yanlış varda du bulcam
ne yicen da ne yicen
hele şunların gülüşüne hele şunların oturuşunu hele hele helepaçalı don vermişmişmiş geri verdim ben onu hem şahgizemde artıkın
tamam daha yemiyorum üçü bir aradadan sonra sakinleştimya bu herif çıktı bide başıma olsa dert olmasa dert uleeeeennn. böyle aşkın ızdırabını ben beyfendi hergün 3 saat spora gidiyor. vücut geliştiriyor kick boks felan bişeyler yapıyor böyle değildi bu ya atletik olmaya başlamış gıcık. uyuz oldum o spora gidiyorum diyince benim koşup çamlıcayı 5 tur koşasım geliyor.
ın
hele şunların gülüşüne hele şunların oturuşunu hele hele helepaçalı don vermişmişmiş geri verdim ben onu hem şahgizemde artıkın
tamam daha yemiyorum üçü bir aradadan sonra sakinleştimya bu herif çıktı bide başıma olsa dert olmasa dert uleeeeennn. böyle aşkın ızdırabını ben beyfendi hergün 3 saat spora gidiyor. vücut geliştiriyor kick boks felan bişeyler yapıyor böyle değildi bu ya atletik olmaya başlamış gıcık. uyuz oldum o spora gidiyorum diyince benim koşup çamlıcayı 5 tur koşasım geliyor.
ne yicen da ne yicen
adam gözüne soka soka mesaj veriyor işte sana
bence sen ufaktan çamlıcaya ya doğru şöyle biiii
ya yaaa... aynen böyle oluyor.. kel başa şimşir tarak...ben 4 yıl dolastim öyle.. yanimda fit adamla.. bakısları görünce, yer yarilsada yerin dibine giresin geliyor...Neymis.. irade yemiyeceksin güzelim..hem koşasin gelmesin git koş lütfen. Bak bu sana motive olsun. Benimkisi beni gıcık ediyor. Şimdi 79'a indi beni bekliyor. Eminim ben 79 olunca 77 falan olacak. Onu deyimne göre ben hep onunla yarisiyorum ya...
ben o kelebeklere bi fare zehiriiviiiiiiiiiiitt kebeleklerimde aç bende aç. hep beraber açız
aynen ufaktan yol almam lazım. yoksa bu herif bilmiyorum gariii :18: bugüncük son kaçamak olsun artıkın bencede daha ne yicem ya nereme yicem daha oha çüş bana yuh bana. ayşe abla gelimde bi döv beni ya. :17:
burdan beri yeterim ben merak etme:99::100::117:
ay ben yarısamam kimseylee yarısınca motivem gidiyor. bana bişey dediğini düşünemiyorum ya yengecim ben oturur aglarım valla. ben bence gidip bunu yoldan cıkarıyım yesin bol bol ay ne fenayım ya
ben kendimi şöyle ayarladım yaza 70leri görcem kışa dogruda 55 felan. 1 seneye yaydım. mantıklı ama dimi. 40 kiloyu aca 1 senede veririim zaten dimi dimiiii
ben o kelebeklere bi fare zehiri
di diiiibenimde planlar öyle bakalım tutabilirsek şu boğazımızı:125:
içek tabikisiiii eline sağlık şekerim
çok mersi.. eh artik yenilenlerin üzerine türk kahvesi iyi gider..
Selam kizlaaaaaaar münihe gidip geldim yorgunum, yarinda gitcem
ah ahh mehtabimmmm evlencez biz ya kilo vermemiz lazim katiliyorummmm
dedigim gibi haftaya tam gaz aranizda olcam
o kacamaklari bende saycam artik
ama kacamak listesine girmemem lazimmmmm :18:
kızlar size duygulu duygulu bir selam vereyim
selamun aleyküm verahmetullahi veberakâtuh
gelinler dağıldı gitti kaldık, kocacığımla yalnıızz o oturdu pc ye, ben aldım netbuku ööyyle takılıyoruz
mehtaaaaapp Allah kavuştursun
aleyküm selam dünürüm hoşgeldinkızlar size duygulu duygulu bir selam vereyim
selamun aleyküm verahmetullahi veberakâtuh
gelinler dağıldı gitti kaldık, kocacığımla yalnıızz o oturdu pc ye, ben aldım netbuku ööyyle takılıyoruz
mehtaaaaapp Allah kavuştursun
ay bir göründüm bir kayboldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?