selam kizlar,
keyifler nasil? umarim iyisinizdir hepiniz. bugun cok duzensiz beslendim ben. haftasonu oluca sasiyor zaten duzen. yazin ilk dugun haberini aldik bu arada. haziran basinda esimin arkadasi evleniyormus. dugun antepteymis. biz de hem dugune gidicez hem de gezmis oluruz diye dusunuk. 65in altina inerim o tarihe kadar umarim. yeni hedefim bu :)
cumartesii aksami hala eksikler var. 5 dakikaya yoklama yapcam ona gore
Hiiii Antep'miiii...Çok sevmiştim ben orayı.Çok lezzetli bir şehrimizdir Antep :)
Esracığım senin için çok iyi oldu bu durum..Amacın belli, düğünün prensesi olmak..
geçen yaz umutt bu yaz sen :)
evet canim, Antep :) biz ilk kez gidecegiz. simdiden imam cagdas mi, halil usta mi derdindeyiz. dugun biraz bahane, gezmeye yer ariyoruz asida. Umutcum cok guzeldi dugunde. umarim ben de o kadar iyi hissederim. saka maka yaz da geliyor ya.
sen nasilsin canim? is tam gaz devam de mi?
merhaba
Ben ve çocuklarım 2 sene önce çok kısa bir güneydoğu gezisi yapmıştık...
aslında didik didik inceleyip gezmek lazım dı ama öyle alelacele bir gezi olmuştu bize...
daha çok yedik içtik sayılır :)
MArdin den çok etkilenmiştim ben..Çok başkaydı herşey..
ÇAn sesi ezan sesi tüylerimi ürpertmişti benim...
İş devam ediyor ama ben artık saatleri kendi k
kafama göre ayarlıyorum...Çünkü çok sıkıldım gece evde olamamaktan...
bir süre sonra evden çalışacağım konuştum ama henüz karar verilmedi..Olumlu yaklaşıldı bakalım ne olacak...
nabersiniz kızlarrrrr
bir size bakayım dedim.buhafta hep ev işleriyle ugrastım
dusakabinimin camlarını degiştittirdik,balkona dolap yaptırttık
ustalarla ugrastık hep.çok zor..
parayla yaparken bile gönülsüzler..nasıl iş anlamadım
bende durumlar böle şimdilik sizlerde iyisinizdir umarım
ben mardini de cok merak ediyorum. telkari islerini cok ovuyorlar. ortam daacok etkileyiciymis senin dedigin gibi. orasi da kismet olur insalla.
canim umarim evden de calisabilme imkanin olur. saatlerini de ayarlayabilmen cok guzel. cok yaradi calsmak sana. hep devam eder umarim.
Ben de sahgizeme yeseydin bir dilim diyecektim kekten ama:26:
nasııııııııııll geveze bir topik bu yarabbiiiimmmdırdırcı hatunlar siziiiii
dereceye girenleri kilo verenleri spor yapabilenleri kocaman tebrik ediyorum. bu arada diğer kaçamk tablosu süperdi. çok güldüm yaa. bende diyorum bu neden tablo yapmayı sormuş ne fenalık düşünüyor diye.bu arada benim paçalı donu şahgizeme devrediyorum. şahgizem hata ettin 2. olmucaktın
bugün kardeşimleydim hep kuaföre gittik. saçımı tekrar boyadık. renk farklılıgı vardı onu düzelttirdik. ordan kozmetik dükkanına girdik cıkamadık haliyleakşam eve geldik misafir vardı anca gittiler onlarda. cocuklar var diye cıkarmadım bilgisayarı bidaha bozulmasın diye sizde maşallah pek güzel muhabbet yakalamışınız. nuhan çıldırmış zaten o yoldan çıkarıyor dimi sizi
kızlar size duygulu duygulu bir selam vereyim
selamun aleyküm verahmetullahi veberakâtuh
gelinler dağıldı gitti kaldık, kocacığımla yalnıızz o oturdu pc ye, ben aldım netbuku ööyyle takılıyoruz
mehtaaaaapp Allah kavuştursun
Demek bu ustalar türkiyenin her yerin de aynı..heleki parayı peşin ödediysen ara ki bulasın..
Biz iiyiz canım sen nasılsın.??
Allah rahatlik versin hatunlar, iyi geceler.
BEYZUŞ'un bir çok takısı yanılmıyorsam MArdin den...
LAf aramız da azıcık kokoş kendisi :)))
cumartesi geceleri 12den sonra kul kedisine donustugumden kacayim ben kuzular
hepinize iyi eglenceler, gorusmek uzere
genel olarak ustalardan bıkmıs vaziyetteyim:)
Allah muhtac etmesin diyorum..
özel olarak ise...değişen pek bir sey yok.ii olmaya çalısıyorum.
kpss ye çalısmaya basladım baya baya..beni bu aralar sevindiren tek sey bu...
ne kadar küçük şeylerle mutlu oluyorum dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?