Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kizlar,

keyifler nasil? umarim iyisinizdir hepiniz. bugun cok duzensiz beslendim ben. haftasonu oluca sasiyor zaten duzen. yazin ilk dugun haberini aldik bu arada. haziran basinda esimin arkadasi evleniyormus. dugun antepteymis. biz de hem dugune gidicez hem de gezmis oluruz diye dusunuk. 65in altina inerim o tarihe kadar umarim. yeni hedefim bu :)

cumartesii aksami hala eksikler var. 5 dakikaya yoklama yapcam ona gore

Son düzenleme:

Hiiii Antep'miiii...Çok sevmiştim ben orayı. Çok lezzetli bir şehrimizdir Antep :)

Esracığım senin için çok iyi oldu bu durum..Amacın belli, düğünün prensesi olmak..

geçen yaz umutt bu yaz sen :)

Hiiii Antep'miiii...Çok sevmiştim ben orayı. Çok lezzetli bir şehrimizdir Antep :)

Esracığım senin için çok iyi oldu bu durum..Amacın belli, düğünün prensesi olmak..

geçen yaz umutt bu yaz sen :)

evet canim, Antep :) biz ilk kez gidecegiz. simdiden imam cagdas mi, halil usta mi derdindeyiz. dugun biraz bahane, gezmeye yer ariyoruz asida. Umutcum cok guzeldi dugunde. umarim ben de o kadar iyi hissederim. saka maka yaz da geliyor ya.

sen nasilsin canim? is tam gaz devam de mi?

Benim için güzel ve verimli bir gündü bugün...
ÖĞlene kadar işteydim sonra eve geldim 3 çeşit yemek pişirdim..
Arkadaşım aradı hava güzel çocukları alıp dışarı atalım kendimizi ben de ok dedim :)
Saatlerce dışarıdaydık kahve içtik dedikodu yaptık..Bana nasııl iyi geldi..Hele çocuklar kudurduda kudurdu delirmiş gibilerdi yazıkk.:)

PAzartesiden itibaren haftada en az 3 gün yürüyüş yapmaya çalışacağım..Çok özledim yürümeyi..
Bana hep çok iyi gelmiştir yürüyüş...
Aslın da vaktim hiç yok. yürüyüş yaparsam evde işler kalacak yada uykumdan feragat edeceğim..
Bir başlayayım bakalım yolunu bulurum heralde bir şekil de...

Banucuğum..Gün de 4-5 fincan yeşilçay fazla değilmi.?
Sana önerenin tanıdığı aktif sporcu olduğundan uyarılmak için içiyordur belki o kadar..
Ama ben çok net hatırlıyorum hem gittiğim diyetisyenler hem de tv.de çıkan uzman kişiiler 2 fincandan fazla içilmemesi gerektiğini söylüyorlardı..
Gerçi her kafadan bir ses çıkıyor artık biz de şaşırdık...
sen bakarsın zaten tepki verir bünye...

Son düzenleme:

Ben ve çocuklarım 2 sene önce çok kısa bir güneydoğu gezisi yapmıştık...
aslında didik didik inceleyip gezmek lazım dı ama öyle alelacele bir gezi olmuştu bize...
daha çok yedik içtik sayılır :)
MArdin den çok etkilenmiştim ben..Çok başkaydı herşey..
ÇAn sesi ezan sesi tüylerimi ürpertmişti benim...

İş devam ediyor ama ben artık saatleri kendi k
kafama göre ayarlıyorum...Çünkü çok sıkıldım gece evde olamamaktan...
bir süre sonra evden çalışacağım konuştum ama henüz karar verilmedi..Olumlu yaklaşıldı bakalım ne olacak...

Yarın 14:30 da Ankara devlet tiyatrosunun Hüzzam adlı oyununa gideceğiz..İzmir turnesinin son günündeymiş..Kızımın hocası mutlaka gitmelisiniz böyle oyunlar her zaman gelmiyor demiş...
ana kız gideceğiz bakalım...
PAzar günü programımız belli oldu..Tam gün ortası olduğundan geriye kalan zaman da başkada bişey yapılmaz...

nabersiniz kızlarrrrr

bir size bakayım dedim.buhafta hep ev işleriyle ugrastım
dusakabinimin camlarını degiştittirdik,balkona dolap yaptırttık
ustalarla ugrastık hep.çok zor..

parayla yaparken bile gönülsüzler..nasıl iş anlamadım

bende durumlar böle şimdilik sizlerde iyisinizdir umarım

ben mardini de cok merak ediyorum. telkari islerini cok ovuyorlar. ortam daacok etkileyiciymis senin dedigin gibi. orasi da kismet olur insalla.

canim umarim evden de calisabilme imkanin olur. saatlerini de ayarlayabilmen cok guzel. cok yaradi calsmak sana. hep devam eder umarim.

Demek bu ustalar türkiyenin her yerin de aynı..heleki parayı peşin ödediysen ara ki bulasın..

Biz iiyiz canım sen nasılsın.??

bakıp bakıp kacıyorumm ben

bıraz ıpın ucunu kacırdım cuma gunu de talstan gırıp bır yazamadım zaten aynıydı kılom ama ugrayamadım kacgundurr:18:
neyse bundan sonra burdayım
nuhan benı dombılı olarak ılan edebılırsın cnm pesın pesındun acayıp yedım bugunde fazla olarak sımıt yedım neyse artık yarın yenı bır gun olsun esim evde ama olsun yürüyşde yapamadım
itiraf etmeye geldım gece gece işlerim var aslında kuzularım yenı uyudular kalkıp etrafı toprlıyacagım daha

kopmak ıstemıyorum hıç bu topıkten 2 gun gırmesem ben baska bır ben oluyorum

BEYZUŞ'un bir çok takısı yanılmıyorsam MArdin den...
LAf aramız da azıcık kokoş kendisi :)))

Ben de sahgizeme yeseydin bir dilim diyecektim kekten ama:26:

asumancim dün aksam dogru yataga gittim ve sabah kalk´tigimda niyetimi bozmustum artik , yemeye karar vererek mutfaga gittim, saklama kabini actim bir baktim bos sonra esim ardimdan girdi mutfaga , dediki senden yarim saat önce uyaninca tutamadim kendimi bitirdim ama nefis olmus eline saglik dedi ve bende esimi öptüm öptüm öptüm uzun uzun sevgili kocam beni vicdan azabindan kurtardi

sen bana devrette yalniz sana diyim, ben kocayi buldum cocuklari yaptim, korkumda yok elimden kacirmak icin . sen bence bu dediklerimi bir düsünde, o yaptigin kacamaklara bir fren koy bebegim, ayol adam acik acik diyor spora gidiyorum diye, daha ne kadar acik söylesin spor yapip kilo vermen gerektigini. azicik motive ol bebegim, tamam adetinin ilk günü bende cildiriyormus gibi oluyorum ama, kuzum bir kacamakla bastirmaya calis kendini, dost aci söyler, yaza hepimiz fistik olucaz ona göre haaa

bayildim dafi abla ya, nede güldüm gece gece

ve Aleyküm Selam dafi ablam. afiyettesindir insalah?

ben cooook yorgunum, kayinvalidemdeydik bugün gitmeden önce alisveris yaptik, ay cok yürüdük, ayaklarimin tabanlari agriyor, kendime bir 40 beden kiyafet aldim.dogum günümde onu giyicem .astim birde dolabimin kapagina, gördükce hirslaniyorum, esimde diyor ki senin kadar kendini gaza getirebileni görmedim, bu sefer basaricaksin sen diyor. basaricam tabi ki biktim tombik birsey olmaktan. fistik gibi olucam yaza .

ben gidip zibarayim, anca kendime gelirim her halde sabaha kadar. birde cecocum ben bir iki gün önce siskinligim var diye yesil caya dadandigimda, aksam yattigimda carpintim olmustu ve sabaha kadarda uyamamistim. o yüzden sabah ve aksam olmak üzere 2 kere icmekte karar kildim, uzun vadede vucuda zarar verecegini düsünüyorum.yinede sen bilirsin bebegim.

ve mehtapcim insallah kirmamisimdir seni canim, üzmek icin söylemiyorum. ama abartmissin cidden bugün, tutamadim kendimi, ama yinede kirdiysam seni özür dilerim.

Allah rahatlik versin hatunlar, iyi geceler.

Demek bu ustalar türkiyenin her yerin de aynı..heleki parayı peşin ödediysen ara ki bulasın..

Biz iiyiz canım sen nasılsın.??

genel olarak ustalardan bıkmıs vaziyetteyim:)
Allah muhtac etmesin diyorum..

özel olarak ise...değişen pek bir sey yok.ii olmaya çalısıyorum.

kpss ye çalısmaya basladım baya baya..beni bu aralar sevindiren tek sey bu...
ne kadar küçük şeylerle mutlu oluyorum dimi

cumartesi geceleri 12den sonra kul kedisine donustugumden kacayim ben kuzular

hepinize iyi eglenceler, gorusmek uzere

İyi geceler esracığım..
Allah rahatlık versin...

KPSS ye çalışmana çok sevindim meryemciğim...
Çok iyi yapıyorsun..umarım çok güzel şeyler olacak hayatında...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…