Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bakıp bakıp kacıyorumm ben

bıraz ıpın ucunu kacırdım cuma gunu de telstan gırıp bır yazamadım zaten aynıydı kılom ama ugrayamadım kacgundurr:18:
neyse bundan sonra burdayım
nuhan benı dombılı olarak ılan edebılırsın cnm pesın pesın dun acayıp yedım bugunde fazla olarak sımıt yedım neyse artık yarın yenı bır gun olsun esim evde ama olsun yürüyşde yapamadım
itiraf etmeye geldım gece gece işlerim var aslında kuzularım yenı uyudular kalkıp etrafı toprlıyacagım daha

kopmak ıstemıyorum hıç bu topıkten 2 gun gırmesem ben baska bır ben oluyorum

nuhan,

hala topmu oynuyorsun.?
ben miskete sardım bu aralar :)
Çok eğlenceli top ve ip gibi sıkıcı değil :))

KPSS ye çalışmana çok sevindim meryemciğim...
Çok iyi yapıyorsun..umarım çok güzel şeyler olacak hayatında...

teşekkür ederim Yena m

evet bir seyler yapmak..su hayatta brseyler basarmak istiyorum artık..

iyiden iyiye öle gereksiz ve mutsuz hissetmeye basladım ki kendimi.
birseyler yapabildigimi görmek istiyorum.bu cok degişik bir duygu kelimelere dökmekte zorlanıorum

merhaba...
fıstıklar nasılsınız??
sabah nöbetten çıktım. tüm gün uyudum ve uyandıkça yemek yedim... kaçamaklar 1500..
yarın çalışacağım.. çocuklara bi şeyler pişirdim... duşumu aldım.. yatcam birazdan... önce bir merhaba diyeyim istedim... biraz da geçmişe bakarım... ne olmuş bu gün öğrenirim..

yemek yeyip tekrarmı uyudun :)

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Geç oldu ama gelebildim Halalarda bol bol sohbet ettik ve saatin kaç olduğunu anlamadık bile
Salı günü maç varmış ve enişteyle kuzen bize gelecekler nasılsa diye bende halalara bari sizde gelinde iki sohbet ederiz dedim anam 3 gün arayala bir aradayız kV duysa orta yerinden çatlar bak sırf bana gıcıklık olsun diye bu kadar sık çağırıyor yada gidiyor diye
Bugün uzun zamandır eşimin Anannesine gitmediğimide fark ettim :26: Yaşlı kadıncağız bekliyordur kesin Pazartesi kızım okuldan geldikten sonra birazda ona uğramak istiyorum Anammm spora başladığımdan beri ne aktif bir hayatım oldu kalan günlerde kime gideceğimi şaşırıyorum ama razıyım valla kös kös evde oturmaktansa bari yaşlılarıda ziyaret edeyimde az da olsa sevaba girerim inşallah hani yaşlıları ve hastaları ziyaret etmek sevaptır derler ya

polisim nuhanım mehtap tahtımımı sallıyo ne

Sallamakla kalmamış resmen tahtın ayaklarını testereyle daha sen üzerindeyken kesmiş
Neyse oda son demiş zaten bu haftada listede olsa bile bir daha girmez

Canım bence sana gaz vermeye çalışıyor he sen 3 saat gitme ama 1 saat ayırmaya çalış en azından iki günde bir
Kız daha ne istiyorsun millet 3gen sevgili arar sende azcık verdinmi tamamdır zaten bir başlayınca alışkanlık haline geliyor ve gitmeyince insan kendini kötü hissediyor
Çamlıcada tek koşacağına söyle haftasonları birlikte koşun hem bir arada vakit geçirirsiniz hemde daha eğlenceli geçer spor Çıkın dolaşın arada şakalaşın gülüşün ve biraz daha birbirinize yaklaşmış olursunuz adamın başını döndür ki gözü senden başkasını görmesin Görüntüne değil beynine aşık olsun

Valla aynen dediğin gibi bir sürü kafadan bir sürü ses çıkıyor :26:
Ben genelde 2 fincanı geçirmiyordum ama bu ara bir de onun dediği gibi biraz daha fazla içmeyi deneceğim malum metabolizmam zaten yavaş belki gaz olur birde vucudum en ufak şeyde ödem tutuyor ya ona iyi gelir belki
Baktım bünye yeter diyor bende azaltırım olmadı
Deneme tahtasına döndüm anasını satam

Canım HOşgeldinnnn

Özlettin kendini be güzelim ama bende geçen gün tahmin etmiştim bu evle uğraşıyordur diye
Yine tutmuş
Allah yardımcın olsun iddadaşım umarım bir an önce biter işin
Bu arada ödemeyi nasıl yaptınız bilmiyorum ama benim eşimde geçmişte bir ara mobilyacılık yaptığında ustalarlada işi olduğundan hepsinin bir nevi ciğerini bilir
Asla peşin para vermez ustalara parayı verdiğin an adamın peşinden koşarsın keyfini beklersin der hep
Az birşey peşinat verir iş bitiminde kalanı vericeğim diyince adamlar bir an önce paralarını alabilmek için anında işi bitirir eksiksede artık parasından kesilir
RAjon bu şekerim

Umarım sorun olmadan biter tadilat işleriniz
Sende aramıza döner artık devamlı buralarda olursun inşallah....Aminnnnnnnnn

Bu arada iddadaşım bende hesapta okuyacaktım ama benim girmek istediğim sınav bu seneden itibaren yapılmayacakmış o yüzden şimdilik o hayalim beklemde kaldı
İnşallah sende çok başarılıı olursun güzelim Senin adına gerçekten çok ama çok sevindim

Ankara'nın Bağları (Ankaralı Coşkun) - YouTube

hadi gızlar hep beraber..
Ay iki gündür bu türküyü mırıldanıp duruyorum...

Bende bayılıyorum bu türküye
Uzun zamandır hep bizim ailecek dilimizde

hoşbuldum cecoşumm
ay benm eşimde önce parasını verir herzaman

ozaman daha severek yaparlar diyor hala..ay valla sinirlerim ayakta hala
ya adama diorum ki ben bu camlardan memnun kalırım dimi
adam diyorki her zaman herkesi mutlu edemeyis.

deli mi ne..bilmior ruh dünyamı yoksa gidip gırtlagına yapısacaktım

ah sansına bak bu senede yapılmıcak yani kıl payı kaçırdın
bende kazanmak istiyorum
gecen sene bile öle calısmak gibi bir hayalim yoktu ama artık bir işe yarayayım diyorum
evet aynen öyle oldu... yedim yattım.. kalktım yedim... biraz gezip alışveriş yaptım tekrar yedim maalesef

ay yiyiyp yatmak ne güzel oluyo ne rahat uyunuyo..o hissi cok severim cocuklugumdan beri

ama kimse yapmasın böle birsey tabi

yena izmirde misket demezler meşe derler.. aslinda...yaniliyormuyum?
çiğdem gibi.

evet :)
Peki klorak bilirmisin...ya darı.?

angaranın bağları da büklüm büklüm yolları.

Çok heyecanlı topiğin birin de kavga var.:18: Orayı takip ediyorum..

Son düzenleme:

neredeymiş o kavga çekirdeğimizi alak gelek hani bazı mahallelerde meraklı komşular olurya camdan kavga seyreden o hesap

geç kalmadım umarım... ben şekersiz aliiim... bu ara kaçamak yapmamaya çalışıyorum da

eşim yozgatta çalışırken ona klorak aratmıştım. evi temizlemek için.. bulamadı zavallım...

bu arada mardin in adı geçmiş...çocukluğumda her yıl giderdik . en az 1 ay kalırdık... babamın memleketidir...çocukluğumun en güzel anıları orada geçti... baba annemin cami gibi kubbeli, yazları serin kışları sıcacık olan evi sonradan satılıp butik otel yapılmış... çok üzüldüm satılırken... sonradan gitmek kısmet olmadı... gidip de tekrar görmek isterim.. en son onsekiz yaşında gitmiştim...

Mardin Otelleri - KASR-I ABBAS HOTEL Mardin - Tel: 0482 213 22 22 - Mardin'in Tek Tarihi Oteli

işte babaannemin evi... o üst katta idi. alt katta iki amcam, en alt katta da başka bir amcam oturur du aileleriyle.
sokak kapısının karşısındaki evde de halam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…