Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Müthişmiş hakikaten..Çok gizemli, dili olsada konuşsa dedirten yapılardan..
İsmin o yüzdenmi Dicle.? Babanın tercihi galiba..
Renkli gözlü değildin değilmi.?
Benim tanığım Mardinliler renkli gözlü,sarışın...

ahahhahha alem kadınsın ecosummmmm

Ay gittim baktım komşu ama yok annemmmm çabuk bitmiş kavga
Bekledim saç saça baş başa yoluşurlar diye ama mahalle kadını çizgisi yokmuş

Anammmmmmmmmmmm o ne güzel evmış yaaaa Bayıldım gerçekten
Benim öyle bir evim olsa herhalde bütün gün o terastan içeri girmezdim
Bir tane dizi vardı mardinde çekilen Cansu Derenin ilk dizi oradaki eve benzettim ki büyük ihtimal çoğu ev öyledir mardinde.
Bir aşiret oğlu bulaydım iyidi demiştim o zaman izlerken İlk bölümlerde eşi hatunu dışarı bile salmıyordu kaçar diye kendi kendime len evde bir sürü hizmetli bir eli yağda bir eli balda yağuşukluda koca eee daha ne işin var istanbulda diyordum kendi kendime hatta eşimde bayılmıştı o evlere ve halade hep der emekli olayım türkiyeyi karış karış gezeceğim diye

yok ya iyi bile dedin az bile dedin valla. düşününce napmışım ben dedim ya. acıkmadım bugn öglen hiç yemedim bişey onun acısını cıktı sözde. acıkmasam bile saatinde yemem gerek sonra böyle yoldan cıkıyorum işte.

kuzuuuuuuuummm hoşgeldin bende basladım kpss calısmaya seneye kadar anca hazırlanırım sanırım ben şimdiden başlamak en iyisi

hele bi görsün kafasını ters döndürürüm onun beynini 3gen yaparım kız onla koşamam ben yarı yolda tıkanır kalırım bide oturur dalga geçer. onsuz koşayım ben en güzeli vercem ben bu kiloları kararlıyım sapıtmıyım yeterki

İyi geceler hanım kızlar..

Ispanaklı börek,etli bezelye ve pilavı yeyince bir ağırlık çöktü uykum geldi nedense.. ( Oha dediniz duydum işte. )
hiiii nuhan faktörü var değilmi.?? görmüşmüdür yazdıklarımı.:)

Kendinize iyi davranın..Mutlu haftasonları olsun hepimize.

bir kedimi geçti...

iki birinci olcaz biz bu hafta seninle

BEYZUŞ'un bir çok takısı yanılmıyorsam MArdin den...
LAf aramız da azıcık kokoş kendisi :)))
ay yenacım tabiki aramızda kalacak
bizden sır çıkmaz

elhamdülillah canım
yorulmuşsun ama spor olmuş bence rahat rahat girersin sen o 40 bedene
bende bugün yürüyüşe çıkacaktım. büyük eltimin gelini aradı.evdeysen biz gelicez dedi. zaten birisi geldimi birbirlerine haber veriyorlar bende kalktım bir çok yemek yaptım. hem çocuklar yedi. hemde yarın köye gidersek anneme babama götürürüm dedim. kalanlardan paket yaptım hazırladım.kayınpederde gelirse köye cami önünde iner kahvaltıya çıkmaz eve, onun içinde yolda yiyebileceği birşeyler hazırladım. onun paketide hazır. köydede yemek yapar anneme bırakırım birkaç gün yeter onlara. kadıncağız babamla uğraşıyor zaten biriki gün yemeklede uğraşmasın bari. yani dolmalar ,börekler, yemekler derken benim yürüyüş kaldı
ama ben sade yemekleri yaptım sofrayı gelinler kurupkaldırdı. bulaşıkları makinaya koydular. çay servisi onlarındı ben birdaha girmedim mutfağa. sadece az önce girip paketlerimi hazırladım.

egedenizcim eviniz çok güzelmiş.
ben mardine gittim ama çok detaylı gezememiştim. fırsatım olsa tekrar gitmek isterim.cizreye kadar gittim. dicle kenarında yeşil nohut yedim memleketimizin her köşesi ayrı güzel

ay ne tesadüüüüüffff aynısından bende iki tepsi var
ne yapayım ablam kötden göndermiş bir poşet dolusu hemde temzleyip yıkayıp göndermiş bende bol bol ıspanaklı börek yaptım eh yaz geliyor artık kurularada yazık olmasın dedim bir tencere akşam yemeğine, bir tencere köyde pişirmek için kuru dolmada yaptım. ama bugün yaptığımın içine pirinçten çok bulgur koydum . kıymasıda çoktu zararı asgari ye indirmeye çalıştım diğerleri hafif yemeklerdi bol proteinli

kim dedi bana o yatarken yeşil çay içince metebolizma hızlanıyormuş diyeeee :44:
bu saat oldu bende uykudan eser yok
bu gidişle hiç uyumadan köye gidiceeeemmm:18:

kim dedi bana o yatarken yeşil çay içince metebolizma hızlanıyormuş diyeeee :44:
bu saat oldu bende uykudan eser yok
bu gidişle hiç uyumadan köye gidiceeeemmm:18:

Abla, lavaboya çıkmaktan uyku uyuyamazsın kiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...
Sabah kalkınca içsene yeşil çayı. :))
Gece içmek çılgınlık. .:)))

mrb hanımlarrrrr
trambolin alıcam bu saate kadar tek tek araştırdım. gözlerim kocaman kocaman oldu. sonunda bi tanesini seçtim geliyoo cm olarak fark eden ne hiç bi yorumda cvp bulamadım gerçi. zıplayacağım yeri şölee bi süzdüm 102 cm iyidir herhalde. yorum okuduğum topikte sizlerdende gördüklerim var. keşke o an çevrimiçi olsaydınızz. şuan hatırladığım yolcu var .

trambolin yanında doğuş mistik çay aldım. dukan topiğinde ki kızlar sütle güzel oluyor dediler.(fındık ve muzlu olanından) deneyen var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
en dolu dolu topik burası sanırım. kanım kaynadı sizlereee yediklerimi burda paylaşsam olur mu? bende disiplinlik katmış olurum diyetime. gerçi dağdan gelmiş gibi bi konumdayım:2:

Abla, lavaboya çıkmaktan uyku uyuyamazsın kiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...
Sabah kalkınca içsene yeşil çayı. :))
Gece içmek çılgınlık. .:)))
yattıktan sonra üç kere çıktım
uykum gelse koşarak gider gelince uyurum ama uykum falan yok
neyse ezan yakın zaten bekliyeyim artık

yattıktan sonra üç kere çıktım
uykum gelse koşarak gider gelince uyurum ama uykum falan yok
neyse ezan yakın zaten bekliyeyim artık

Ben mahvoluyorum, gözümden uyku damlıyor lavabo peşinde.
Lanet ediyorum içtiğimi içeceğime ama yinede içiyorum.

Çatlak kemikkk, o ne güzel nick öyle. :)))

selamun aleyküm kısceleeerrr
hayırlı bir gün geçirirsiniz inşaAllah

günaydın....
ben baya esmerim YENA cım.. kara göz, kara kaş... ben Arap kökenliyim.. suudi arabistan yani.. ismim annemim tercihi kız olursa dicle, oğlan olursa fırat dermiş genç kızlığında.. annem antakyalı... bizim ailede hiç renkli göz yok.. benim oğlanlar hariç... ela gözlü bir türkle (daha doğrusu frig diyelim, afyonlu çünkü eşim) evlenince oğlanlar da ela gözlü oldu
iyi geceler.. kaçamak yapamamaya çalisan arkadasim.. sevgiyle uyu..
uyudum,uyandım..işteyim... ben de home-ofice bi iş istiyorum nünüüüüü.....
evimiz çok güzeldi... kalın duvarlı..pencereler eski moda çift cam..yani kalın duvarın iki tarafı cam olurdu... arada babaannemim süsbiberleri yetişirdi saksılarda... ve o cam boşluklarında kuzenlerle evcilik oynardık.. ev çok ucuza satıldı... yeni evliydik biz o zamanlar... para patirik yok...eşim de çok istedi o evi alabilmeyi.. alsak belki biz yapardık orda bi otel... baba evinde yaşardık.. sizlerde ziyarete geldiğinizde güzel yemeklerle ağırlardım sizi

ben sadece içini bilirim mardinin. ilçeleri hiç bilmem. gittiğimizde hep evde olur nadiren çarşıya çıkardık... tabiii bi sürü kuzen... durmadan oyun oynardık.. ben de o taraflara güzel bi seyahat yapmak istiyorum aslında... zaten 18 yaşımdan beri de gitmedim ki...

Gunaydinlarrr. Herkeze iyi pazarlar. Sabah kalkar kalkmaz hemen kacamagimi yaptim ayakustu. Cok feci. Daha cocuklarin kahvaltisini hazirlamadan hem de. Esim zaten 12 gibi kalkar.
Nuhancim ben cumadan itibaren bildircez saniyordum. Ben de kirmiziyla yaziyim. Ama oyle bir fonksiyon bulamadim. Tablettemi boyle? Buyuk yazayim bari. SABAH SARELYE EKMEK yedim. Kizimin deyisiyle. Kizlar agliyor ben gideyim. Bye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…