kim dedi bana o yatarken yeşil çay içince metebolizma hızlanıyormuş diyeeee :44:
bu saat oldu bende uykudan eser yok
bu gidişle hiç uyumadan köye gidiceeeemmm:18:
Abla, lavaboya çıkmaktan uyku uyuyamazsın kiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...
Sabah kalkınca içsene yeşil çayı. :))
Gece içmek çılgınlık. .:)))
en dolu dolu topik burası sanırım. kanım kaynadı sizlereeeyediklerimi burda paylaşsam olur mu? bende disiplinlik katmış olurum diyetime. gerçi dağdan gelmiş gibi bi konumdayım:2:
yok ya iyi bile dedin az bile dedin valla. düşününce napmışım ben dedim ya. acıkmadım bugn öglen hiç yemedim bişey onun acısını cıktı sözde. acıkmasam bile saatinde yemem gerek sonra böyle yoldan cıkıyorum işte.
ay yenacım tabiki aramızda kalacak
bizden sır çıkmaz
elhamdülillah canım
yorulmuşsun ama spor olmuş bence rahat rahat girersin sen o 40 bedene
bende bugün yürüyüşe çıkacaktım. büyük eltimin gelini aradı.evdeysen biz gelicez dedi. zaten birisi geldimi birbirlerine haber veriyorlarbende kalktım bir çok yemek yaptım. hem çocuklar yedi. hemde yarın köye gidersek anneme babama götürürüm dedim. kalanlardan paket yaptım hazırladım.kayınpederde gelirse köye cami önünde iner kahvaltıya çıkmaz eve, onun içinde yolda yiyebileceği birşeyler hazırladım. onun paketide hazır. köydede yemek yapar anneme bırakırım birkaç gün yeter onlara. kadıncağız babamla uğraşıyor zaten biriki gün yemeklede uğraşmasın bari. yani dolmalar ,börekler, yemekler derken benim yürüyüş kaldı
ama ben sade yemekleri yaptım sofrayı gelinler kurupkaldırdı. bulaşıkları makinaya koydular. çay servisi onlarındı ben birdaha girmedim mutfağa. sadece az önce girip paketlerimi hazırladım.
egedenizcim eviniz çok güzelmiş.
ben mardine gittim ama çok detaylı gezememiştim. fırsatım olsa tekrar gitmek isterim.cizreye kadar gittim. dicle kenarında yeşil nohut yedimmemleketimizin her köşesi ayrı güzel
en dolu dolu topik burası sanırım. kanım kaynadı sizlereeeyediklerimi burda paylaşsam olur mu? bende disiplinlik katmış olurum diyetime. gerçi dağdan gelmiş gibi bi konumdayım:2:
yattıktan sonra üç kere çıktım
uykum gelse koşarak gider gelince uyurum ama uykum falan yok
neyse ezan yakın zaten bekliyeyim artık
Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 3 ziyaretçi)
CANLI CANLI SELAMMM ASUCUMMM
Anaaa sende demi o etki oluşuyor
Yok yaa gerçektende ben normal değilim diyordum da kimse inanmıyordubaksana sende gece içmek çılgınlık diyorsun Çılgınım ben çılgınnnnnnnnnnnnnn
ben geldim fıstıklarr
napıyonuz ? benden iyilik sağlık diyeyim , öyle olsun
NÜNÜ dün bi sürü kaçamak yaptım ,herşeyin ucundan tırtıkladım ,beni direkt olarak bu haftanın kaçamak şikosu değil hatta kaçamak yumuduğu yapabilirsinnn
hava şimdi biraz açtı gibi , azcık duşarı çıkalım herifimle , öperimm herkeşlerii
ben de 7 ocakta 96ydım. şimdi ise 90,7yim. azmettim yaza kadar zayıflayacağım ve bir daha kiloları üzerime yük edinmeyeceğim...
ben de 7 ocakta 96ydım. şimdi ise 90,7yim. azmettim yaza kadar zayıflayacağım ve bir daha kiloları üzerime yük edinmeyeceğim...
Snejanka_
sen yenilerdenmisin? yoksa eskilerdenmisin? ben seni yeni farkettimde..
Ben de gece çay kahve ne içersem içeyim uykum varsa affetmem uyurum zaten uykucuyum ya
Hala kendime gelemedim kafam uyuşuk resmen neyse en azından yatabiliyorum buna da şükür şu migren ne kötü birden geliveriyor ne olduğumu da anlamıyorum
nasil birdiyet yapiyorsun? yas kaç? boy kaç..
ben: yaş:40, boy: 177, meslek: tasarimci, medeni hal :evillik adayi, diyet: dukancıyım.ben 26 yaşımdayım, 163cm boy meslek öğretmen ve diyetisyene gidiyorum.
sabahları 1 su bardağı çorba, 1 kibrit kutusu peynir, 2 dilim ekmek, küçük bi domates, salatalık ve sınırsız şekersiz çay içiyorum.
araöğün meyve yiyorum.
öğle yemeğinde 1 sb çorba, 1 sb sebze yemeği, 1 sb yoğurt ve sınırsız salatam var.
araöğün yine meyve, akşam ise öğle ile aynı. akşam yatmadan önce yine meyve yiyorum.
günde yarım ekmek hakkım var. onu 3 eşit parçaya bölüp her öğünde yiyorum.
tabi dikkat edilmesi gereken noktalar var. 4 porsiyon sebze yemeğine 1 yemek kaşığı yağdan fazlasını dökmüyorum. salatalar yağsız ve çorbalarım kremalı, tavuklu ya da köfteli değil. mercimek çorbası ise haftada sadece 1 kere yeme hakkım var...
asicigim kiyamam sana, senin migrenin mi var... tüh...
bende senin gibiyim. kahve vs hiç önemli değil bende uyurum... yeterik kafamada takili birsey olmasın .. bak o zaman uykum kaçiyor..
Maşallaaahh..
Çok tebrik ederim. :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?