Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar hepinize mutlu huzurlu pazarlarrrrrrr tabiki kaçamaksızzzz

(GECE SOHBETLERİNİZ MÜTHİŞŞŞ YEDEK PC VAR EŞİME BİR TÜRLÜ İNTERNETİNİ BAĞLATAMADIM YAPARSA EN KISA SÜREDE ARANIZDAYIMMM)

Günaydın kızlarrrrrrrrr

Bugün miskin gibi uyudum malum pazar herkes uyuyunca bende uyumuşum
Ne yapalım artık kahvaltıyla öğle yemeği bir oldu Biraz sonra eşimin Anannesine gidiceğiz ordanda eşim beni Spor Salonuna götürecek regl bitti şükür çıkmadan bir duşumu da alayımda barı bugün spordan sonra biraz yüzmeye gideyim

kim dedi bana o yatarken yeşil çay içince metebolizma hızlanıyormuş diyeeee :44:
bu saat oldu bende uykudan eser yok
bu gidişle hiç uyumadan köye gidiceeeemmm:18:

Suçlu burda :122: :122: :122:
Valla ne bileyim ablacığım ben türk kahvesini içip anında uyuyabilen biriyim o yüzden pek fark etmiyor bana hatta gece bile uyanmıyorum lavaboya ama sabah önüme çıkanı ezer geçerim o derece yani

Abla, lavaboya çıkmaktan uyku uyuyamazsın kiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...
Sabah kalkınca içsene yeşil çayı. :))
Gece içmek çılgınlık. .:)))

Anaaa sende demi o etki oluşuyor
Yok yaa gerçektende ben normal değilim diyordum da kimse inanmıyordu baksana sende gece içmek çılgınlık diyorsun Çılgınım ben çılgınnnnnnnnnnnnnn

en dolu dolu topik burası sanırım. kanım kaynadı sizlereee yediklerimi burda paylaşsam olur mu? bende disiplinlik katmış olurum diyetime. gerçi dağdan gelmiş gibi bi konumdayım:2:

Olma mı olur tabi ne demek dağdan gelmiş gibi Biz burada herkesi kolları açık karşılıyoruz bazen sohbet aralarında mesajlar kaynasa da hepimiz seve seve kabul ederiz azimli arkadaşları
Eee o zaman tekrar aramıza hoşgeldin
Umarım daimi olursun ve hep birlikte çok güzel kilolar veririz

kizma bana olur mu bebegim, inan seni üzmek degil derdim, dikkatli olmani istedim sadece, bak benim esim yemis kekleri bana birakmamis

ay iyi bari dafi abla ya , gelinler seni yormuyor cok. aferim onlara :))

en dolu dolu topik burası sanırım. kanım kaynadı sizlereee yediklerimi burda paylaşsam olur mu? bende disiplinlik katmış olurum diyetime. gerçi dağdan gelmiş gibi bi konumdayım:2:

valla güzelim yok gelemezsin , önce bizim gibi bir 90 ol bakalim saka saka kuzum tabiki gel, önemli olan motivasyon, nerde iyi hissediyorsan kendini orda ol. ayyy kiyamadim

yattıktan sonra üç kere çıktım
uykum gelse koşarak gider gelince uyurum ama uykum falan yok
neyse ezan yakın zaten bekliyeyim artık

dafi abla aynen, yesil cayi gece icmek hic iyi olmuyor uyku acisindan bendede, en gec 19.00 da iciyorum ben.Aleyküm Selam .

iyi pazarlar hatunlar, hadin hadin , havasi güzel olan disari, kötü olanda apartmanindaki merdivenleri inip ciksin 10 tur hareket hareket, miskinlik yok. pazar rehavetide cok fena ya, insanin yayildikca yayilasi geliyor. tüm evi kaldirdim, camasir yikiyorum, bir yandan ütü yapiyorum. evin erkegi evde olunca cokta feci, ayagima dolaniyor sanki ay duymasin kafami gövdemden ayirir

Herkese mutlu huzurlu pazarlar
Gece 11de eve geldik ha öncesinde 3.5da evden çıktım eşiyle yürüyerek kızılaya indik birkaç bişey aldık o camiye geçti ben biraz daha oyalandım çarşıda 6.5 A kadar:)sonra kızlarda kurslardan geldi bulunup kayınvalideme geçtik bol dumanaltı bir akşamdı başağrısıyla döndüm eve sabaha kadar 5 yaş yaşlandım herhalde neyse geçti sayılır şimdi
Özendiğim tiramisumu az önce yiyebildim
Bugün pek bişey yapasım da yok halim de yok uyuşuk bir pazar günü olacak

Bende pazar diye midir nedir iyice mayıştım bugün
Deminden beri duş alacağım ama kalkamıyorum yerimden
Neyse birazdan zorlayayım kendimide gidip uslu uslu sporumu yapayım

Hesapta eşimin anannesine gidecektik ama beyimiz annesiyle skyp üzerinden görüştü ve artık bakışından mi bir sözündenmi bilmiyorum ama vazgeçti annem gelince gideriz nasılsa birkaç güne kadar gelir dedi Hatun normalde ayın sonunda gelecekti ama oda nedense bilet bulabilirse yarın dönüşe geçecekmiş ( 16 saat uçakla yolculuk ) yani salı sabahı dönme ihtimali varmış kesin olmasada. Eşimde onu duyunca anında vazgeçti. Kızdım bende hatta söylendim yazık kadıncağızı bir dolaşsan ölürmüsün niye anana bağlı gidişin falan diye. İster git ister gitme ben pazartesi gider dolaşım ananneni dedim bende

Anaaa sende demi o etki oluşuyor
Yok yaa gerçektende ben normal değilim diyordum da kimse inanmıyordu baksana sende gece içmek çılgınlık diyorsun Çılgınım ben çılgınnnnnnnnnnnnnn

Evett bende deee..
Her gök çılgın dolu burada aboovv.
Erinsem de uyusam da içiyorum gece gündüz napimm bi ondan fayda.

ben geldim fıstıklarr

napıyonuz ? benden iyilik sağlık diyeyim , öyle olsun

NÜNÜ dün bi sürü kaçamak yaptım ,herşeyin ucundan tırtıkladım ,beni direkt olarak bu haftanın kaçamak şikosu değil hatta kaçamak yumuduğu yapabilirsinnn

hava şimdi biraz açtı gibi , azcık duşarı çıkalım herifimle , öperimm herkeşlerii

Kislar biraz zayif ama kalsın mi?
yas kaç, boyu kaç, ne is yapar, bunlarida söylemedi daha?
kaçamaklarinida yazacak misin? e hadi gel bari.. :)

egedeniz, bende kıvırcık saç istiyorum..

miyopcugum kaçamagi aldim kabul ettim. Sarele'nin sekersizleri çikmis :)

kislar ya yesil çay bende hiç sorun olmuyor. gece 11 de de içsem misil misil uyuyorum..gece tuvalatedede kalkmiyorum..

ama cücüsüm... pardon yumuduğum, ne yedin içtin yaz bakalım bi.. kaç rakam yazayim sana.. 5-6 yeter mi? mutlu mutlu gezin. Bende öperim seni..

Son düzenleme:
ben de 7 ocakta 96ydım. şimdi ise 90,7yim. azmettim yaza kadar zayıflayacağım ve bir daha kiloları üzerime yük edinmeyeceğim...

Ben de gece çay kahve ne içersem içeyim uykum varsa affetmem uyurum zaten uykucuyum ya
Hala kendime gelemedim kafam uyuşuk resmen neyse en azından yatabiliyorum buna da şükür şu migren ne kötü birden geliveriyor ne olduğumu da anlamıyorum

Snejanka_
sen yenilerdenmisin? yoksa eskilerdenmisin? ben seni yeni farkettimde..

Yok yeniyim abla, çok olmadı. :))
Gelip yazıyorum arada. :))
Bende tam sizden alıntı yapacaktım, dukan zor olmuyor mu diye. :))
İlk, tek çeşit besin alındığı dönemde bana ağır geldi, alerji oldum hep, şu peynir yumurta dönemi.
Geçemedim öteki evreye. Her yerim kabardıı.

asicigim kiyamam sana, senin migrenin mi var... tüh...

bende senin gibiyim. kahve vs hiç önemli değil bende uyurum... yeterik kafamada takili birsey olmasın .. bak o zaman uykum kaçiyor..

asicigim kiyamam sana, senin migrenin mi var... tüh...

bende senin gibiyim. kahve vs hiç önemli değil bende uyurum... yeterik kafamada takili birsey olmasın .. bak o zaman uykum kaçiyor..

Var maalesef canım eskiye nazaran daha seyrek geliyor şükür ama yıkıp geçiyor birkaç günümü
Allah başka dert vermesin şükür yine de
Kafam hoş gerisi boş bence de canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…