Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hosgeldin..
peki sunada dukanmi yapiyorsun? yoksa biraktin mi?
kilo-boy-yaş?

Dukan zormu? hem kolay hem zor... yasamak lazım..
Ben dukanı kalori hesabi yapilan yada listeleri olan diyetlerden daha kolay yaptim. ama 1 haftadır et görmek istemiyorum artik. (Bugun 89. günüm) istahim kapandi. tansiyonum düsmesin ve hasta olmiyim diye yemek yiyorum. 1-2 güne kadar et bıkkınlığımın geçmesini umud ediyorum. Bende peynir yoğurt yumurta sorunu yok. Bunları severek yiyorum ama tavuk ve kirmizi et birde mantar yiyesim kalmadi... yarın gidip balik alayim ben...da verilecek 10 kilom var.

Yok yok dukan yapmıyorum ablam, yapamadım ki.
Taaa 6-7 ay önce denedim, al al oldu her yerim 3. gün bıraktım..
Kilo 77
Boyum, 1.68
Yaşım 22

Diyetisyene gittim, bir listeye uyup ha bire spor yapıyorum.
Ne kalori hesaplarım, kaçamak da yapıyorum artık, midem acıyor fazla yiyince, başlıyorum mekiğe 50-60 Allah ne verdiyse geçene kadar çekiyorum.
Taa ki midemin acısı geçene kadar, vicdanım o zaman el veriyor. :)))

Benim de sorunum yumurtadaydı galiba, çünkü peyniri falan hala yiyorum ama yumurta pek yemedim dukan maceramdan sonra.. ://

hosgeldin..
bu diyet sana yetiyor mu? gün boyu açmi kaliyorsun? 5.5 kilo vermisin sanırım. daha verilecek 28 kilon var. Allah güç ve sabir versin. spor yapiyormusun?

hosgeldin..
bu diyet sana yetiyor mu? gün boyu açmi kaliyorsun? 5.5 kilo vermisin sanırım. daha verilecek 28 kilon var. Allah güç ve sabir versin. spor yapiyormusun?

canım açıkçası ilk hafta acıktım. ama galiba midem küçüldü. şimdi doyuyorum. sporumu da yapıyorum günde 40-45 dakika kadar. bisiklet var evde onu kullanıyorum. bir de kollarımı göbeğimi çalıştırıyorum. ama şimdi çok iyiyim zayıfladıkça güvenim arttı. bir de eşim çok destek veriyor bana. ben ne yersem o da aynısını yiyor. gık demiyor

kim dedi bana o yatarken yeşil çay içince metebolizma hızlanıyormuş diyeeee :44:
bu saat oldu bende uykudan eser yok
bu gidişle hiç uyumadan köye gidiceeeemmm:18:

Ben de bir kaç kez akşam içmiştim yeşilçay aynısı olmuştu :)
Örneğin bir çaydanlık normal çay içerim hemen uyurum ama yeşilçay dipçik gibi yapmıştı beni :)

Son düzenleme:

89 günündesin
Ben 3 gün üst üste et yiyemem senin maşallahın var...

asumanımzeynebim,geçmiş olsun migrene tutulmuşsun yine.

asumanımzeynebim,geçmiş olsun migrene tutulmuşsun yine.

Sağolasın görünmez kraliçem geçti de şükür sersemliği kaldı yatıyorum sabahtan beri
Nuhancım arada balık yemek iyi fikir ben en çok balığı dukan yaparkenyedim 1ayda bile bıktım etten balıktan etçil olmama rağmen

KIZLAR SELAMMM

Bu alet annemgilde duruyordu aldım geldim eve eski bir alet ama işe yararmı acep ??? fikri olan varmı ?

etide öyle yağli salçalı yapamiyorsunki... fırına at pişir pisir... içinde ekmek kırıntısı olan köfteyi özledim ya... hersey tatsiz geliyor. yok ama düzeleceğim... yariyi geçtim. biraz daha sabretmem gerek...

bugunun bildirimin yapayim...
Kahvaltı:
• Yesil biberli içinde light peynir olan, omlet.
• 1ad. domates
• 1ad. saltalık.
Öğle:
• 6ad. fırında köfte
• içinde kabak patlican kirmizi biber soğan olan zeytin yağlı uydurma bir yemek
• bir kase yoğurt
ara :
yesil çay

Akşam:
gidip yemekleri ısıtayim... öğlenin aynısı.

2.5 litre kadar su

Son düzenleme:
Selamlar:) Şu haftasonlarından nefret ediyorum hep mi birinin doğumgünü olur bir misafir gelir yahu! Bugün de ablamın doğumgünüydü pastadan yemicem dedim tutturdular ye diye e yedim ince bi dilim ama aldım kalorileri bu akşam daha bişey yemem saat geç zaten, süt içerim ancak. bu aralar sanki şekerim düşüyo gibi, 3 saat bişey yemeden durursam ellerim titriyo başım dönüyo, kilo vermeye başladığım ilk zamanlarda da vardı bu, ilaç tedavisiyle geçmişti insülin direnci çıkmıştı bende, bu hafta içi tahlil yaptırıcam yine mi nüksetti diye düşünüyorum büyük ihtimalle yükseldi, anlamadığım kilo verdim o kadar normalde alınca yükselmesi lazım değil mi yanlış mı biliyorum, aranızda aynı sorunu yaşayan var mı merak ettim. Yarından itibaren yine sporuma başlıyorum, valla farkediyorum vücudum gevşemeye başladı, spor yapmaya alışıp bırakınca böyle oluyor ne yazık ki. Allah'ım şu kilolardan kurtulmayı bize tez zamanda nasip et, vallahi bazen sinirlerim bozuluyor kaç yıldır uğraşıyorum hala yolum var , onca emeğimizi düşünüyorum üzülüyorum bütün kilolu insanlara. İnsanlar çok kolay zannediyorlar, diyet yap spor yap al sana kilo kaybı, evet öyle ama işin psikolojik tarafı, insani duyguları hiç katılmıyor nedense. Ne çok dolmuşum şimdi farkettim:))) Ah ah sizler de olmasanız kime dert yanardım beeenn:)

Kızlar ben geldimmmmmmm :122:

Uslu uslu sporumu yaptım birde yüzmeye gittim bugün
Felaket yoruldum ama inşallah emeklerimin karşılığını alacağım buna inanıyorum
Tam yemeğe oturacaktık bir size bakayım dedim
Yemeğimi yiyip hemen geliyorum ve sonra yediklerimi yazarım

ben de 7 ocakta 96ydım. şimdi ise 90,7yim. azmettim yaza kadar zayıflayacağım ve bir daha kiloları üzerime yük edinmeyeceğim...

Hadi bakalım gazan mübarek olsun seninde
Umarım hepbirlikte çok güzel kilolar veririz

Eki Görüntüle 635176
KIZLAR SELAMMM

Bu alet annemgilde duruyordu aldım geldim eve eski bir alet ama işe yararmı acep ??? fikri olan varmı ?

Aynısından annemde de var hatta bavulda yer kalırsa onu bu sene almanyadan getirmeyi düşünüyorum en azından banada kızımada yarar Tv karşısında merdiven çıkıyormuş gibi oluyor

Canım seni çok iyi anlıyorum ama emin ol hepimiz kurtulacağız bu kilolardan yeterki pes etme

sağolasın canım...

kizma bana olur mu bebegim, inan seni üzmek degil derdim, dikkatli olmani istedim sadece, bak benim esim yemis kekleri bana birakmamis

kızarmıyım ya aşk olsun. dert edinme kendine yanlıs bişey yaparsam siz bana kızıcaksınız aklımı basıma getirceksiniz. diyet kankalıgıda bu değilmi

selam kızlar,

arkadasım geldi bugün kahvaltıya demin gitti. giremedim hiç topiğe. cem yılmazı izledik nette bulduk. çokk komikmiş yahuuuuu şimdi hepimize bir tabak yapıyorum everything little little

yeni gelen arkadaslar hoşgelmişler

bu arada meyra nerelerde yahu

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Yemeğimizi yedik tam gelecekken eşim hadi kolktukların yerini değiştirelim diye bir atladı istemeden de olsa tamam dedim
Aslında çok yorgundum ama bir yandan iyi oldu temizlikte aradan çıktı o bahaneyle
Yarında diğer odalarda ufak tefek işler var onları hallettiğim an salıya işim kalmayacak

Bu arada bugünkü menümü paylaşayım

Sabah; çok geç kalktığım için sabah ve öğlen bir oldu gibi
2.5 dilim Kepekli ekmek
2 KK Beyaz peynir
1 KK Kaşar peyniri
1/2 Domates
1/2 Salatalık
3 zeytin
1 haşlanmış yumurta
1 Fincan yeşil çay

ara ( spora gitmeden evvel )
1 bardak ayran, 1 elma

Spordan sonra 1 fincan yeşil çay

Akşam;
1 tabak yahni ( az yağlı )
1 büyük bardak ayran
1 dilim kepek ekmeği
4 ufak parça turşu ( tuzu çok az )

Birazdanda son bir nescafe yada yeşil çay içtiğim an tamamdır

Bu arada bugün tam 120 dakika sporumu yaptım dünkiyle birlikte 190 dakika oldu
Salı akşamı geç geleceklerse eşimin halaları yine sporuma giderim ama eğer erken geliceklerse artık birde perşembe yapacağım spor eklenir Çok şükür artık en azından alışkanlık haline geldi neredeyse spor günlerimde misafir kabul etmeyecek hale geldim ama tabi halalarımızı geri çeviremezdim

Iyi geceler kizlar insallah hepiniz iyisinizdir
ben cooook yorgunum, pestilim cikti resmen
biraz daha oturup erkenden yatcam okadar yorgunumki
bi selam veriyim dedim
hepinizi öpüyorum

Iyi geceler kizlar insallah hepiniz iyisinizdir
ben cooook yorgunum, pestilim cikti resmen
biraz daha oturup erkenden yatcam okadar yorgunumki
bi selam veriyim dedim
hepinizi öpüyorum

Canım bizde seni öpüyoruz canım
Bu arada kız kardeşin nasıl canım kuzucuk hala bekletiyormu sizleri yokmu bir kapı tıklatması hani her an gelebilirim gibilerinden

Canım bizde seni öpüyoruz canım
Bu arada kız kardeşin nasıl canım kuzucuk hala bekletiyormu sizleri yokmu bir kapı tıklatması hani her an gelebilirim gibilerinden

valla canim kapi tiklatmasi var
sancisi oluyor kardesimin ara ara, bugun sancisi varmis mesela
ama daha sIklasmadi tabi öyle
cocuk yerlesmis ama yerine, yani kafasi yerindeymis, doktor öyle demis cuma günü
bekliyoruz artik :)) pasanin keyfini beklioz

iyi akşamlar güzeller...

iş çıkışı biraz alışveriş yapıp eve geldik... ızgara balık ve salata ile akşam yemeğini bitirdim...
derkeeennnnn... çocuklar irmik helvası isteyince, bu günkü kaçamağım bana göz kırptı...
çay yanında bol tarçınlı... ama miyavlayan değil, toz tarçınlı irmik helvasından yedim....

ütülerim vardı yapılacak... boş verdim... buradayım şimdilik...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…