Yok yeniyim abla, çok olmadı. :))
Gelip yazıyorum arada. :))
Bende tam sizden alıntı yapacaktım, dukan zor olmuyor mu diye. :))
İlk, tek çeşit besin alındığı dönemde bana ağır geldi, alerji oldum hep, şu peynir yumurta dönemi.
Geçemedim öteki evreye. Her yerim kabardıı.
Hosgeldin..
peki sunada dukanmi yapiyorsun? yoksa biraktin mi?
kilo-boy-yaş?
Dukan zormu? hem kolay hem zor... yasamak lazım..
Ben dukanı kalori hesabi yapilan yada listeleri olan diyetlerden daha kolay yaptim. ama 1 haftadır et görmek istemiyorum artik. (Bugun 89. günüm) istahim kapandi. tansiyonum düsmesin ve hasta olmiyim diye yemek yiyorum. 1-2 güne kadar et bıkkınlığımın geçmesini umud ediyorum. Bende peynir yoğurt yumurta sorunu yok. Bunları severek yiyorum ama tavuk ve kirmizi et birde mantar yiyesim kalmadi... yarın gidip balik alayim ben...da verilecek 10 kilom var.
ben 26 yaşımdayım, 163cm boy meslek öğretmen ve diyetisyene gidiyorum.
sabahları 1 su bardağı çorba, 1 kibrit kutusu peynir, 2 dilim ekmek, küçük bi domates, salatalık ve sınırsız şekersiz çay içiyorum.
araöğün meyve yiyorum.
öğle yemeğinde 1 sb çorba, 1 sb sebze yemeği, 1 sb yoğurt ve sınırsız salatam var.
araöğün yine meyve, akşam ise öğle ile aynı. akşam yatmadan önce yine meyve yiyorum.
günde yarım ekmek hakkım var. onu 3 eşit parçaya bölüp her öğünde yiyorum.
tabi dikkat edilmesi gereken noktalar var. 4 porsiyon sebze yemeğine 1 yemek kaşığı yağdan fazlasını dökmüyorum. salatalar yağsız ve çorbalarım kremalı, tavuklu ya da köfteli değil. mercimek çorbası ise haftada sadece 1 kere yeme hakkım var...
hosgeldin..
bu diyet sana yetiyor mu? gün boyu açmi kaliyorsun? 5.5 kilo vermisin sanırım. daha verilecek 28 kilon var. Allah güç ve sabir versin. spor yapiyormusun?
kim dedi bana o yatarken yeşil çay içince metebolizma hızlanıyormuş diyeeee :44:
bu saat oldu bende uykudan eser yok
bu gidişle hiç uyumadan köye gidiceeeemmm:18:
Hosgeldin..
peki sunada dukanmi yapiyorsun? yoksa biraktin mi?
kilo-boy-yaş?
Dukan zormu? hem kolay hem zor... yasamak lazım..
Ben dukanı kalori hesabi yapilan yada listeleri olan diyetlerden daha kolay yaptim. ama 1 haftadır et görmek istemiyorum artik. (Bugun 89. günüm) istahim kapandi. tansiyonum düsmesin ve hasta olmiyim diye yemek yiyorum. 1-2 güne kadar et bıkkınlığımın geçmesini umud ediyorum. Bende peynir yoğurt yumurta sorunu yok. Bunları severek yiyorum ama tavuk ve kirmizi et birde mantar yiyesim kalmadi... yarın gidip balik alayim ben...da verilecek 10 kilom var.
asumanımzeynebim,geçmiş olsun migrene tutulmuşsun yine.
Sağolasın görünmez kraliçem geçti de şükür sersemliği kaldı yatıyorum sabahtan beri
Nuhancım arada balık yemek iyi fikir ben en çok balığı dukan yaparkenyedim 1ayda bile bıktım etten balıktan etçil olmama rağmen
ben de 7 ocakta 96ydım. şimdi ise 90,7yim. azmettim yaza kadar zayıflayacağım ve bir daha kiloları üzerime yük edinmeyeceğim...
Eki Görüntüle 635176
KIZLAR SELAMMM
Bu alet annemgilde duruyordu aldım geldim eve eski bir alet ama işe yararmı acep ??? fikri olan varmı ?
Selamlar:) Şu haftasonlarından nefret ediyorum hep mi birinin doğumgünü olur bir misafir gelir yahu! Bugün de ablamın doğumgünüydü pastadan yemicem dedim tutturdular ye diye e yedim ince bi dilim ama aldım kalorileribu akşam daha bişey yemem saat geç zaten, süt içerim ancak. bu aralar sanki şekerim düşüyo gibi, 3 saat bişey yemeden durursam ellerim titriyo başım dönüyo, kilo vermeye başladığım ilk zamanlarda da vardı bu, ilaç tedavisiyle geçmişti insülin direnci çıkmıştı bende, bu hafta içi tahlil yaptırıcam yine mi nüksetti diye düşünüyorum büyük ihtimalle yükseldi, anlamadığım kilo verdim o kadar normalde alınca yükselmesi lazım değil mi yanlış mı biliyorum, aranızda aynı sorunu yaşayan var mı merak ettim. Yarından itibaren yine sporuma başlıyorum, valla farkediyorum vücudum gevşemeye başladı, spor yapmaya alışıp bırakınca böyle oluyor ne yazık ki. Allah'ım şu kilolardan kurtulmayı bize tez zamanda nasip et, vallahi bazen sinirlerim bozuluyor kaç yıldır uğraşıyorum hala yolum var , onca emeğimizi düşünüyorum üzülüyorum bütün kilolu insanlara. İnsanlar çok kolay zannediyorlar, diyet yap spor yap al sana kilo kaybı, evet öyle ama işin psikolojik tarafı, insani duyguları hiç katılmıyor nedense. Ne çok dolmuşum şimdi farkettim:))) Ah ah sizler de olmasanız kime dert yanardım beeenn:)
Kızlar ben geldimmmmmmm :122:
Uslu uslu sporumu yaptım birde yüzmeye gittim bugün
Felaket yoruldum ama inşallah emeklerimin karşılığını alacağım buna inanıyorum
Tam yemeğe oturacaktık bir size bakayım dedim
Yemeğimi yiyip hemen geliyorum ve sonra yediklerimi yazarım
Hadi bakalım gazan mübarek olsun seninde
Umarım hepbirlikte çok güzel kilolar veririz
Aynısından annemde de varhatta bavulda yer kalırsa onu bu sene almanyadan getirmeyi düşünüyorum en azından banada kızımada yarar Tv karşısında merdiven çıkıyormuş gibi oluyor
Canım seni çok iyi anlıyorum ama emin ol hepimiz kurtulacağız bu kilolardan yeterki pes etme
kizma bana olur mu bebegim, inan seni üzmek degil derdim, dikkatli olmani istedim sadece, bak benim esim yemis kekleri bana birakmamis
Iyi geceler kizlar insallah hepiniz iyisinizdir
ben cooook yorgunum, pestilim cikti resmen
biraz daha oturup erkenden yatcam okadar yorgunumki
bi selam veriyim dedim
hepinizi öpüyorum
Canım bizde seni öpüyoruz canım
Bu arada kız kardeşin nasıl canımkuzucuk hala bekletiyormu sizleri yokmu bir kapı tıklatması hani her an gelebilirim gibilerinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?