kızarmıyım ya aşk olsun. dert edinme kendine yanlıs bişey yaparsam siz bana kızıcaksınız aklımı basıma getirceksiniz. diyet kankalıgıda bu değilmi
selam kızlar,
arkadasım geldi bugün kahvaltıya demin gitti. giremedim hiç topiğe. cem yılmazı izledik nette bulduk. çokk komikmiş yahuuuuuşimdi hepimize bir tabak yapıyorum everything little little
yeni gelen arkadaslar hoşgelmişler
bu arada meyra nerelerde yahu
valla canim kapi tiklatmasi var
sancisi oluyor kardesimin ara ara, bugun sancisi varmis mesela
ama daha sIklasmadi tabi öyle
cocuk yerlesmis ama yerine, yani kafasi yerindeymis, doktor öyle demis cuma günü
bekliyoruz artik :)) pasanin keyfini beklioz
iyi akşamlar güzeller...
iş çıkışı biraz alışveriş yapıp eve geldik... ızgara balık ve salata ile akşam yemeğini bitirdim...
derkeeennnnn... çocuklar irmik helvası isteyince, bu günkü kaçamağım bana göz kırptı...
çay yanında bol tarçınlı... ama miyavlayan değil, toz tarçınlıirmik helvasından yedim....
ütülerim vardı yapılacak... boş verdim... buradayım şimdilik...
valla canim kapi tiklatmasi var
cocuk yerlesmis ama yerine, yani kafasi yerindeymis, doktor öyle demis cuma günü
Benim de bir yığın var ütüm hiç oralı olmuyorum :)
yokmuş gibi davranıyorum :)
İyi geceler hanım kızlar..
Ispanaklı börek,etli bezelye ve pilavı yeyince bir ağırlık çöktü uykum geldi nedense..( Oha dediniz duydum işte. )
hiiii nuhan faktörü var değilmi.?? görmüşmüdür yazdıklarımı.:)
Kendinize iyi davranın..Mutlu haftasonları olsun hepimize.
kedimi?tüm kedigiller geçmiş
bir kedimi geçti...
nasıl sığcanız bi koltuğaiki birinci olcaz biz bu hafta seninle
Ceco,
sen normal doğummu yaptın.?
hayırlısıyla bir avazda gelsin kardeşin de kurtulsun inşallah,sağlıkla canımvalla canim kapi tiklatmasi var
Yarın sabah 08:00 de randevumuz var. demiştim daha önce kızımın psikolog randevusu..
Çok ama çok heyecanlıyım bakalım nasıl geçecek...
Kızımdan bir yaş küçük komşunun kızı var 3 yıldır takibi yapılıyor takıntılarından dolayı...
İlaç takviyesi alıyor..
acaip bişi ama sürekli parmaklarını kontrol eder ve sayarmış..Tecavüze uğramaktan korkarmış vb.
Yan yana iki araba durduğunda iki arabanın ortasında dururmuş asla birinin yanında değil..
bunu duyduğundan beri vazgeçti kızım bugün son anda ikna oldu umarım sabaha kadar vazgeçmez :)
Yarın sabah 08:00 de randevumuz var. demiştim daha önce kızımın psikolog randevusu..
Çok ama çok heyecanlıyım bakalım nasıl geçecek...
Kızımdan bir yaş küçük komşunun kızı var 3 yıldır takibi yapılıyor takıntılarından dolayı...
İlaç takviyesi alıyor..
acaip bişi ama sürekli parmaklarını kontrol eder ve sayarmış..Tecavüze uğramaktan korkarmış vb.
Yan yana iki araba durduğunda iki arabanın ortasında dururmuş asla birinin yanında değil..
bunu duyduğundan beri vazgeçti kızım bugün son anda ikna oldu umarım sabaha kadar vazgeçmez :)
Asuuu,
semiran'a nooldu :) mutluyla bir göründüler sonra yeniden kayboldular :)
Sanırım daha adapte olamadılar canım gerçi biz de onlardan farklı değiliz ama buradayız her daim
dirt dirt dirtt... asucugum seni fabrika ayarlarina çevirmeye çalisiyorum..ama olmuyor.... dön artik..
yenacigim senin dügmelerin nerede göremedim...
(alahim dövecekler beni simdi kaçayim ben)
yenacigim senin dügmelerin nerede göremedim...
(alahim dövecekler beni simdi kaçayim ben)
Dövermiyiz hiç seni korkma sen bildiğinden şaşma
Yena düğmelerin nerde kız azıcık yardım et nuhancıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?