Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ÖZellikle 2.bölüm de kopmuştuk gülmekten...Çok komik hakkatten..

Sağlıcakla kucağına alır bebeğini inşallah..

Benim de bir yığın var ütüm hiç oralı olmuyorum :)
yokmuş gibi davranıyorum :)

Oyyy yerim o paşayı
Bu arada söyle o paşaya çok fazla baş aşağıda beklemesin çıksın nasılsa bir iki sene sonra koltuk tepelerinde çooook tepe üstü duracak
Rabbim bir avazda doğurmayı nasip eder kardeşine inşallah aminnnnnnnnnnn

Ceco,

sen normal doğummu yaptın.?

Benim de bir yığın var ütüm hiç oralı olmuyorum :)
yokmuş gibi davranıyorum :)

Anaaa sendemi
Desenize topiğin ütüleri dağlar kadar oluyor
Bende inşallah yarın bir aksilik olmazsa yapacağım Artık salonda işim olmadığından kıvıramıyacağım Adamcağız len salona yardım ettim başkada işin yoktu bari onları halletseydin diye tuturur yoksa

Yarın sabah 08:00 de randevumuz var. demiştim daha önce kızımın psikolog randevusu..
Çok ama çok heyecanlıyım bakalım nasıl geçecek...

Kızımdan bir yaş küçük komşunun kızı var 3 yıldır takibi yapılıyor takıntılarından dolayı...
İlaç takviyesi alıyor..
acaip bişi ama sürekli parmaklarını kontrol eder ve sayarmış..Tecavüze uğramaktan korkarmış vb.
Yan yana iki araba durduğunda iki arabanın ortasında dururmuş asla birinin yanında değil..
bunu duyduğundan beri vazgeçti kızım bugün son anda ikna oldu umarım sabaha kadar vazgeçmez :)

selamün aleyküm şekerlerim
anca yazmaya fırsat buldum

bir kedimi geçti...
kedimi?tüm kedigiller geçmiş

iki birinci olcaz biz bu hafta seninle
nasıl sığcanız bi koltuğa tek başıma rahat rahat kurulmuştum ben

hayırlısıyla bir avazda gelsin kardeşin de kurtulsun inşallah,sağlıkla canım

çok iyi geçer umarım canımcım
komşunun kızı bence bir şeylerden etkilenmiş bu televizyon olabilir okul olabilir arkadaş arasındaki yanlış bilgi olabilir ve hatta annesinin çocuğumu koruyacağım derken yada aileden herhangi birinin çocuğa yansıttıkları yanlış olabilir.aşırı korumacılık gibi ...hiç bir çocuk önemli bir şeyden etkilenmesse o tür davranış sergilemez diye düşünüyorum.

Canım inşallah çok güzel geçer
Benim büyük cadı baya bir sakinledi bu aralar ( kardeşine çok fazla ilgi göstermeyince rahatladı herhalde ) ama yinede bende götürmek istiyorum yinede.
Belediyenin varmış ücretsiz ama ona geçen hafta randevu alamadım. Pazartesi günleri bir haftalık randevu dağıtıyorlarmış bakalım yarın sabah erkenden arayacağım inşallah belki şansıma randevu alabilirim
En azınan biraz bende rahatlarım belki yada yanlış bildiğim doğruları tespit edip düzeltirim

ayy uyku saatim gelmiş
menümü yazayımda sonra uykuya geçeyim

sabah

ballı ılık su

kahvaltı

1 bardak ıhlamur çayı
3 zeytin
domates
kepekli ekmekle beyaz peynirli domatesli yağsız tost

ara
2 kuru kayısı

öğlen
salata ve ızgara et

ara

2 ceviz

akşam

salata ve ızgara et öğlenden kalanlar

ara

1 bardak light süt
2 ceviz

2.5 litre su
yeşil çay içmeye vakit bulamadım bugün

spor 30dk yürüyüş

iyi aksamlar kizlar,
nasil keyifler? umarim hepiniz iyisinizdir. ben iyiyim. bugun annemlerle fiilm keyfi yaptik. bir suru sey yedim. yarin tam gaz devam artik.
egedenizcim eski eviniz cok guzelmis. fotograflari gorunce ne hayallere daldim. bayildim resmen.
asumancim gecmis olsun canim, migren carpmis. umarim olmaz bir daha hic.

Asuuu,

semiran'a nooldu :) mutluyla bir göründüler sonra yeniden kayboldular :)

Son düzenleme:
yenacigim senin dügmelerin nerede göremedim...

(alahim dövecekler beni simdi kaçayim ben)

ne güzel olurdu düğmeyi çevir ve normale dön..
Ama olmiii bacım olmiii.
Ayar bi kaçtımı düzelmiiii..

Dövermiyiz hiç seni korkma sen bildiğinden şaşma
Yena düğmelerin nerde kız azıcık yardım et nuhancıma

nerde olduğunu bilsem yardımcı olacağım...elliyorum kendimi ama bulamadım hacim geniş olunca ulaşamadığım yerler de var..

egedeniz sen ne olasın,zayıf olasın inşallah emi...
İrmik helvası dedin aklımdan çıkmıyor bir türlü..Görsellerden resimli bakıp bakıp duruyorum...
2 porsiyon yemişim gibi algıladı benim beyin..
Çünkü onu yolladım ben ona :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…