- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
egedeniz sen ne olasın,zayıf olasın inşallah emi...
İrmik helvası dedin aklımdan çıkmıyor bir türlü..Görsellerden resimli bakıp bakıp duruyorum...
2 porsiyon yemişim gibi algıladı benim beyin..
Çünkü onu yolladım ben ona :)
Kızlar size doyum olmaz ama ben ufaktan yatayım
Sizlere hoş sohbetler ve hayırlı geceler
Kocaman öpüldünüz
Hepinize şimdiden Allah rahatlık versin
kızlaarr bende geldiimm
ama kimseler kalmamış
asuuu geçmiş olsun
kızlar tüm geçmişi okudum ama hiç birşey anlamadım. kafam çooookkk meşgul. moralim fazla bozuk .
bugün ikindiye kadar çok güzeldi. ikindiden sonra fazlasıyla üzüldüm.
neyse Allah beterinden saklasın
sabahtan çok iyiydim asuu köye gittikSağol daficim
Mesele her neyse sıkma canını geçer gider inşallah Allah beterinden korusun dediğin gibi
Kislar biraz zayif ama kalsın mi?
yas kaç, boyu kaç, ne is yapar, bunlarida söylemedi daha?
[/COLOR]:
dukan bana çoook kolay geldi. kalori hesaplamak. 3 yk şundan bundan durumu çok kafamı karıştırmıştır hepYok yeniyim abla, çok olmadı. :))
Gelip yazıyorum arada. :))
Bende tam sizden alıntı yapacaktım, dukan zor olmuyor mu diye. :))
İlk, tek çeşit besin alındığı dönemde bana ağır geldi, alerji oldum hep, şu peynir yumurta dönemi.
Geçemedim öteki evreye. Her yerim kabardıı.
Yok yok dukan yapmıyorum ablam, yapamadım ki.
Taaa 6-7 ay önce denedim, al al oldu her yerim 3. gün bıraktım..
Kilo 77
Boyum, 1.68
Yaşım 22
Diyetisyene gittim, bir listeye uyup ha bire spor yapıyorum.
Ne kalori hesaplarım, kaçamak da yapıyorum artık, midem acıyor fazla yiyince, başlıyorum mekiğe 50-60 Allah ne verdiyse geçene kadar çekiyorum.Taa ki midemin acısı geçene kadar, vicdanım o zaman el veriyor. :)))
Benim de sorunum yumurtadaydı galiba, çünkü peyniri falan hala yiyorum ama yumurta pek yemedim dukan maceramdan sonra.. ://
etide öyle yağli salçalı yapamiyorsunki...fırına at pişir pisir... içinde ekmek kırıntısı olan köfteyi özledim ya... hersey tatsiz geliyor. yok ama düzeleceğim... yariyi geçtim. biraz daha sabretmem gerek...
bugunun bildirimin yapayim...
Kahvaltı:
• Yesil biberli içinde light peynir olan, omlet.
• 1ad. domates
• 1ad. saltalık.
Öğle:
• 6ad. fırında köfte
• içinde kabak patlican kirmizi biber soğan olan zeytin yağlı uydurma bir yemek
• bir kase yoğurt
ara :
yesil çay
Akşam:
gidip yemekleri ısıtayim... öğlenin aynısı.
2.5 litre kadar su
iyi geceler...
Misinanın ucuna bir dügme bagladim. Misinayida kendime bağlıyorum. Ben evde bulasik mak. falan ortali toplarten tıktır tıkırda dügme pesimden geliyor... dügmeyi gören tarcın kosmaya basliyor... zekiyim dimi? bir kediye zorla nasil spor yaptirtilir buldum...
Bende yeni haftaya insaalah sabahları erken kalkmayi basararak baslarim.. ufaktan ufaktan bende gideyim..
kızlaarr bende geldiimm
ama kimseler kalmamış
asuuu geçmiş olsun
kızlar tüm geçmişi okudum ama hiç birşey anlamadım. kafam çooookkk meşgul. moralim fazla bozuk .
bugün ikindiye kadar çok güzeldi. ikindiden sonra fazlasıyla üzüldüm.
neyse Allah beterinden saklasın
sabahtan çok iyiydim asuu köye gittik
ilkokul öğretmenim vardı yıllarca bizim köyde kaldılar ilk okulu tek öğretmende okudum. iki çocuğu vardı çocuklar bizim köyde büyüdüler. sonra tayini çıktı gitti. babamla telde görüşüyorlardı. geçen sene vefat etti. kızı hemşire olmuş antalyada oturuyormuş. oğlu istanbulda oturuyor. iki kardeş bugün kalkıp köye gelmişler. onları görünce çok mutlu oldum. eskileri yadettik. güzel bir gün geçirdik. ikindiden sonra gelen telefon bizi çookk üzdü.
ramazanda yeğenime söz yapmıştık. hatırlarsanız paylaşmıştım. 15 kasımdada nişan yaptık. fotolarınıda paylaşmıştım. kızın annesi nişan gününden buyana sürekli sorun çıkartıyor. çocuklara çektirmediğini bırakmadı. kız bugün kardeşimi aramış. '' baba dayanamıyorum artık gelin beni alın ''demiş. iki dakika sonra (nasıl bir baskı gördüyse ) tekrar aramış gelin eşyalarınızı alın demiş. gittik arayı bulabilirmiyiz diye kadının ikna olması mümkün değil.6 nisanda düğün olacaktı salonlar bile tutldu. bu hafta mobilya alınacaktı. kız iki gözü iki çeşme götürdüğümüz tüm eşyaları, takıları verdi.
çokta seviyorlar birbirlerini
inanılmaz üzüldük.
selamun aleyküm kızlar
Rabbim tüm sıkıntılardan uzak hayırlı bir gün geçirmeyi nasibetsin
ve aleyküm selam banucumSelamün Aleykümmmmmmm
Gününüz aydın, az kalorili ve bol hareketli geçer inşallah........Aminnnnnnnnn
Geceden kızı tembihledim aman gözünü seveyim benide uyandır diye oda zaten yine sabah sabah saçlarını balıksırtı ördürecekmiş o yüzden mecbur kaldıracağım dedi
Valla erken kalktığım günlerde kendimi çok daha iyi hissediyorum şükür
Bundan sonra hep böyle devam ederim inşallahhhhhhhhh...aminnnnnnn
Bu arada kahvaltımızı ettik ana kızkızımı da çoktaaan okula gönderdim şimdi eşimin yarım saate kadar işe gitmesi lazım tabi hımbıl hala uyuyor hem güne erken başlayalım diye atıp tutar ama ben kahvaltı hazır hadi dediğimde siz edin ben uyuyacağım der Neyse ben güne erken başlıyayım bir güzel zayıflamaya devam edeyimde o kahvaltısız işe gitmek istiyorsa keyfi bilir
Ona şimdi gömlek ütülemem lazım ama dayanamadım bir size bakayım dedim
Canım süpersinÇok güzel taktik bulmuşsun gerçekten. Tarçın istesede istemesede spor yapmış olucak keşke bizler içinde şöyle bir taktik olsada daha fazla spor yapabilsek
Ablacığım gerçektende çok üzücü bir durummuş
Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin ne diyelim. Eminim gençler şu anda çok kötü hissediyorlardır kendilerini ama belki bir kaç gün geçerse annesi hatasını anlarAllah yüreğine inşallah evladının hissettiği üzüntüyü anlayacak o duyguyu verirde kadın yaptığı hatadan döner
Bir yandanda bu aşamada olması iyi olmuş diye geçti içimden. Tamam çok seviyorlar birbirlerini ama eğer kadının ruhu huysuzsa evlendikten sonra belki daha beter şeyler yaşanacaktı. Allah korusun ortada çocuk olduktan sonra yuva dağılsa daha büyük acı her iki taraf içinde
Rabbim hayırlısını nasip eder inşallah...aminnnnnnnnn
Ve Aleykümüs Selammmmmmmm
Aminnnnnnnnnnnnnnn Ablacığım
Rabbim sıkıntısı olan tüm insanlarada o dertlerine deva verir inşallah....Aminnnnnnnnnnnnnnnnn
ve aleyküm selam banucum
Allah razı olsun.
kadın hatasını anlayacak cinsten birşey değil. yazık kocasına acıdım . adam çok iyi bir insan ama hiç hükmü yok. kadın takmıyor bile adamı. kız daha önce nişanlanmış düğüne az bir zaman kala bu kadının yüzünden nişan bozulmuş. küçük kızınada aynı şeyleri yapmış. küçük kız annesi kadar inatcı. göze göz dişe diş mücadele etmiş. annesiyle seviyorum gidicem demiş.kadın yapmadık işkence bırakmamış. kız intihar edicem demiş. kızı banyoya kilitlemiş 6 gün kilitli tutmuş.kız bir yolunu bulup kaçmış.kızın peşinden gidip geri getirmiş. kaçtığını kimseye duyurmadan düğününü yaptılar. oğlan evi düğünde kadının yüzüne bile bakmadı. kızını yemeye bile alamadı. evine gidip gelemiyor. kızıyla damadı iki sokak ötede oturdukları halde kadının kapısının önünden bile geçmiyorlar. kızla damat babalarını gidip işyerinde görüyorlar. zaten bizim problemlerde bunların yüzünden başladı.
Gerçekten çok üzücü Allah akıl fikir versin inşallah düzelir haklarında hayırlısı olsunsabahtan çok iyiydim asuu köye gittik
ilkokul öğretmenim vardı yıllarca bizim köyde kaldılar ilk okulu tek öğretmende okudum. iki çocuğu vardı çocuklar bizim köyde büyüdüler. sonra tayini çıktı gitti. babamla telde görüşüyorlardı. geçen sene vefat etti. kızı hemşire olmuş antalyada oturuyormuş. oğlu istanbulda oturuyor. iki kardeş bugün kalkıp köye gelmişler. onları görünce çok mutlu oldum. eskileri yadettik. güzel bir gün geçirdik. ikindiden sonra gelen telefon bizi çookk üzdü.
ramazanda yeğenime söz yapmıştık. hatırlarsanız paylaşmıştım. 15 kasımdada nişan yaptık. fotolarınıda paylaşmıştım. kızın annesi nişan gününden buyana sürekli sorun çıkartıyor. çocuklara çektirmediğini bırakmadı. kız bugün kardeşimi aramış. '' baba dayanamıyorum artık gelin beni alın ''demiş. iki dakika sonra (nasıl bir baskı gördüyse ) tekrar aramış gelin eşyalarınızı alın demiş. gittik arayı bulabilirmiyiz diye kadının ikna olması mümkün değil.6 nisanda düğün olacaktı salonlar bile tutldu. bu hafta mobilya alınacaktı. kız iki gözü iki çeşme götürdüğümüz tüm eşyaları, takıları verdi.
inanılmaz üzüldük.
Aleyhim selam canım âminselamun aleyküm kızlar
Rabbim tüm sıkıntılardan uzak hayırlı bir gün geçirmeyi nasibetsin
Aleyküm selam ceco erken kalkmak iyi de uykumu alamadım ben gözüm yatakta yineSelamün Aleykümmmmmmm
Gününüz aydın, az kalorili ve bol hareketli geçer inşallah........Aminnnnnnnnn
Geceden kızı tembihledim aman gözünü seveyim benide uyandır diye oda zaten yine sabah sabah saçlarını balıksırtı ördürecekmiş o yüzden mecbur kaldıracağım dedi
Valla erken kalktığım günlerde kendimi çok daha iyi hissediyorum şükür
Bundan sonra hep böyle devam ederim inşallahhhhhhhhh...aminnnnnnn
Bu arada kahvaltımızı ettik ana kızkızımı da çoktaaan okula gönderdim şimdi eşimin yarım saate kadar işe gitmesi lazım tabi hımbıl hala uyuyor hem güne erken başlayalım diye atıp tutar ama ben kahvaltı hazır hadi dediğimde siz edin ben uyuyacağım der Neyse ben güne erken başlıyayım bir güzel zayıflamaya devam edeyimde o kahvaltısız işe gitmek istiyorsa keyfi bilir
Ona şimdi gömlek ütülemem lazım ama dayanamadım bir size bakayım dedim
Canım süpersinÇok güzel taktik bulmuşsun gerçekten. Tarçın istesede istemesede spor yapmış olucak keşke bizler içinde şöyle bir taktik olsada daha fazla spor yapabilsek
Ablacığım gerçektende çok üzücü bir durummuş
Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin ne diyelim. Eminim gençler şu anda çok kötü hissediyorlardır kendilerini ama belki bir kaç gün geçerse annesi hatasını anlarAllah yüreğine inşallah evladının hissettiği üzüntüyü anlayacak o duyguyu verirde kadın yaptığı hatadan döner
Bir yandanda bu aşamada olması iyi olmuş diye geçti içimden. Tamam çok seviyorlar birbirlerini ama eğer kadının ruhu huysuzsa evlendikten sonra belki daha beter şeyler yaşanacaktı. Allah korusun ortada çocuk olduktan sonra yuva dağılsa daha büyük acı her iki taraf içinde
Rabbim hayırlısını nasip eder inşallah...aminnnnnnnnn
Ve Aleykümüs Selammmmmmmm
Aminnnnnnnnnnnnnnn Ablacığım
Rabbim sıkıntısı olan tüm insanlarada o dertlerine deva verir inşallah....Aminnnnnnnnnnnnnnnnn
Aleyküm selam ceco erken kalkmak iyi de uykumu alamadım ben gözüm yatakta yine
KIZLAR GÜNAYDIN
Herkeşlere mutlu huzurlu az kaçamaklı bi gün diliyorum benim işler çok yogun bi slm verip kaçıyorum hemen kendizine iyi bakın arkadaşlar
Nuhan abla hemen sabahki ilk kaçamağımı yazıyorum kaçamak sayılırmı sayılmazamı sen karar ver 3 ad.kaymaklı bisküvi yedim ama bundan sonra çok dikkat edicem emin olabilirsiniz
Ablacım valla bende çok üzüldüm ya ne insanlar var bide bu bahsedilen anne nasıl biri o öyle ya Allah sabır versin eşine ve kızlarına öyle bi insan bence normal olamaz kesin psikolojik sorunları vardır yani ne diyim ablacım inşallah herşey yoluna girersabahtan çok iyiydim asuu köye gittik
inanılmaz üzüldük.
Aynen öyle nuhan abla geçen hafta kaçamaklarımı bilseniz dudağınız uçuklar sırf size kıyamadığımdan yazmadım valla ama sen benim en küçük kaçamağımı bile yaz bundan sonra cezayı yiyince belki aklım başıma gelir dimicanım suçlu hissetmis kendini..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?