doğru söylüyorsun canım gerçekten herkes anne olamıyor. dün o kızın feryadına benim yüreğim dayanmadı. kadının kılı kıpırdamıyor. ''yeter artık nolur nolur yeter artık ben dayanamıyorum, yerlerde sürünüyorum , dayanacak gücüm takatım kalmadı, bende insanım ''diye ağladı.Yazık yaa bu nasıl bir annedir
Hiçmi evlatlarını sevmiyor yaa :26: Tamamen bencil bir insan görünüşe göre. Yazık o kızlara eşe dediğin gibi
Bu kızıda kendisini çiğneyip evlense buncağızada yapmayacağı yok demekki. 6 gün banyoya kitlemek ne demek yaa kusura bakma ama o kadın iyice kafayı yemiş
Eşide ne yapsın aldık bir kere deyip kadın kendisini rahat bıraksın diye iyice etkisiz eleman olmuş.
Gerçektende çok zor bir durummuş Ablacığım yaa hani şunu yapın iyi olur diyebileceğin bir tarafıda yok olayın. Rabbim yardımcıları olsunaminnnnnnnnnnnnn
Hani hep derler ya Anne var Annecik var diye aynen o hesapHerkes doğurmakla Anne olamıyor ne yazık ki
. normal olmadığı kesin.Ablacım valla bende çok üzüldüm ya ne insanlar var bide bu bahsedilen anne nasıl biri o öyle ya Allah sabır versin eşine ve kızlarına öyle bi insan bence normal olamaz kesin psikolojik sorunları vardır yani ne diyim ablacım inşallah herşey yoluna girer
Aynen öyle nuhan abla geçen hafta kaçamaklarımı bilseniz dudağınız uçuklar sırf size kıyamadığımdan yazmadım valla ama sen benim en küçük kaçamağımı bile yaz bundan sonra cezayı yiyince belki aklım başıma gelir dimi
Ablacım valla bende çok üzüldüm ya ne insanlar var bide bu bahsedilen anne nasıl biri o öyle ya Allah sabır versin eşine ve kızlarına öyle bi insan bence normal olamaz kesin psikolojik sorunları vardır yani ne diyim ablacım inşallah herşey yoluna girer
Aynen öyle nuhan abla geçen hafta kaçamaklarımı bilseniz dudağınız uçuklar sırf size kıyamadığımdan yazmadım valla ama sen benim en küçük kaçamağımı bile yaz bundan sonra cezayı yiyince belki aklım başıma gelir dimi
benim kayınpeder burdaydı sabah namaza kalkınca sigara içiyor ,aç karnına içmesin diye süt kaynattım yiyecek birşeyler hazırladım sigara altı atıştırdı. bende yatmadım birdaha. az öncede kahvaltı ettirdim gittiler. bende bir göz atayım dedim. canım hiçbir iş yapmak istemiyor.Gerçekten çok üzücü Allah akıl fikir versin inşallah düzelir haklarında hayırlısı olsun
Aleyhim selam canım âmin
Aleyküm selam ceco erken kalkmak iyi de uykumu alamadım ben gözüm yatakta yine
doğru söylüyorsun canım gerçekten herkes anne olamıyor. dün o kızın feryadına benim yüreğim dayanmadı. kadının kılı kıpırdamıyor. ''yeter artık nolur nolur yeter artık ben dayanamıyorum, yerlerde sürünüyorum , dayanacak gücüm takatım kalmadı, bende insanım ''diye ağladı.
. normal olmadığı kesin.
şimdide buna ambargo uygulamaya başladı herhalde
sabah yeğenim servis şoförünü aramış. (telefonu elinden almıştır diye kızı aramadı) servis şoförü sabah annesi gelip izin aldı işe göndermediler demiş.
ben geldimmmmayyyy sizleri ne kadar çoookk öslediiimm anlatamammmm
neler yaptım bir anlatayım geçen hafta cuma günü atamam belli olmuştu cumartesi hemen yozgatın aydıncık ilçesine gittik karadeniz bölgesine yakın minicik bir ilçehavası harikaydı daa sonra kaloriferli ev baktık ilçede toplam 10 bina var kaloriferli bir tane daire varmış hocaanımın tayini çıkmış ama yerine hemen başka birisine söz vermişler bende ev sahibinin numarasını aldımmmmmmm konuş Allah konuşş saatlerce adamı ikna etmeye çalıştım ve sonundaa başardııımmmmm saolsun evi bize verdi sonra pazar günü de hazırlanıp Şanlıurfaya gittik geçen hafta cuma gününe kadar ordaydık ve ilişiğimi kesip geldik haftasonu bütün ev eşyalarımı aldım bu perşembe de Allahın izniyle aydıncıka gidiyoruuzzz
kızın yaşı 25 üstü sanırım tam bilmiyorum.Daficigim, kızı yaşı tutuyorsa annesinden bir an önce kurtarılmalı... gerçekten üzücü...
esracım kız eğitimli aslında. kimyager kendi geçimini sağlıyacak kadar parasınıda kazanıyor.geç de olsa hepinize günaydın güzel hatunlar,
umarım çok güzel bir hafta olur hepimiz için. bol bol kilolar veririz. bugün benim çok işim var. pazara gidicem birazdan ve sonra ev temizlemem lazım.
Dafi ablacım yazdıklarını okudum ve çok üzüldüm. malesef böyle gerçekler var hayatta. insanlar anne babasını seçemiyor. anne baba baskısına her genç direnemiyor, karşı koyamıyor. evlenince de bu insanlarla gereken mesafeyi korumak zorlaşıyor. anne baba koruyucu olmalı, kol kanat germeli tabi ama evladının birey olduğunu da bilmeli. ona gerekli eğitimi, donanımı sağlamalı ki ayaklarının üzerinde durabilsin. belki yeğeniniz için hayırlısı budur ablacım. evlendikten sonra her şey daha zor. evlilik yaşı gelenin değil, karakteri olgunlaşanın, ayakları üzerinde durabilecek insanların yapması gereken bir şey. malesef gelin hanım korşı koyacak güçte değilmiş ve çok şanssız ne yazık ki. umarım hepsinin haklarında hayırlısı olur.
canım senin adına çok sevindim. hayırlı olsunben geldimmmmayyyy sizleri ne kadar çoookk öslediiimm anlatamammmm
neler yaptım bir anlatayım geçen hafta cuma günü atamam belli olmuştu cumartesi hemen yozgatın aydıncık ilçesine gittik karadeniz bölgesine yakın minicik bir ilçehavası harikaydı daa sonra kaloriferli ev baktık ilçede toplam 10 bina var kaloriferli bir tane daire varmış hocaanımın tayini çıkmış ama yerine hemen başka birisine söz vermişler bende ev sahibinin numarasını aldımmmmmmm konuş Allah konuşş saatlerce adamı ikna etmeye çalıştım ve sonundaa başardııımmmmm saolsun evi bize verdi sonra pazar günü de hazırlanıp Şanlıurfaya gittik geçen hafta cuma gününe kadar ordaydık ve ilişiğimi kesip geldik haftasonu bütün ev eşyalarımı aldım bu perşembe de Allahın izniyle aydıncıka gidiyoruuzzz
Canım çok sevindim senin adına inşallah herşeyin ahyırlısı olur hakkındaben geldimmmmayyyy sizleri ne kadar çoookk öslediiimm anlatamammmm
selam yavrukuşlarr
ben geldiimm , herifim kahvaltıyı hazırlamıştı birlikte kahvaltı ettik , o gitti , bende az sonra diğer okula gidecemm , yaavv sanırım ben çoookk çalışmaya başladım Allah sonumu hayır etsin (çook çalışmam gerek ane çoookkkk)
ayyy ne bilimm sürekli okula gidip geliyom ayoolll
haftada 30 saat ders var , 19u imam hatipte , 11i evime tam ters yönde olan başka bir lisede , bugün öğlene kadar imam hatip , öğleden sonrada diğer lisedeyim , saat 4.20 de çıkacam , Allahtanki erken diyorum çünkü dersleri 5.50 de bitiyor
akşamları arkadaşlara falan gitmeye başladık , benim herif azcık açılsın diye takılıyoz , bu akçamda bebişi olan bi arkadaşa gidecez , bebek sevecez
birde herifimle radikal kararlar aldık , laptopu diğer odaya koyduk , eee beraber otururken kalkıp gelip açamıyom malesef , onun yer,ne birlikte tv izliyoz , tavla oynuyoz , kitap okuyoz , ben kocama dua öğretiyom , arapça harfleride öğretecem , bi ara ingilizceye başlicaz inşAllahhh
anlayacağınız bu aralar pek yoğunum cücüşlerim ama burdaki muhabbette kalıyor aklım hepp , seviyom siizi keratalarr
kızlar buarada bişey dicem varsa bir bilginiz yorumlayın sizde ; ben 14 yıldır ilaç içip adet olan biriyim , ergenliğimde hep doğum kontrol hapı kullandım ama evlendikten sonra ilaç değişti , hamile kalmayada etkisi olan "duphaston" diye bi ilaç kullanmaya başladım , doğal kadınlık hormonuymuş bu
ilacı 10 gün içiyorum , üstüne 3-4 gün geçincede adet oluyorum , ama ben 8. günü akşamında adet oldum ,yani adetime 6 gün vardı, ilk kez başıma böyle bişey geliyor , hiçbir zaman ilaç bitmeden adet olmazdım , baya ağrılı sancılı bi haftasonu geçirdim , internetten falan baktım bişey bulamadım , bi arkadaşımla konuştum o da belki tutunamayan bi yumurta olabilir dedi , aklım karıştı , ikindi okul çıkışı bi doktoruma sorayım bakalım o ne diyecek ???
öpücükledim hepiciğinizii
hoş geldin deniznurol;ben yeni uyeyim. aslinda meme kucultme ile ilgili bolume yazacaktim.2-3gun icersinde insallah ameliyat olacagim.ameliyat icin sigarayi biraktim su an 98 kiloyum.boyum 175 ..zayiflama hususunda sizlerin bilgilerinizden faydalanmak istiyorum
ayh istanbulu özledim bendemi bir istanbul yapsam neKızlar ben geldimmm
Kardeşimi gönderdim zonguldağa annemlerin yanına. Haftasonu diyet açısından pek içaçıcı olmadı. Kilo alacak kadar yemedim ama kaçamaklar da yaptım bol bol. Nuhancığımm duyurulurrr. Bu hafta sporla bol hareketle geçiricem. Pazar günü rumelihisarına kahvaltıya gittik, hava resmen buzdu buz. Kardeşimin ayağı daha iyileşmediği için(burkmuş) çok fazla yürüyemedik sahilde. Hoş kardeşim kilosundan dolayı yürümeyi pek tercih etmiyor. Kızlar çok kilo almış yaa. O kadar üzüldükki eşimle ben, görsel açıdan değil ama insan korkuyor, bu kadar kiloya kalbi dayanmaz da bişey olur diye korkuyorum. Bizim yanımızda çok aşırı yemedi ama muğlada sağlıksız besleniyor. Bi kere 2 yılda sadece 2 tüp harcamış, bu demek oluyorki evde yemek yapmıyor hiç. Genelde dışardan söylüyor
Az önce yazlık elbiselere baktım morhipo'dan. Resmen içim gitti. Geçen yaz az da olsa istediğim elbiseleri giyebilmiştim. Ben yazı haziran olarak kabul ediyorum. 3 ayın var yani. Fazlalıklarımı 3 ayda atıcam inşallah sporla. En azından vucudumun bu hantallığı gitsin
İstanbulda olan kızlar bi buluşma ayarlıyalım yaa.
kızın yaşı 25 üstü sanırım tam bilmiyorum.
esracım kız eğitimli aslında. kimyager kendi geçimini sağlıyacak kadar parasınıda kazanıyor.
kimbilir belkide kadın altın yumurtlayan tavuğunu kesmek istemiyor.evet sadece çok yumuşak huylu, anneye hiç çekmemiş (çok şükür ) bütün yaptıklarına rağmen anneside üzülsün istemiyor. birde kızın yumuşak karnını bulup ordan saldırıp tehtit ediyor. kız çok baskı altında. bizden vazgeçmek istemiyor. bir sarılışı vardıki görsen ayrılmak istemedi. annesininde rızası olsun istiyor. iki arada kalmış durumda. babası '' ben bundan bıktım. ben kızımın arkasındayım, annesi olsada olmasada bu düğün olucak''' dedi. ama adamı dinleyen kim. adam işteyken kadın bütün eşyayı toplayıp yığmış kapının önüne .adamı takmıyor bile. bu arada kız senin adaşın oda esra
canım senin adına çok sevindim. hayırlı olsun
selam yavrukuşlarr
kızlar buarada bişey dicem varsa bir bilginiz yorumlayın sizde ; ben 14 yıldır ilaç içip adet olan biriyim , ergenliğimde hep doğum kontrol hapı kullandım ama evlendikten sonra ilaç değişti , hamile kalmayada etkisi olan "duphaston" diye bi ilaç kullanmaya başladım , doğal kadınlık hormonuymuş bu
ilacı 10 gün içiyorum , üstüne 3-4 gün geçincede adet oluyorum , ama ben 8. günü akşamında adet oldum ,yani adetime 6 gün vardı, ilk kez başıma böyle bişey geliyor , hiçbir zaman ilaç bitmeden adet olmazdım , baya ağrılı sancılı bi haftasonu geçirdim , internetten falan baktım bişey bulamadım , bi arkadaşımla konuştum o da belki tutunamayan bi yumurta olabilir dedi , aklım karıştı , ikindi okul çıkışı bi doktoruma sorayım bakalım o ne diyecek ???
güzel telaşlar bunlar canım Allah sana kolaylıklar versinben geldimmmmayyyy sizleri ne kadar çoookk öslediiimm anlatamammmm
selam yavrukuşlarr
ben geldiimm , herifim kahvaltıyı hazırlamıştı birlikte kahvaltı ettik , o gitti , bende az sonra diğer okula gidecemm , yaavv sanırım ben çoookk çalışmaya başladım Allah sonumu hayır etsin (çook çalışmam gerek ane çoookkkk)
ayyy ne bilimm sürekli okula gidip geliyom ayoolll
akşamları arkadaşlara falan gitmeye başladık , benim herif azcık açılsın diye takılıyoz , bu akçamda bebişi olan bi arkadaşa gidecez , bebek sevecez
birde herifimle radikal kararlar aldık , laptopu diğer odaya koyduk , eee beraber otururken kalkıp gelip açamıyom malesef , onun yer,ne birlikte tv izliyoz , tavla oynuyoz , kitap okuyoz , ben kocama dua öğretiyom , arapça harfleride öğretecem , bi ara ingilizceye başlicaz inşAllahhh
anlayacağınız bu aralar pek yoğunum cücüşlerim ama burdaki muhabbette kalıyor aklım hepp , seviyom siizi keratalarr
Selam kizlaaaaaaaaaaaaaaaaar günaydin demiyim cünkü saat 12 bucuk olmus :)
ama ben 10/10.30 gibi kalktim
dün misafirler vardi cok yorulmustum, bide ufak cocuklari vardi 1 bucuk yasinda yerim ya pek tatli pesimde dolandi durdu kerata
oynadimda onla,
kahvaltimizida yaptik ailecekkk,
simdi oturuyorum, aksamada lokantada yer ayirtcam yemek yicez ailecek :) kirk yilda bi oluyo zaten
nedenine gelecek olursaaaaaaaaaaaak
Bugun benim dogum günüüüüüm :))) ondan yani
Siradan bir günmüs gibi geliyor ama olsun bakalim
25ide gördük cok sükür
yaslandim ya inanamiyorum kendime :)))
Aynurcum hosgeldin canim seni gördügüme sevindim özlemistik seniiii,
Dafi ablacim yarinki misafiride hallet sonra uzun bir süre misafir agirlama dinlen :))) ama sende benim gibi dayanmassin
Esracim kayinvalidenler küsmüs gitmismi :))) dönerler aksama dedigin gibi, merak etme :)) sanki cok merak edilcek biseymis gibi aman neyse
keyfini cikar kocacinla basbasa biseyler planlayin bu aksam
xay ablacim iyi calismalaaaar, derslerde basarilar ablacim
herkesi öperimmmmmmmm
Ben de gece çay kahve ne içersem içeyim uykum varsa affetmem uyurum zaten uykucuyum ya
Hala kendime gelemedim kafam uyuşuk resmen neyse en azından yatabiliyorum buna da şükür şu migren ne kötü birden geliveriyor ne olduğumu da anlamıyorum
valla canim kapi tiklatmasi var
sancisi oluyor kardesimin ara ara, bugun sancisi varmis mesela
ama daha sIklasmadi tabi öyle
cocuk yerlesmis ama yerine, yani kafasi yerindeymis, doktor öyle demis cuma günü
bekliyoruz artik :)) pasanin keyfini beklioz
iyi akşamlar güzeller...
iş çıkışı biraz alışveriş yapıp eve geldik... ızgara balık ve salata ile akşam yemeğini bitirdim...
derkeeennnnn... çocuklar irmik helvası isteyince, bu günkü kaçamağım bana göz kırptı...
çay yanında bol tarçınlı... ama miyavlayan değil, toz tarçınlıirmik helvasından yedim....
ütülerim vardı yapılacak... boş verdim... buradayım şimdilik...
Yarın sabah 08:00 de randevumuz var. demiştim daha önce kızımın psikolog randevusu..
Çok ama çok heyecanlıyım bakalım nasıl geçecek...
Kızımdan bir yaş küçük komşunun kızı var 3 yıldır takibi yapılıyor takıntılarından dolayı...
İlaç takviyesi alıyor..
acaip bişi ama sürekli parmaklarını kontrol eder ve sayarmış..Tecavüze uğramaktan korkarmış vb.
Yan yana iki araba durduğunda iki arabanın ortasında dururmuş asla birinin yanında değil..
bunu duyduğundan beri vazgeçti kızım bugün son anda ikna oldu umarım sabaha kadar vazgeçmez :)
sabahtan çok iyiydim asuu köye gittik
ilkokul öğretmenim vardı yıllarca bizim köyde kaldılar ilk okulu tek öğretmende okudum. iki çocuğu vardı çocuklar bizim köyde büyüdüler. sonra tayini çıktı gitti. babamla telde görüşüyorlardı. geçen sene vefat etti. kızı hemşire olmuş antalyada oturuyormuş. oğlu istanbulda oturuyor. iki kardeş bugün kalkıp köye gelmişler. onları görünce çok mutlu oldum. eskileri yadettik. güzel bir gün geçirdik. ikindiden sonra gelen telefon bizi çookk üzdü.
ramazanda yeğenime söz yapmıştık. hatırlarsanız paylaşmıştım. 15 kasımdada nişan yaptık. fotolarınıda paylaşmıştım. kızın annesi nişan gününden buyana sürekli sorun çıkartıyor. çocuklara çektirmediğini bırakmadı. kız bugün kardeşimi aramış. '' baba dayanamıyorum artık gelin beni alın ''demiş. iki dakika sonra (nasıl bir baskı gördüyse ) tekrar aramış gelin eşyalarınızı alın demiş. gittik arayı bulabilirmiyiz diye kadının ikna olması mümkün değil.6 nisanda düğün olacaktı salonlar bile tutldu. bu hafta mobilya alınacaktı. kız iki gözü iki çeşme götürdüğümüz tüm eşyaları, takıları verdi.
çokta seviyorlar birbirlerini
inanılmaz üzüldük.
ve aleyküm selam banucum
Allah razı olsun.
kadın hatasını anlayacak cinsten birşey değil. yazık kocasına acıdım . adam çok iyi bir insan ama hiç hükmü yok. kadın takmıyor bile adamı. kız daha önce nişanlanmış düğüne az bir zaman kala bu kadının yüzünden nişan bozulmuş. küçük kızınada aynı şeyleri yapmış. küçük kız annesi kadar inatcı. göze göz dişe diş mücadele etmiş. annesiyle seviyorum gidicem demiş.kadın yapmadık işkence bırakmamış. kız intihar edicem demiş. kızı banyoya kilitlemiş 6 gün kilitli tutmuş.kız bir yolunu bulup kaçmış.kızın peşinden gidip geri getirmiş. kaçtığını kimseye duyurmadan düğününü yaptılar. oğlan evi düğünde kadının yüzüne bile bakmadı. kızını yemeye bile alamadı. evine gidip gelemiyor. kızıyla damadı iki sokak ötede oturdukları halde kadının kapısının önünden bile geçmiyorlar. kızla damat babalarını gidip işyerinde görüyorlar. zaten bizim problemlerde bunların yüzünden başladı.
Kızlar ben geldimmm
Kardeşimi gönderdim zonguldağa annemlerin yanına. Haftasonu diyet açısından pek içaçıcı olmadı. Kilo alacak kadar yemedim ama kaçamaklar da yaptım bol bol. Nuhancığımm duyurulurrr. Bu hafta sporla bol hareketle geçiricem. Pazar günü rumelihisarına kahvaltıya gittik, hava resmen buzdu buz. Kardeşimin ayağı daha iyileşmediği için(burkmuş) çok fazla yürüyemedik sahilde. Hoş kardeşim kilosundan dolayı yürümeyi pek tercih etmiyor. Kızlar çok kilo almış yaa. O kadar üzüldükki eşimle ben, görsel açıdan değil ama insan korkuyor, bu kadar kiloya kalbi dayanmaz da bişey olur diye korkuyorum. Bizim yanımızda çok aşırı yemedi ama muğlada sağlıksız besleniyor. Bi kere 2 yılda sadece 2 tüp harcamış, bu demek oluyorki evde yemek yapmıyor hiç. Genelde dışardan söylüyor
Az önce yazlık elbiselere baktım morhipo'dan. Resmen içim gitti. Geçen yaz az da olsa istediğim elbiseleri giyebilmiştim. Ben yazı haziran olarak kabul ediyorum. 3 ayın var yani. Fazlalıklarımı 3 ayda atıcam inşallah sporla. En azından vucudumun bu hantallığı gitsin
İstanbulda olan kızlar bi buluşma ayarlıyalım yaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?