Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

doğru söylüyorsun canım gerçekten herkes anne olamıyor. dün o kızın feryadına benim yüreğim dayanmadı. kadının kılı kıpırdamıyor. ''yeter artık nolur nolur yeter artık ben dayanamıyorum, yerlerde sürünüyorum , dayanacak gücüm takatım kalmadı, bende insanım ''diye ağladı.

. normal olmadığı kesin.
şimdide buna ambargo uygulamaya başladı herhalde
sabah yeğenim servis şoförünü aramış. (telefonu elinden almıştır diye kızı aramadı) servis şoförü sabah annesi gelip izin aldı işe göndermediler demiş.

sen az kaçamak yapmaya çalis.. baksana birincilik için taht paylasilamiyor..herkesin poposuda kocaman tahtta küçük sığısılmıyor yoksa..

benim kayınpeder burdaydı sabah namaza kalkınca sigara içiyor ,aç karnına içmesin diye süt kaynattım yiyecek birşeyler hazırladım sigara altı atıştırdı. bende yatmadım birdaha. az öncede kahvaltı ettirdim gittiler. bende bir göz atayım dedim. canım hiçbir iş yapmak istemiyor.

Daficigim, kızı yaşı tutuyorsa annesinden bir an önce kurtarılmalı... gerçekten üzücü...

geç de olsa hepinize günaydın güzel hatunlar,

umarım çok güzel bir hafta olur hepimiz için. bol bol kilolar veririz. bugün benim çok işim var. pazara gidicem birazdan ve sonra ev temizlemem lazım.

Dafi ablacım yazdıklarını okudum ve çok üzüldüm. malesef böyle gerçekler var hayatta. insanlar anne babasını seçemiyor. anne baba baskısına her genç direnemiyor, karşı koyamıyor. evlenince de bu insanlarla gereken mesafeyi korumak zorlaşıyor. anne baba koruyucu olmalı, kol kanat germeli tabi ama evladının birey olduğunu da bilmeli. ona gerekli eğitimi, donanımı sağlamalı ki ayaklarının üzerinde durabilsin. belki yeğeniniz için hayırlısı budur ablacım. evlendikten sonra her şey daha zor. evlilik yaşı gelenin değil, karakteri olgunlaşanın, ayakları üzerinde durabilecek insanların yapması gereken bir şey. malesef gelin hanım korşı koyacak güçte değilmiş ve çok şanssız ne yazık ki. umarım hepsinin haklarında hayırlısı olur.

ben geldimmmm ayyyy sizleri ne kadar çoookk öslediiimm anlatamammmm
neler yaptım bir anlatayım geçen hafta cuma günü atamam belli olmuştu cumartesi hemen yozgatın aydıncık ilçesine gittik karadeniz bölgesine yakın minicik bir ilçe havası harikaydı daa sonra kaloriferli ev baktık ilçede toplam 10 bina var kaloriferli bir tane daire varmış hocaanımın tayini çıkmış ama yerine hemen başka birisine söz vermişler bende ev sahibinin numarasını aldımmmmmmm konuş Allah konuşş saatlerce adamı ikna etmeye çalıştım ve sonundaa başardııımmmmm saolsun evi bize verdi sonra pazar günü de hazırlanıp Şanlıurfaya gittik geçen hafta cuma gününe kadar ordaydık ve ilişiğimi kesip geldik haftasonu bütün ev eşyalarımı aldım bu perşembe de Allahın izniyle aydıncıka gidiyoruuzzz

Muhtesem güzel...

Daficigim, kızı yaşı tutuyorsa annesinden bir an önce kurtarılmalı... gerçekten üzücü...
kızın yaşı 25 üstü sanırım tam bilmiyorum.

esracım kız eğitimli aslında. kimyager kendi geçimini sağlıyacak kadar parasınıda kazanıyor.
kimbilir belkide kadın altın yumurtlayan tavuğunu kesmek istemiyor.evet sadece çok yumuşak huylu, anneye hiç çekmemiş (çok şükür ) bütün yaptıklarına rağmen anneside üzülsün istemiyor. birde kızın yumuşak karnını bulup ordan saldırıp tehtit ediyor. kız çok baskı altında. bizden vazgeçmek istemiyor. bir sarılışı vardıki görsen ayrılmak istemedi. annesininde rızası olsun istiyor. iki arada kalmış durumda. babası '' ben bundan bıktım. ben kızımın arkasındayım, annesi olsada olmasada bu düğün olucak''' dedi. ama adamı dinleyen kim. adam işteyken kadın bütün eşyayı toplayıp yığmış kapının önüne .adamı takmıyor bile. bu arada kız senin adaşın oda esra

canım senin adına çok sevindim. hayırlı olsun

Son düzenleme:

Hadi gözün aydınnnnnnnnnnnn
İnan senin adına çok ama çooook sevindim Ne güzel herşey gönlüne göre oluyor şükür
Taşınmak zor ama eminim sen büyük bir zevkle yapacaksın o işleri
Rabbim ağız tadıyla, sağlıkla ve huzurla oturmayı nasip etsin Aminnnnnnnnnnnn

selam yavrukuşlarr

ben geldiimm , herifim kahvaltıyı hazırlamıştı birlikte kahvaltı ettik , o gitti , bende az sonra diğer okula gidecemm , yaavv sanırım ben çoookk çalışmaya başladım Allah sonumu hayır etsin (çook çalışmam gerek ane çoookkkk)
ayyy ne bilimm sürekli okula gidip geliyom ayoolll

haftada 30 saat ders var , 19u imam hatipte , 11i evime tam ters yönde olan başka bir lisede , bugün öğlene kadar imam hatip , öğleden sonrada diğer lisedeyim , saat 4.20 de çıkacam , Allahtanki erken diyorum çünkü dersleri 5.50 de bitiyor

akşamları arkadaşlara falan gitmeye başladık , benim herif azcık açılsın diye takılıyoz , bu akçamda bebişi olan bi arkadaşa gidecez , bebek sevecez

birde herifimle radikal kararlar aldık , laptopu diğer odaya koyduk , eee beraber otururken kalkıp gelip açamıyom malesef , onun yer,ne birlikte tv izliyoz , tavla oynuyoz , kitap okuyoz , ben kocama dua öğretiyom , arapça harfleride öğretecem , bi ara ingilizceye başlicaz inşAllahhh

anlayacağınız bu aralar pek yoğunum cücüşlerim ama burdaki muhabbette kalıyor aklım hepp , seviyom siizi keratalarr

kızlar buarada bişey dicem varsa bir bilginiz yorumlayın sizde ; ben 14 yıldır ilaç içip adet olan biriyim , ergenliğimde hep doğum kontrol hapı kullandım ama evlendikten sonra ilaç değişti , hamile kalmayada etkisi olan "duphaston" diye bi ilaç kullanmaya başladım , doğal kadınlık hormonuymuş bu

ilacı 10 gün içiyorum , üstüne 3-4 gün geçincede adet oluyorum , ama ben 8. günü akşamında adet oldum ,yani adetime 6 gün vardı, ilk kez başıma böyle bişey geliyor , hiçbir zaman ilaç bitmeden adet olmazdım , baya ağrılı sancılı bi haftasonu geçirdim , internetten falan baktım bişey bulamadım , bi arkadaşımla konuştum o da belki tutunamayan bi yumurta olabilir dedi , aklım karıştı , ikindi okul çıkışı bi doktoruma sorayım bakalım o ne diyecek ???

öpücükledim hepiciğinizii

ben yeni uyeyim. aslinda meme kucultme ile ilgili bolume yazacaktim.2-3gun icersinde insallah ameliyat olacagim.ameliyat icin sigarayi biraktim su an 98 kiloyum.boyum 175 ..zayiflama hususunda sizlerin bilgilerinizden faydalanmak istiyorum

Canım çok sevindim senin adına inşallah herşeyin ahyırlısı olur hakkında

Aynur pek bi bilgim yok ama arkadaşının dediği olabilirde hayırlısı olsun inşallah canım

ben yeni uyeyim. aslinda meme kucultme ile ilgili bolume yazacaktim.2-3gun icersinde insallah ameliyat olacagim.ameliyat icin sigarayi biraktim su an 98 kiloyum.boyum 175 ..zayiflama hususunda sizlerin bilgilerinizden faydalanmak istiyorum
hoş geldin deniznurol;
neden küçültme ihtiyacı hissettin sağlık sorununmu var?
ben 100 üstü kiloluyken 105 beden sütyen takıyordum. sadece biraz zayıfladım başka hiçbirşey yapmadım şu anda 95 beden büyük gelmeye başladı.

Kızlar ben geldimmm

Kardeşimi gönderdim zonguldağa annemlerin yanına. Haftasonu diyet açısından pek içaçıcı olmadı. Kilo alacak kadar yemedim ama kaçamaklar da yaptım bol bol. Nuhancığımm duyurulurrr. Bu hafta sporla bol hareketle geçiricem. Pazar günü rumelihisarına kahvaltıya gittik, hava resmen buzdu buz. Kardeşimin ayağı daha iyileşmediği için(burkmuş) çok fazla yürüyemedik sahilde. Hoş kardeşim kilosundan dolayı yürümeyi pek tercih etmiyor. Kızlar çok kilo almış yaa. O kadar üzüldükki eşimle ben, görsel açıdan değil ama insan korkuyor, bu kadar kiloya kalbi dayanmaz da bişey olur diye korkuyorum. Bizim yanımızda çok aşırı yemedi ama muğlada sağlıksız besleniyor. Bi kere 2 yılda sadece 2 tüp harcamış, bu demek oluyorki evde yemek yapmıyor hiç. Genelde dışardan söylüyor

Az önce yazlık elbiselere baktım morhipo'dan. Resmen içim gitti. Geçen yaz az da olsa istediğim elbiseleri giyebilmiştim. Ben yazı haziran olarak kabul ediyorum. 3 ayın var yani. Fazlalıklarımı 3 ayda atıcam inşallah sporla. En azından vucudumun bu hantallığı gitsin

İstanbulda olan kızlar bi buluşma ayarlıyalım yaa.

ayh istanbulu özledim bendemi bir istanbul yapsam ne

Aytencim çok sevindim, inşallah çok güzel günler yaşarsınız yeni evinizde. eşin de gelir belki yanına, hayırlısı olsun sizin için.

Hay Allahım ya. ben de 18 yaşında bi kız sandım. yaşı gelmiş, okumuş etmiş. daha niye insanlarla yüzgöz oluyor ki annesi. bazı kadınların hırsına akıl sır erdirilmiyor gerçekten. 25 yaşında kızının kocaya kaçmasından da mı utanmayacaklar acaba? benim dayım çok huysuz bir adamdı. kuzenimi vermemekte ısrar ediyordu eşine. kuzenim de çok tarjikomik bir şekilde 25 yaşından sonra kaçtı eşine. Allah yardımcıları olsun. umarım değil sizle, annesinin kimseyle mutlu olmasına izin vermeyeceğini anlar kızcağız. dua edicem, hakkınızda hayırlısı olsun ablacım.

Aynurcum doktoruna danış sen yine de. benim doğum kontrol hapı değiştikten sonra ara kanamalar yaşamaya başladım. hapla ilgiliymiş. bu ay da olursa gidicem doktora. ama o ayki olağanüstü bir durumdan, stresten falan da kaynaklanabilir dedi eczacı. sen yine ihmal etmeden doktoruna git canım.

kararlarınız süpermiş, eşle daha yoğun vakit geçirmek çok iyi geliyor insana. ben eve tv alırsak aramız açılacakmış gibi hissediyorum şimdi. insan daha bir bağlanıyor eşine

güzel telaşlar bunlar canım Allah sana kolaylıklar versin

aynurum yoruluyorsun baya canım Allah kolaylıklar versin

selammm ben geldim ve de gidiyorumm
geçmiişi okumaya dalmışım. enem işe geç kalıyorum. şimdi yulaflı sütümü içtim jambonlu karabiberli yoğurdumu ve 1 litrelik suyumu içicem. akşam görüşürüzzz

canım hiiiç işe gitmek istemiyo. sevmiyorum bu pazartesileri

herkeslere selamlar:)

geçmiş baya bi birikmiş yine, hepsini okumam mümkün değil, ondan bende birazına gözatttım,
atladıklarım çok olmuştur mutlaka, istemeden atladığım mühim konular için aff ola....

eee nassınız bakalım görüşmeyeli?:)
ben iyiyim şükür, annemler hala gitmiş değiller, annemler dün amcamlara gittiler, bende az bi zaman bulduğum için bir sizlere bakayım şimdi dedim:)
diğer zamanlar hiç vaktim olmadı kkya girmeye, bi koşturmayla gitti hep günler:)

bugün ikindin gelicek annemler bana, yarın gitmeyi düşünüyolar evlerine artık, ama henüz net değil, çünkü bi işleri var burada, o iş hallolmazsa biraz daha kalıcaklar....
gönlüm kalmalarından yana, onları çok özlüyorum çünkü, hala da onlara doymuş değilim, zaten doyulmazda galiba onlara.......
bakalım artık zaman göstercek kalma durumlarını....

şuan çayımı yudumluyorum:)
gelin beraber olsun:)
biraz evde işleirm var, onları halletmem gerek bi ara annemler gelmeden....

ayyyyy kilo konumda ne oldu bilmem:)))
annemler geldiğinden beri bozdum diyeti
ama bi yandan da dengelemeye yememeyede çalıştım yer yer....
bakalım akkoyun karakoyun bu cuma belli olacak
inşaallah akkoyundur

tatlım biliyorsun annemler geldiler, onlar olunca koşturmadan hiç giremedim kkya, henüz gördüm doğum gününü o yüzden....
daha geçmiş sayılmaz henüz taze değilmi yeni yaşın?
doğum günün kutlu olsun tatlıııııım.....
daha nice hayırlı huzurlu mutlu yılların olsun inşaallah......
rabbim seni hep sevsin inşaallah canım.........
kocaman öpüyorum seni......
görüşürüz

geçmiş olsun canım...

Allah kolaylık versin inşaallah eminecim kardeşine.....

irmik helvasına bayılırım ben yaaaaa.....

komşu kızının takıntıları var evet bencede anlattıklarına göre yenam.
takıntı zor şey, Rabbim yardımcısı olsun inşaallah. AMİN

kızının problemi neydiki? merak ettim özel değilse eğer....
galiba anlatmışsın ama ben yokken yenam.....
ve psikoloğa gitmek güzel şey bence:)
inşaallah sizinkide güzel geçer yenam...

dafi ablam anlattıkların çok zor şeyler.....
okurken bile bi hoş oldum.
rabbim hayırlısı neyse onu versin inşaallah dafi ablam.......

aklı başına gelir Özlemcim aşık olunca falan. kardeşindir, üzülüyorsun anlıyorum ama her koyun kendi bacağından asılıyor canım. muhtemelen o kadar yediğine göre başka bir sorunu var. ve ancak kendi çözmek isterse çözer onu da.

ya valla iş falan başlamadan yapsak aslında bir buluşma. Hem Dafi abla da gelir yakıncacık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…