Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

daficim sevgili dünürümçok üzüldüm canım yazdıklarına,kızın annesi bildiğin rahatsız
nacizane fikrim canım,kızcağızı onun elinden bir an önce kurtarmanız. Allah sizi belkide onun kurtuluşu olarak karşısına çıkardı,rabbimin sırrına sual olmaz.babasıda olacak bu iş dediyse tamamdır canım,zaten birbirlerini seviyolarmış yazıktır ayrılmasınlar.ben zaten senin elinden geleni yapacağına eminim benim güzel yürekli dünürüm
en çok da kardeşini arayıp baba beni kurtarın demesine üzüldüm bu bence içten bir feryattı tutup kolundan alıp gelin zaten düğünün tarihide alınmış,bir dk bile orda bırakmayın deli kadın kimbilir neler ediyor kıza ,Allah ıslah etsin.annesiyle görüşmenizde gerekmiyor zaten evlendikten sonra uzak dururlar.kızdan eminseniz bir an önce onu oradan kurtarın.
rabbim haklarında hayırlısını versin inşallah..aminn..

Canım zaten 5 yıllık bi ilişkisi var. Yemeği de çok yemiyor ama düzensiz besleniyor ve haftanın en az 3,4 günü içiyor. Yoksa küçüklükten beri çok yiyen bir çocuk değildi. Çok uzun süren aç kalıp sonra yiyor mesela. Sabah düzenli kahvaltı yapmıyor. Ne olursa olsun kaç yaşında olsa da insan kardeşinin o halde olmasını istemez. Umarım eski günlerine döner. Eskiden eve girmeyen, sokak sokak gezen bir çocuktu. Daha 25 yaşında. Bakalım inşallah aklı başına gelir

Valla benim iş uzun süre daha olmayacak gibi Şu ara işsizken buluşmak daha iyi olur. Ben size uzağım ama ortada buluşuruz o sorun değil.

istanbulla bi ilgim olmadı benim hayatımda amaaa nedense ara ara istanbula gelip gezmeyi ziyaret etmeyi isterim içten içten hep.....

ben 7yaşında bi çocukken bi kısmını gezmiştik istanbulun ve üsküdarda ikamet etmiştik o zaman esracım:)
o yüzden üsküdar bende bi manalı:)
küçük küçük taşlardan yolları vardı, hemde ince uzun yolları, galiba birazda yokuş bi yerdi:)
babam rahmetli ile vapura binmiştik, bana şaka yapmıştı; beni tuttu atıyım seni aşşağıya diye:))
çok korkmuştum ama:) o kadar korkutmamıştı adamcağız, ama işte ben korkmuştum:))
yattığı yer nur olsun inşaallah.....
kaldığımız yer; üsküdarda bir bakkal sahibinin eviydii ve bakkalının hemen üzerindeydi evi, onlarda kalmıştık işte.
aslında bi onlarda değil 2yerde daha kalmıştık, ama benim aklımda en çok burası kalmış nedense.
her bakkala indiğimde bana çikolata veriyodu bakkal amca bi keresinde de kaşar peynir dilimleyip vermişti bana
"üsküdara gideriken aldıda bi yağmur, yağmur benim, ben yağmurun, el ne karışır" dermişim:)

Allah razı olsun esracım dualarınızı eksik etmeyin

canım çok sağol
sende hazır annenler yanındayken tadını çıkar.biz hep burdayız senin mutluluğun bizim mutluluğumuz

sağol ayşecim.
bilmiyorum şu durumda durup bekliyoruz. herşeyi yönlendirecek olan kızın kendisi. şu anda işe göndermemişler. büyük ihtimal evde göz hapsinde. telefonuda elinden almış arayıp aramayacağımızı kotrol ediyordur. bir yolunu bulur bize ulaşırsa biz herşeye hazırız. bunu biliyor. yok kaderime razıyım deyip oturursa kendi bileceği iş. o takdirde bize yapacak birşey kalmıyor. kimseyi zorla birşeylere sürükleyemezsin. kız kardeşi annesine çekti resti çekip gitti. geriye alıp düğün yaptı. oğlanevi kıza hiç değer vermedi. kooföre götürmemişler kız kendisi gitmiş. kuoföre gelini almaya gitmemişler yeğenim gitti nişanlısıyla birlikte kuoförden gelini aldı salona getirdi. kınadan sonra damat gelini salonda bırakıp gitti. gelini eve yeğenim götürdü. buna rağmen kadın kalktı düğünde oynadı. biz dün kadının onca hakaretlerine rağmen hiç terbiyemizi bozmadan eşyalarımızı alıp geldik. kızın babasıyla helalleştik.adam ne derse desin sözünün arkasında duramıyor. kadın adamı sindirmiş. kaç aydır gidip geliyoruzadamın birtek akrabasını görmedik. hep kadınınkiler vardı.kadın kocasının bütün akraalarıyla küsmüş. adam gizli gizli görüşüyormuş anne babasıyla kardeşleriyle. biz bunları hep sonradan öğrendik.

rabbim haklarında en hayırlısını en güzelini versin inşallah..aminn

saol dafi ablam:)

seni seviyorum.......
ve koccaman öpüyorum seniiii

hadi kızlar bende kaçıyım artık, işlerimin başına geçiyim:)
hepinizide öpüyoruuuum
görüşürüz canlarım

daficiğim,çok şaşırıdm anlatamam..Nasıl bir annedir o..Çocuğunu 6 gün banyoda tutabiliyor...
KEsinlikle arızalı normal bir insan bunu yapamaz...Allah kocasının yardımcısı olsun neler çekmiş adamcağız..
Diğer yazılarını da okuyunca herşey de bir hayır vardır diye düşündüm..
Kız annesine rest çekemiyorsa bir şekil de evlendiler diyelim..Sürekli mutsuz edecek onları,görüştüklerin de herşeye müdahele edecek..
Yeğenin hiç huzuru bulamayacak gibi..
Diğer kızı bir şekil de silmiş anasını ama oğlan tarafı da öyle yaptığı için değer vermiyorlar değilmi.?
velhasıl kelam iki ucu b.klu değnek...
Eğer nasip olmuşsa bir şekil de onlar bir araya gelir..Fazla zorlamaya gerek yok..Sen de kendini çok fazla üzme daficiğim...
Allah hayırlı bir kapı açsın...

Süper ...Çok sevindim katremciğim...
taşınma için kolay gelsin...

Hoşgeldin meyracığım özledim seni.
kiloları takıp canını sıkma annenler gidince disiplinli bir şekil de ilerleriz birlikte :)
Ben de seni bekliyorum dermişim :)

Kızımın kaygıları ve korkuları var meyracığım çok sık olmasa da beni zaman zaman düşündürüyordu bu durum..
Örneğin bizden, özellikle benden çok uzakta kalamıyor..Örneğin halasın da teyzesin de biz olmadan yatıya kalmaz..Beni çok merak ediyor...
Bunun sorumlusu da benim sanırım Annemle ilgili duygularımı bir şekil de yansıtıyorum demek ki..O yüzden beni kaybetme korkusu oluştu...

Yaklaşık bir saat oluyor hastaneden geldik..Çok iyi geçti,tatlı bir hanım dı..Önce birlikte görüştük sonra ben çıktım kızımla yalnız görüştü,sonra kızım çıktı benimle görüştü..
İnsanlar da endişelerin normal olmadığını fakat kızımızdaki durum da abartılı değil henüz dedi..
Örneğin bu yaşlar da kendine zarar verme,dikkat bozukluğu,kavgacı,hırsızlık,sigara,alkol,arkadaş edinememe,yalnızlık bunlar çok çok daha acil ve hayati bizim için dedi..
Ergenlikle birlikte geçebilir de geçmeyebilir de dedi..
9 ay sonra sizi arayıp durumu tekrar konuşuruz dedi ve geldik...
Çok rahatım şu an ..Çok şükür Allahıma...

dediğim komşu kızı zaten 3 senedir ilaç kullanıyor ama annesi ona vitamin diye veriyormuş...
Uzmanla birlikte öyle karar almışlar...

Son düzenleme:
Tekrar ben geldimmmm :122: :122:

Şu an inanılmaz uykum var hatta kücük cimcimeye gel birlikte biraz uyuyalım dedim ama istemiyommmmm dedi oyuncaklarına döndü
Aslında yatsam iyi ama bu seferde iyice sersem gibi olucağım o yüzden direniyorum resmen
Akşamlık ne yemek yapsam diye düşünüyorum şu an ama aklıma hiç birşey gelmiyor
Neyse daha çok var nasılsa aklıma birşey gelir

ben yeni uyeyim. aslinda meme kucultme ile ilgili bolume yazacaktim.2-3gun icersinde insallah ameliyat olacagim.ameliyat icin sigarayi biraktim su an 98 kiloyum.boyum 175 ..zayiflama hususunda sizlerin bilgilerinizden faydalanmak istiyorum

Aramıza hoşgeldin
İnşallah hepbirlikte çok güzel kilolar veririz
Bu arada bende Dafi abla gibi düşünüyorum Zayıfladıkca Cistalarda ufalıyor hani ben bıcak altına yatmaktan korktuğum içindir belki ama eğer çok sağlığını etkilemiyorsa ameliyat için bekleseydin diyeceğim ama 2 - 3 gün kalmış
Neyse umarım ağrısız sızısız atlatırsın ameliyatınıda sonra yine aramıza dönersin zayıflamaya devam etmek için

İstanbulda olan kızlar bi buluşma ayarlıyalım yaa.

Canım Kardeşini yolcu etmişsin Allah kavuştursun diyelim
Umarım aklı başına gelirde sağlığı için kilo vermesi gerektiğini anlar.

Bu arada umut ve Beyzus'u yakaladığımızda bu buluşma işini tekrar gündeme getirelim taze kaynana Ayşede gelir belki
Hepbirlikte şöyle buluşup şekersiz çaylarımızı içelim sohbet edelim
Baya oldu Umutlarlada bir araya gelmeyeli

çok sağol yenacım inan bu olsılıkları bende hep düşünüyorum.
kadın söz yapıldıktan sonra yeğenimin bişr üzerine düştüki anlatamam. hiç yanımızda oturmasına fırsat vermiyordu kızıyla başbaşa kalmalarınada fırsat vermiyordu. yalnız hiç salmadı kızıyla birlikte kendiside gitti. ailecek oturduğumuzda bir şekilde yeğenimi çağırıyor bizim yanımıza bırakmıyor kalkmamıza yakın yanımıza gelip ''ay kusura bakmayın oğlumuzu elimizden alıyor diye düşünmeyin, biz ibrahimi çok seviyoruz, benim bir oğlum yoktu şimdi bir oğlum oldu. birazcık dertleşiyorum'' diyordu. çocuğa kızıyorduk ''ayıp değilmi kayınvaldenle ayrı oturuyorsunuz biz kendi kendimize oturuyoruz. esrada bizi yalnız bırakamıyor bir sizin yanınıza bir bizim yanımıza gidip gelmekten yoruluyor'' diyorduk. ne yapayım saygısızlık olmasın diye kalkamıyorum. kalksamda bırakmıyor yine çağırıyor diyordu.hep aynı şeyleri dinlemekten bende yoruldum diyordu.
ay burayı bir derdim var topiğine çevirdim neyse kusura bakmayın.

kızının durumunu bende merak ediyordum yenacım unutursam diyede not almıştım
sen rahatlayınca bizde rahatladık.herşey dahada iyi olur inşaAllah

canım benim ya, ne güzel hatıraların varmış burda. ben de üsküdardayım, bildiğin için yazdın sanırım :) üsküdar hala öyle canım, hala sakin, küçük sokakları var. ben üsküdarı başka seviyorum. evler eski, beklentilerimizi karşılamıyor ama inatla direniyorum eşimin daha modern bir semte taşınma düşüncesine. mahalle kültürünün hala yaşayabildiği ender semtlerden istanbulda. inşallah yine yolun düşer de yetişkin gözüyle de gezer ve seversin inşallah

Yenacım hadi gözün aydın. eminim kızın kaygıları olsa bile üstünden gelebilecektir. zaten kaygılar hayatı olumsuz etkilediği zaman tehlikeli hal alıyor. kızın buna izin vermeyecek bilinçtedir ben eminim. bu konuda daha önce bir şey yazıp seni endişelendirmek istememiştim. ben kaç yaşındayım canım, ama hala bu tür kaygılar taşıyorum hatta yenileri oluşuyor zaman zaman. ama başa çıkmayı da öğreniyor insan zamanla. annemle ilgili sıkıntılarım dolayısıyla kendimi çok sağlıksız, sürekli hastaymış gibi düşünmeye başladım yeni yeni bir de. ama kendime sürekli telkinde bulunuyorum bir şeyin yok, sadece kaygı bunlar diye. anlatsam inanmazsın, saçma sapan şeyler düşünürken buluyorum kendimi. ama telki ediyorum sık sık. benim annem senin kadar bilinçli değil, üstelik başka handikaplarım da var kızına göre. kızın bence başa çıkabilecektir bu sıkıntıları yaşasa bile. bir de hepimiz tecrübelerimize göre hassasiyetler geliştiriyoruz, sana düşkün olması güzel. eminim zamanla düşüncelerini kontrol edebilecektir, dozunu ayarlayacaktır bu hassasiyetin canım. sen varsın herşeyden önce, çok şanslı kızın :)

Eki Görüntüle 635176
KIZLAR SELAMMM

Bu alet annemgilde duruyordu aldım geldim eve eski bir alet ama işe yararmı acep ??? fikri olan varmı ?

seni hareket halinde tutacak hersey ise yarar, iyi yapmissin almakla. olmadi bunla baslarsin, baktin zamanla etkisini yitiriyor, baska birsey bulursun.

süpermis fikir nuhan:) banada biri dügme gösterdiginde pesinden kosabilsem keske evde bir kac seyin dikilmesi gerektigi geldi aklima bak simdi , hicde sevmem dikis dikmeyi.

ve Aleyküm Selam dafi ablacim, tüm cevaplarini okudumda, cok acidim kiza ya, insallah cesaret ederde, kurtarir kendini öyle bir anneden.Allah haklarinda hayirlisini nasip etsin, insallah(amin)

canim, cok sevindim, hep mutlu olursun, hep hersey yolunda gider insallah (amin)

cok sevindim Yena, üzerinden bir büyük yük kalkmistir simdi.gözün aydin.hayati boyunca en büyük sorunlari bunlar olur insallah kizinin (amin)

herkese iyi günler kizlar, benim gene tüm enerjim emilmis gibi, elimi kaldircak halim yok, dün bir enerjiyle tüm evi kaldirip, temizleyince pilim mi bitti acaba diye düsünüyorum, burda havada bir acaip bir soguk bir ilik.bu hafta sonuna dogru gene sogucak, havadan oluyor galiba ya, cocuklarim bile sersem gibi birsey oldular . benimde canim irmik helvasi cekti ama yapip yemicem galiba, halim yok yapmaya, olsa acaba yaparmiydim simdi diye düsünüyorum ister istemez. gidip aksam yemeklerini hazirlayayim, aksama görüsürüz kizlar. öpüyorum hepinizi.

Selamün aleykümm...

ben geldimm...yaklaşık bir saat önce bir destan yazmıştım size....son bir iki bişey ekleyip göndercektimkii kapı çaldı baskül siparişi vermiştim o geldi....buarada küçük cadım sen laptopu masadan düşür...kafayı yedi pc ne yapsam düzeltemedim...oda bi yandan ağlıyodu sürekli aklım hepten dağıldı kapatıp gittim bende uyuttum yamyamı şimdi biraz toparladım pc yi ama bütün yazdıklarım alıntılarım herşeyim gitti...artık aklımda kalanlarla idare edicem 30 sayfalık geçmişi tekrar okuyamam şuan...

aytencim hoşgeldin bizde seni özledik canım...gözün aydınn ve Allah yardımcın olsunn....

aynurum sende hoşgeldinn...zor zanaat öğretmenlik Allah kolaylık versin canım hiç bana göre bi iş değilll...

yeni gelen bir arkadaş vardı hatırlayamadım adını hoşgelmiş safalar getirmişş....

nuhancım düğme olayına bayıldım..harika fikirr...he bide sana bi kaçamak haberim varr..bugün yarım albeni yedimm...dayanamadım cazibesinee

ayy daha bir sürü yazıcak şey vardı gelmiyo aklımaaa....

he buarada dün kocacım dedikiii sen bugünlerde bayaaa ince görünüyosun genemi kilo verdinnn...çok hoşuma gitti çünkü pek farketmez böyle şeyleri beyimizz ama dikkatini çekmiş...gerçi bana sorsanız gözüm bu halime alıştı ya hiç incelmiyomuşum gibi geliyo...ayy çok karnım ağrıyo daha duramıcam kaçıyorum öptüm hepinizi unuttuklarım varsa affoluna...

selam hatunlar

evi felan temizledim biraz adet sancısı cekiyorum bide yattım uzandım uyumusum içim geçmiş demin uyandımda bi bakım size dedim.

dafi ablacım çok üzüldüm ya inşallah kavuşurlar birbirlerine. kızın annesi cok enteresan insan evladının mutlulugunu istemezmi ya. yazık günah..

yena abla hadi geçmiş olsun diyelim merak ediyordum bende ne oldu diye

katrem hayırlı olsun canım sanada

aynur gelip kaçmışş bu hatunu mutlu görünce bende mutlu oluyorum hep mutlu ol balıımm

Canım evet 2 gün kaldı kardeşim. Eşim bile çok üzüldü daha da kilo aldığını görünce. Bir de ondan şu var, giyimine çok dikkat eder, kilo alsa da ne yapar ne eder güzel kıyafetler bulur. Belki de bu yüzden zayıflamayı çok istemiyor

Canım valla ben de çok istiyorum buluşmayı. Arabam yok ama metrobüs var biner gelirim ben:)) Şekerkiz çay içer salata yeriz

yoook canim olurmu öyle sey, henüz taze 25im ben
sagol canim cok tesekkür ederim, amiiiiin cümlemizi insallah
bende cok öpüyorum seni canim, annenlerle doya doya vakit gecir

Kizlar kardesime dualariniz ve dilekleriniz icin tesekkür ederim,
insallah gelir artik cok merak ediyorum kücük yegenimiiiiiii

Nuhancim dügme fikrin cok komik ama cok etkileyiciymis

Yenacim insallah kizin artik daha iyi hisseder kendini, bilincli bir anne olmak gercekten cok önemli,
insallah bende en kisa zamanda evlenip, ve cocugum olursa insallah, bende bilincli bir anne olmak isterim
Allah nasip eder insallah

Aynurcum
okulunda kolay gelsin sana canim, insallah artik daha iyi olur, sIkintilar biter insallah

Hepinize güzel bir gün diliyorum kizlar, aklimda kalanlar suan bunlar

bende dün erkenden yatip erken kalktim, cok yorgundum dayanamayip 9 bucuk gibi yattim
e öyle oluncada sabah kalktim saate baktigimda daha 9 olmamisti :))))
8 bucukmuydu acaba
neyse yatakta biraz daha oyalanip kalktim, baktim herkes uyuyor, canim sIkildi :)) kahvalti hazirliyim dedim
cayi koydum kahvaltiyida hazirladim babam uyandi, sonra annemide uyandirdim
ücümüz güzelce kahvalti ettik
ilk Cissimi da yaptim tabi bu arada
yemiyim dedim ama annem dün pizza yapmis
Ücgen parca PIzza yedim bi parca sucuklu kasarli, ama üstünde 1 tanecik sucuk vardi
öyle sandiginiz kadarda büyük bi parca degildi, bide kahvaltida yedim umarim oturmaz kalcalarima
Nuhan yaz bunu kenara, ama ben aslaaaaaaaaaaaa Kacamak siskosu number one olmak istemiyorum
hadi bakalim, bu haftada tiramisu yapmayi düsünüyorum, mascarponeler hala dolapta duruyor,
bozulmadan yapmam lazim, 1 parca mecburen yicem onu söylim yaniiiiiiiiiiii
neyse ondan baskada kacamak yapmayi düsünmüyorum zaten
hayirlisi allahtan bu hafta cok kararliyim artik cooooook

neyse benden simdilik bukadar ortaligi karistirdim gidiyorum
ha bide twitterde su yaziyi buldum ilginc geldi bana dogru olabilir, sizde okuyun faydalanin herkesi öperimmmm

"Kadınlarda,kilo birikimi kalça ve bacaklarda ise HORMONAL,bel ve karında ise İNSÜLİN,göğüs ve kol civarında ise PSİKOLOJİK kaynaklı olabilir"

Ha bu arada yazmayi unuttum
Dafi ablacim takma kafana canim ya tuhaf bir insanmis gercekten annesi
insallah kiz biraz dirayetli durupta annesini karsina alir, hayirli bir evlilik yapar insallah
öyle anne olurmu ben cok sasirdim
benim annemle babam benim iyiligim icin herseyi yapiyorlar
ben üzüldügüm zaman onlar benden on kat fazla üzülüyorlar bunu biliyorum
yazik babam gelir gider, " seni üzdülermi kizim" der malum olaydan dolayi
gece gündüz benim icinde dua ettiklerine eminim
e normal anne babada böyle olmali zaten, nebiliyim sasirdim öyle bir anneyi görünce
Allah annemizi babamizi basimizdan eksik etmesin, herseyin hayirlisini versin
Canlarim onlar ya

Bu arada kizlar sabah tartilayim dedim, sonuc ne merak ettim, adetimde bugun bitti zaten
bi ciktim tartiya ---- böyle gösterdi ay bendeki sanssizlik kimsede yok inanin buna
cikip duruyom ama olmuyor, pilide takip cikardim, acaba bitmis olabilirmi ? tüh yaaaaaaaaaa basima gelenler yaaaa

pili bitmiştir tatlım onun bendeki tartıda pili bitince LoLoLo diyor. bana lololo yapıyor dalga gecer gibi

kaçamaklari gördüm.. hemen kaydettim..

dafi konu bugun beni dagitti... okuyup okuyup gidiyorum...konu bana hiç yabanci değilde. neyse...

bende eti karam bitter'in bir karesini yedim . sekersiz kahve ile...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…