aklı başına gelir Özlemcim aşık olunca falan. kardeşindir, üzülüyorsun anlıyorum ama her koyun kendi bacağından asılıyor canım. muhtemelen o kadar yediğine göre başka bir sorunu var. ve ancak kendi çözmek isterse çözer onu da.
ya valla iş falan başlamadan yapsak aslında bir buluşma. Hem Dafi abla da gelir yakıncacık :)
aklı başına gelir Özlemcim aşık olunca falan. kardeşindir, üzülüyorsun anlıyorum ama her koyun kendi bacağından asılıyor canım. muhtemelen o kadar yediğine göre başka bir sorunu var. ve ancak kendi çözmek isterse çözer onu da.
ya valla iş falan başlamadan yapsak aslında bir buluşma. Hem Dafi abla da gelir yakıncacık :)
Allah razı olsun esracım dualarınızı eksik etmeyinAytencim çok sevindim, inşallah çok güzel günler yaşarsınız yeni evinizde. eşin de gelir belki yanına, hayırlısı olsun sizin için.
Hay Allahım ya. ben de 18 yaşında bi kız sandım. yaşı gelmiş, okumuş etmiş. daha niye insanlarla yüzgöz oluyor ki annesi. bazı kadınların hırsına akıl sır erdirilmiyor gerçekten. 25 yaşında kızının kocaya kaçmasından da mı utanmayacaklar acaba? benim dayım çok huysuz bir adamdı. kuzenimi vermemekte ısrar ediyordu eşine. kuzenim de çok tarjikomik bir şekilde 25 yaşından sonra kaçtı eşine. Allah yardımcıları olsun. umarım değil sizle, annesinin kimseyle mutlu olmasına izin vermeyeceğini anlar kızcağız. dua edicem, hakkınızda hayırlısı olsun ablacım.
Aynurcum doktoruna danış sen yine de. benim doğum kontrol hapı değiştikten sonra ara kanamalar yaşamaya başladım. hapla ilgiliymiş. bu ay da olursa gidicem doktora. ama o ayki olağanüstü bir durumdan, stresten falan da kaynaklanabilir dedi eczacı. sen yine ihmal etmeden doktoruna git canım.
kararlarınız süpermiş, eşle daha yoğun vakit geçirmek çok iyi geliyor insana. ben eve tv alırsak aramız açılacakmış gibi hissediyorum şimdi. insan daha bir bağlanıyor eşine
canım çok sağolherkeslere selamlar:)
geçmiş baya bi birikmiş yine, hepsini okumam mümkün değil, ondan bende birazına gözatttım,
atladıklarım çok olmuştur mutlaka, istemeden atladığım mühim konular için aff ola....
eee nassınız bakalım görüşmeyeli?:)
ben iyiyim şükür, annemler hala gitmiş değiller, annemler dün amcamlara gittiler, bende az bi zaman bulduğum için bir sizlere bakayım şimdi dedim:)
diğer zamanlar hiç vaktim olmadı kkya girmeye, bi koşturmayla gitti hep günler:)
bugün ikindin gelicek annemler bana, yarın gitmeyi düşünüyolar evlerine artık, ama henüz net değil, çünkü bi işleri var burada, o iş hallolmazsa biraz daha kalıcaklar....
gönlüm kalmalarından yana, onları çok özlüyorum çünkü, hala da onlara doymuş değilim, zaten doyulmazda galiba onlara.......
bakalım artık zaman göstercek kalma durumlarını....
şuan çayımı yudumluyorum:)
gelin beraber olsun:)
biraz evde işleirm var, onları halletmem gerek bi ara annemler gelmeden....
ayyyyy kilo konumda ne oldu bilmem:)))
annemler geldiğinden beri bozdum diyeti
ama bi yandan da dengelemeye yememeyede çalıştım yer yer....
bakalım akkoyun karakoyun bu cuma belli olacak
inşaallah akkoyundur
tatlım biliyorsun annemler geldiler, onlar olunca koşturmadan hiç giremedim kkya, henüz gördüm doğum gününü o yüzden....
daha geçmiş sayılmaz henüz taze değilmi yeni yaşın?
doğum günün kutlu olsun tatlıııııım.....
daha nice hayırlı huzurlu mutlu yılların olsun inşaallah......
rabbim seni hep sevsin inşaallah canım.........
kocaman öpüyorum seni......
görüşürüz
geçmiş olsun canım...
Allah kolaylık versin inşaallah eminecim kardeşine.....
irmik helvasına bayılırım ben yaaaaa.....
komşu kızının takıntıları var evet bencede anlattıklarına göre yenam.
takıntı zor şey, Rabbim yardımcısı olsun inşaallah. AMİN
kızının problemi neydiki? merak ettim özel değilse eğer....
galiba anlatmışsın ama ben yokken yenam.....
ve psikoloğa gitmek güzel şey bence:)
inşaallah sizinkide güzel geçer yenam...
dafi ablam anlattıkların çok zor şeyler.....
okurken bile bi hoş oldum.
rabbim hayırlısı neyse onu versin inşaallah dafi ablam.......
sağol ayşecim.daficim sevgili dünürümçok üzüldüm canım yazdıklarına,kızın annesi bildiğin rahatsız
nacizane fikrim canım,kızcağızı onun elinden bir an önce kurtarmanız. Allah sizi belkide onun kurtuluşu olarak karşısına çıkardı,rabbimin sırrına sual olmaz.babasıda olacak bu iş dediyse tamamdır canım,zaten birbirlerini seviyolarmış yazıktır ayrılmasınlar.ben zaten senin elinden geleni yapacağına eminim benim güzel yürekli dünürüm
en çok da kardeşini arayıp baba beni kurtarın demesine üzüldümbu bence içten bir feryattı tutup kolundan alıp gelin zaten düğünün tarihide alınmış,bir dk bile orda bırakmayın deli kadın kimbilir neler ediyor kıza ,Allah ıslah etsin.annesiyle görüşmenizde gerekmiyor zaten evlendikten sonra uzak dururlar.kızdan eminseniz bir an önce onu oradan kurtarın.
rabbim haklarında hayırlısını versin inşallah..aminn..
sağol ayşecim.
bilmiyorum şu durumda durup bekliyoruz. herşeyi yönlendirecek olan kızın kendisi. şu anda işe göndermemişler. büyük ihtimal evde göz hapsinde. telefonuda elinden almış arayıp aramayacağımızı kotrol ediyordur. bir yolunu bulur bize ulaşırsa biz herşeye hazırız. bunu biliyor. yok kaderime razıyım deyip oturursa kendi bileceği iş. o takdirde bize yapacak birşey kalmıyor. kimseyi zorla birşeylere sürükleyemezsin. kız kardeşi annesine çekti resti çekip gitti. geriye alıp düğün yaptı. oğlanevi kıza hiç değer vermedi. kooföre götürmemişler kız kendisi gitmiş. kuoföre gelini almaya gitmemişler yeğenim gitti nişanlısıyla birlikte kuoförden gelini aldı salona getirdi. kınadan sonra damat gelini salonda bırakıp gitti. gelini eve yeğenim götürdü. buna rağmen kadın kalktı düğünde oynadı. biz dün kadının onca hakaretlerine rağmen hiç terbiyemizi bozmadan eşyalarımızı alıp geldik. kızın babasıyla helalleştik.adam ne derse desin sözünün arkasında duramıyor. kadın adamı sindirmiş. kaç aydır gidip geliyoruzadamın birtek akrabasını görmedik. hep kadınınkiler vardı.kadın kocasının bütün akraalarıyla küsmüş. adam gizli gizli görüşüyormuş anne babasıyla kardeşleriyle. biz bunları hep sonradan öğrendik.
Allah razı olsun esracım dualarınızı eksik etmeyin
canım çok sağol
sende hazır annenler yanındayken tadını çıkar.biz hep burdayız senin mutluluğun bizim mutluluğumuz
sağol ayşecim.
bilmiyorum şu durumda durup bekliyoruz. herşeyi yönlendirecek olan kızın kendisi. şu anda işe göndermemişler. büyük ihtimal evde göz hapsinde. telefonuda elinden almış arayıp aramayacağımızı kotrol ediyordur. bir yolunu bulur bize ulaşırsa biz herşeye hazırız. bunu biliyor. yok kaderime razıyım deyip oturursa kendi bileceği iş. o takdirde bize yapacak birşey kalmıyor. kimseyi zorla birşeylere sürükleyemezsin. kız kardeşi annesine çekti resti çekip gitti. geriye alıp düğün yaptı. oğlanevi kıza hiç değer vermedi. kooföre götürmemişler kız kendisi gitmiş. kuoföre gelini almaya gitmemişler yeğenim gitti nişanlısıyla birlikte kuoförden gelini aldı salona getirdi. kınadan sonra damat gelini salonda bırakıp gitti. gelini eve yeğenim götürdü. buna rağmen kadın kalktı düğünde oynadı. biz dün kadının onca hakaretlerine rağmen hiç terbiyemizi bozmadan eşyalarımızı alıp geldik. kızın babasıyla helalleştik.adam ne derse desin sözünün arkasında duramıyor. kadın adamı sindirmiş. kaç aydır gidip geliyoruzadamın birtek akrabasını görmedik. hep kadınınkiler vardı.kadın kocasının bütün akraalarıyla küsmüş. adam gizli gizli görüşüyormuş anne babasıyla kardeşleriyle. biz bunları hep sonradan öğrendik.
ve aleyküm selam banucum
Allah razı olsun.
kadın hatasını anlayacak cinsten birşey değil. yazık kocasına acıdım . adam çok iyi bir insan ama hiç hükmü yok. kadın takmıyor bile adamı. kız daha önce nişanlanmış düğüne az bir zaman kala bu kadının yüzünden nişan bozulmuş. küçük kızınada aynı şeyleri yapmış. küçük kız annesi kadar inatcı. göze göz dişe diş mücadele etmiş. annesiyle seviyorum gidicem demiş.kadın yapmadık işkence bırakmamış. kız intihar edicem demiş. kızı banyoya kilitlemiş 6 gün kilitli tutmuş.kız bir yolunu bulup kaçmış.kızın peşinden gidip geri getirmiş. kaçtığını kimseye duyurmadan düğününü yaptılar. oğlan evi düğünde kadının yüzüne bile bakmadı. kızını yemeye bile alamadı. evine gidip gelemiyor. kızıyla damadı iki sokak ötede oturdukları halde kadının kapısının önünden bile geçmiyorlar. kızla damat babalarını gidip işyerinde görüyorlar. zaten bizim problemlerde bunların yüzünden başladı.
ben geldimmmmayyyy sizleri ne kadar çoookk öslediiimm anlatamammmm
neler yaptım bir anlatayım geçen hafta cuma günü atamam belli olmuştu cumartesi hemen yozgatın aydıncık ilçesine gittik karadeniz bölgesine yakın minicik bir ilçehavası harikaydı daa sonra kaloriferli ev baktık ilçede toplam 10 bina var kaloriferli bir tane daire varmış hocaanımın tayini çıkmış ama yerine hemen başka birisine söz vermişler bende ev sahibinin numarasını aldımmmmmmm konuş Allah konuşş saatlerce adamı ikna etmeye çalıştım ve sonundaa başardııımmmmm saolsun evi bize verdi sonra pazar günü de hazırlanıp Şanlıurfaya gittik geçen hafta cuma gününe kadar ordaydık ve ilişiğimi kesip geldik haftasonu bütün ev eşyalarımı aldım bu perşembe de Allahın izniyle aydıncıka gidiyoruuzzz
komşu kızının takıntıları var evet bencede anlattıklarına göre yenam.
takıntı zor şey, Rabbim yardımcısı olsun inşaallah. AMİN
kızının problemi neydiki? merak ettim özel değilse eğer....
galiba anlatmışsın ama ben yokken yenam.....
ve psikoloğa gitmek güzel şey bence:)
inşaallah sizinkide güzel geçer yenam...
..
ben yeni uyeyim. aslinda meme kucultme ile ilgili bolume yazacaktim.2-3gun icersinde insallah ameliyat olacagim.ameliyat icin sigarayi biraktim su an 98 kiloyum.boyum 175 ..zayiflama hususunda sizlerin bilgilerinizden faydalanmak istiyorum
İstanbulda olan kızlar bi buluşma ayarlıyalım yaa.
çok sağol yenacım inan bu olsılıkları bende hep düşünüyorum.daficiğim,çok şaşırıdm anlatamam..Nasıl bir annedir o..Çocuğunu 6 gün banyoda tutabiliyor...
KEsinlikle arızalı normal bir insan bunu yapamaz...Allah kocasının yardımcısı olsun neler çekmiş adamcağız..
Diğer yazılarını da okuyunca herşey de bir hayır vardır diye düşündüm..
Kız annesine rest çekemiyorsa bir şekil de evlendiler diyelim..Sürekli mutsuz edecek onları,görüştüklerin de herşeye müdahele edecek..
Yeğenin hiç huzuru bulamayacak gibi..
Diğer kızı bir şekil de silmiş anasını ama oğlan tarafı da öyle yaptığı için değer vermiyorlar değilmi.?
velhasıl kelam iki ucu b.klu değnek...
Eğer nasip olmuşsa bir şekil de onlar bir araya gelir..Fazla zorlamaya gerek yok..Sen de kendini çok fazla üzme daficiğim...
Allah hayırlı bir kapı açsın...
Süper ...Çok sevindim katremciğim...
taşınma için kolay gelsin...
Hoşgeldin meyracığım özledim seni.
kiloları takıp canını sıkma annenler gidince disiplinli bir şekil de ilerleriz birlikte :)
Ben de seni bekliyorum dermişim :)
Kızımın kaygıları ve korkuları var meyracığım çok sık olmasa da beni zaman zaman düşündürüyordu bu durum..
Örneğin bizden, özellikle benden çok uzakta kalamıyor..Örneğin halasın da teyzesin de biz olmadan yatıya kalmaz..Beni çok merak ediyor...
Bunun sorumlusu da benim sanırımAnnemle ilgili duygularımı bir şekil de yansıtıyorum demek ki..O yüzden beni kaybetme korkusu oluştu...
Yaklaşık bir saat oluyor hastaneden geldik..Çok iyi geçti,tatlı bir hanım dı..Önce birlikte görüştük sonra ben çıktım kızımla yalnız görüştü,sonra kızım çıktı benimle görüştü..
İnsanlar da endişelerin normal olmadığını fakat kızımızdaki durum da abartılı değil henüz dedi..
Örneğin bu yaşlar da kendine zarar verme,dikkat bozukluğu,kavgacı,hırsızlık,sigara,alkol,arkadaş edinememe,yalnızlık bunlar çok çok daha acil ve hayati bizim için dedi..
Ergenlikle birlikte geçebilir de geçmeyebilir de dedi..
9 ay sonra sizi arayıp durumu tekrar konuşuruz dedi ve geldik...
Çok rahatım şu an ..Çok şükür Allahıma...
dediğim komşu kızı zaten 3 senedir ilaç kullanıyor ama annesi ona vitamin diye veriyormuş...
Uzmanla birlikte öyle karar almışlar...
istanbulla bi ilgim olmadı benim hayatımda amaaa nedense ara ara istanbula gelip gezmeyi ziyaret etmeyi isterim içten içten hep.....
ben 7yaşında bi çocukken bi kısmını gezmiştik istanbulun ve üsküdarda ikamet etmiştik o zaman esracım:)
o yüzden üsküdar bende bi manalı:)
küçük küçük taşlardan yolları vardı, hemde ince uzun yolları, galiba birazda yokuş bi yerdi:)
babam rahmetli ile vapura binmiştik, bana şaka yapmıştı; beni tuttu atıyım seni aşşağıya diye:))
çok korkmuştum ama:) o kadar korkutmamıştı adamcağız, ama işte ben korkmuştum:))
yattığı yer nur olsun inşaallah.....
kaldığımız yer; üsküdarda bir bakkal sahibinin eviydii ve bakkalının hemen üzerindeydi evi, onlarda kalmıştık işte.
aslında bi onlarda değil 2yerde daha kalmıştık, ama benim aklımda en çok burası kalmış nedense.
her bakkala indiğimde bana çikolata veriyodu bakkal amcabi keresinde de kaşar peynir dilimleyip vermişti bana
"üsküdara gideriken aldıda bi yağmur, yağmur benim, ben yağmurun, el ne karışır" dermişim:)
Kızımın kaygıları ve korkuları var meyracığım çok sık olmasa da beni zaman zaman düşündürüyordu bu durum..
Örneğin bizden, özellikle benden çok uzakta kalamıyor..Örneğin halasın da teyzesin de biz olmadan yatıya kalmaz..Beni çok merak ediyor...
Bunun sorumlusu da benim sanırımAnnemle ilgili duygularımı bir şekil de yansıtıyorum demek ki..O yüzden beni kaybetme korkusu oluştu...
Yaklaşık bir saat oluyor hastaneden geldik..Çok iyi geçti,tatlı bir hanım dı..Önce birlikte görüştük sonra ben çıktım kızımla yalnız görüştü,sonra kızım çıktı benimle görüştü..
İnsanlar da endişelerin normal olmadığını fakat kızımızdaki durum da abartılı değil henüz dedi..
Örneğin bu yaşlar da kendine zarar verme,dikkat bozukluğu,kavgacı,hırsızlık,sigara,alkol,arkadaş edinememe,yalnızlık bunlar çok çok daha acil ve hayati bizim için dedi..
dediğim komşu kızı zaten 3 senedir ilaç kullanıyor ama annesi ona vitamin diye veriyormuş...
Eki Görüntüle 635176
KIZLAR SELAMMM
Bu alet annemgilde duruyordu aldım geldim eve eski bir alet ama işe yararmı acep ??? fikri olan varmı ?
iyi geceler...
Misinanın ucuna bir dügme bagladim. Misinayida kendime bağlıyorum. Ben evde bulasik mak. falan ortali toplarten tıktır tıkırda dügme pesimden geliyor... dügmeyi gören tarcın kosmaya basliyor... zekiyim dimi? bir kediye zorla nasil spor yaptirtilir buldum...
Bende yeni haftaya insaalah sabahları erken kalkmayi basararak baslarim.. ufaktan ufaktan bende gideyim..
kızlaarr bende geldiimm
ama kimseler kalmamış
asuuu geçmiş olsun
kızlar tüm geçmişi okudum ama hiç birşey anlamadım. kafam çooookkk meşgul. moralim fazla bozuk .
bugün ikindiye kadar çok güzeldi. ikindiden sonra fazlasıyla üzüldüm.
neyse Allah beterinden saklasın
sabahtan çok iyiydim asuu köye gittik
ilkokul öğretmenim vardı yıllarca bizim köyde kaldılar ilk okulu tek öğretmende okudum. iki çocuğu vardı çocuklar bizim köyde büyüdüler. sonra tayini çıktı gitti. babamla telde görüşüyorlardı. geçen sene vefat etti. kızı hemşire olmuş antalyada oturuyormuş. oğlu istanbulda oturuyor. iki kardeş bugün kalkıp köye gelmişler. onları görünce çok mutlu oldum. eskileri yadettik. güzel bir gün geçirdik. ikindiden sonra gelen telefon bizi çookk üzdü.
ramazanda yeğenime söz yapmıştık. hatırlarsanız paylaşmıştım. 15 kasımdada nişan yaptık. fotolarınıda paylaşmıştım. kızın annesi nişan gününden buyana sürekli sorun çıkartıyor. çocuklara çektirmediğini bırakmadı. kız bugün kardeşimi aramış. '' baba dayanamıyorum artık gelin beni alın ''demiş. iki dakika sonra (nasıl bir baskı gördüyse ) tekrar aramış gelin eşyalarınızı alın demiş. gittik arayı bulabilirmiyiz diye kadının ikna olması mümkün değil.6 nisanda düğün olacaktı salonlar bile tutldu. bu hafta mobilya alınacaktı. kız iki gözü iki çeşme götürdüğümüz tüm eşyaları, takıları verdi.
çokta seviyorlar birbirlerini
inanılmaz üzüldük.
ben geldimmmmayyyy sizleri ne kadar çoookk öslediiimm anlatamammmm
neler yaptım bir anlatayım geçen hafta cuma günü atamam belli olmuştu cumartesi hemen yozgatın aydıncık ilçesine gittik karadeniz bölgesine yakın minicik bir ilçehavası harikaydı daa sonra kaloriferli ev baktık ilçede toplam 10 bina var kaloriferli bir tane daire varmış hocaanımın tayini çıkmış ama yerine hemen başka birisine söz vermişler bende ev sahibinin numarasını aldımmmmmmm konuş Allah konuşş saatlerce adamı ikna etmeye çalıştım ve sonundaa başardııımmmmm saolsun evi bize verdi sonra pazar günü de hazırlanıp Şanlıurfaya gittik geçen hafta cuma gününe kadar ordaydık ve ilişiğimi kesip geldik haftasonu bütün ev eşyalarımı aldım bu perşembe de Allahın izniyle aydıncıka gidiyoruuzzz
Tekrar ben geldimmmm :122: :122:
Canım Kardeşini yolcu etmişsinAllah kavuştursun diyelim
Umarım aklı başına gelirde sağlığı için kilo vermesi gerektiğini anlar.
Bu arada umut ve Beyzus'u yakaladığımızda bu buluşma işini tekrar gündeme getirelimtaze kaynana Ayşede gelir belki
Hepbirlikte şöyle buluşup şekersiz çaylarımızı içelimsohbet edelim
Baya oldu Umutlarlada bir araya gelmeyeli
herkeslere selamlar:)
tatlım biliyorsun annemler geldiler, onlar olunca koşturmadan hiç giremedim kkya, henüz gördüm doğum gününü o yüzden....
daha geçmiş sayılmaz henüz taze değilmi yeni yaşın?
doğum günün kutlu olsun tatlıııııım.....
daha nice hayırlı huzurlu mutlu yılların olsun inşaallah......
rabbim seni hep sevsin inşaallah canım.........
kocaman öpüyorum seni......
görüşürüz
Ha bu arada yazmayi unuttum
Dafi ablacim takma kafana canim ya tuhaf bir insanmis gercekten annesi
insallah kiz biraz dirayetli durupta annesini karsina alir, hayirli bir evlilik yapar insallah
öyle anne olurmu ben cok sasirdim
benim annemle babam benim iyiligim icin herseyi yapiyorlar
ben üzüldügüm zaman onlar benden on kat fazla üzülüyorlar bunu biliyorum
yazik babam gelir gider, " seni üzdülermi kizim" dermalum olaydan dolayi
gece gündüz benim icinde dua ettiklerine eminim
e normal anne babada böyle olmali zaten, nebiliyim sasirdim öyle bir anneyi görünce
Allah annemizi babamizi basimizdan eksik etmesin, herseyin hayirlisini versin
Canlarim onlar ya
Bu arada kizlar sabah tartilayim dedim, sonuc ne merak ettim, adetimde bugun bitti zaten
bi ciktim tartiya ---- böyle gösterdiay bendeki sanssizlik kimsede yok inanin buna
cikip duruyom ama olmuyor, pilide takip cikardim, acaba bitmis olabilirmi ? tüh yaaaaaaaaaa basima gelenler yaaaa
pili bitmiştir tatlım onun bendeki tartıda pili bitince LoLoLo diyor. bana lololo yapıyor dalga gecer gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?