kaçamaklari gördüm.. hemen kaydettim..
dafi konu bugun beni dagitti... okuyup okuyup gidiyorum...konu bana hiç yabanci değilde. neyse...
bende eti karam bitter'in bir karesini yedim .sekersiz kahve ile...
tüh yaaaaaaaa sinir oldum bak simdi
bensiz mi yedin
Nuhancim eferim canim,
etinin bi karesi ne ayol ???
dörtte birinimi yedin ??? ayol ataydin ya agzinaben öle yapardim
kizlar bu arada bugun türkiye biletimi aldim
3-25 agustosyuppi 3 haftacik ama olsun
en ucuzunu buldum 370 eurobiletlerin fiyatlari uctu diyorum ben sizeeeeeee
bakin görün bu bilet 2 hafta sonra 480 olmassa bende bisey bilmiyorum
2 ay sonrada 650 olacak
eskiden bu zamanlarda 250 euroya iki kisi gidis dönüs aliyordum oof of
gel daa var... birlikte yiyeyim..
Evde çikoatani olmasi baya kötü 14 subatta yerliyabanci her markadan çikolata gelince... 17,30 da spora gideecgim. yanima alayim, sokakta çocuk görürsem onlara vereyim en iyisi...
Nuhancim eferim canim,
2 ay sonrada 650 olacak
Nuhancim eferim canim,
2 ay sonrada 650 olacak
gel daa var... birlikte yiyeyim..
Evde çikoatani olmasi baya kötü 14 subatta yerliyabanci her markadan çikolata gelince... 17,30 da spora gideecgim. yanima alayim, sokakta çocuk görürsem onlara vereyim en iyisi...
Bende bir iki gündür biletleri araştırıyorum
Aklında bulunsun türkiyeden bilet alınırsa biraz daha uyguna geliyor
Ben geçen akşam baktım THYde Haziranda okulların kapandığı gün 3 büyük 1 çocuk 2.300 lira ( yakl. 1000 euro tabi gidiş dönüş )
Tabi şimdi bizde ufak bir değişikli olucak büyük ihtimalle
Büyük kızım bizimle gidip bizden 1 ay sonra Anannesiyle gelicek almanyadan
Annem hem biraz ona değişikli olur hemde ben onla bol bol gezer zayıflatırım onu dedi
Yani büyük cadı 1.5 ay kalacak almanyada
Bir sene kışın 15 tatilde gittiğinde dönüşte doch doch diyip duruyordu artık bu sefer ne kadar almanca öğrenir bilmiyorum
Tabi ben küçük cimcimeyle baş başa kalmış olucağım iyiceartık canı sıkıldıkca bana sardırır neyse kendi keyifleri yerinde olsunda katlanırız nasılsa seve seve
canım ben de marketten fıstıklı napoliten aldım. pakette 8 tane var, bir tanesi 4 gr ve 25 kalori. ben hergün 1 tane atmayı planlıyorum ağzıma ve kaçamak olarak da görmüyorum bunu ya. en azından nefsimiz köreliyor. sen de dert etme o kadarcığı. seninki de taş çatlasın 5 grdır hepsi 80 gr olsa.
hürrem, topkapi sarayindami kalacaksın?
havamı çok soğuk benmi ısınamıyorum anlamadım bugün içim titriyor...kombinin ayarını baya bi yükselttim şirkette kimsenin sesi çıkmadığına göre sanırım hava soğukk..:)))))
daficim çok üzüldüm çok zor bir durum inşallah sevenler kavuşur Rabbim yar ve yardımcınız olsun dualarım sizlerle...
yenacım geçmiş olsun gözünaydın bir sorun olmamsına çok sevindim...prenses senin gibi annesi olduğu için çok şanslı...
kızlarr uzunn zaman sonra bu haftasonu yürüdüm...cumartesi 60 dk...pazar 85 dk yürüdüm...tembelliğimin cezasını çekiyorum heryerim acıyor kıpırdayamıyorum...((
spor yönünden mutlu ama kaçamaklı bir haftasonuydu...kaçamak polisine duyrulur...kendi kendimi ihbar ediyorum..
bir çay tabağı irmik helvası..bir ev poğaçası
misafirlikte ikram olduğu için mecbur kaldım tek tesellim aç gitmiştim..akşam çayında yedim sabah kahvaltıdan sonra bişey yememiştim...(
sağol canım takmamaya çalışıyorum ama çok başarabildiğimi sanmıyorum. birde o çocukları düşünüyorum. Allah yardımcıları olsun.Ha bu arada yazmayi unuttum
Dafi ablacim takma kafana canim ya tuhaf bir insanmis gercekten annesi
insallah kiz biraz dirayetli durupta annesini karsina alir, hayirli bir evlilik yapar insallah
öyle anne olurmu ben cok sasirdim
benim annemle babam benim iyiligim icin herseyi yapiyorlar
ben üzüldügüm zaman onlar benden on kat fazla üzülüyorlar bunu biliyorum
yazik babam gelir gider, " seni üzdülermi kizim" dermalum olaydan dolayi
gece gündüz benim icinde dua ettiklerine eminim
e normal anne babada böyle olmali zaten, nebiliyim sasirdim öyle bir anneyi görünce
Allah annemizi babamizi basimizdan eksik etmesin, herseyin hayirlisini versin
Canlarim onlar ya
Bu arada kizlar sabah tartilayim dedim, sonuc ne merak ettim, adetimde bugun bitti zaten
bi ciktim tartiya ---- böyle gösterdiay bendeki sanssizlik kimsede yok inanin buna
cikip duruyom ama olmuyor, pilide takip cikardim, acaba bitmis olabilirmi ? tüh yaaaaaaaaaa basima gelenler yaaaa
sağol semacım Alah razı olsun bugün benim canım yürümek bile istemiyor. durup durup takıyorum kadına ,nasıl zeytinyağ gibi çıkıyor üstte. ben bozmadım sizin işinizi'' kız kendi istemiyor , sorun kendisine sorun, söylesene , bize ben istemiyorum demedinmi , çabuk söyle duysunlar diyor. kafamı dağıtmaya çalışıyorum kadının sesi kulaklarımda çınlıyor.havamı çok soğuk benmi ısınamıyorum anlamadım bugün içim titriyor...kombinin ayarını baya bi yükselttim şirkette kimsenin sesi çıkmadığına göre sanırım hava soğukk..:)))))
daficim çok üzüldüm çok zor bir durum inşallah sevenler kavuşur Rabbim yar ve yardımcınız olsun dualarım sizlerle...
yenacım geçmiş olsun gözünaydın bir sorun olmamsına çok sevindim...prenses senin gibi annesi olduğu için çok şanslı...
kızlarr uzunn zaman sonra bu haftasonu yürüdüm...cumartesi 60 dk...pazar 85 dk yürüdüm...tembelliğimin cezasını çekiyorum heryerim acıyor kıpırdayamıyorum...((
spor yönünden mutlu ama kaçamaklı bir haftasonuydu...kaçamak polisine duyrulur...kendi kendimi ihbar ediyorum..
bir çay tabağı irmik helvası..bir ev poğaçası
misafirlikte ikram olduğu için mecbur kaldım tek tesellim aç gitmiştim..akşam çayında yedim sabah kahvaltıdan sonra bişey yememiştim...(
kim neyle kaçamak yapmis... onuda yaziyorum artık...
irmik helvası sanırım bu haftayi gögüslüyecek
egedeniz sen ne olasın,zayıf olasın inşallah emi...
İrmik helvası dedin aklımdan çıkmıyor bir türlü..Görsellerden resimli bakıp bakıp duruyorum...
2 porsiyon yemişim gibi algıladı benim beyin..
Çünkü onu yolladım ben ona :)
kızlaarr bende geldiimm
ama kimseler kalmamış
asuuu geçmiş olsun
kızlar tüm geçmişi okudum ama hiç birşey anlamadım. kafam çooookkk meşgul. moralim fazla bozuk .
bugün ikindiye kadar çok güzeldi. ikindiden sonra fazlasıyla üzüldüm.
neyse Allah beterinden saklasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?