Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Nuhancim eferim canim,
etinin bi karesi ne ayol ???
dörtte birinimi yedin ??? ayol ataydin ya agzina ben öle yapardim

kizlar bu arada bugun türkiye biletimi aldim
3-25 agustos yuppi 3 haftacik ama olsun
en ucuzunu buldum 370 euro biletlerin fiyatlari uctu diyorum ben sizeeeeeee
bakin görün bu bilet 2 hafta sonra 480 olmassa bende bisey bilmiyorum
2 ay sonrada 650 olacak

eskiden bu zamanlarda 250 euroya iki kisi gidis dönüs aliyordum oof of

hani 16 parça var ya... onun 1 tanesi... madem kaçamaga girdim gidip bitane daha yiyim dimi...

hos geliyorsun bu arada.... türkiye seni bekliyor...

Son düzenleme:
gel daa var... birlikte yiyeyim..
Evde çikoatani olmasi baya kötü 14 subatta yerliyabanci her markadan çikolata gelince... 17,30 da spora gideecgim. yanima alayim, sokakta çocuk görürsem onlara vereyim en iyisi...

hangi yoldan gidiyorsun peşine düşeyimde belki ben alırım çocuk gibi durmuyorum pek ammaa dublör bulurum yerime artıkın

sultanıııııııııııımm geliyiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :13::13:

Bende bir iki gündür biletleri araştırıyorum
Aklında bulunsun türkiyeden bilet alınırsa biraz daha uyguna geliyor
Ben geçen akşam baktım THYde Haziranda okulların kapandığı gün 3 büyük 1 çocuk 2.300 lira ( yakl. 1000 euro tabi gidiş dönüş )
Tabi şimdi bizde ufak bir değişikli olucak büyük ihtimalle
Büyük kızım bizimle gidip bizden 1 ay sonra Anannesiyle gelicek almanyadan
Annem hem biraz ona değişikli olur hemde ben onla bol bol gezer zayıflatırım onu dedi
Yani büyük cadı 1.5 ay kalacak almanyada
Bir sene kışın 15 tatilde gittiğinde dönüşte doch doch diyip duruyordu artık bu sefer ne kadar almanca öğrenir bilmiyorum
Tabi ben küçük cimcimeyle baş başa kalmış olucağım iyice artık canı sıkıldıkca bana sardırır neyse kendi keyifleri yerinde olsunda katlanırız nasılsa seve seve

gel daa var... birlikte yiyeyim..
Evde çikoatani olmasi baya kötü 14 subatta yerliyabanci her markadan çikolata gelince... 17,30 da spora gideecgim. yanima alayim, sokakta çocuk görürsem onlara vereyim en iyisi...

canım ben de marketten fıstıklı napoliten aldım. pakette 8 tane var, bir tanesi 4 gr ve 25 kalori. ben hergün 1 tane atmayı planlıyorum ağzıma ve kaçamak olarak da görmüyorum bunu ya. en azından nefsimiz köreliyor. sen de dert etme o kadarcığı. seninki de taş çatlasın 5 grdır hepsi 80 gr olsa.

havamı çok soğuk benmi ısınamıyorum anlamadım bugün içim titriyor...kombinin ayarını baya bi yükselttim şirkette kimsenin sesi çıkmadığına göre sanırım hava soğukk..:)))))

daficim çok üzüldüm çok zor bir durum inşallah sevenler kavuşur Rabbim yar ve yardımcınız olsun dualarım sizlerle...

yenacım geçmiş olsun gözünaydın bir sorun olmamsına çok sevindim...prenses senin gibi annesi olduğu için çok şanslı...

kızlarr uzunn zaman sonra bu haftasonu yürüdüm...cumartesi 60 dk...pazar 85 dk yürüdüm...tembelliğimin cezasını çekiyorum heryerim acıyor kıpırdayamıyorum...((

spor yönünden mutlu ama kaçamaklı bir haftasonuydu...kaçamak polisine duyrulur...kendi kendimi ihbar ediyorum..

bir çay tabağı irmik helvası..bir ev poğaçası

misafirlikte ikram olduğu için mecbur kaldım tek tesellim aç gitmiştim..akşam çayında yedim sabah kahvaltıdan sonra bişey yememiştim...(

Son düzenleme:

Canim ona bende baktim, olmassa türkiye sitesinden aliyim diye ama inan pek fark yoktu
hatta türkiyeden daha pahali bile diyebilriim,
cünkü burda online baktigin zaman ucuz sitelerde var, hani su arastirip bulanlar
ben en ucuz bileti 5-25 tarihi arasinda 370e bulmustum
babam bende bi sorayim arkadasima dedi, onun Reisebürosu var
oda 3-25 buldu 370 euroya
yani 2 gün daha kalmis olcam benim icin daha iyi oldu böylesi, aldik hemen bileti valla, daha ucuzu mümkün yok bulamiyorum
burdan konyaya kadar ucucam valla
pegasus dan aliyordum eskiden ama oda 415 euro dedi resmen konyaya kadar, iyice pahalasti
Ilk defa türk hava yollariyla uccam ben :) cok heycanliyim hahaaaaaaay

sizin icinde güzel olur hem kizin biraz oralari görmüs gezmis olur, hemde biraz almanca ögrenir belki

menümü yazayım ben bugünden başlayıp bakalım.

kahvaltı;
50 gr lor peyniri,
1 tane küçük domates,
1 dilim tam buğday ekmeği,
1 fincan sütle kahve

öğle;
ton balıklı salata,
1 dilim tam buğday ekmeği

ara;
1 tane fıstıklı napoliten çikolata (4 gr)
1 tane armut
1 tane activia

akşam;
1 tane but ızgara
2 dilim fırında kabak mücver
1 küçük kase yoğurt

ara;
3 tane kuru erik
yeşilçay

3 litre suyumu içerim bugün. dün ödem yapacak şeyler yemiştim. bugün atarım inşallah ödemi suyla.

aynen 5gr yemisim. simdi 10gr oldu... tamam baska yemicem artik...

hürrem, topkapi sarayindami kalacaksın?

kaçamak gördüm... bugün ne kadar bol...
yamurgözlüm, hem yürümüssün hemde kaçamak yapmissin..

Son düzenleme:
sağol canım takmamaya çalışıyorum ama çok başarabildiğimi sanmıyorum. birde o çocukları düşünüyorum. Allah yardımcıları olsun.

sağol semacım Alah razı olsun bugün benim canım yürümek bile istemiyor. durup durup takıyorum kadına ,nasıl zeytinyağ gibi çıkıyor üstte. ben bozmadım sizin işinizi'' kız kendi istemiyor , sorun kendisine sorun, söylesene , bize ben istemiyorum demedinmi , çabuk söyle duysunlar diyor. kafamı dağıtmaya çalışıyorum kadının sesi kulaklarımda çınlıyor.

Son düzenleme:
kim neyle kaçamak yapmis... onuda yaziyorum artık...
irmik helvası sanırım bu haftayi gögüslüyecek

kuzum acaba kaçamak listesinin can çektirme gibi bir özelliği mi var :) benim canım herkesin yazdığı kaçamaklardan istiyor valla :) baktık herkes istiyor yapıyor yiyor, sadece kaçamak diye belirtiriz yaptıklarımızı :)

merhaba...
nöbetçiyim... ara ara geçmişi okuyorum...

kusu ra bakma YENAM ... ama yöntemin güzelmiş...

geçmiş olsun dafi... allah iyilerle karşılaştırsın hepimizi...

nuhancım, tarçına spor yaptırırken seninkiler de erir inşallah

bu günkü kaçamağım sabah kahvaltısında simit yemek

şimdilik bu kadar... sonra tekrar gelirim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…