Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhabalar herkese
Bugün hava buz gibi ama yürüdüm bolca toplmda 80 dk oldu dünkü yatmamın acısını çıkardım herhalde

takma üzülme demek isterdim kolay değil daficim ama kadının normal olmadığı belli her olanda bir hayr vardır diye düşünmek lazım belkide sizin ve yeğeniniz için böylesi daha hayırlııdır kızcağız ne kadar iyi olsada annesi yüzünden sorun yaşayacakları bariz ortada..

olabilir tabi... yazilmaması mantikli görünüyor.

insallah.. benimkilerde erir.. bende spora gidiyorum simdi.. bye..

bu günki menüm..

kahvaltı..
klasik..kepekli ekmek.peynir.zeytin.domates.salatalık.çay

ara
sade türk kahvesi

öğle
kıymalı karnıbahar.yoğurtlu kereviz salatası

ara
elma

akşam
ton balıklı salata
( buraya kadar tamam bundan sonrasını bende bilemiyorum yatana kadar kendime hakim olamıyorum sürekli bişeyler atıştırma derdindeyim )

çay yeşilçay.papatya çayı.ıhlamur.su

canım kardeşin için üzüldüm doğrusu gerçi bizim içinde çok kişi üzülüyo ama sonuç olarak kendimiz istemediğimiz sürece kimsenin bize bi faydası olmuyo kardeşin için hayırlısını istemekten başka çaren yok kuzum
Yena kızın için çok seviniim gözün aydın demekki korktuğun kadar önemli bişey yok ama kızın senin gibi bi annesi olduğu için çok şanslı inşallah bende ilerde çocuğumla ilgilenip onun eksiklerini korkularını yanlışlarını rahatlıkla farkedebilirim

gel kuzum gel hayırlısıyla güle oynaya gelirsin inşallah bitanem

amiiinnn teşekkür edrim canım

Merhabalar herkese
Bugün hava buz gibi ama yürüdüm bolca toplmda 80 dk oldu dünkü yatmamın acısını çıkardım herhalde
en iyisini sen yapmışsın asu keşke bende biraz çıksaydım.

evet doğru söylüyorsun canım bizim hayır gördüğümüzde şer, şer gördüğümüzde kim bilir ne hayırlar gizlidir.

Kızlar bu akşam akşam yemeği olarak ton balıklı salata yedikeşimle

Yalnız bu salatanın içinde yok yoktu

Bundan sonra haftada bir kez yapmaya karar verdim, eşim de çok beğendi

İçindekileri yazayım

Közlenmiş kırmızı biber(fırında közledim)
3 ceviz
40 gr kadar tuzsuz köy peyniri
marul
yeşil soğan
roka
maydanoz
salatalık
240 gr light ton balığı
sosunda da 1yk zeytinyağı,nane,sirke,limon,tuz

oohhh afiyet olsun

yavrukuşlarrr ben geldiimm

4.20 de okuldan çıktım , sonra doktoruma göründüm , aynen o da benim gibi gebelikten şüphelendi , ultrasonla baktı alttan [ ıykk ]

rahim ağzı testi aldı , kan tahlili aldı , sonuç negatif , Rabbim herşeyin hayırlısını versin , öpüyorum kocaman,Allaha emanet olunn

moralini bozma aynurum,vakti saati gelince hayırlısıyla bebişini kucağına alıcaksın inşallah canım..aminn

merhaba kızlar..,

katrem yeni görevin hayırlı olsun.

özka salatana bayıldım.. bende kendıme yapacağım....

cheapres yanlış hatırlamadıysam senın küçük bebeğin vardı... rabbım hayırlı zamanda hayırlı evlat nasıp etsın ınş...

bende bugun diyetı soyle yaptım ....

sabah ır dılım ekmek 2 kuçuk parça peynır 5 zeytın. ara bır elma . öğle 4 kuçuk parça peynır bol salata. akşama da yoğurtlu ıspanak.. öpüldünuz bayy bayyy

Akşam yemeğimide yedim geldim

Ya kızlar bugün tam miskinliğim tuttu temizlik derdide olmayınca
Öğlende bir uyku bastırdı ama yok küçük cadı uyumaya yanaşmadı abla kardeş bir kudurdular bir kudurdular bir ara ablamız evin içinde halıyı toplayıp patenlerinin tekerleklerini temizleyip paten kaymaya başladı salonda küçüğüde başardınnnnnnnnn kazandınnnnnnnn hadiiiii bana gellllll diye bağırmaya başladı
Nasıl mayıştıysam artık koltuğa uzandığım yerden sadece ikinizide geberticeğim diyebildim sonra yarım saatliğine de olsa uyumuşum eşim gelip beni uyandırmaya çalışırken kızlar sandım yaw bir durun dedim ama gözümü bir açtım baktım eşim anlaşılan bugün iki cadı seni fena yormuşlar dedi

Şimdi yeşil çayımı içerken birde sizlere bakayım dedim

Ohhh çok lezzetli birşey olduğuna eminim
İlk fırsatta bende deneyeyim bari insan arada değişik birşeyler istiyor, eşim desen zaten bayılır şimdi ona göstersem bak bizim KKdan özlem ne yapmış diye inan üşenmez dur ben gidip eksikleri alayımda yapalım der yada en kötü ihtimal yarın akşam yapalım der

Canım dediğin gibi RAbbim hayırlısını nasip eder inşallah en kısa zamanda ...Aminnnnnnnnn
Çoğu bayan muayene olayına ıyyyk der ama en azından o bahaneyle muayene olmuş oldun herşeyin yolunda olduğunu görmüş oldun. Rabbim inşallah kuzucuğuda görmeye gitmeyi nasip eder sana güzel arkadaşım ....Aminnnnnnnn

Yanlış hatırlamışsın Aynurum şimdilik yok ama Allah söyletti diyelim inşallah onunda en kısa zamanda müjdesini alırız
Bu arada bütün gün biraz az yemişsin gibime geldi Yanlış anlama ukalalık olsun diye demiyorum ama ilerde veremeyince bu yediklerinin ne kadarını kısabileceksin diye düşündüm bir anda

yenacım canım hadi gözün aydın,geçmiş olsun

hürremmm türkiye yolcusu kalmasın

bildirim yapayim...
kahvaltı
• 1ad. kayısı haslama yumurta.
• light beyaz peynir
• 1ad. salatalalık
• 1 fincan sekersiz çay

ögle:
• 3 yaprak marul, yarım kırmızı biber, 1ad. salatalık, 1 ad. domates ve üzerine balzamik sirke
• iki parça ızgara biftek
• bir bardak kefir

ara
• sekersiz türk kahvesi + kacamağim

aksam
• yarım kirmizi biber
• 4ad dukan köfte
•bir kase yoğurt

ve 2 fincan yesil çay içeceğim...

bugun çok su içtim 3 litre kadar..

Son düzenleme:

menümü yazayım gidip yeşil çay yapıp karadayıyı izlicem 11gibi de uyurum artıkın.hayırlı geceler

sabah

ballı ılık su

kahvaltı

1 bardak ıhlamur çayı
3 zeytin
domates
dere otu.maydanoz
yağsız beyaz peynir ve domatesli kepekli tost

ara
2 ceviz

öğlen
ton balıklı salata

ara

yarım nar
yarım bardak yoğurt

akşam
7 de yedim akşam yemeğini
1 tabak pırasa yemeği limonlu
yarım bardak yoğurt
1 dilim kepekli ekmek

ara
9 gibi
1 bardak light süt içicem

2.5 litre su yatana kadar tüketilecek(gün içinde)

spor : 70dk

Aklımdayken bende yediklerimi paylaşayım

Sabah;
Uyanır uyanmaz 1 Fincan şekersiz nescafe

Yarım saat sonra;
1.5 Dilim Kepek ekmeği
1 KK Beyaz Peynir
4 Zeytin
1 / 2 Domates
1 ufak salatalık
1 ufak turp / bol limon sıktım üzerine
1 Fincan Yeşil Çay
1 şişe su ( 500 ML )

ara;
1 elma, 1 şişe su ( 500 ml )

Öğlen;
1 Koca kase Salata
1 dilim ekmek
1 kase yoğurt
1 şişe su ( 500 ml )

ara;
1 yeşil çay, 1 portakal, 2 ufak dilim elma ( cadıdan kalan )

Akşam;
1 Tabak makarna ( büyük kızın canı çekmiş bende yeni uyanınca işime geldi )
1 kase yoğurt
1 ufak şişe su ( 500 ml )

ara;
1 yeşil çay ( şimdi yeni bitti )

Makarna hariç herşey gayet iyidi bugün ama erken yedik nasılsa birde arada da olsa karbonhidrat tüketmeden olmuyor zati
Artık yarın çok daha dikkat ederim sonuçta bir kereden birşey olmaz diye devam edersem ipin ucu kaçar
Mutfak kapandı artık sabaha kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…