- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
sağol canım takmamaya çalışıyorum ama çok başarabildiğimi sanmıyorum. birde o çocukları düşünüyorum. Allah yardımcıları olsun.
sağol semacım Alah razı olsun bugün benim canım yürümek bile istemiyor. durup durup takıyorum kadına ,nasıl zeytinyağ gibi çıkıyor üstte. ben bozmadım sizin işinizi'' kız kendi istemiyor , sorun kendisine sorun, söylesene , bize ben istemiyorum demedinmi , çabuk söyle duysunlar diyor. kafamı dağıtmaya çalışıyorum kadının sesi kulaklarımda çınlıyor.
kuzum acaba kaçamak listesinin can çektirme gibi bir özelliği mi var :) benim canım herkesin yazdığı kaçamaklardan istiyor valla :) baktık herkes istiyor yapıyor yiyor, sadece kaçamak diye belirtiriz yaptıklarımızı :)
merhaba...
nöbetçiyim... ara ara geçmişi okuyorum...
kusu ra bakma YENAM ... ama yöntemin güzelmiş...
geçmiş olsun dafi... allah iyilerle karşılaştırsın hepimizi...
nuhancım, tarçına spor yaptırırken seninkiler de erir inşallah
bu günkü kaçamağım sabah kahvaltısında simit yemek
şimdilik bu kadar... sonra tekrar gelirim...
canım kardeşin için üzüldüm doğrusu gerçi bizim içinde çok kişi üzülüyo ama sonuç olarak kendimiz istemediğimiz sürece kimsenin bize bi faydası olmuyo kardeşin için hayırlısını istemekten başka çaren yok kuzumKızlar ben geldimmm
Kardeşimi gönderdim zonguldağa annemlerin yanına. Haftasonu diyet açısından pek içaçıcı olmadı. Kilo alacak kadar yemedim ama kaçamaklar da yaptım bol bol. Nuhancığımm duyurulurrr. Bu hafta sporla bol hareketle geçiricem. Pazar günü rumelihisarına kahvaltıya gittik, hava resmen buzdu buz. Kardeşimin ayağı daha iyileşmediği için(burkmuş) çok fazla yürüyemedik sahilde. Hoş kardeşim kilosundan dolayı yürümeyi pek tercih etmiyor. Kızlar çok kilo almış yaa. O kadar üzüldükki eşimle ben, görsel açıdan değil ama insan korkuyor, bu kadar kiloya kalbi dayanmaz da bişey olur diye korkuyorum. Bizim yanımızda çok aşırı yemedi ama muğlada sağlıksız besleniyor. Bi kere 2 yılda sadece 2 tüp harcamış, bu demek oluyorki evde yemek yapmıyor hiç. Genelde dışardan söylüyor
Az önce yazlık elbiselere baktım morhipo'dan. Resmen içim gitti. Geçen yaz az da olsa istediğim elbiseleri giyebilmiştim. Ben yazı haziran olarak kabul ediyorum. 3 ayın var yani. Fazlalıklarımı 3 ayda atıcam inşallah sporla. En azından vucudumun bu hantallığı gitsin
İstanbulda olan kızlar bi buluşma ayarlıyalım yaa.
Yena kızın için çok seviniim gözün aydın demekki korktuğun kadar önemli bişey yok ama kızın senin gibi bi annesi olduğu için çok şanslı inşallah bende ilerde çocuğumla ilgilenip onun eksiklerini korkularını yanlışlarını rahatlıkla farkedebilirimKızımın kaygıları ve korkuları var meyracığım çok sık olmasa da beni zaman zaman düşündürüyordu bu durum..
Örneğin bizden, özellikle benden çok uzakta kalamıyor..Örneğin halasın da teyzesin de biz olmadan yatıya kalmaz..Beni çok merak ediyor...
Bunun sorumlusu da benim sanırımAnnemle ilgili duygularımı bir şekil de yansıtıyorum demek ki..O yüzden beni kaybetme korkusu oluştu...
Yaklaşık bir saat oluyor hastaneden geldik..Çok iyi geçti,tatlı bir hanım dı..Önce birlikte görüştük sonra ben çıktım kızımla yalnız görüştü,sonra kızım çıktı benimle görüştü..
İnsanlar da endişelerin normal olmadığını fakat kızımızdaki durum da abartılı değil henüz dedi..
Örneğin bu yaşlar da kendine zarar verme,dikkat bozukluğu,kavgacı,hırsızlık,sigara,alkol,arkadaş edinememe,yalnızlık bunlar çok çok daha acil ve hayati bizim için dedi..
Ergenlikle birlikte geçebilir de geçmeyebilir de dedi..
9 ay sonra sizi arayıp durumu tekrar konuşuruz dedi ve geldik...
Çok rahatım şu an ..Çok şükür Allahıma...
dediğim komşu kızı zaten 3 senedir ilaç kullanıyor ama annesi ona vitamin diye veriyormuş...
Uzmanla birlikte öyle karar almışlar...
Nuhancim eferim canim,
etinin bi karesi ne ayol ???
dörtte birinimi yedin ??? ayol ataydin ya agzinaben öle yapardim
kizlar bu arada bugun türkiye biletimi aldim
3-25 agustosyuppi 3 haftacik ama olsun
en ucuzunu buldum 370 eurobiletlerin fiyatlari uctu diyorum ben sizeeeeeee
bakin görün bu bilet 2 hafta sonra 480 olmassa bende bisey bilmiyorum
2 ay sonrada 650 olacak
eskiden bu zamanlarda 250 euroya iki kisi gidis dönüs aliyordum oof of
amiiinnn teşekkür edrim canımmerhaba...
nöbetçiyim... ara ara geçmişi okuyorum...
kusu ra bakma YENAM ... ama yöntemin güzelmiş...
geçmiş olsun dafi... allah iyilerle karşılaştırsın hepimizi...
nuhancım, tarçına spor yaptırırken seninkiler de erir inşallah
bu günkü kaçamağım sabah kahvaltısında simit yemek
şimdilik bu kadar... sonra tekrar gelirim...
en iyisini sen yapmışsın asu keşke bende biraz çıksaydım.Merhabalar herkese
Bugün hava buz gibi ama yürüdüm bolca toplmda 80 dk oldu dünkü yatmamın acısını çıkardım herhalde
evet doğru söylüyorsun canım bizim hayır gördüğümüzde şer, şer gördüğümüzde kim bilir ne hayırlar gizlidir.takma üzülme demek isterdim kolay değil daficim ama kadının normal olmadığı belli her olanda bir hayr vardır diye düşünmek lazım belkide sizin ve yeğeniniz için böylesi daha hayırlııdır kızcağız ne kadar iyi olsada annesi yüzünden sorun yaşayacakları bariz ortada..
oohhh afiyet olsunKızlar bu akşam akşam yemeği olarak ton balıklı salata yedikeşimle
Yalnız bu salatanın içinde yok yoktu
Bundan sonra haftada bir kez yapmaya karar verdim, eşim de çok beğendi
İçindekileri yazayım
Közlenmiş kırmızı biber(fırında közledim)
3 ceviz
40 gr kadar tuzsuz köy peyniri
marul
yeşil soğan
roka
maydanoz
salatalık
240 gr light ton balığı
sosunda da 1yk zeytinyağı,nane,sirke,limon,tuz
aynen 5gr yemisim. simdi 10gr oldu... tamam baska yemicem artik...
hürrem, topkapi sarayindami kalacaksın?
evet canim topkapinda kalacaz hünkaaarimlaaaaa
sizide bekleriz insallaaaah agirlarim sizi sarayimda
yavrukuşlarrr ben geldiimm
4.20 de okuldan çıktım , sonra doktoruma göründüm , aynen o da benim gibi gebelikten şüphelendi , ultrasonla baktı alttan [ ıykk]
rahim ağzı testi aldı , kan tahlili aldı , sonuç negatif , Rabbim herşeyin hayırlısını versin , öpüyorum kocaman,Allaha emanet olunn
Kızlar bu akşam akşam yemeği olarak ton balıklı salata yedikeşimle
Yalnız bu salatanın içinde yok yoktu
Bundan sonra haftada bir kez yapmaya karar verdim, eşim de çok beğendi
İçindekileri yazayım
Közlenmiş kırmızı biber(fırında közledim)
3 ceviz
40 gr kadar tuzsuz köy peyniri
marul
yeşil soğan
roka
maydanoz
salatalık
240 gr light ton balığı
sosunda da 1yk zeytinyağı,nane,sirke,limon,tuz
yavrukuşlarrr ben geldiimm
4.20 de okuldan çıktım , sonra doktoruma göründüm , aynen o da benim gibi gebelikten şüphelendi , ultrasonla baktı alttan [ ıykk]
rahim ağzı testi aldı , kan tahlili aldı , sonuç negatif , Rabbim herşeyin hayırlısını versin , öpüyorum kocaman,Allaha emanet olunn
merhaba kızlar..,
katrem yeni görevin hayırlı olsun.
özka salatana bayıldım.. bende kendıme yapacağım....
cheapres yanlış hatırlamadıysam senın küçük bebeğin vardı... rabbım hayırlı zamanda hayırlı evlat nasıp etsın ınş...
bende bugun diyetı soyle yaptım ....
sabah ır dılım ekmek 2 kuçuk parça peynır 5 zeytın. ara bır elma . öğle 4 kuçuk parça peynır bol salata. akşama da yoğurtlu ıspanak.. öpüldünuz bayy bayyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?