Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar geçen hafta pc bozuldu sanıp hiç net olmuyordu,megersem bizim ikizler oyun yüklemiş ondan olmuyormuş bütün oyunları sildiler hemen oldu.salonum şuan misafir dolu hep erkek,kızım göz ameliyatı oldu geçen çarşamba gelen gidenler oldu hiç spor diyet yapmadım yarın kendime bir çeki düzen verme zamanıhepinizi özledim

Kızına geçmiş olsun Fadime artık herşey hallolduysa başlarsın diyetine tekrar

fadime kızına geçmiş olsun

Canım çok geçmiş olsun kızına
Umarım bir an önce toparlanırsın sende Eminim gelen gidende baya bir koşturmuşsundur doğal olarak

fadimecim geçmiş olsunn...

hayırlı akşamlar hanımlar

3-4 gündür doktorun tavsiyesiyle istirahattayım.bugün baskülün üzerine çıktım ve 95 kilo olmuşum insan 4 günde 6 kilo nasıl alır aklım almıyor.

19 aylık evliyim , çoluk çocuk yok..düğünümde 65 kiloydum, evlendikten sonra kendime yaptığım en kötü şey kilo almak oldu.nasıl mı becerdim ... işten erken geliyordum eşim ise geç geliyordu hadi bakalım sıkıntıdan geldim gittim abur cubur yedim...daha 25 yaşındayım ve 95 kiloyum yuhh bana .. kendime söz verdim temmuzda evlilik yıldönümümüz , o gün gelinliğime sığcam inşallah..amiiiiinnn.

beni gaza getirecek , kankam olucak olan var mı ..yarın başlıyorum sıkı diyet, sıkı spora inşaallah :)

CAnım aramıza hoşgeldin o zaman
Gazan mübarek olsun diyelim
Burada emin ol aradığın motivasyonu fazlasıyla bulabilirsin Kankada edinirsin

Hazır bebişte yokken fırsatı iyi değerlendir ve bizlerle birlikte yediklerinide paylaşarak çok güzel kilolar verirsin
Herhangi bir kilo vermeni engelleyecek hormonel bir rahatsızlığın yoksa zaten patır patır gidecektir kiloların

Bu arada ben Banu, 33 yaşında biri 12.5 diğeri 2.5 yaşlarında iki tane cadıya sahibim istanbuldayım ve hazır yiyiciğim ( yani evhanımı )
Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim

Neyse kızlar bana müsaade

Daha küçük cimcimeyi yıkıyacağım ondan sonrada ancak zaten giyinip yatırma faslı olur
Bu gece bende biraz erken yatayımda malum dün gecede cadı uyutmadı

Sizlere hoş sohbetler ve hayırlı gecelerrrrrrrrrrrrrr
Yarın görüşmek üzere kendinize iyi bakın

Kocaman öpüldünüz

İyi geceler kızlar
Düzensiz beslendim ben bugün yine dönmemedim bi fabrika ayarlarına yaaaa
Neyse en azından yürüdüm diyip kendimi teselli de edeyim en iyisi
Yarın yürüyemem büyük ihtimalle sabah erken kardeşim gelecek kahvaltımızı yaptıktan sonra gezmek istiyormuş bebeği bana bırakacak tabii ki

efemmm ve xay ablacim sagolun canlarimmmm ama gelmeme daha var, agustosta insallah :))

fadimecim kizina gecmis olsun

ben simdi dizi izlicem öptüm herkesi

yarışmacı arkadaşım dersini çok iyi çalışmısın maşallah...kız her seferinde ne güzel sıralıyon herşeyii...

hoşgeldin canım..bende senin gibiydim..19 yaşında 68 kiloyla evlendim birbuçuk sene sonra 95 igördüm...en son 106 kiloyu gördüm..105 ile diyete başladım şuan 92 kiloyum...he bu arada 28 yaşında iki kız annesiyim biri 4 yaşında biri 15 aylık...evhanımıyım...banu gibi sıralıyamadım ama neyse bende yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerimmm....

kızlar ben size bir şey sormak istiyorum. özellikle anne olanlara tabi.

hamileyken çok kilo aldınız mı? düzenli beslendiği halde kilo alınıyor mu o dönemde? lohusalık daha mı müsait yoksa kilo almaya? şimdi bu kiloları veriyoruz ama merak ediyorum tabi. kısmet olur da bebeklerimiz olursa nasıl olacak bu kilo mevzuu. endişelenmiyor da değilim. Allah sağlık versin gerçi, kilo dert değil de merak ettim ben yahu

fadimeciğim geçmiş olsun kızına...Sorunu neydi.?

Hoşgeldin aramıza...

Yarın da oğlanı göz kontrolüne götüreceğm sonrasında ben de kendime söz verdiğim gibi yürüyüş vakti yaratacağım....

Esracığım ben kızımıda 70 li kilolardaydım...Yaklaşık 24 kilo aldım :)
Oğlanda 90 lı kilolarda 6 kilo aldım..Doğumdan sonra 87 leri gördüm..emziriyorum diye ayu gibi yiyerek 1 sene de 107 oldum taaam 20 kilo aldım...
Şu bir gerçek emzirirken normal insan gibi yendiğin de hakikaten zayıflıyor insan...Ben bir yaşındaydı oğlum buraya üye oldum dikkat etmeye başladım hafif yürüyüşlerle 1 kaç ay da 89 a inniştim...

İnşallah sağlıklı gebelik geçirir sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza alırsınız...

Son düzenleme:

İlk 3 ay kilo verenler bile var canım. Gerçi anneler daha iyi cevap verecektir ama.Genelde son 3 ay asıl kilo alınıyor o da yeme içmeyle olan birşey değil. Ben kadın doğuma gittiğimde bir bayan görmüştüm, sadece ve sadece göbeği şişmişti. Sanki bir top koymuşlar karnına. Gerçi o düzenli spor yapan birine benziyordu. Benim vucudum kesin ödem tutar ona eminim.

Kızlar ,

Kızım ve benimle ilgili güzel ve samimi dilekleriniz,görüşleriniz için çook teşekkür ederimm..
cansınız hepiniz benim için biliyonuzmu :)

Son düzenleme:

Tencere yemeği yendiğin de ödem olmuyor ama hamur işi, tatlı tüketildiğin de özellikle ayaklar ve eller balon misali şişer di benim...
İlk aylarda ben de verdim son 3 ay bebek hızla büyüdüğü için kilo artışı oluyor...

dafi,

nasılsın,moralin nasıl,varmı bir gelişme.???

Esracım ben hamileliklerimde 30 kilo civarı almıştım yuh bana
Ama bu kader değil tabii sağlıklı beslenmeyi başaranlar mesela benim bacılar fazla almadılar doğumdan sonra 3-5 kilo fazlaları ancak kaldı onları da emzirme döneminde verdiler akıllı kardeşlerim bana çekmemişler
İkisinin de 2 şer çocuğu var benim küçüğüm olanın küçük oğlu 1.5 yaşında kendisi 70 kilo bile yok
Diğerinin kızı4 aylık o da73 felan boyları da ben civarlarda ben hala onları yakalayamadım bile
Uzun lafın kısası hamilelikte balon gibi şişeceksin diye bir kural yokmuş

canım aslında 70li kilolarda 24 kg makul aslında. oğlunda kilo olunca almamışsın üstüne zaten. emzirmek çok iştah açıyor diyorlar. bir de sanırım vücut kan dolaşımı için belirli bir oranda büyümek zorunda. yani 10 kg almalar falan yalan sanırım ideal kilodayken.

inşallah tek derdimiz kilo olur tabi gebeliklerle ilgili. Allah sağlık sıhhat versin de...

Özlemcim ilk 3 ay zaten alınmaması gerekiyormuş. toplamda 12-15 kg diyorlar. ama bunlar çok ortalama rakamlar. benim kuzen spor yaparak 13 kg ile tamamlamıştı. elti hanım da şeker çıktığı için karbonhidratı kontrol ederek 10 kg alarak tamamlamış. yapıyla ilgili sanırım ya. eşim şimdiden vızırdanıyor, zayıflıyorsun, peşine çocuk yaparsak yine kilo alacaksın diye :) almam, alsam da veririm diyorum ama ezbere tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…