selam kızlar geçen hafta pc bozuldu sanıp hiç net olmuyordu,megersem bizim ikizler oyun yüklemiş ondan olmuyormuş bütün oyunları sildiler hemen oldu.salonum şuan misafir dolu hep erkek,kızım göz ameliyatı oldu geçen çarşamba gelen gidenler oldu hiç spor diyet yapmadım yarın kendime bir çeki düzen verme zamanıhepinizi özledim
fadime kızına geçmiş olsunselam kızlar geçen hafta pc bozuldu sanıp hiç net olmuyordu,megersem bizim ikizler oyun yüklemiş ondan olmuyormuş bütün oyunları sildiler hemen oldu.salonum şuan misafir dolu hep erkek,kızım göz ameliyatı oldu geçen çarşamba gelen gidenler oldu hiç spor diyet yapmadım yarın kendime bir çeki düzen verme zamanıhepinizi özledim
selam kızlar geçen hafta pc bozuldu sanıp hiç net olmuyordu,megersem bizim ikizler oyun yüklemiş ondan olmuyormuş bütün oyunları sildiler hemen oldu.salonum şuan misafir dolu hep erkek,kızım göz ameliyatı oldu geçen çarşamba gelen gidenler oldu hiç spor diyet yapmadım yarın kendime bir çeki düzen verme zamanıhepinizi özledim
hayırlı akşamlar hanımlar
3-4 gündür doktorun tavsiyesiyle istirahattayım.bugün baskülün üzerine çıktım ve 95 kilo olmuşum insan 4 günde 6 kilo nasıl alır aklım almıyor.
19 aylık evliyim , çoluk çocuk yok..düğünümde 65 kiloydum, evlendikten sonra kendime yaptığım en kötü şey kilo almak oldu.nasıl mı becerdim ... işten erken geliyordum eşim ise geç geliyordu hadi bakalım sıkıntıdan geldim gittim abur cubur yedim...daha 25 yaşındayım ve 95 kiloyum yuhh bana .. kendime söz verdim temmuzda evlilik yıldönümümüz , o gün gelinliğime sığcam inşallah..amiiiiinnn.
beni gaza getirecek , kankam olucak olan var mı ..yarın başlıyorum sıkı diyet, sıkı spora inşaallah :)
CAnım aramıza hoşgeldin o zaman
Gazan mübarek olsun diyelim
Burada emin ol aradığın motivasyonu fazlasıyla bulabilirsinKankada edinirsin
Hazır bebişte yokken fırsatı iyi değerlendir ve bizlerle birlikte yediklerinide paylaşarak çok güzel kilolar verirsin
Herhangi bir kilo vermeni engelleyecek hormonel bir rahatsızlığın yoksa zaten patır patır gidecektir kiloların
Bu arada ben Banu, 33 yaşında biri 12.5 diğeri 2.5 yaşlarında iki tane cadıya sahibimistanbuldayım ve hazır yiyiciğim ( yani evhanımı )
Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
3-4 gündür doktorun tavsiyesiyle istirahattayım.bugün baskülün üzerine çıktım ve 95 kilo olmuşum insan 4 günde 6 kilo nasıl alır aklım almıyor.
19 aylık evliyim , çoluk çocuk yok..düğünümde 65 kiloydum, evlendikten sonra kendime yaptığım en kötü şey kilo almak oldu.nasıl mı becerdim ... işten erken geliyordum eşim ise geç geliyordu hadi bakalım sıkıntıdan geldim gittim abur cubur yedim...daha 25 yaşındayım ve 95 kiloyum yuhh bana .. kendime söz verdim temmuzda evlilik yıldönümümüz , o gün gelinliğime sığcam inşallah..amiiiiinnn.
beni gaza getirecek , kankam olucak olan var mı ..yarın başlıyorum sıkı diyet, sıkı spora inşaallah :)
İyi geceler kızlar
Düzensiz beslendim ben bugün yine dönmemedim bi fabrika ayarlarına yaaaa
Neyse en azından yürüdüm diyip kendimi teselli de edeyim en iyisi
Yarın yürüyemem büyük ihtimalle sabah erken kardeşim gelecek kahvaltımızı yaptıktan sonra gezmek istiyormuş bebeği bana bırakacak tabii ki
kızlar ben size bir şey sormak istiyorum. özellikle anne olanlara tabi.
hamileyken çok kilo aldınız mı? düzenli beslendiği halde kilo alınıyor mu o dönemde? lohusalık daha mı müsait yoksa kilo almaya? şimdi bu kiloları veriyoruz ama merak ediyorum tabi. kısmet olur da bebeklerimiz olursa nasıl olacak bu kilo mevzuu. endişelenmiyor da değilim. Allah sağlık versin gerçi, kilo dert değil de merak ettim ben yahu
hamileyken çok kilo aldınız mı? düzenli beslendiği halde kilo alınıyor mu o dönemde? lohusalık daha mı müsait yoksa kilo almaya? şimdi bu kiloları veriyoruz ama merak ediyorum tabi. kısmet olur da bebeklerimiz olursa nasıl olacak bu kilo mevzuu. endişelenmiyor da değilim. Allah sağlık versin gerçi, kilo dert değil de merak ettim ben yahu
İlk 3 ay kilo verenler bile var canım. Gerçi anneler daha iyi cevap verecektir ama.Genelde son 3 ay asıl kilo alınıyor o da yeme içmeyle olan birşey değil. Ben kadın doğuma gittiğimde bir bayan görmüştüm, sadece ve sadece göbeği şişmişti. Sanki bir top koymuşlar karnına. Gerçi o düzenli spor yapan birine benziyordu. Benim vucudum kesin ödem tutar ona eminim.
Esracığım ben kızımıda 70 li kilolardaydım...Yaklaşık 24 kilo aldım :)
Oğlanda 90 lı kilolarda 6 kilo aldım..Doğumdan sonra 87 leri gördüm..emziriyorum diye ayu gibi yiyerek 1 sene de 107 oldum taaam 20 kilo aldım...
Şu bir gerçek emzirirken normal insan gibi yendiğin de hakikaten zayıflıyor insan...Ben bir yaşındaydı oğlum buraya üye oldum dikkat etmeye başladım hafif yürüyüşlerle 1 kaç ay da 89 a inniştim...
İnşallah sağlıklı gebelik geçirir sağlıkla bebişleriniz kucağınıza alırsınız...
İlk 3 ay kilo verenler bile var canım. Gerçi anneler daha iyi cevap verecektir ama.Genelde son 3 ay asıl kilo alınıyor o da yeme içmeyle olan birşey değil. Ben kadın doğuma gittiğimde bir bayan görmüştüm, sadece ve sadece göbeği şişmişti. Sanki bir top koymuşlar karnına. Gerçi o düzenli spor yapan birine benziyordu. Benim vucudum kesin ödem tutar ona eminim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?