Esracım ben hamileliklerimde 30 kilo civarı almıştım yuh bana
Ama bu kader değil tabii sağlıklı beslenmeyi başaranlar mesela benim bacılar fazla almadılar doğumdan sonra 3-5 kilo fazlaları ancak kaldı onları da emzirme döneminde verdiler akıllı kardeşlerim bana çekmemişler
İkisinin de 2 şer çocuğu var benim küçüğüm olanın küçük oğlu 1.5 yaşında kendisi 70 kilo bile yok
Diğerinin kızı4 aylık o da73 felan boyları da ben civarlarda ben hala onları yakalayamadım bile
Uzun lafın kısası hamilelikte balon gibi şişeceksin diye bir kural yokmuş
öyle mi diyorsun Asumancım? ne biliyim etrafta çok dikkat ettim ama aldım diyenler de var 30 kg kadar. belki de bahanedir. kızkardeşlerine de sana da maşallahsizin yapınız uzun sanırım, sen hiç kilonu göstermiyorsun zaten.
esracığım,hazır kiloluyken hamileliğide aradan çıkaralımmı diyor eşin :)
Sonra nasılsa icabına bakılır..İki iş olmasın hesabı :)
Canım dikkat edilirse alınmıyor şimdi nasılsa o zaman da yersen alırsın
Ben 30 kilo aldım kızlar 3 kilo civarı doğdu lar bacılar fazla almadı ama 4 kilo civarlarında oldu hep yeğenler herşeyler ortada canım
Sağolasın esracım morali de verdin bana
yok canım ya :) keşke öyle olsa, ona hiç yanaşmıyor :) ona kalsa 33den önce çocuk yapmamalıyız. ben pko yüzünden ertelemeyelim diyorum, o da işte yine mi kilo alcan hamileyken diyo garibim :)))
yalnız kilo vermeye dair eylem içinde olmadığımızda nasıl kibar bu erkekler ya. sanırsın bizden memnunlar, hiç sesleri çıkmıyor. az kilo verince gaza gelip döküyorlar eski halle ilgili düşüncelerini. biz öyle miyiz kadınlar olarak. o dırdır yapılacak arkadaş
havamı çok soğuk benmi ısınamıyorum anlamadım bugün içim titriyor...kombinin ayarını baya bi yükselttim şirkette kimsenin sesi çıkmadığına göre sanırım hava soğukk..:)))))
daficim çok üzüldüm çok zor bir durum inşallah sevenler kavuşur Rabbim yar ve yardımcınız olsun dualarım sizlerle...
yenacım geçmiş olsun gözünaydın bir sorun olmamsına çok sevindim...prenses senin gibi annesi olduğu için çok şanslı...
kızlarr uzunn zaman sonra bu haftasonu yürüdüm...cumartesi 60 dk...pazar 85 dk yürüdüm...tembelliğimin cezasını çekiyorum heryerim acıyor kıpırdayamıyorum...((
spor yönünden mutlu ama kaçamaklı bir haftasonuydu...kaçamak polisine duyrulur...kendi kendimi ihbar ediyorum..
bir çay tabağı irmik helvası..bir ev poğaçası
misafirlikte ikram olduğu için mecbur kaldım tek tesellim aç gitmiştim..akşam çayında yedim sabah kahvaltıdan sonra bişey yememiştim...(
ahahha değilmi ne gereği var öyle sıkmanın kendini dökül işte et dırdırını..
benim eşim sürekli senin yapın böyle üzülme diyor..Kimbilir içinde neler biriktiriyor garibim yıllardır..
sevgi öyle bi şey ama canım. benim de eşimde değişmesini istediğim şeyler var, ama çok seviyorum onlara rağmen. eminim onlar da bizi çok seviyor. sadece istemem demiyorlar fit hatunlara :) sen yaza çok şaşırtacaksın eşini. başladın mı yürüyüşlere tatlış :)
merhabalar kızlar iyi akşamlar, beni hatırladınız mı? yazın ne güzel kilo vermiştik beraber, işler güçler okullar diyince sizden ayrıldım. ayrılınca kilo almaya başladım tabi haliyle. verdiklerimin hepsi bana fazlasıyla geri döndü. ama bu işe bir dur demenin sonu geldi bugün itibariyle 110 kiloyum ve dukana başladım. umarım herşey yolunda gider.
Canım dikkat et kendine hastamı olacaksın acaba..
Ben de bugün çok üşüdüm..Hala da üşüyorum sabah hastaneye eşim bıraktı sonra biz otobüsle geri döndük..
Müberek otobüs fii tarihinden kalma her tarafından rüzgar alıyor donduk hepimiz oğlanın burnu akmaya başladı bile :)
merhabalar kızlar iyi akşamlar, beni hatırladınız mı? yazın ne güzel kilo vermiştik beraber, işler güçler okullar diyince sizden ayrıldım. ayrılınca kilo almaya başladım tabi haliyle. verdiklerimin hepsi bana fazlasıyla geri döndü. ama bu işe bir dur demenin sonu geldi bugün itibariyle 110 kiloyum ve dukana başladım. umarım herşey yolunda gider.
Ben hatırladım kaç kiloya inmiştin sen acaba moralini bozma yine verirsin dukana başlamadan iyice araştırıp ona göre karar ver bence süreç uzun olunca zor olabilir
Karatay yapıyordun çok spor yapıyordun ve hızlı kilo veriyordun değilmi.?
Sen de dikkat et canım kendine, yavrularına. bahar gelirken daha fena üşütüyor insan. İzmire gelmeye başlamıştır bahar :)
Başlayamadım canım..Bugün hastanedeydik öğlen eve geldik..Kahvaltı et oğlanı okula bırak evi toparla yemek yapıp işe geldim...
Yarın da oğlumu göz kontrolüne götüreceğim sabahtan. aynı şeyler yarın da olacak...
Sanırım çarşamba yürüyebileceğim..
Karatay yapıyordun çok spor yapıyordun ve hızlı kilo veriyordun değilmi.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?