Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

öyle mi diyorsun Asumancım? ne biliyim etrafta çok dikkat ettim ama aldım diyenler de var 30 kg kadar. belki de bahanedir. kızkardeşlerine de sana da maşallah sizin yapınız uzun sanırım, sen hiç kilonu göstermiyorsun zaten.

esracığım,hazır kiloluyken hamileliğide aradan çıkaralımmı diyor eşin :)
Sonra nasılsa icabına bakılır..İki iş olmasın hesabı :)

Canım dikkat edilirse alınmıyor şimdi nasılsa o zaman da yersen alırsın
Ben 30 kilo aldım kızlar 3 kilo civarı doğdu lar bacılar fazla almadı ama 4 kilo civarlarında oldu hep yeğenler herşeyler ortada canım
Sağolasın esracım morali de verdin bana

Son düzenleme:
esracığım,hazır kiloluyken hamileliğide aradan çıkaralımmı diyor eşin :)
Sonra nasılsa icabına bakılır..İki iş olmasın hesabı :)

yok canım ya :) keşke öyle olsa, ona hiç yanaşmıyor :) ona kalsa 33den önce çocuk yapmamalıyız. ben pko yüzünden ertelemeyelim diyorum, o da işte yine mi kilo alcan hamileyken diyo garibim :)))

yalnız kilo vermeye dair eylem içinde olmadığımızda nasıl kibar bu erkekler ya. sanırsın bizden memnunlar, hiç sesleri çıkmıyor. az kilo verince gaza gelip döküyorlar eski halle ilgili düşüncelerini. biz öyle miyiz kadınlar olarak. o dırdır yapılacak arkadaş

hamileyim diye o zaman da şımarmıcaz yani :) mesaj alındı canım benim :)))

Allah sağlık sıhhat verisn sizlere, yavrularınıza, bizlere, doğacak bebeklerimize...

ahahha değilmi ne gereği var öyle sıkmanın kendini dökül işte et dırdırını..
benim eşim sürekli senin yapın böyle üzülme diyor..Kimbilir içinde neler biriktiriyor garibim yıllardır..

Canım dikkat et kendine hastamı olacaksın acaba..
Ben de bugün çok üşüdüm..Hala da üşüyorum sabah hastaneye eşim bıraktı sonra biz otobüsle geri döndük..
Müberek otobüs fii tarihinden kalma her tarafından rüzgar alıyor donduk hepimiz oğlanın burnu akmaya başladı bile :)

Son düzenleme:
ahahha değilmi ne gereği var öyle sıkmanın kendini dökül işte et dırdırını..
benim eşim sürekli senin yapın böyle üzülme diyor..Kimbilir içinde neler biriktiriyor garibim yıllardır..

sevgi öyle bi şey ama canım. benim de eşimde değişmesini istediğim şeyler var, ama çok seviyorum onlara rağmen. eminim onlar da bizi çok seviyor. sadece istemem demiyorlar fit hatunlara :) sen yaza çok şaşırtacaksın eşini. başladın mı yürüyüşlere tatlış :)

merhabalar kızlar iyi akşamlar, beni hatırladınız mı? yazın ne güzel kilo vermiştik beraber, işler güçler okullar diyince sizden ayrıldım. ayrılınca kilo almaya başladım tabi haliyle. verdiklerimin hepsi bana fazlasıyla geri döndü. ama bu işe bir dur demenin sonu geldi bugün itibariyle 110 kiloyum ve dukana başladım. umarım herşey yolunda gider.

Başlayamadım canım..Bugün hastanedeydik öğlen eve geldik..Kahvaltı et oğlanı okula bırak evi toparla yemek yapıp işe geldim...
Yarın da oğlumu göz kontrolüne götüreceğim sabahtan. aynı şeyler yarın da olacak...
Sanırım çarşamba yürüyebileceğim..

Ben hatırladım kaç kiloya inmiştin sen acaba moralini bozma yine verirsin dukana başlamadan iyice araştırıp ona göre karar ver bence süreç uzun olunca zor olabilir

Sen de dikkat et canım kendine, yavrularına. bahar gelirken daha fena üşütüyor insan. İzmire gelmeye başlamıştır bahar :)

Karatay yapıyordun çok spor yapıyordun ve hızlı kilo veriyordun değilmi.?

Esracim kardesimden yola cikarak söyliyim
70li kilolarda hamile kaldi ve toplamda suan 15 kilo aldi, daha fazla almadi
son ay cok aliniyor iste, ama disardan bakarsan hic ne ödem tuttu nede kilo almis gibi görünmüyor kardesim
sadece göbegi cikti gercekten, baska bir degisim olmadi
15 kilo aldi güyya ama sanki hepsi göbekte :))
cok istahli biri olmadigi halde hamilelikte gayet normal yiyerek böyle oldu ama bünyeye göre degisiyormus tabi
ama 30 kilo falan alanlar gercekten cok cok coooooooooook yiyerek aliyor o kiloyu, bunuda söylim :)))
büyük basari aslinda
normal beslenildigi taktirde dogumdan sonra pek bir kilonun kalmiyacagina eminim aslinda,
zaten emzirirkende cok kilo veriliyor
ama iste normal yemek sartiyla, tikistirmicaksin
zaten tatli matli süt yapiyor diyorlar ama su da süt yapiyor, nebileyim daha degisik seylerde süt yapiyor kalorisiz yaniii
:)

Ben hatırladım kaç kiloya inmiştin sen acaba moralini bozma yine verirsin dukana başlamadan iyice araştırıp ona göre karar ver bence süreç uzun olunca zor olabilir

bir aydır düşünüyorum ciddi ciddi, herşeyi göze aldım valla. beylik laflar ama bu genç yaşımda şişman olmak istemiyorum artık. şortlar dar kotlar falan giymek istiyorum. zor olacak biliyorum da ama dukanla kilo verenlerin bloglarına falan da bakınca dedim ki bu iş tam benlik. ya herro ya merro. o dönem 3 ayda 15 kilo verip 90 kilo olmuştum grubun moral motivasyon desteği sayesinde. diyet yanlız yapılacak iş değil vallahi.

Sen de dikkat et canım kendine, yavrularına. bahar gelirken daha fena üşütüyor insan. İzmire gelmeye başlamıştır bahar :)

Çok değişken hava burda canım...Bugün örneğin bayağı sertti..
bir söz vardır İzmir'in kızına ve havasına güven olmazmış diye..
Kızı konusunda bişey demeyeceğim ama havasına hakikaten güven olmuyor :))

vakitsizlikten zor ama sen bulursun yolunu canım. başlayınca gelir devamı. biz de bu ara sporu ihmal ediyoruz. ama mart başına kadar 79u görmek istiyorum. o yüzden hergün gideceğim galiba salona. salon nisan ortası bitiyor, sonra da dışarda yürürüz inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…