Esracim kardesimden yola cikarak söyliyim
70li kilolarda hamile kaldi ve toplamda suan 15 kilo aldi, daha fazla almadi
son ay cok aliniyor iste, ama disardan bakarsan hic ne ödem tuttu nede kilo almis gibi görünmüyor kardesim
sadece göbegi cikti gercekten, baska bir degisim olmadi
15 kilo aldi güyya ama sanki hepsi göbekte :))
cok istahli biri olmadigi halde hamilelikte gayet normal yiyerek böyle oldu ama bünyeye göre degisiyormus tabi
ama 30 kilo falan alanlar gercekten cok cok coooooooooook yiyerek aliyor o kiloyu, bunuda söylim :)))
büyük basari aslinda
normal beslenildigi taktirde dogumdan sonra pek bir kilonun kalmiyacagina eminim aslinda,
zaten emzirirkende cok kilo veriliyor
ama iste normal yemek sartiyla, tikistirmicaksin
zaten tatli matli süt yapiyor diyorlar ama su da süt yapiyor, nebileyim daha degisik seylerde süt yapiyor kalorisiz yaniii
:)
Yenacım hastane koşuşturması da yürüyüş yerini tutar zaten daha bile yorucu olabilir hatta
öyle mi diyorsun Asumancım? ne biliyim etrafta çok dikkat ettim ama aldım diyenler de var 30 kg kadar. belki de bahanedir. kızkardeşlerine de sana da maşallahsizin yapınız uzun sanırım, sen hiç kilonu göstermiyorsun zaten.
yorgunluktan öte gerginlik insanı mahfediyor asucum...
Ama dediğin gibi çok yorucu, bugün halim yok mesela...
Ama öküz gibi yiyorum halim olmadığı halde boğazım iyi çalışıyor...
tebrikler, bu nasıl hafıza böyle =) babam derki hafızası güçlü kadından korkacaksın on seneki önceki mevzudan bugün kavga çıkabilir =)
hamileyim diye o zaman da şımarmıcaz yani :) mesaj alındı canım benim :)))
Allah sağlık sıhhat verisn sizlere, yavrularınıza, bizlere, doğacak bebeklerimize...
bencede o bahanedir. Eşimin kuzeni 30 kilo almış ama gerçekten yedikçe yemiş. Birde vucut fazla su tutarsa daha çok kilo almış gibi gözükebilirama önemli olan doğumdan sonra insanın vucudunda ne kadar fazlalık kaldığı. Eşin de felaket tellalı maşallah, sen bilinçli bir hamile olacaksın inan buna
Sanaiyi bi haberim var. Hamileliğin ilk 3 ayı normalde ne kadar yiyorsak o kadar yemeliymişiz, 3.aydan sonra günde 300 kalori fazla alabilirmişiz. Ama o 300 kalori sağlıklı şeylerdne oluşmalıymış. Misal 300 kalorilik çikolata yemiycez yani
tebrikler, bu nasıl hafıza böyle =) babam derki hafızası güçlü kadından korkacaksın on seneki önceki mevzudan bugün kavga çıkabilir =)
Ünlüler,özellikle yabancı starlar hamileliklerinde hiç kasmazlarmış çok yerlermiş fırsat bu fırsat diye :)
Normal de hep aç gezdikleri için. :) Ebru Şallı dışında.Hatun zaten 30 kilo hamile kalır o kiloya rağmen 3 kilo alır ..
sonrasın da sihirli değnek değimiş gibi 30 günde 50 kilo veriyorlar nasıl oluyosa oluyo :)
yavaş yavaş azalt kuzum, hepsinden vazgeçmek zorunda değilsin :) bir de topikçe maşallahınız var sizin. ıspanaklı börek diyordun geçen. elde açtın sanırım yine. ben de yerim olsa evde valla, hayatta affetmem. kahvaltıda yerim 1 tane gül böreği. en güzeli porsiyon kontrolü aslında. yasak koydukça canımız daha beter istiyor.
günlük 600 kalori falan alıyorlardır canım. angelina jolie öyleymiş ya, yemek yemeyi unutuyormuş. bi biz unutamadık, hafızamız güçlü
aslında kilo almak da vermek gibi. aman bundan ne olur ki, yiyelim dediğimiz şey hemen 300 gr ekliyor ertesi gün. tamam o 300 gr yağ değil ama üst üste geldikçe yağa dönüşüyor. tuzu azaltıp suyu çoğaltmak bile sabit tutmayı sağlıyor çok yesen de.
şımarıklık gibi belki Özlemcim ama biz eşimle birbirimize çok düşkünüz. bir yandan istiyoruz çocuk, bir yandan da hayatımız şimdiki gibi olmayacak bunu kabul etmeye çalışıyoruz şimdiden. ama çocuğun da başka tatminleri vardır tabi. aslında bu kilo alırsın kısmı uydurduğumuz bahanelerden sadece biri :)
inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde kavuşuru bebeklerimize
günlük 600 kalori falan alıyorlardır canım. angelina jolie öyleymiş ya, yemek yemeyi unutuyormuş. bi biz unutamadık, hafızamız güçlü
Şekerim ancelina çok hoş hatun,aiilecek severiz kendisini özellikle partnerini.ama elleri bilekleri beni ürkütüyor,çok korkunç zayıflıktan zaar...
Yemek yemeyi unutmayaydı eyiydi :)
kaçayım ben şimdilik kızlar, hepinize iyi geceler. yarın görüşürüz artık. öperim hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?