- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Bugün akşama ıspanak pişirecektim yıkadım hazırladım eşim aç gelmeyeceğini söyleyince kızlar ıspanak istemediler ben de pişirmedim yarın börek yapayım ben onu aklıma düştü şimdi nedense ama hazır yufkayla yapacağım bebek bakacağım zaten açamam şimdi hazır bahane
Valla benim burda okuduklarımı canım çok çekiyor...
Örneğin irmik helvasını unutamıyorum.
yok yenacım beklemedeyiz.kız hapis şu anda. ikna odasında sanırımdafi,
nasılsın,moralin nasıl,varmı bir gelişme.???
bende hatırladım ben yeni gelmiştim sen gittinmerhabalar kızlar iyi akşamlar, beni hatırladınız mı? yazın ne güzel kilo vermiştik beraber, işler güçler okullar diyince sizden ayrıldım. ayrılınca kilo almaya başladım tabi haliyle. verdiklerimin hepsi bana fazlasıyla geri döndü. ama bu işe bir dur demenin sonu geldi bugün itibariyle 110 kiloyum ve dukana başladım. umarım herşey yolunda gider.
yena irmik helvasını pekmezle yapsak biraz daha masum olmazmı acaba :44:Valla benim burda okuduklarımı canım çok çekiyor...
iyi geceler asuHerkese iyi geceler benim yatmam lazım
Hoşgeldin,
neler yaptınız bugün, toparlandınmı.?
sağol meryemcim insanın aklına gelmiyenler başına geliyor işte.birisi söylese inanmazdım bende. ama bire bir şahid olduk herşeye. kadın alışverişte bile ''kız anası herşeye karışmaz'' deyip oturuyor bir kenara. kız eline ne alsa annesine bakıyor , kadın bize farkettirmeden kaşlarını kaldırıyor.(bizde aptalız ya anlamıyoruz ) çok beğendiği şey bile olsa kız yavaşca bırakıyor elinden. zaten bizim işi bitirme kararınıda alışverişte verdi sanırsam. yoksa çocuğun yüzünü görmez olmuştuk çoookk seviyoruz diyordu ( hoş kızıylada hiç yanyana gelmelerine fırsat vermiyordu ) kız bir kıyafeti çok beğendi elinden bırakamadı. kadında kaşlarını kaldırdı.yeğenimde çok beğendiysen alalım dedi.kızda çok beğendim dedi. kadın hemen fırladı ben olsam giydirmem bunu sen ne biçim adamsın bunun eteği kısa dedi.( kendisi çoookkk daha kısalarını alıyor ) yeğenimde '' esra nerde ne giyeceğini bilmiyormu, çok kısa beğenirse kadınların bulunduğu ortamda giyer, toplumda giymesi için başka alırız, beğendiğinden neden mahrum kalsın, bunu alıyoruz '' dedi. ve ipler orda koptu. hiç belli etmemeye çalıştı ama ertesi gün yeğenimin arkadaşının nişanına gideceklerdi.herzamanki gibi bırakmadı. sende gel dediler. nişana gitmek için kızı köye kadar getirdi. nişana gitmeden geri götürdü.ilk defa kadının dediği olmadı ve yeğenimin ipi o gün çekildi.siz çok yaşayın kızlar gece gece sesli kahkaha attım
1 saattir topici okuyorum zaten 2ye dgru geldim baktım kimse yok kendimi gecmişe vurdum
ama hiç alıntı yapmamısım
YENA cım ve ESRA cım ikinizin muhabbeti pek güzeldi..özellikle angelina yemek yemeyi unuttug bölüm
b12 im yerlerde,markete giderken yanıma para almayı,misafirlige giderken çantamı almayı unutuyorum ama yemek yemeyi unutamıyorum
HÜRREM SULTANIM turkey e geliyormussun daha cok var ama heyecan basmış
KATREM yeni tayin yerin hayırlı olsun..sonradan gittin ama kaptın demek dogalgazlı evi
ÖZLEMCİM sıcak ekmege sürdügün bal kaymak oh mis...yaramasın inşallah
ASUMAN ablacım yarın bende de ıspanaklı börek var bu geceden sonra
CECOŞUM sende yaza alamanyalı olacakmıssın ay ne heyecanlı.
bu gece de erkenden kaçmıssın sabah öle erken kalkarsan normal tabi:)
MEHTAP takma kafana...kavga olmadan aşk olmaz
FADİME ablamın kızı ameliyat olmuş..geçmiş olsun
DAFİ ablacım anlattıkların ne garip..br anne evladına nasıl yapar böle sey..
umarım düzelir hersey allah yardım etsin kızla damada...
NUHAN cım esraya katılıyorum keşke bende dügme görünce yürümeye baslasam ne hoş olurdu.
tarçının işi kolaymış..seninde fikir süper
ay herseyi okudum ama unuttugum olmus mudur ki...keyfim yerine geliyor buraya gelince..
iiki varsınız
bende yapıyorum evet pekmezin biraz tadı az oluyor ama içine bir kaşık esmer şekerle biraz bal koyunca tatlanıyor. egedeniz kendini çok fazla yoruyorsun. zaten çalışma şartların ağır. birde ev işleriyle uğraşıyorsun. ara sıra bir yardımcı alsan diyorum. en azından ayda birkere temizliğini ütünü yaptırsan biraz dinlenirsin.günaydın....
hastaları azalttık. ortalık sakinleyince ara ara geçmişi okuyabildim..
katrem yeni yerin hayırlı olsun... annenin dolapları boşalmış.. o eşyalarınla mutlu günler yaşa inşallah..
YENA kızın için sevindim..ergenlikte gelip geçen bi çok şey olur.. önemli olan kalıcı olmasın.. hayatını etkilemesin.. sen iyi bir annesin, çocuklarında psikolojik sorun olacağını düşünmüyorum.. oğlunun gözle ilgili sorunu mu var yoksa rutin kontrolmü??
hürremsultan anavatana geliyormuşsun... bekleriz efendim..
FAdimecim kızına çok geçmiş olsun
clutch çocuğu hiç erteleme.. yokluğunda bilmiyorsun ne olduğunu. tahminediyorsun sadece.. ama çocuk tüm zorluklarına rağmen hayatı değiştiriyor, güzelleştiriyor.. bir de gecikmemek gere. çünkü yorucu bir iş. ben ilkini 29 ikinciyi37 yaşında doğurdum.. keşke daha önce yapsaymışım diyorum..bir de emeklilik yaklaştı ama çocuklar okuyor, okuyacak.. onlar yüzünden emeklilik hayatı bile yaşayamayacağız..
gebelikve kilolardan konuşulmuş. ben her ikisinde de 18 kilo aldım..1. de 67 kilo ile, 2.de 79 kilo ile hamile kalmıştım. doğumdan 1 ay sonra aldığım kilolaron tamamını verdim... ama süt verme dönemi bitince hep abartılı kilolar aldım..beslenme düzenini değiştirmek şart.. aslında ben hep çok yerdim.. ama yaşla metabolizma hızı azalıyor tabii...eskisi gibi kolay veremiyor ama kolaycacık alıveriyorsun
bu arada gebelikte alınması gereken en sağlıklı kilo ilk 3 ay 1, 2. üç ay 3, son üç ayda 7 olmak üzere 11 kilodur... uyabilene aşkolsun..
daficim geçen cuma tam buğday unlu, pekmezli kek yaptım... hala bitmedi:44::44: 1 bardak koymuştum pekmezi... hiç tadı yok.. en az 4 bardak koymak gerek... bilgin olsun..
bu gece acile bir arkadaşımın babaannesi geldi... arkadaşım da geldi tabii.. bizim halimizi görünce "yaaa.. sen yorgunum deyince nöbet tutup 3 gün dinleniyorlar, ne yorgunluğu diyordum ama bu kalabalıkla 13 günde dinlensen yorgunluğu atamazsın " dedi.. anladı beni sonunda.. bu aralar 3 gün dinlenme de yok neredeyse gün aşırı nöbetteyim çok yorgunum.. ama bu günle 3 gün evdeyim. umarım ütülerimi bitirir, temizliğimi yapar, bir güzel de dinlenirim..
şimdilik bu kadar.. evime gideyim, uyuyup dinleneyim, döneceğim aranıza..
hepinize hafif bir gün dilerim...
canım hayırlısı herşeyin inşallah en kısa zamanda rabbim bebeğini kucağına almayı nasip eder...Amiiiiiinnnnn....yavrukuşlarrr ben geldiimm
4.20 de okuldan çıktım , sonra doktoruma göründüm , aynen o da benim gibi gebelikten şüphelendi , ultrasonla baktı alttan [ ıykk]
rahim ağzı testi aldı , kan tahlili aldı , sonuç negatif , Rabbim herşeyin hayırlısını versin , öpüyorum kocaman,Allaha emanet olunn
kuzum geçmiş olsun kızına inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşurselam kızlar geçen hafta pc bozuldu sanıp hiç net olmuyordu,megersem bizim ikizler oyun yüklemiş ondan olmuyormuş bütün oyunları sildiler hemen oldu.salonum şuan misafir dolu hep erkek,kızım göz ameliyatı oldu geçen çarşamba gelen gidenler oldu hiç spor diyet yapmadım yarın kendime bir çeki düzen verme zamanıhepinizi özledim
canım merak etme burda herkes seninle kanka olur burası öyle bi yerki insan kendini alamıyo burdanhayırlı akşamlar hanımlar
3-4 gündür doktorun tavsiyesiyle istirahattayım.bugün baskülün üzerine çıktım ve 95 kilo olmuşum insan 4 günde 6 kilo nasıl alır aklım almıyor.
19 aylık evliyim , çoluk çocuk yok..düğünümde 65 kiloydum, evlendikten sonra kendime yaptığım en kötü şey kilo almak oldu.nasıl mı becerdim ... işten erken geliyordum eşim ise geç geliyordu hadi bakalım sıkıntıdan geldim gittim abur cubur yedim...daha 25 yaşındayım ve 95 kiloyum yuhh bana .. kendime söz verdim temmuzda evlilik yıldönümümüz , o gün gelinliğime sığcam inşallah..amiiiiinnn.
beni gaza getirecek , kankam olucak olan var mı ..yarın başlıyorum sıkı diyet, sıkı spora inşaallah :)
canım ben 90 kiloyla hamile kaldım ama 103 kiloyla doğuma girdim doğumdan sonra 95 kiloydum neyse buraya kadar herşey normal ama ondan sonra tabiri caizse tam bi kömüş misali yedim ve 117 kilo oldum neyse birazı gitti darısı diğerlerinin başına bakalım sende artık yavaş yavaş çalışmalara başla bence çocuk gibisi yok bu hayatta evet hayatında bi çok şey zorlaşıyo ama onun sevgisi tartışılamaz tatlımkızlar ben size bir şey sormak istiyorum. özellikle anne olanlara tabi.
hamileyken çok kilo aldınız mı? düzenli beslendiği halde kilo alınıyor mu o dönemde? lohusalık daha mı müsait yoksa kilo almaya? şimdi bu kiloları veriyoruz ama merak ediyorum tabi. kısmet olur da bebeklerimiz olursa nasıl olacak bu kilo mevzuu. endişelenmiyor da değilim. Allah sağlık versin gerçi, kilo dert değil de merak ettim ben yahu
merhabalar kızlar iyi akşamlar, beni hatırladınız mı? yazın ne güzel kilo vermiştik beraber, işler güçler okullar diyince sizden ayrıldım. ayrılınca kilo almaya başladım tabi haliyle. verdiklerimin hepsi bana fazlasıyla geri döndü. ama bu işe bir dur demenin sonu geldi bugün itibariyle 110 kiloyum ve dukana başladım. umarım herşey yolunda gider.
hayırlı akşamlar hanımlar
3-4 gündür doktorun tavsiyesiyle istirahattayım.bugün baskülün üzerine çıktım ve 95 kilo olmuşum insan 4 günde 6 kilo nasıl alır aklım almıyor.
19 aylık evliyim , çoluk çocuk yok..düğünümde 65 kiloydum, evlendikten sonra kendime yaptığım en kötü şey kilo almak oldu.nasıl mı becerdim ... işten erken geliyordum eşim ise geç geliyordu hadi bakalım sıkıntıdan geldim gittim abur cubur yedim...daha 25 yaşındayım ve 95 kiloyum yuhh bana .. kendime söz verdim temmuzda evlilik yıldönümümüz , o gün gelinliğime sığcam inşallah..amiiiiinnn.
beni gaza getirecek , kankam olucak olan var mı ..yarın başlıyorum sıkı diyet, sıkı spora inşaallah :)
Valla benim burda okuduklarımı canım çok çekiyor...
evet Yena ablacım ben gelin olmuşum ama evden gelin çıkmamışım onu anladıkbenim eşyaları ortaya bir çıkardık annemlerin dolapları odaları rahatladı
siz çok yaşayın kızlar gece gece sesli kahkaha attım
1 saattir topici okuyorum zaten 2ye dgru geldim baktım kimse yok kendimi gecmişe vurdum
ama hiç alıntı yapmamısım
YENA cım ve ESRA cım ikinizin muhabbeti pek güzeldi..özellikle angelina yemek yemeyi unuttug bölüm
b12 im yerlerde,markete giderken yanıma para almayı,misafirlige giderken çantamı almayı unutuyorum ama yemek yemeyi unutamıyorum
ay herseyi okudum ama unuttugum olmus mudur ki...keyfim yerine geliyor buraya gelince..
iiki varsınız
günaydın....
hastaları azalttık. ortalık sakinleyince ara ara geçmişi okuyabildim..
clutch çocuğu hiç erteleme.. yokluğunda bilmiyorsun ne olduğunu. tahminediyorsun sadece.. ama çocuk tüm zorluklarına rağmen hayatı değiştiriyor, güzelleştiriyor.. bir de gecikmemek gere. çünkü yorucu bir iş. ben ilkini 29 ikinciyi37 yaşında doğurdum.. keşke daha önce yapsaymışım diyorum..bir de emeklilik yaklaştı ama çocuklar okuyor, okuyacak.. onlar yüzünden emeklilik hayatı bile yaşayamayacağız..
gebelikve kilolardan konuşulmuş. ben her ikisinde de 18 kilo aldım..1. de 67 kilo ile, 2.de 79 kilo ile hamile kalmıştım. doğumdan 1 ay sonra aldığım kilolaron tamamını verdim... ama süt verme dönemi bitince hep abartılı kilolar aldım..beslenme düzenini değiştirmek şart.. aslında ben hep çok yerdim.. ama yaşla metabolizma hızı azalıyor tabii...eskisi gibi kolay veremiyor ama kolaycacık alıveriyorsun
bu arada gebelikte alınması gereken en sağlıklı kilo ilk 3 ay 1, 2. üç ay 3, son üç ayda 7 olmak üzere 11 kilodur... uyabilene aşkolsun..
bu gece acile bir arkadaşımın babaannesi geldi... arkadaşım da geldi tabii.. bizim halimizi görünce "yaaa.. sen yorgunum deyince nöbet tutup 3 gün dinleniyorlar, ne yorgunluğu diyordum ama bu kalabalıkla 13 günde dinlensen yorgunluğu atamazsın " dedi.. anladı beni sonunda.. bu aralar 3 gün dinlenme de yok neredeyse gün aşırı nöbetteyim çok yorgunum.. ama bu günle 3 gün evdeyim. umarım ütülerimi bitirir, temizliğimi yapar, bir güzel de dinlenirim..
şimdilik bu kadar.. evime gideyim, uyuyup dinleneyim, döneceğim aranıza..
hepinize hafif bir gün dilerim...
KIZLAR GÜNAYDIN
Herkeşlere mutlu huzurlu sağlıklı ve bol eksili bi gün diliyorumyine ne güzel sohbetler etmişsiniz bende olmak istiyorum ama malesef işten çık çocuğu al eve gel evi topla yemek yap çocuğu doyur uyut derken saat 11 oluyo ağzımı açacak halim kalmıyo ha bide koca faktörü var tabi neyse herşeyin hayırlısı
canım ben 90 kiloyla hamile kaldım ama 103 kiloyla doğuma girdim doğumdan sonra 95 kiloydum neyse buraya kadar herşey normal ama ondan sonra tabiri caizse tam bi kömüş misali yedim ve 117 kilo oldum neyse birazı gitti darısı diğerlerinin başına bakalım sende artık yavaş yavaş çalışmalara başla bence çocuk gibisi yok bu hayatta evet hayatında bi çok şey zorlaşıyo ama onun sevgisi tartışılamaz tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?