Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhabalar Arkadaşlar. Geçmişin bir kısmına öz gezdirdim ama hepsini okuyamadım, umarım herkes iyidir.

Ben 3 gün giremedim gene ama bu sefer kaçak olduğumdan değildi, pek tadım yoktu. Cumartesi soğuk havaya rağmen gezmeye gittik, yorucu bir gündü eve kendimizi zor attık. Pazar sabahı da ailece bir kahvaltı organizasyonuna katılacaktık (babam ve annem de geldi), yorgunduk ve erkenden zor kalkıp ayağımızı sürüyerek gittik. Eşim bizleri kapıda indirdi, kendisi arabayı park edip gelecekken kaza yapmış. Park etmiş kapıyı hafif aralamış, gelen var mı diye kafasını uzatacakken çok yakın ve süratli gelen bir araç kapıyı biçmiş. Allahtan eşime hiç bir şey olmamış ama kapı diye bir şey yok, resmen akordeon gibi olmuş. Biz kahvaltıdayken eşim 2.5 saat tutanaktı, işlemlerdi, çekiciydi uğraştı. Bir karış suratın yanı sıra soğukta o kadar beklemekten hasta oldu, Pazar günü öğlen eve geldik tüm gün hasta baktım.

Dün de ben hasta gibiydim pek kırılıp döküldüm, yürüyüşümü bile yapamadım. Bugün iyiyim neyse ki. Diyet azıcık kaçtı ama bu sabah toparladım, dün regl oldum biraz onun da etkisi oldu herhalde kaçamaklarda. Ya da bahane yaptım kendime. Ama durum fena değil gene de.

...

Bebek konusunu konuşmuşsunuz arkadaşlar,ben de fikir belirteyim; ilk defa deneyecek olanların en geç 30 yaşında düşünmelerini öneririm. Yumurta rezervi ve kalitesi 33 yaşından sonra azalmaya başlıyor, özellikle de 35 yaşından sonra hızla azalıyor. Hemen denediğinizde olmazsa, birkaç yıl denemek için zaman tanımalı insan kendine; ayrıca2 çocuk düşünenlerin ikinciyi uygun zamanda yapmaları için fazla gecikmemeleri iyi olur. Benim arkadaşım 40 yaşında da doğal yoldan bebek sahibi oldu, daha geç de olur, şimdi tıp da çok ilerledi bunların hepsi tamam da işi yokuşa sürmemek, stres olmamak için zamanında yapmakta fayda var :)

Gerçi biri bana bunları anlatsa ben gene de istemezdim ama şimdiki aklım olsa 28 civarı yapardım ilk bebeğimi. Ama ilk 5 yıl hiiiç istemedim, sözünü bile ettirmiyordum. Sonra bir zaman geldi; bebekten başka bir şey düşünmez oldum. gerçekten biyolojik saat diye bir şey var :)) İlk hamileliğim 29 yaşında, kızım 30 yaşında, oğlum 33 yaşında oldu :)

...

YENA'cığım, buradan elime megafon alarak sana bir uyarıda bulunmak istiyorum: "Tikkat Tikkat Yena hanım, çok güzel gidişinizi bozma eğilimi görüyorum. Derhal sağa çekip biraz düşününüz. Motivasyonunuzu acilen geri kazanıp hain yağlarla kuvvetli savaşa geri dönünüz" Bu bahar aylarında 80'leri göreceğine eminim. Yaz bitmedne de 70'leri... Ama böreklerden, irmik helvalarındna filan bahsetmek bile yasak. İlla hayal edeceksen epeydir giymediğin bir kıyafetini, tiril tiril bluzları elbiseleri filan hayal et :))

Bu yaz düğünümüz yok ama motivasyon sağlam gene. Bu yazki hedefim şort giymek. Öyle abidik gubidik penye şortlardan değil. Topuklu ile giyilen dizin bir karış üzerinde koyu renk keten bir şort var hayalimde (nerede giyeceğim muamma ama bulurum ben bir yer :) Bacaklarımın üst kısımları iyice lapa gibi olmada şu şortları giymenin hevesini alayım diyorum. Boşuna mı her gün yürüyüş yapıyoruz, hain selülitler de azıcık azalır belki böylece :))

Valla benim burda okuduklarımı canım çok çekiyor...
Örneğin irmik helvasını unutamıyorum.

Kislar bundan sonra, yaptiginiz kaçamalaklari yazamiyniz...

kırımızı ile 1ad kaçamak yaptim.
3ad. kaçamak yaptım.

dermisiniz?

peki bildirimleride kaldiralim mi? Çünkü herkesin mutfağı ve bütcesi farklı kimse olumsuz etkilenmesin... yoksa ben üzülürüm...

Son düzenleme:

çok güldüm...

Umutcum geçmiş olsun Allah korumuş eşini
Motivasyonun da çok güzel maşallah

Son düzenleme:
Kardeşim geldi kahvaltımızı yaptık bebişi bıraktı gitti az önce uyuyor şimdilik bakalım
Ben fena yedim yine yaa akşama ceza vermem lazım kendime

asucugum ben ceza vereyi mi mi sana..bugun sali dün pazartesiydi... lütfen artik diyete basla. bak vereceğin az bi kilo... esiden verdiklerinin yaninda lafi bile olmaz...

seni çok seviyorum.. valla kötü bir niyetim yok..

asucugum ben ceza vereyi mi mi sana..bugun sali dün pazartesiydi... lütfen artik diyete basla. bak vereceğin az bi kilo... esiden verdiklerinin yaninda lafi bile olmaz...

seni çok seviyorum.. valla kötü bir niyetim yok..

Haklısın canım biliyorum sevdiğin için uyarıyorsun da bir türlü istediğim düzeni oturtamadım
Cezasımda ver valla hakettim çoktan
2 gün detoks mu yapsam acaba terbiye olmak için iyi olur sanki

slmmm kızlarrrr...nasılsınızzz...dilerim herkezlerr iyidirrr..benim 3 gündür misafirlerim vardıı giremedim nete ...yaw cuma 82yle bildirim yaptımm..cumartesi 81 bile gördüm kızlarrr...tabi 3gün+misafir karşılamaa yine 82 yi gördümm...ama şikayetci değilimm 82 yi görmek bil benim için büyük mutluluk...şimdi yine start vericemm...ilk hedefim şimdilik 7 li rakamları görmekkk...bu hafta eltimin doğumu var bebek geliyor binamıza..sezeryanla yapacak doğumuu..bende gün sayıyorum çok değişik bi heycann..kendi günümü saydığımı düşünemiyorummm..allah herkeze nasipetsin bu duygularıı..bende durumlar böle özetle..3 günde acık kaçamaklarım oldu neler olduğunu yazmıyımm uzun sürerr sizleri sefiyorummm..ve

umut çok gesmis olsun...

Bende bugun yüzmeye basladım.. gündüz seanslari step üyeligim bitmisti. Simdi gündüz yüzme, aksam setep üyelegim var. Sanırım su bana iyi gelecek...

Yüzmeye gelen kadınlar çok nezaketsiz... biraz üzüldüm aslinda.. sürekli önüme geçiyorlar, çarpıyorlar, ellerindeki yüzme aletlerini gözüme orama burama sokuyorlar özür dilemeyi bilmiyorlar, salağa yatıp tuhaf tuhaf gülüyorlar. Bu model kadinlardan gerçekten hiç hoslanmiyorum böyle sinirlerilm zipliyor... İnsallah sorunsuz gider gelirim...

esracigim, ben bu sabah 80,3 ü gördüm... Bende 79'u iple cekiyorum.. Bakalım sabır..

Haklısın canım biliyorum sevdiğin için uyarıyorsun da bir türlü istediğim düzeni oturtamadım
Cezasımda ver valla hakettim çoktan
2 gün detoks mu yapsam acaba terbiye olmak için iyi olur sanki

Kiyamam ben sana....
sen kendini beyin olarak hazirlamaya basla, hazirim dediginda yeniden baslarsin..

İnsanlar ne saygısız ve benciller maalesef
Maşallah sana cumaya 79 lafı görürsün inşallah canım

Umutcum çok geçmiş olsun, verilmiş sadakanız varmış. Allahtan eşine bir şey olmamış canım.

bebek konusunda da öyle haklısın ki canım. bir yandan insan bunları duyuyor heves ediyor, bir yandan da çok büyük sorumluluk, hayat baştan ayağa değişecek, hayatın merkezi tamamen kayacak falan insanın gözü korkuyor. gecikmemek en iyisi tabi. kısmet diyelim, kısmette varsa olur. geciktirmeden takvime koymak en iyisi şimdilik.

haklısın valla canım, hakikaten hepsini yemek istiyor insan. çok incesin, üzülme hiç. isteyen bildirim yapabilir bence. öyle çok uç şeyler yazılmaz zaten. bir de diyette olunca hepimizin canının çektiği kektir, börektir, hamur işi falan ucuz karbonhidratlar oluyor genelde. kimse cafe de paris soslu bonfileyi yemek istemez zaten görse bile

maşallah sana canım, çok az kaldı 79a. nişan ya da söz töreninde istediğin kıyafette çok zarif olacağını düşün sen :) evdeki çikoları da çocuklara ver. ama dikkat et polis ne yapıyosun sen çocuklara çikolata verip demesin :)) yetişcem ben de sana, aha da çok pis gaza geldim :)

Çok geçmiş olsun umutcuğum. Adamcağınız tatili zehir olmuş. Cana geleceğine mala gelsin gerçekten.

Valla sen motive oldukça ben de motive oluyorum. Sen ara ara uğra burayı boşlama. Yaz geliyo, şubat bitti sayıyorum ben şimdiden. Kendime 3 ay verdim. Mayıs sonunda fit olmam lazım. Bıldır bıldır bacaklarla hiçbişeyin yakışmıyacağının farkındayım.

Gerçekten erken hamilelik avantaj. Hem insanın vucudu daha az yıpranıyor, hem çocuğunla yaş farkın çok olmuyor. Hem de yumurtlama daha kaliteli 30dan önce. Ben oldum olası çocuk hayaliyle yaşayan biri olmadım ama zamanı gelince istiyor insan. Elde olmayan sebeplerden erteledim ama mutsuz bir annesi olmasını da istemiyorum çocuğumun. Ona iyi imkanlar vermek istiyorum.

Selamün Aleyküm kizlar,

dün regl oldum, normalinde persembe olmasi geriyordu, neden bilmiyorum erken geldi, ve nasil agrili geldi, ölücem dedim dün gece , hala daha agrim var. ayaklarimida bir türlü isitamiyorum(sicak su torbasina ragmen) bu yüzden bir türlü gecmiyor karin agrim, ayaklarim buz gibi icmedigim cay kalmadi sanirim. yarin sabahada böyle cikarsam doktora gitmeyi düsünüyorum ama gidilir mi kizlar kanama varken ? ben daha hic gitmedim böyleyken?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…