Umutcum çok geçmiş olsun, verilmiş sadakanız varmış. Allahtan eşine bir şey olmamış canım.
bebek konusunda da öyle haklısın ki canım. bir yandan insan bunları duyuyor heves ediyor, bir yandan da çok büyük sorumluluk, hayat baştan ayağa değişecek, hayatın merkezi tamamen kayacak falan insanın gözü korkuyor. gecikmemek en iyisi tabi. kısmet diyelim, kısmette varsa olur. geciktirmeden takvime koymak en iyisi şimdilik.
haklısın valla canım, hakikaten hepsini yemek istiyor insan. çok incesin, üzülme hiç. isteyen bildirim yapabilir bence. öyle çok uç şeyler yazılmaz zaten. bir de diyette olunca hepimizin canının çektiği kektir, börektir, hamur işi falan ucuz karbonhidratlar oluyor genelde. kimse cafe de paris soslu bonfileyi yemek istemez zaten görse bile
maşallah sana canım, çok az kaldı 79a. nişan ya da söz töreninde istediğin kıyafette çok zarif olacağını düşün sen :) evdeki çikoları da çocuklara ver. ama dikkat et polis ne yapıyosun sen çocuklara çikolata verip demesin :)) yetişcem ben de sana, aha da çok pis gaza geldim :)
Şimdilik Çarşamba Perşembe boş görünüyorum canım ben niyetleniyim de kısmet artık elimden geldiğince yapayım kendime uygun bi liste bulayım da
Selamün Aleyküm kizlar,
dün regl oldum, normalinde persembe olmasi geriyordu, neden bilmiyorum erken geldi, ve nasil agrili geldi, ölücem dedim dün gece , hala daha agrim var. ayaklarimida bir türlü isitamiyorum(sicak su torbasina ragmen) bu yüzden bir türlü gecmiyor karin agrim, ayaklarim buz gibiicmedigim cay kalmadi sanirim. yarin sabahada böyle cikarsam doktora gitmeyi düsünüyorum ama gidilir mi kizlar kanama varken ? ben daha hic gitmedim böyleyken?
kızlar ben size bir şey sormak istiyorum. özellikle anne olanlara tabi.
hamileyken çok kilo aldınız mı? düzenli beslendiği halde kilo alınıyor mu o dönemde? lohusalık daha mı müsait yoksa kilo almaya? şimdi bu kiloları veriyoruz ama merak ediyorum tabi. kısmet olur da bebeklerimiz olursa nasıl olacak bu kilo mevzuu. endişelenmiyor da değilim. Allah sağlık versin gerçi, kilo dert değil de merak ettim ben yahu
merhabalar kızlar iyi akşamlar, beni hatırladınız mı? yazın ne güzel kilo vermiştik beraber, işler güçler okullar diyince sizden ayrıldım. ayrılınca kilo almaya başladım tabi haliyle. verdiklerimin hepsi bana fazlasıyla geri döndü. ama bu işe bir dur demenin sonu geldi bugün itibariyle 110 kiloyum ve dukana başladım. umarım herşey yolunda gider.
ay herseyi okudum ama unuttugum olmus mudur ki...keyfim yerine geliyor buraya gelince..
iiki varsınız
Kislar bundan sonra, yaptiginiz kaçamalaklari yazamiyniz...
kırımızı ile 1ad kaçamak yaptim.
3ad. kaçamak yaptım.
dermisiniz?
peki bildirimleride kaldiralim mi? Çünkü herkesin mutfağı ve bütcesi farklı kimse olumsuz etkilenmesin... yoksa ben üzülürüm...
slmmm kızlarrrr...nasılsınızzz...dilerim herkezlerr iyidirrr..benim 3 gündür misafirlerim vardıı giremedim nete ...yaw cuma 82yle bildirim yaptımm..cumartesi 81 bile gördüm kızlarrr...tabi 3gün+misafir karşılamaa yine 82 yi gördümm...ama şikayetci değilimm 82 yi görmek bil benim için büyük mutluluk...şimdi yine start vericemm...ilk hedefim şimdilik 7 li rakamları görmekkk...bu hafta eltimin doğumu var bebek geliyor binamıza..sezeryanla yapacak doğumuu..bende gün sayıyorum çok değişik bi heycann..kendi günümü saydığımı düşünemiyorummm..allah herkeze nasipetsin bu duygularıı..bende durumlar böle özetle..3 günde acık kaçamaklarım oldu neler olduğunu yazmıyımm uzun sürerrsizleri sefiyorummm..ve
Selamün Aleyküm kizlar,
dün regl oldum, normalinde persembe olmasi geriyordu, neden bilmiyorum erken geldi, ve nasil agrili geldi, ölücem dedim dün gece , hala daha agrim var. ayaklarimida bir türlü isitamiyorum(sicak su torbasina ragmen) bu yüzden bir türlü gecmiyor karin agrim, ayaklarim buz gibiicmedigim cay kalmadi sanirim. yarin sabahada böyle cikarsam doktora gitmeyi düsünüyorum ama gidilir mi kizlar kanama varken ? ben daha hic gitmedim böyleyken?
Çok tesekkürederim. Bakalım 73 olayim kiyafetlere bakmaya basliyacağim...eski kabanimi çikarttim. Onu giymeye basladim bile..
kurtköy biraz sakın bir bölge zaten.... bende sonradan düsündüm bu devirde çocuklara çikota vermek biraz cesaret asilinda... Birde bana müsterilerden gelmis bisküvi numuneleri vardı.. bayatlamadan hepsini paket yaptim sabah güvenliğe bırakatım... artikim yerler sanırım...
Herseyden önemlisi sağlık esracigim senin kilo verme tempon çok iyi ağır ve emin veriyorsun... benim biraz acelem var yayoksa bende senin gibi vermeyi tercih ederim.
Bu hafta sonu, ortanca ablamin kizini istemeye geleceklemis....Dün annemde telefonda diyorki önce seninkisi olsunbende yok dedim daaaa 8-9 kilo daha var. bakalım nasipten ötesi yok.
Vücudumda hiç sarkma olmadı belim, popoom göbegim fena gözükmüyor..Bir tek kollarim lüpür lüpür sallaniyor.... duvara plates lastiği takip asiliyorum arada..toparlanirmi acaba çok merak ediyorum. yada kollarim için tavsiyesi olan varmi?
asucugum bayiliyorum su programli hayatina...
geçmis olsun. diyetin ilk günleride benimde erken gelmisti. Buradan bir arkadasim erken gelmesi pek iyi değil erken menopozun belirsi olabilir demisti. Bende doktora gittim. Erken olmasinin sebebi diyete bağlı hormonel dengenin değisime uğramasi demisti doktor. Menepozla ilgili bir sorunum çikmadı.. iki ay erken geldi.. Simdi bu ay düzeldi. seninde muayene olman iyi olabilir ama hastayken gidilirmi onu bilmiyorum. Ama hastalik bu gidilir ne olacak ki kim bilir onlar neler görüyordur..
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Hepinize tünaydın
Sabah erken kalktım yine şükür ama bir ara eşimi uyandırmak için yatağa gidince yine ona uydum bir yarım saatcik uzanayım dedim2 saat uyumuşum ( 08:00 - 10:00 arası )
Birazdan komşum kahve içmeye gelecek ama ben yinede bir sizlere bakayım dedimgelene kadar.
KV sabah mesaj atmış oğluşunaBugün öğleden sonra uçağa biniyormuş ve yarın sabah 7 de istanbula inmiş olucakmış Aslında daha 10 gün kalacaktı ama ne olduysa erken dönmeye karar vermiş
Eşimde işte annesi rahatsız ya ondan dönüyordur sen olsan dönmezmisin diyince bastım kahkayılen dedim ben baştan gitmem zaten. Kesin birşeyler oldu ama hayatta bana söylemezler neyse çokta lülü
Komşu gidince kendimi yine buraya atarım spora gitmeden sohbet ederiz inşallah
Canım mevzu geceden kalma ama bende yazyım istedim
Büyük kızımda inanılmaz sağlıksız beslendim ( cahillik işte birde kokulardan midem bulanıyordu yapamıyordum evde birşey )
9 ayımı günde bir kere en fazla iki kere besleniyordum ve hiç aralıksız her gün dondurma ve turşu yinen dengesiz bir şişkoydum. Zaten hamilelik öncesinde 75e kadar çıkmıştım. Sonra bir 23 kilo almayı başardım ve 98 kiloyla doğuma girdim. He nasıl bir rahatlıksa doğum sonrasında hiç tartılmadım kaç kiloyum diye ve kilo almam devam etti. Küçük kızıma 107 kiloyla hamile kalmıştım ve bu sefer çok daha bilinçli ve dikkatli davrandım hatta protein ağırlıklı beslendim diyebilirimve 9 ayın sonunda ben 5 kilo vermiştim yani 102yle çıktım doğumdan sonra tabi 1 sene emzirme döneminde agobun kazı gibi yemek yiyince 120 gördüm
Şükür geçmişte kaldı ve inşallah çok daha aşağılarıda göreceğime inanıyorum
Aramıza tekrar hoşgeldin o zaman
Umarım bu sefer kilolarını verir ama tekrar almazsın
Canım sende kendini fazla özletmeseni çoooooooook seviyoruz ve iyiki sende varsın
Gelde beraber kurtulalım şu kilocuklar
Canım bencede uyarEn azından kaçamakları yazmayalım sonuçta insanın aklına düşüyor şeytana uyabiliyoruz bazen
Canım inşallah eltin bir an önce sağ sağlım alır bebeğine kuçağınaRabbim sanada inşallah nasip eder en kısa zamanda kuzucuk sahibi olmayı
birde bu kacamak konusunda bende ayni fikirdeyim seninle nuhan, herkes yaptigi kacamagin sayisini yazsin ama ne yedigini yazmasin. ben asumanzeyneplerde pistiginden beri irmik tatlisi istiyorum meselaama yok yapip yemicem birde regl im var nasilda iyi giderdi aslinda bir tatli ama yok yemicem.zor tutuyorum kendimi ya zaten mahrum kaliyorum tatli seylerden bir 2 kuru kayisi yeme hakkim var gün icinde. onuda mecbur kalmadikca yememeye calisiyorum, burda kacamaklari okuyunca aklim basimdan gidiyor resmen. birde ben dünden beri yediklerimi bir deftere yazmaya basladim, aksam aciktigimda yediklerimin toplamina bakip yok derya bunlar sana yeter diyip vazgeciyorum birseyler yemekten.daha dünden beri yapiyorum bakalim ise yararmi bilmiyorum, su agrimda beni maf etti, deliricem. evet ya hastalik bu gidilir herhalde böyleyken doktora. birde nuhan sen menepoz icin cok gencsin kuzum ya, ne yaptin sen :) ölme emi, kolaymi öyle erken menopoze girmek. hem icimden bir ses senin anne olacagini söylüyor daha :26:
birde bu kacamak konusunda bende ayni fikirdeyim seninle nuhan, herkes yaptigi kacamagin sayisini yazsin ama ne yedigini yazmasin. ben asumanzeyneplerde pistiginden beri irmik tatlisi istiyorum meselaama yok yapip yemicem birde regl im var nasilda iyi giderdi aslinda bir tatli ama yok yemicem.zor tutuyorum kendimi ya zaten mahrum kaliyorum tatli seylerden bir 2 kuru kayisi yeme hakkim var gün icinde. onuda mecbur kalmadikca yememeye calisiyorum, burda kacamaklari okuyunca aklim basimdan gidiyor resmen. birde ben dünden beri yediklerimi bir deftere yazmaya basladim, aksam aciktigimda yediklerimin toplamina bakip yok derya bunlar sana yeter diyip vazgeciyorum birseyler yemekten.daha dünden beri yapiyorum bakalim ise yararmi bilmiyorum, su agrimda beni maf etti, deliricem. evet ya hastalik bu gidilir herhalde böyleyken doktora. birde nuhan sen menepoz icin cok gencsin kuzum ya, ne yaptin sen :) ölme emi, kolaymi öyle erken menopoze girmek. hem icimden bir ses senin anne olacagini söylüyor daha :26:
İrmik ihalesi bana kaldı
Kim yapmıştı şu irmik helvasını bütün topik şişecek
Kızlar çocuk işini ertelemeyin yılar geçmeden doğurun bak sonra asu dediydi dersiniz
Herkes başlasın bebiş çalışmalarına derhal
Özlemim kesinlikle en sağlıklısı ev yoğurdu ama bazen tembellikten bazen de süt sıkıntısından yapmıyoruz işte sen en iyisini yapmışsınız afiyet olsun canım
bende yaptım yoğurdumu haftasonu 4kg (aslında 5kg süt aldık ama 1 litresini içmeye ayırdık:)
oohh miiss gibi valla
canım geçmiş olsun. kanama varken alttan bakmıyorlar, üstten bakar artık, git istersen yine. benim de ara kanamalar başladı. ben de onu düşünüyorum gitsem mi gitmesem mi diye. ne zor ya kadın olmak. bir de erken regl artarsa erken menopoz habercisi olabiliyor. 3. gün gidersen hormonlarına da bakarlar. ama almanyadaydın sanırım, orda sistem nasıl işliyor hiç bilmiyorum canım. tekrar geçmiş olsun. dikkat et kendine deryacım.
iyi yapmışsın canım, yerler afiyetle güvenliktekiler çay kahveyle.
aslında eminim sen gayet iyisindir. dukan direk yağları yakıyor. ben sporla 3.7 kg verdim, 2.2si yağ, 1.4 kgmı kas. siz kas kaybetmiyorsunuz, yağlardan da gidince 10 kg 15 kg gibi gözüküyor... o yüzden her an başlayabilirsin aslında söz nişan çalışmalarına :))
kollar ve göğüsler için pilates çemberi ve lastiği işe yarıyor çok. leslienin walk away the pounds express 3 mile videosunda lastik hareketlerini gösteriyor, istersen ordan bakabilirsin canım.
Deryacım lafa tam ortasından dalıyorum ama yakın bir arkadaşım 30 yaşında ve erken menapoz yaşıyor. bebeği olmuyor. regli 4 haftada değil 3 haftada bir oluyormuş. yani erken menapoz yaşa falan bakmıyor. nuhancığımı uyaran bendim, sana da yazmıştım demin aynısını. sorun buysa bile çözüm getirilebilir en azından çocuk olana kadar. her ihtimali değerlendirmekte fayda var aslında.
selam kızlar geçen hafta pc bozuldu sanıp hiç net olmuyordu,megersem bizim ikizler oyun yüklemiş ondan olmuyormuş bütün oyunları sildiler hemen oldu.salonum şuan misafir dolu hep erkek,kızım göz ameliyatı oldu geçen çarşamba gelen gidenler oldu hiç spor diyet yapmadım yarın kendime bir çeki düzen verme zamanıhepinizi özledim
hayırlı akşamlar hanımlar
3-4 gündür doktorun tavsiyesiyle istirahattayım.bugün baskülün üzerine çıktım ve 95 kilo olmuşum insan 4 günde 6 kilo nasıl alır aklım almıyor.
19 aylık evliyim , çoluk çocuk yok..düğünümde 65 kiloydum, evlendikten sonra kendime yaptığım en kötü şey kilo almak oldu.nasıl mı becerdim ... işten erken geliyordum eşim ise geç geliyordu hadi bakalım sıkıntıdan geldim gittim abur cubur yedim...daha 25 yaşındayım ve 95 kiloyum yuhh bana .. kendime söz verdim temmuzda evlilik yıldönümümüz , o gün gelinliğime sığcam inşallah..amiiiiinnn.
beni gaza getirecek , kankam olucak olan var mı ..yarın başlıyorum sıkı diyet, sıkı spora inşaallah :)
hoşgeldin canım buradan ayrılman kötü olmuş kurt kapmiş senimerhabalar kızlar iyi akşamlar, beni hatırladınız mı? yazın ne güzel kilo vermiştik beraber, işler güçler okullar diyince sizden ayrıldım. ayrılınca kilo almaya başladım tabi haliyle. verdiklerimin hepsi bana fazlasıyla geri döndü. ama bu işe bir dur demenin sonu geldi bugün itibariyle 110 kiloyum ve dukana başladım. umarım herşey yolunda gider.
süt yoğurt yumurta ve tavuklar çok sağlıksız onları tüketeceğinize hiç yemeyin daha iyi gerçekten.ben onları organik tüketmeye çalışıyorum,hiç bir şey sağlığımızdan daha pahalı değilKızlar dün gene yogurtlarla ilgili bir haber okudum. Markette satılan yoğurtların güvensiz olduğunu biliyordum da kendim de ispatlamış oldum. Geçenlerde yoğurt almıştım. Biraz yedik sonra ben kendim yogurt yaptıgım için kaldı,yaklaşık 10 gün durdu dolapta. Tadına bakayım dedim ekşimemiş. Nasıl oluyor da ekşimiyor bu yoğurtlar. Doğal olsa zaten ekşir. Mesela bi kere de organik yogurt aldım o ekşidi. Doktorlar da kesinlikle kendi yogurdunuzu kendiniz yapın diyor. Ben bazen annemden istiyorum süt, zonguldaktan otobüse veriyor ben burdan alıyorum,onla yaptığım yogurt nasıl güzel oluyor. Burda süt bulamıyorum ama eski oturduğumuz siteye gelen bir sütçü var, eski komşum kendine alırken bana da alıyor, ben ondan alıyorum. Dün akşam da 3 kilo kadar mayaladım, sabah açtım nasıl güzel tutmuş hiç su yok üstünde. Yarına kadar açmıyacağım için(2 gün bekletince daha güzel oluyo) şimdilik market yogurdu yiyorum. Sizler güvenli buluyomusunuz market yoğurdunu?
Aferin sana da cücüş ben de pazar günü sütçüyü yakalamaya çalışayım
Cücüsüm, sen gelmissin, bende tam gidecektim... senin serefine azıcık daha kalayım.
Eşin bebek olunca mis gibi olur bence. hiç düsünme..hiç erteleme.
bende yaptım yoğurdumu haftasonu 4kg (aslında 5kg süt aldık ama 1 litresini içmeye ayırdık:)
oohh miiss gibi valla
Özlemim kesinlikle en sağlıklısı ev yoğurdu ama bazen tembellikten bazen de süt sıkıntısından yapmıyoruz işte sen en iyisini yapmışsınız afiyet olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?