Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Çok tesekkürederim. Bakalım 73 olayim kiyafetlere bakmaya basliyacağim...eski kabanimi çikarttim. Onu giymeye basladim bile..

kurtköy biraz sakın bir bölge zaten.... bende sonradan düsündüm bu devirde çocuklara çikota vermek biraz cesaret asilinda... Birde bana müsterilerden gelmis bisküvi numuneleri vardı.. bayatlamadan hepsini paket yaptim sabah güvenliğe bırakatım... artikim yerler sanırım...
Herseyden önemlisi sağlık esracigim senin kilo verme tempon çok iyi ağır ve emin veriyorsun... benim biraz acelem var ya yoksa bende senin gibi vermeyi tercih ederim.

Bu hafta sonu, ortanca ablamin kizini istemeye geleceklemis....Dün annemde telefonda diyorki önce seninkisi olsunbende yok dedim daaaa 8-9 kilo daha var. bakalım nasipten ötesi yok.

Vücudumda hiç sarkma olmadı belim, popoom göbegim fena gözükmüyor..Bir tek kollarim lüpür lüpür sallaniyor.... duvara plates lastiği takip asiliyorum arada..toparlanirmi acaba çok merak ediyorum. yada kollarim için tavsiyesi olan varmi?

Şimdilik Çarşamba Perşembe boş görünüyorum canım ben niyetleniyim de kısmet artık elimden geldiğince yapayım kendime uygun bi liste bulayım da

asucugum bayiliyorum su programli hayatina...

geçmis olsun. diyetin ilk günleride benimde erken gelmisti. Buradan bir arkadasim erken gelmesi pek iyi değil erken menopozun belirsi olabilir demisti. Bende doktora gittim. Erken olmasinin sebebi diyete bağlı hormonel dengenin değisime uğramasi demisti doktor. Menepozla ilgili bir sorunum çikmadı.. iki ay erken geldi.. Simdi bu ay düzeldi. seninde muayene olman iyi olabilir ama hastayken gidilirmi onu bilmiyorum. Ama hastalik bu gidilir ne olacak ki kim bilir onlar neler görüyordur..

Son düzenleme:
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr

Hepinize tünaydın

Sabah erken kalktım yine şükür ama bir ara eşimi uyandırmak için yatağa gidince yine ona uydum bir yarım saatcik uzanayım dedim 2 saat uyumuşum ( 08:00 - 10:00 arası )
Birazdan komşum kahve içmeye gelecek ama ben yinede bir sizlere bakayım dedim gelene kadar.
KV sabah mesaj atmış oğluşuna Bugün öğleden sonra uçağa biniyormuş ve yarın sabah 7 de istanbula inmiş olucakmış Aslında daha 10 gün kalacaktı ama ne olduysa erken dönmeye karar vermiş
Eşimde işte annesi rahatsız ya ondan dönüyordur sen olsan dönmezmisin diyince bastım kahkayı len dedim ben baştan gitmem zaten. Kesin birşeyler oldu ama hayatta bana söylemezler neyse çokta lülü
Komşu gidince kendimi yine buraya atarım spora gitmeden sohbet ederiz inşallah

Canım mevzu geceden kalma ama bende yazyım istedim
Büyük kızımda inanılmaz sağlıksız beslendim ( cahillik işte birde kokulardan midem bulanıyordu yapamıyordum evde birşey )
9 ayımı günde bir kere en fazla iki kere besleniyordum ve hiç aralıksız her gün dondurma ve turşu yinen dengesiz bir şişkoydum. Zaten hamilelik öncesinde 75e kadar çıkmıştım. Sonra bir 23 kilo almayı başardım ve 98 kiloyla doğuma girdim. He nasıl bir rahatlıksa doğum sonrasında hiç tartılmadım kaç kiloyum diye ve kilo almam devam etti. Küçük kızıma 107 kiloyla hamile kalmıştım ve bu sefer çok daha bilinçli ve dikkatli davrandım hatta protein ağırlıklı beslendim diyebilirim ve 9 ayın sonunda ben 5 kilo vermiştim yani 102yle çıktım doğumdan sonra tabi 1 sene emzirme döneminde agobun kazı gibi yemek yiyince 120 gördüm
Şükür geçmişte kaldı ve inşallah çok daha aşağılarıda göreceğime inanıyorum

Aramıza tekrar hoşgeldin o zaman
Umarım bu sefer kilolarını verir ama tekrar almazsın

ay herseyi okudum ama unuttugum olmus mudur ki...keyfim yerine geliyor buraya gelince..
iiki varsınız

Canım sende kendini fazla özletme seni çoooooooook seviyoruz ve iyiki sende varsın
Gelde beraber kurtulalım şu kilocuklar

Canım bencede uyar En azından kaçamakları yazmayalım sonuçta insanın aklına düşüyor şeytana uyabiliyoruz bazen

Canım inşallah eltin bir an önce sağ sağlım alır bebeğine kuçağına Rabbim sanada inşallah nasip eder en kısa zamanda kuzucuk sahibi olmayı

canım geçmiş olsun. kanama varken alttan bakmıyorlar, üstten bakar artık, git istersen yine. benim de ara kanamalar başladı. ben de onu düşünüyorum gitsem mi gitmesem mi diye. ne zor ya kadın olmak. bir de erken regl artarsa erken menopoz habercisi olabiliyor. 3. gün gidersen hormonlarına da bakarlar. ama almanyadaydın sanırım, orda sistem nasıl işliyor hiç bilmiyorum canım. tekrar geçmiş olsun. dikkat et kendine deryacım.

iyi yapmışsın canım, yerler afiyetle güvenliktekiler çay kahveyle.

aslında eminim sen gayet iyisindir. dukan direk yağları yakıyor. ben sporla 3.7 kg verdim, 2.2si yağ, 1.4 kgmı kas. siz kas kaybetmiyorsunuz, yağlardan da gidince 10 kg 15 kg gibi gözüküyor... o yüzden her an başlayabilirsin aslında söz nişan çalışmalarına :))

kollar ve göğüsler için pilates çemberi ve lastiği işe yarıyor çok. leslienin walk away the pounds express 3 mile videosunda lastik hareketlerini gösteriyor, istersen ordan bakabilirsin canım.

birde bu kacamak konusunda bende ayni fikirdeyim seninle nuhan, herkes yaptigi kacamagin sayisini yazsin ama ne yedigini yazmasin. ben asumanzeyneplerde pistiginden beri irmik tatlisi istiyorum mesela ama yok yapip yemicem birde regl im var nasilda iyi giderdi aslinda bir tatli ama yok yemicem.zor tutuyorum kendimi ya zaten mahrum kaliyorum tatli seylerden bir 2 kuru kayisi yeme hakkim var gün icinde. onuda mecbur kalmadikca yememeye calisiyorum, burda kacamaklari okuyunca aklim basimdan gidiyor resmen. birde ben dünden beri yediklerimi bir deftere yazmaya basladim, aksam aciktigimda yediklerimin toplamina bakip yok derya bunlar sana yeter diyip vazgeciyorum birseyler yemekten.daha dünden beri yapiyorum bakalim ise yararmi bilmiyorum, su agrimda beni maf etti, deliricem. evet ya hastalik bu gidilir herhalde böyleyken doktora. birde nuhan sen menepoz icin cok gencsin kuzum ya, ne yaptin sen :) ölme emi, kolaymi öyle erken menopoze girmek. hem icimden bir ses senin anne olacagini söylüyor daha :26:

Banucum çok sağol cevap için. turşu ve diğer tuzlu salamuralar da hamurileri kadar kilo aldırıyor aslında, hele de hamilelikte. dikkat edip boğazımızı tutucaz artık biz de sıramız gelince :)

kayınvalidemler burda ne kadar sorun yaşarsa yaşasınlar döneceğiz diye haber verdikleri tarihten önce dönmezlerdi memlekete. konu komşu ne der derlerdi. o süreyi sağda solda geçirmek zorunda kalirlardı. muhtemelen kayınvaliden orda sorun yaşadı ve gidecek yeri de olmadığından dönüyor. bunlar hem kel hem fodul ya. zaten misafirlik adabından bir habersin, evladın da olsa haddinden uzun kalmayı göze almışsın. bari hırlı dur değil mi. ama yok, hepsi ayrı bir olay. inşallah dönünce sana sarmaz.

Kaçamak Yarışması Kurralanı

1- İsteyen üye, bütün gün boyunca yediği, içtiği herşeyi liste halinde topikte yayınlayabilir.
2- Abartılı, ekonomik koşulları zorlacak, imrendirecek, yemek isimlerini bilidirim listenize yazarken dikkat ediniz.
Örneğin;
Portakallı pekin örneği yerine: Tavuk yemeği
Mantarlı biftek yerine: Et yemeği yazabilirsiniz.
3- Diğer üyeler yayınlanan liste hakkında ukala, kırıcı olmayan, yapıcı, yardımcı yorumlar yapabilir.
4- Üye, gün içinde yaptığı kaçamağı kırmızı renk olarak topikte "x adet kaçamak" şeklinde yaptiği kaçamağın ismini vermeden yayınlar.
5- Siteye girilmeme durumunda bir haftalık kaçamak bilgisi verilebilir.
6- Yeni gelen üye kaçamak yarışmasına 2 hafta sonra katılabilir. İlk günden itibaren yemek listesini isterse paylaşabilir.
7- Misafir, nişan, düğün, doğum günü, kutlama vs. gibi bütün durumlarda yapılan kaçakmaların affı yoktur. Kaçamak kaçamaktır.
8- Hastalık dışında kaçamak yapmanın mazereti kabul edilmez..
9- Her hafta cuma günü yapılan kaçamaklar sayılır.

• En çok kaçamak yapan: Kaçamak Şikosu
• İkinci sırada kaçamak yapan: Kaçamak Donbilisi
• Üçünücü sırada kaçamak yapan: Kaçamak Tombulu

Kaçamak yapmayanlar:
Topikte yazarak yapabiliceği hakarete girmeyen, incitici olamayan espirili bir ceza verir.

Son düzenleme:

Deryacım lafa tam ortasından dalıyorum ama yakın bir arkadaşım 30 yaşında ve erken menapoz yaşıyor. bebeği olmuyor. regli 4 haftada değil 3 haftada bir oluyormuş. yani erken menapoz yaşa falan bakmıyor. nuhancığımı uyaran bendim, sana da yazmıştım demin aynısını. sorun buysa bile çözüm getirilebilir en azından çocuk olana kadar. her ihtimali değerlendirmekte fayda var aslında.

Kızlar dün gene yogurtlarla ilgili bir haber okudum. Markette satılan yoğurtların güvensiz olduğunu biliyordum da kendim de ispatlamış oldum. Geçenlerde yoğurt almıştım. Biraz yedik sonra ben kendim yogurt yaptıgım için kaldı,yaklaşık 10 gün durdu dolapta. Tadına bakayım dedim ekşimemiş. Nasıl oluyor da ekşimiyor bu yoğurtlar. Doğal olsa zaten ekşir. Mesela bi kere de organik yogurt aldım o ekşidi. Doktorlar da kesinlikle kendi yogurdunuzu kendiniz yapın diyor. Ben bazen annemden istiyorum süt, zonguldaktan otobüse veriyor ben burdan alıyorum,onla yaptığım yogurt nasıl güzel oluyor. Burda süt bulamıyorum ama eski oturduğumuz siteye gelen bir sütçü var, eski komşum kendine alırken bana da alıyor, ben ondan alıyorum. Dün akşam da 3 kilo kadar mayaladım, sabah açtım nasıl güzel tutmuş hiç su yok üstünde. Yarına kadar açmıyacağım için(2 gün bekletince daha güzel oluyo) şimdilik market yogurdu yiyorum. Sizler güvenli buluyomusunuz market yoğurdunu?

bebişlerim ben geldiimm

okul çok yormaya başladı yaa, sanırım bu tempoya alışana kadar böyle gidecek

dün eve geldiğimde eşimin surat ifadesi çok endişeliydi , sonucun ne çıktığını merak ediyordu , aslında pozitif çıktı deyip azcık kandıracaktım ama acıdım garibime , sonra yüreğine falan iner

dün bende sonucu beklerken çok karmaşık duygular içine girdim, henüz bebiş istemiyoz ama ya varsa nasıl bir tepki veririm diye kendi kendimi sorguluyordum , olsaydı sağlık olsun büyür giderdi , ama yokmuş yine sağlık olsun zamanı gelince olur inşAllahh

dün akşam doğum yapmış arkadaşımıza bebiş görmeye gittik , birde 3 yaşında oğlan var , eşim ortamı görünce bir kez daha erteledi , doktorun üstüne birde öyle bi durumla karşılaşmak adamı iyice ürküttüü

sizlerde neler var neler yok yavrukuşlarr ? özledim vallaa

:) çok tesekürederim... ben zaten pazarlik yaptım... dedim ki bak çocugum falan olmazsa bosanmam, evlat falanda edinmem birtane daha kedi aliriz. Razimisin dedim...Bide kötü bir şey yaptim, espirik eğlence ayağına kağida yaz imzala sonra cayarsin falan dedim. oda yazip imzaladi.. sakliyorum çayarsa çikartıp göstererim sadece baska ne yapabilirim ki.... hayirlisi bakalım...

İrmik ihalesi bana kaldı
Kim yapmıştı şu irmik helvasını bütün topik şişecek
Kızlar çocuk işini ertelemeyin yılar geçmeden doğurun bak sonra asu dediydi dersiniz
Herkes başlasın bebiş çalışmalarına derhal

Özlemim kesinlikle en sağlıklısı ev yoğurdu ama bazen tembellikten bazen de süt sıkıntısından yapmıyoruz işte sen en iyisini yapmışsınız afiyet olsun canım

Asuu biz ertelemekten çalışmalara başlayamıyoz, abbaaavv nolcak bu halimizz

Özlemim kesinlikle en sağlıklısı ev yoğurdu ama bazen tembellikten bazen de süt sıkıntısından yapmıyoruz işte sen en iyisini yapmışsınız afiyet olsun canım

bende yaptım yoğurdumu haftasonu 4kg (aslında 5kg süt aldık ama 1 litresini içmeye ayırdık:)
oohh miiss gibi valla

Geçen hafta fitnes salonundaki, tatida hocaay rica ettim. beni ölçü tarttı... kiloyu yagdan vermisim ama genede yağ oranım yüksek %38.4
Lesli fikri iyi oldu. Tesekkürler.

evet olabiliyor. bende birkaç kez duydum. bakalım bizi ne zaman yakalicak..

Özlem, bencede ev yoğurdu...ama bende yapamiyorum süt yüzünden. Günlük süt alip tefal yoğurtcuda yapsak nası olur? Simdida gidip tefal yoğurtçu almak lazim... Kimsede varmi? Memnun mu?

Cücüsüm, sen gelmissin, bende tam gidecektim... senin serefine azıcık daha kalayım.
Eşin bebek olunca mis gibi olur bence. hiç düsünme.. hiç erteleme.

Son düzenleme:

fadimecim kızına geçmiş olsun canım Allah şifa versin

hoşgeldin canım buradan ayrılmaman önemli hep birlikte güzel sağlıklı kilolar vericez inşallah.

hoşgeldin canım buradan ayrılman kötü olmuş kurt kapmiş seni canım mutlaka tahlil yaptır acaba insülin direncin falan mı var :44:

süt yoğurt yumurta ve tavuklar çok sağlıksız onları tüketeceğinize hiç yemeyin daha iyi gerçekten.ben onları organik tüketmeye çalışıyorum,hiç bir şey sağlığımızdan daha pahalı değil

Aferin sana da cücüş ben de pazar günü sütçüyü yakalamaya çalışayım

küçük yerin avantajı Asuşumm , alo sütçü diyoruz akşamdan sabaha sütümüz kapımızdaa hemde çooook ucuza alıyoz sütü , 5kg 6 tl

kocacımda köyde örtmencilik yapıyo , o da yumurtamızı falan alıp geliyor , değmeyin keyfimizeee

Cücüsüm, sen gelmissin, bende tam gidecektim... senin serefine azıcık daha kalayım.
Eşin bebek olunca mis gibi olur bence. hiç düsünme.. hiç erteleme.

cücüüşüüm tek başına düşünmekle olmuyo , ortak düşünmemiz lazımm

hehehe aramızda geçen muhabbeti duysan gülmekten çatlardınn

ben (internetten bu erken adeti araştırırken bulduğum bilgileri herifime aktarırken ) : aşkım hamilelik için en uygun günler adetin 10. 12. 14. günleri arasıymış

eşim : parmaklarıyla hesap yaparak , nasıl yani şimdi biz 1 hafta boyunca hergün ..... yok arttıııkkkkk :44::44::44::44:

ben yerlere atmıştım en son kendimiii

bende yaptım yoğurdumu haftasonu 4kg (aslında 5kg süt aldık ama 1 litresini içmeye ayırdık:)
oohh miiss gibi valla

Afiyet olsun canım. Ben içmeye ayırmıyorum çünkü eşim asla içmez kokuyo diye. Kokusu burnuna geliyomuş. Halbuki en sağlıklısı o ama. Neyseki yogurt yer bol bol.

Asumancıgım burda da süt çok sorun aslında. Ama süt bulamasam da mayalığımı buzlukta saylayıp günlük sütle yapıcam bundan sonra. Şimdilik eski komşum bizim için de süt alıyor. Zaten 3kg süt yetiyor genelde bize bir hafta. Yetmediği zaman en fazla bir kere marketten yogurt alıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…