bebişlerim ben geldiimm
okul çok yormaya başladı yaa, sanırım bu tempoya alışana kadar böyle gidecek
dün eve geldiğimde eşimin surat ifadesi çok endişeliydi , sonucun ne çıktığını merak ediyordu , aslında pozitif çıktı deyip azcık kandıracaktım ama acıdım garibime , sonra yüreğine falan iner
dün bende sonucu beklerken çok karmaşık duygular içine girdim, henüz bebiş istemiyoz ama ya varsa nasıl bir tepki veririm diye kendi kendimi sorguluyordum , olsaydı sağlık olsun büyür giderdi , ama yokmuş yine sağlık olsun zamanı gelince olur inşAllahh
dün akşam doğum yapmış arkadaşımıza bebiş görmeye gittik , birde 3 yaşında oğlan var , eşim ortamı görünce bir kez daha erteledi , doktorun üstüne birde öyle bi durumla karşılaşmak adamı iyice ürküttüü
sizlerde neler var neler yok yavrukuşlarr ? özledim vallaa
Afiyet olsun canım. Ben içmeye ayırmıyorum çünkü eşim asla içmez kokuyo diye. Kokusu burnuna geliyomuş. Halbuki en sağlıklısı o ama. Neyseki yogurt yer bol bol.
İrmik ihalesi bana kaldı
Kim yapmıştı şu irmik helvasını bütün topik şişecek
Kızlar çocuk işini ertelemeyin yılar geçmeden doğurun bak sonra asu dediydi dersiniz
Herkes başlasın bebiş çalışmalarına derhal
Geçen hafta fitnes salonundaki, tatida hocaay rica ettim. beni ölçü tarttı... kiloyu yagdan vermisim ama genede yağ oranım yüksek %38.4
Lesli fikri iyi oldu. Tesekkürler.
evet olabiliyor. bende birkaç kez duydum. bakalım bizi ne zaman yakalicak..
Özlem, bencede ev yoğurdu...ama bende yapamiyorum süt yüzünden. Günlük süt alip tefal yoğurtcuda yapsak nası olur? Simdida gidip tefal yoğurtçu almak lazim... Kimsede varmi? Memnun mu?
Cücüsüm, sen gelmissin, bende tam gidecektim... senin serefine azıcık daha kalayım.
Eşin bebek olunca mis gibi olur bence. hiç düsünme..hiç erteleme.
küçük yerin avantajı Asuşumm , alo sütçü diyoruz akşamdan sabaha sütümüz kapımızdaahemde çooook ucuza alıyoz sütü , 5kg 6 tl
kocacımda köyde örtmencilik yapıyo , o da yumurtamızı falan alıp geliyor , değmeyin keyfimizeee
cücüüşüüm tek başına düşünmekle olmuyo , ortak düşünmemiz lazımm
hehehe aramızda geçen muhabbeti duysan gülmekten çatlardınn
ben (internetten bu erken adeti araştırırken bulduğum bilgileri herifime aktarırken ) : aşkım hamilelik için en uygun günler adetin 10. 12. 14. günleri arasıymış
eşim : parmaklarıyla hesap yaparak , nasıl yani şimdi biz 1 hafta boyunca hergün ..... yok arttıııkkkkk :44::44::44::44:
ben yerlere atmıştım en son kendimiii
biz de özledik kuzum, birkaça aya rahatlarsınız inşallah da sen de dönersin aramıza.
bebek konusunda hakkınızda hayırlısı olsun canım. sen daha küçüksün, olur inşallah vakti zamanı geldiğinde. hem daha eşin yeni geldi, az doyun birbirnize.
valla çalışma temposu 14 hazirana kadar böyle kuşum ama alışırım heralde zamanla
bebek güzel şey ama bizde sizin gibiyiz Esoşumm , hele hele eşim geldikten sonra daha bi düşkün olduk sanki , çook güzel zamanlar geçiriyoruz birlikte , çook eğleniyoruz , geçen sene kaynım burda olduğu için o 1 yılı pek yaşayamadığımız için böyle olduk sanırım , neyse azcık doyalım birbirimize sonra düşünürüz bebüşüü
küçük yerin avantajı Asuşumm , alo sütçü diyoruz akşamdan sabaha sütümüz kapımızdaahemde çooook ucuza alıyoz sütü , 5kg 6 tl
kocacımda köyde örtmencilik yapıyo , o da yumurtamızı falan alıp geliyor , değmeyin keyfimizeee
cücüüşüüm tek başına düşünmekle olmuyo , ortak düşünmemiz lazımm
hehehe aramızda geçen muhabbeti duysan gülmekten çatlardınn
ben (internetten bu erken adeti araştırırken bulduğum bilgileri herifime aktarırken ) : aşkım hamilelik için en uygun günler adetin 10. 12. 14. günleri arasıymış
eşim : parmaklarıyla hesap yaparak , nasıl yani şimdi biz 1 hafta boyunca hergün ..... yok arttıııkkkkk :44::44::44::44:
ben yerlere atmıştım en son kendimiii
ben ilk egedenizde gördüm valla ne yalan söyleyeyim irmiği
Asuşum kocalar işte yavrum ya :) birkaç saat beklesek sıkıntı olur mu başlamak için
iki günde bir de oluyomuş deseydin ya yavrum, adamın kalbine indiricen :)))
eheheh benimki okulda ama gelse bile tatildeyizzzzzzzz , ben bi kaç gün daha bekleyeyim , Asuuuu olurmu bacısıııı
ehehehe ben 10. 12. 14. günler dedim anneemm , o nasıl hesap yaptıysa sonucu öyle buldubiz biraz libidosu düşük tipleriz normalde , adamcağız hergün olarak düşününce fena olduuuu
Nuhancığım günlük sütten de olur. Ama maya olarak kullanacaksan organik yogurdu kullan. Normal market yogurduyla lastik gibi oluyor. Yogurtçu daha mı kolayına geliyor canım. Ben direk havluyla mayalıyorum 6 saate hazır oluyor. İstersen fırında 50 derecede 4 saatte de mayalayabilirsin
Kızz hergün değil gün aşırı olacak. Adam korkmuştur vallahi sen öyle diyinceBiz en son eşimle gittik, doktorum eşime dönüp gün aşırı ilişki dedi. Eşimin suratı bi görseniz çok komikti
döveliimmm , döveliiimmmkendimle gurur duydum, ilk defa yemeğimi bitiremedim. dün fırında mücver yapmıştım. 2 dilim yicektim ama içi çiğ geldi bana. eşim çok sevmiş, bayıla bayıla yedi akşam. pişmiş dedi falan ama ben yiyemiyorum. akşama da ıspanak yapayım bari. valla irmik helvasını ilk kim yaptıysa dövelim arkadaş ya, nasıl istiyor canımmm
kendimle gurur duydum, ilk defa yemeğimi bitiremedim. dün fırında mücver yapmıştım. 2 dilim yicektim ama içi çiğ geldi bana. eşim çok sevmiş, bayıla bayıla yedi akşam. pişmiş dedi falan ama ben yiyemiyorum. akşama da ıspanak yapayım bari. valla irmik helvasını ilk kim yaptıysa dövelim arkadaş ya, nasıl istiyor canımmm
öldüm gülmekten, çok özlemişim la ben seni :) biz de öyleyiz kuzum, dert etme
sen benim fotolarımı görmedin kuzum yeni :) senden de yeni foto istiyoz, ona göre ha.
iste bilimiyorki.. yoğurtçu dahami kolay oluyor?
bende çoooook özledim bebişimm , kuzuşummm
ahanda şimcik herif okula gitti , bende aldım pcyi salona , yayıla yayıla nete giriyomm, ama onunla birlikte giriyoz eve genelde öyle olunca açamıyom maleseff :26::26::26:
dün misafirliğe gitmeden sonucu yazayım dedim , üstünü giyip gelmiş , tepeme dikilmiş yazdıklarımı okuyorduu
dur cücüüümm bakayım biiiiii , sen her türlü cücüksün yerim seniiii
ben şu yorgun ruh halimi net olarak atayım ondan sonra çekinirim canımm
canım benim bende günlerini söyledim ama benimki kendi hesabını yapıp kendi girdi bunalıma, benim bi katkım yok yaniiii
eşindemi ürktü benim herif gibi
he ya benimkinde de var o. tepeme dikilip okuyor :) aman ne bulacaklarsa sanki
evi temizlemem lazım benim ya. kaçayım yavaş yavaş. kolum ağrıyor diye yavaş yavaş yapıyorum. öperim seni de diğer kızları da. hoşçakalın cücüşler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?