Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben aslinda, senin iş sorunun çözülse hersey yoluna girecek gibi geliyor. Hani yazdin ya ya çok mutluyum yada çok mutsuz. iste ondan böyle yaziverdim...

İnşallah nuhancığım,tekrar o hırslı tuttuğunu koparan kız olmak istiyorum, çok tatlısın sen

rabbim eskileri eskide bıraksın inşallah hep mutlu olursun deprasyonu çok iyi bilirim 8 yıldır ara ara çok kötü oldugumda ilaç destegi alıyorum

ben her koşulda suyu gözlü biriyim ya... ben türk flimi izlerken bile ağlarım

clutcugum, sizinkiler bosanalı çok oldumu? merak ettim istersen cevap ver..

aynen bende öleyim vara yoga aglarım sürekli babama çekmişim oda benim gibi sulu gözlüdür hele bi gelin görsün oturur ağlar tanıdık olup olmamasıda farketmez yeterki evden gelin çıktığını görsün hemen ağlar ay canım babam benim ya rabbim onları başımızadan eksik etmesin (bende nerden nereye geldim hay maşallah bana yani)

mesaj için 10 dk gerekiyormuş
istanbul doğumluyum canımcım

tamam aplam gönderdim:)
almışsındır galiba

hepinize çok tesekkürederim...

rica ederiz, ağlama amaaaa

Allah sevdiğine verir sıkıntıyı, Allah hayatta en büyük sıkıntıları habibim sevgilim dediği peygamberimize verdi......

bende geçmişte çok sıkıntılar yaşadım, hala da dönem dönem yaşıyorum, rabbim imandan ayırmasın, isyan ettirmesin inşaallah,
önemli olan bunlar çünkü, yoksa bu sıkıntılar insanı olgunlaştırıyor, beni çok olgunlaştırdı sıkıntılar, ,iyikide yaşamışım ama kolaymıydı yaşarken asla hayır.
mevlana hzleri ne güzel söylüyor; hamdım, piştim, yandım.......
necip fazıldanda bi mısra yazmak istiyorum canım sana, bu mısra çok hoşuma gider benim, Allah imandan ayırmasın cümlemizi ve de
hatta imanı kamil nasibiyle ayırmasın inşaallah;
"Kapı kapı, yolun son kapısı ölümse;
Her kapıda ağlayıp o kapıda gülümse!
O demdeki,perdeler kalkar,perdeler iner,
Azraile hoşgeldin,diyebilmekte hüner..."

Kızlarrrrrrrrr sabah eşime nasıl söylendiysem arabanın asıl anahtarını niye alıyor yanına diye adamcağız işinden kaytarıp anahtarlarımı getirdi biraz evvel
Tabi biliyor bugün onun yüzünden spora gidemeseydim artık sabaha kadar çenemi çekecekti zaten telefonda da direk zaten birşeye asılıyorum ya azim gösteriyorum ya o yüzden aksilik oluyor demiştim
Aslında getiremeseydi evde yapıcaktım sporumu ses etmeden şansıma küsüp ama edepsizlik yapınca anahtar gelebiliyormuş

az modumuz değişsin, bizden Yenanın kaslı damat adayına gelsin;

Eki Görüntüle 668622
iyiymiş valla
sende öyle...

ay hepinizi üzdüm çok özür... ya gerçek terapi burada.
birde bundanın da özelikle 90lık bölümü.

ben 73inince mezun olmicam dimi?

Tabikide hayır seni kimselere vermeyiz nuhan ablacım ne demek mezun felan ayrıca özür dilemenede hiç gerek yok sonuçta içindeki bişeyi attın kurtuldun bak ne güzel

çenenin fendi

Çok güçlü bir insansın sen esracığım. Bu konuda fazla birşey yazmıycam, küçüklüğümden beri hep huzursuz bir ortamda büyüdüm ben. Yaşadıklarını çok iyi anlıyorum. Belki kilo aldıni okulun geç bitti ama herşeye rağmen mükemmel bir insan olmayı başarabilmişsin, bu yüzden tekrar tebrik ederim seni

Ben ilk izmirde okumuştum, orda kötü olaylar yaşadım gerçekten , kendim ettim kendim buldum,annem babam beni aldılar eve getirdiler,bunların suçlusu ise sağlıklı bir ruh haline sahip olmamdı yani ailemdi. Bu yaşadığım olaydan sonra ilk defa 18 yaşında psikiyatrist'e gittim, ağır ilaçlar kullandım, fazla ilaç içip kendimi öldürmek istedim, babamla çok kötü kavga ettim, salonun kapısının camını kırdım kolum kesildi hala da izi var. Sonra okulu bıraktığım için tekrar dersaneye başladım 2002de. İşte orda eşimle tanıştım ve hayatım değişti. 2000-2002 yılları arası ben kabul gibi günler geçirmiştim, o günden sonra ara ara yardıma ihtiyacım olsa da doktora gitmedim, hep kendi çabalarımla hayata tutundum.

Bu kadar güçlü olduğun için seni tebrik diyorum

En iyisini yapmışın banu ablacım arada edepsiz olacan zaten valla o şekilde yürüyo bu işler

.................................................

Benim başlattığım bu can sıkıcı konuya burda nokra koyuyorum
.............................................

Banu evladım, ne çektin bee sen o kocandan, arabanın anahtarını aldı da gitti seni bıraktı ortada, ne çektin bee yawrummm

kızlar bende size annemin bi komiğini anlatıyım sizede gülümseyin:)
sonrada ben kaçar, çünkü pazara gidicem, pazarcılar abla pazarmı kaldı bu saate demeden ben çıkıyım artık evden:)
herkesleri öpüyoruuum.

çooook eskiden annemle pazara gittik, annem sırf portakal satan bi adama dediki:
şuradan bana 1kg turp verirmisin dedi, adam anneme sadece uzun uzun baktı,
annemde dediki bunun üzerine turpu versene kardeşim dedi, adam artık anneme dediki abla turpu nasıl veriyim ben sadece portakal satıyorum görmüyormusun dedi,
onun üzerine annemde adama; ya hu portakal demek istiyorum anlasana işte dedi
anneciğim hiç altta kalmaz

az modumuz değişsin, bizden Yenanın kaslı damat adayına gelsin;

Eki Görüntüle 668622

sende öyle...

ay hepinizi üzdüm çok özür... ya gerçek terapi burada.
birde bundanın da özelikle 90lık bölümü.

ben 73inince mezun olmicam dimi?

YOk sana mezuniyet
Daha bize yaşam koçluğu yapacaksın ben 65 kiloya düşmeden mezuniyet yok sana
Pşşşt kızlar bakın siz o arada fıstık gibi olursunuz garantiye aldım sizleride Aramızda kalsın ama Nuhan duymasın

canım sen de çok güçlüsün, hepimiz gerçekten güçlü insanlarız. hepimiz güçlü olmak zorundayız, zayıf olmanın hiçbir telafisi özrü olmuyor çünkü.

ilkinde eşin seni iyileştirmiş, eminim şimdi de ondan gerekli desteği görsen daha iyi olacaksın. bence kendinle ilgili bu huzursuzluğun eşinin sürekli ders falan çalışıyor olmasıyla da ilgili. bi de hakikaten zor bir süreç iş arama süreci. insan kendisini defalarca sorguluyor kendine güven anlamında.

ben senin yerinde olsam kendimi daha iyi hissettirecek şeyler yapardım canım. anladığım kadarıyla eşin sorunun asosyallik olduğunu düşünüyor, doktor da ciddi bir şeyin olmadığını söylerse kendini daha kötü hissedeceksin. canın sıkılmaısn diye sormuyorum ama umarım iyi geçmiştir dünkü iş görüşmen. işe başlasan çok daha iyi hissedeceğinden eminim.

ay neyse yeter ya bu kadar bilmişlik :)
sen de gerçekten güçlüsün canım, içindeki gücü keşfetmeye çalış.

ben kaçayım markete. hoşçakalın hepiniz.

dimi? bebek için kilo alacağım sonra maraton yeniden başlicak...of ya :))) gidemiyorum efemcigim...:)

cecosum sen süpersin... valla senin taktikler süper...

özlem bende senin gibi çok firtinali uzun ergenlik yaşadım... aynen kendim etim kendim buldum... allah hiç bir çocugu sevgisiz bir ortamda birakmasın. Anne baba birbirini sevmiyorsa, ister boşansınler ister bosanmasınlar olan hep çocuğa oluyor.

buda benden olsun..

cecosum sende bana kocayi eğitme koçluğu verirsen okey.. hem 65e ne kaldiki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…