Ben aslinda, senin iş sorunun çözülse hersey yoluna girecek gibi geliyor. Hani yazdin ya ya çok mutluyum yada çok mutsuz. iste ondan böyle yaziverdim...
rabbim eskileri eskide bıraksın inşallah hep mutlu olursun deprasyonu çok iyi bilirim 8 yıldır ara ara çok kötü oldugumda ilaç destegi alıyorumÖzlemcigim senin yazdiklarina kayıtsız kalamadım.
Ben, 2006nın ortalarından 2008in baslarina kadar çok çok çok çok zor bir dönem geçirdim. Sonrasindada 1 yil kadar boderline tedavisi gördüm. Yani sınırda yasam hayata hiç gri yok. hersey ya var ya yok, ya çok mutlusun ya en diptesin gibi gibi...
teshisin konulması 2 ay kadar sürdü... bir ton test sonrasinda teshis konuldu.
1yilim hafdada 2gün psikolog hafdada bir günü psikiyatrist ziyaretleri ile baya maliyetli sonuçlandı. Kullangidim ilaçta kilo almamı destekledi. Birde fiziksel ratasizliğimda kilo aldıran bir olay olduğu için baya sorun oldu benim için. Ben gerçekten insanlarla yeni yeni görüsmeye başliyorum. ve size en komik olayida söyliyim erkek arkadasimla psikolog randavu saatlerimiz tutuyordu orada tanistik...Oda çok geç askere gitmis ve çok zor bir askerlik geçirmis bir devlet zede olarak tedavi görüyordu...
suan burada bunları yazmak yazabilmek bile benim için müzice. biraz tuhaf oldum geçmise falan gittim ama olsun..
ben her koşulda suyu gözlü biriyim ya... ben türk flimi izlerken bile ağlarım
clutcugum, sizinkiler bosanalı çok oldumu? merak ettim istersen cevap ver..
ben her koşulda suyu gözlü biriyim ya... ben türk flimi izlerken bile ağlarım
clutcugum, sizinkiler bosanalı çok oldumu? merak ettim istersen cevap ver..
İnşallah nuhancığım,tekrar o hırslı tuttuğunu koparan kız olmak istiyorum, çok tatlısın sen
mesaj için 10 dk gerekiyormuş
istanbul doğumluyum canımcım
hepinize çok tesekkürederim...
sende öyle...
ay hepinizi üzdüm çok özür... ya gerçek terapi burada.
birde bundanın da özelikle 90lık bölümü.
ben 73inince mezun olmicam dimi?
ya ben o konuyu atladım ya... yena'nin damat adayi var dimi?
Kızlarrrrrrrrr sabah eşime nasıl söylendiysem arabanın asıl anahtarını niye alıyor yanına diye adamcağız işinden kaytarıp anahtarlarımı getirdi biraz evvel
Tabi biliyor bugün onun yüzünden spora gidemeseydim artık sabaha kadar çenemi çekecektizaten telefonda da direk zaten birşeye asılıyorum ya azim gösteriyorum ya o yüzden aksilik oluyor demiştim
Aslında getiremeseydi evde yapıcaktım sporumu ses etmeden şansıma küsüp ama edepsizlik yapınca anahtar gelebiliyormuş
Ayşe abla bazen adının konması, yardım bir işe yaramıyor zaten. insan bu sefer kendini iyice anormal görmeye başlıyor. o durumdan çıkabilmesine yardım edecek kişi yine insanın kendisi oluyor. babamın annemden başanacığını duyduğum zaman kafasına bir sürahi su döküp evden çıkmışım. ağlaya ağlaya kmlerce yürümüşüm. kendime geldiğimde evden çok uzaktaydım. bir arkadaşımı aramıştım da gelip beni almıştı. babama fırlattığım suyu annem söylemese birkaç ay önce hatırlamıyordum ben. o günden itibaren canım sıkıldıkça marketten şekerleme, kuruyemiş alarak kendimi rahatlattım. bu böyle 30a yakın kilo alarak devam etti. bir gün kardeşim artık kendime gelmem gerektiğini, hayatın sadece benim için zor olmadığını hatırlattı bana hem de çok acı bir şekilde. ben ondan 2 yıl önce üniye başlamışken o okulunu bitirdi ve çalışmaya bile başlamıştı. bense kendimi eve kapamıştım. şimdi düşünüyorum da beni doktora götürmeyi teklif ettiler ve ben doktora gitsem kendime daha da yabancılaşacaktım. hayatı sevmeyen insan ilaçlarla sevemez. sadece hayatı algılaması değişecektir. ben ilaçlardan ziyade sevdiği insanların insana daha iyi geleceğini düşünüyorum. bazen travmalar, bazen ruhsal dengesizlikler insanı böyle bunalımlara sokuyor. bazılarımız gerçekten çok zor şeyler yüzünden (hastalıklar, ölümler, ayrılıklar vs.) bu duruma düşüyoruz, bazılarımız da tamamen nedensiz. işte o nedensiz olanlarda durum daha kolay değişebilir gibi geliyor bana, çünkü değişmesi gereken sadece mantalite, olaylar değil... umarım herkesin ruh sağlığı bir an önce normale döner. zaten ruhsal sıkıntı yaşamayan şişko görmedim desem yeridir ne acı ki.
Kızlarrrrrrrrr sabah eşime nasıl söylendiysem arabanın asıl anahtarını niye alıyor yanına diye adamcağız işinden kaytarıp anahtarlarımı getirdi biraz evvel
Tabi biliyor bugün onun yüzünden spora gidemeseydim artık sabaha kadar çenemi çekecektizaten telefonda da direk zaten birşeye asılıyorum ya azim gösteriyorum ya o yüzden aksilik oluyor demiştim
Aslında getiremeseydi evde yapıcaktım sporumu ses etmeden şansıma küsüp ama edepsizlik yapınca anahtar gelebiliyormuş
sende öyle...
ay hepinizi üzdüm çok özür... ya gerçek terapi burada.
birde bundanın da özelikle 90lık bölümü.
ben 73inince mezun olmicam dimi?
Çok güçlü bir insansın sen esracığım. Bu konuda fazla birşey yazmıycam, küçüklüğümden beri hep huzursuz bir ortamda büyüdüm ben. Yaşadıklarını çok iyi anlıyorum. Belki kilo aldıni okulun geç bitti ama herşeye rağmen mükemmel bir insan olmayı başarabilmişsin, bu yüzden tekrar tebrik ederim seni
Ben ilk izmirde okumuştum, orda kötü olaylar yaşadım gerçekten , kendim ettim kendim buldum,annem babam beni aldılar eve getirdiler,bunların suçlusu ise sağlıklı bir ruh haline sahip olmamdı yani ailemdi. Bu yaşadığım olaydan sonra ilk defa 18 yaşında psikiyatrist'e gittim, ağır ilaçlar kullandım, fazla ilaç içip kendimi öldürmek istedim, babamla çok kötü kavga ettim, salonun kapısının camını kırdım kolum kesildi hala da izi var. Sonra okulu bıraktığım için tekrar dersaneye başladım 2002de. İşte orda eşimle tanıştım ve hayatım değişti. 2000-2002 yılları arası ben kabul gibi günler geçirmiştim, o günden sonra ara ara yardıma ihtiyacım olsa da doktora gitmedim, hep kendi çabalarımla hayata tutundum.
Bu kadar güçlü olduğun için seni tebrik diyorum
YOk sana mezuniyet
Daha bize yaşam koçluğu yapacaksınben 65 kiloya düşmeden mezuniyet yok sana
Pşşşt kızlar bakın siz o arada fıstık gibi olursunuz garantiye aldım sizlerideAramızda kalsın ama Nuhan duymasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?