Kuzum güle güle giyin pantolonunu çok güzel duruyo
Canım senin adına çok sevindim maşallah ne güzel inşallah 89 79 görcez Allahın izniylen
hosbuldummm kizlaaarrrrr
malum almanyada oldugumdan dolayi bizim okullar yine 2 haftalik tatile girdi 2 hafta evdeler yani cocuklar
o yüzden pek giremiyorum gecmiste cok birikmis okumayi pek kesmedi gözüm ne yalan söyliyim
yalniz dün dayanamadim tartildim 99.7yi gördüm cok sükür 3 hanelilerden kurtuldumcumaya kadar hedefim 98i ucundan acikta olsa görmek :26::26::26:
Umarim herkesler iyidir nasilsiniz bakalim fistiklar ???
canlarım nasılsınızzzzz bayaa bi kaynatmışsınız güzeller.
can sıkıntılı konularda varmış ama geçmişi geride bırakmak en iyisi acı ile de olsa.hepimizde yaşanmışlıklar var...
bugün çok mutluyum kardeşim bir üni ye başvuru yapmıştı kabul edilmiş çok sevindik Allah utandırmasın
diyet iyi ama su içmeme özürlü ben ödem yapıyorum habire.
regl de yaklaştı oda cabası esracığıma ölçü verirken hiç bir incelme olmuycak diye üzülüyorum
Canım senin adına çok sevindim maşallah ne güzel inşallah 89 79 görcez Allahın izniylen
Canım iyiyiz çok şükür sen nasılsın kardeşin adına çok sevindim rabbim utandırmasın canım
iii pazaralar. çürük çarık almadan çabuk gel...
esra, iyidik market nereden çıktı şimdi.. çabuk gel...
sohbet şahane,karikatürler şahane, siz şahane...havada fena sayılmaz...hadi herkes bi silkelensin hayatta herşey biz insanlar için....
geçti gitti diyelimm..şimdi benim hikayemi hiç anlatmayayım roman filan çıkar...:13:..
ayy bu arada ben lcw netten bir pantolon aldım..istediğim gibi bol kesim buldum sevindim gari...çok dar kesim almak istemiyorum pardesü altına...
aslında insan kendi kendinin doktorudur der annem...Allah muhtaç etmesin tabiki doktorlarımızda iyiki varlar.egedenizimin nezdinde hepsini öpüyorum
benim küçük oğlan ilkokul 2.sınıftayken,tenefüste sosisli sandviç alıyor yerken zil çalıyor aceleyle sınıfa yetişeyim diye koşarken sosisin koca bir parçası boğazına takılıyor.koridorlar haliyle bomboş,herkez derse girmiş. benim oğlan tek başına baya bir mücadele ederek parmağı yardımıyla sosisi çıkarıyor çok şükür ve o gün gayet normal yemeklerini yedi.sabah ise su bile içemediğini farkettim bende yaşadığı tramvadan diye üstüne gitmedim.çorba dahi içemedi.bir kaç gün okula onunla gittim . tüm gün tenefüste ona süt içiriyordum ki sütü ve suyu bile yutamıyordu.baktım olmuyor aile dostumuz abimiz psikiyatrist sefa saygılı ya götürdüm,ona o kadar güvenirimki çocuk pedagoguna bile götürmeyi düşünmedim.oğlumla sohbet ettiler ve bir damla yazdı oğluma dediki ömerim bu damlayı annen yemeklerine damlatacak ve sen eskisinden daha iyi yutabileceksin.eve geldik yemek hazırladım ve oğluma dedim hadi sefa amcanın damlayı damlat bakalım,damlattı ve sorunsuz yemeklerimizi yedik çok şükür..
bu olaydan bir ay kadar sonra oğlumun sınıfından bir kız arkadaşı ömere,yemek yiyemediğini yutamadığını anlatmış bir sohbet esnasında,ömerde hemen aynı sorunu yaşadığını ve bir damlayla yemeye başladığını uzun uzun anlatmış,bildiğiniz dertleşmişler
akşamı beni annesi aradı doktorun adını ve ilacın adını sordu,ona dediğim şu oldu,doktora hemen götürme ilacıda alma önce bir şunu dene,bir şeyin içine su ve bir kaç damla limon damlat, suyun tadı değişsin onu sanki ilacı almış gibi kızının yanında damlatın bakalım etki olacakmı olmassa doktora götürürsün demiştim.limonlu suyu damlattıkları gibi kızımızda yemeğe başlamış.annesi teşekkür etmek için aramıştı.yani diyeceğim her şey beynimizde inanmakta bitiyor
tabiki gerekli olduğunda ilaç desteğide almalıyız.
Nevincim pantolonunu güle güle giy
ay kizlar yaaaaaaaaa tam kendime öglen yemegi icin 2 tane ekmek hazirladim
wasa ekmekleri varya hani kitir, ekmek gibi degil yani
neyse tabakla odama giriyorum pat tabaktan kaydilar ters düstülerhay sansimaaaa
isede gec kaliyorum yaa
canlarım nasılsınızzzzz bayaa bi kaynatmışsınız güzeller.
can sıkıntılı konularda varmış ama geçmişi geride bırakmak en iyisi acı ile de olsa.hepimizde yaşanmışlıklar var...
bugün çok mutluyum kardeşim bir üni ye başvuru yapmıştı kabul edilmiş çok sevindik Allah utandırmasın
diyet iyi ama su içmeme özürlü ben ödem yapıyorum habire.
regl de yaklaştı oda cabası esracığıma ölçü verirken hiç bir incelme olmuycak diye üzülüyorum
Coooook sagol tatlisimmm amin insallaaaaaaaahhhhhhhhhh
24 Mayista dogum günüm var canim 30uma bu kiloyla girmiycem hani derler ya miladim olsun istiyorum kendimi ona kilitlemis durumdayim
Allahtan sadece sabir diliyorum
Masallah canim sende cok sekersin resimlerine baktimda acikin
sohbet şahane,karikatürler şahane, siz şahane...havada fena sayılmaz...hadi herkes bi silkelensin hayatta herşey biz insanlar için....
geçti gitti diyelimm..şimdi benim hikayemi hiç anlatmayayım roman filan çıkar...:13:..
ayy bu arada ben lcw netten bir pantolon aldım..istediğim gibi bol kesim buldum sevindim gari...çok dar kesim almak istemiyorum pardesü altına...
hosbuldummm kizlaaarrrrr
malum almanyada oldugumdan dolayi bizim okullar yine 2 haftalik tatile girdi 2 hafta evdeler yani cocuklar
o yüzden pek giremiyorum gecmiste cok birikmis okumayi pek kesmedi gözüm ne yalan söyliyim
yalniz dün dayanamadim tartildim 99.7yi gördüm cok sükür 3 hanelilerden kurtuldumcumaya kadar hedefim 98i ucundan acikta olsa görmek :26::26::26:
Umarim herkesler iyidir nasilsiniz bakalim fistiklar ???
Sağol bitanem teşekkür ederim inşallah doğum gününe istediğin rakamlarda girersin canımCoooook sagol tatlisimmm amin insallaaaaaaaahhhhhhhhhh
24 Mayista dogum günüm var canim 30uma bu kiloyla girmiycem hani derler ya miladim olsun istiyorum kendimi ona kilitlemis durumdayim
Allahtan sadece sabir diliyorum
Masallah canim sende cok sekersin resimlerine baktimda acikin
Dünkü görüşmem olumsuz olmuş mail geldi
üzülme hayirlisi olsun canimcimDünkü görüşmem olumsuz olmuş mail geldi
insallah esracim insallahhhhhhee ben geldim siz yoksunuz :)
gittim tatlı da aldım marketten, bi de yedim. hep sizin yüzünüzden, içimi kararttınız şişkolar ( bahaneye bak)
o değil de Nursena pideyi yaptırdı mı acaba
Allah kabul etsin hayrını Nursenacım, annannenin canına değsin.
çok güzelmiş Nevincim, güle güle kullan.
ibretlikmiş gerçekten Ayşe abla. bu arada sizin kullandığınız da mı limonlu suydu? o galiba gerçek ilçamış değil mi?
gitti güzelim wasalar
aç kalma sakın Eminecim.
Yasemincim iyi hatırlattın;
ÖLÇÜ VAKTİ YAKLAŞIYOR KIZLAR
Senden 1 ay sonra da, 26 haziranda ben 30 oluyorum İlknurcum. ikimiz de daha ince girelim 30larımıza olur mu canım :)
ee ben geldim siz yoksunuz :)
gittim tatlı da aldım marketten, bi de yedim. hep sizin yüzünüzden, içimi kararttınız şişkolar ( bahaneye bak)
ibretlikmiş gerçekten Ayşe abla. bu arada sizin kullandığınız da mı limonlu suydu? o galiba gerçek ilçamış değil mi?
gitti güzelim wasalar
aç kalma sakın Eminecim.
Senden 1 ay sonra da, 26 haziranda ben 30 oluyorum İlknurcum. ikimiz de daha ince girelim 30larımıza olur mu canım :)
Dünkü görüşmem olumsuz olmuş mail geldi
Cok tesekkürler nuhancimmmtebrikler..
Sağol bitanem teşekkür ederim inşallah doğum gününe istediğin rakamlarda girersin canım
Özlem klasik olcak biliyorum ama herşeyin hayırlısı demekten başka bi şeçenek yok malesef
üzülme hayirlisi olsun canimcim
insallah esracim insallahhhhhh
Senin kilona insem süper olur yaza kadar
Bu hafta cok büyük kacamaklar yapmadim pembe kacamaklar oldu :26::26::26:
Cumayi iple cekiyorum bakalim cnmmm
ee ben geldim siz yoksunuz :)
gitti güzelim wasalar
aç kalma sakın Eminecim.
özlemcigim herkesin bir kısmeti vardır. Onlar üzülsünler seni kaybettiler.
Tebrikler 2li rakamlara inmişsin, darısı 8li 7li' lere olsun
Yok hayatım ne üzülücem
Sen ye ye pastacıkları sonra bize suç bul pisboğazzz
ay inanamiyorum.. kendimi şimdi çok suçlu hissediyorum....
benede gidip tatli yesem ödeşirmiyiz? (bahane ariyorumda.. )
Nuhancığım üzülmüyorum olmayacağımı anladım ben zaten dün, evli bir bayanı işe almazlardı, düzceye gidermisin sorusuna giderim dedim ama yetmedi, hani öyle beni zorlayacak soru da sormadılar, ben gayet güler yüzlüydüm, beni baya beklettiler, kadın olan soru dahi sormadı suratıma bakmadı pc'siyle ilgilendi, erkek olan da birkaç soru sordu yaptığım işleri felan anlattım, çok da umrumda değil artık ne yapalım
Nuhancığım üzülmüyorum olmayacağımı anladım ben zaten dün, evli bir bayanı işe almazlardı, düzceye gidermisin sorusuna giderim dedim ama yetmedi, hani öyle beni zorlayacak soru da sormadılar, ben gayet güler yüzlüydüm, beni baya beklettiler, kadın olan soru dahi sormadı suratıma bakmadı pc'siyle ilgilendi, erkek olan da birkaç soru sordu yaptığım işleri felan anlattım, çok da umrumda değil artık ne yapalım
çok pis suç bulurum :)
Madcon - Beggin TÜRKISCH VERSION [ Ferhat güzel - begüm huu] - YouTube
Senin yiyeceğin ilk tatlı düğün pastan olsun bundan sonra
canım çok daha iyisi olacak diye olmuyor bence, kısmetinde olan elbet çıkacak karşına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?