Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım senin adına çok sevindim maşallah ne güzel inşallah 89 79 görcez Allahın izniylen

Canım iyiyiz çok şükür sen nasılsın kardeşin adına çok sevindim rabbim utandırmasın canım

Canım senin adına çok sevindim maşallah ne güzel inşallah 89 79 görcez Allahın izniylen

Canım iyiyiz çok şükür sen nasılsın kardeşin adına çok sevindim rabbim utandırmasın canım

Coooook sagol tatlisimmm amin insallaaaaaaaahhhhhhhhhh
24 Mayista dogum günüm var canim 30uma bu kiloyla girmiycem hani derler ya miladim olsun istiyorum kendimi ona kilitlemis durumdayim
Allahtan sadece sabir diliyorum
Masallah canim sende cok sekersin resimlerine baktimda acikin

iii pazaralar. çürük çarık almadan çabuk gel...

esra, iyidik market nereden çıktı şimdi.. çabuk gel...

ee ben geldim siz yoksunuz :)

gittim tatlı da aldım marketten, bi de yedim. hep sizin yüzünüzden, içimi kararttınız şişkolar ( bahaneye bak)

o değil de Nursena pideyi yaptırdı mı acaba

Allah kabul etsin hayrını Nursenacım, annannenin canına değsin.

çok güzelmiş Nevincim, güle güle kullan.

ibretlikmiş gerçekten Ayşe abla. bu arada sizin kullandığınız da mı limonlu suydu? o galiba gerçek ilçamış değil mi?

gitti güzelim wasalar
aç kalma sakın Eminecim.

Yasemincim iyi hatırlattın;

ÖLÇÜ VAKTİ YAKLAŞIYOR KIZLAR

Senden 1 ay sonra da, 26 haziranda ben 30 oluyorum İlknurcum. ikimiz de daha ince girelim 30larımıza olur mu canım :)

Son düzenleme:

Netten aldığın oluyomu canım. Güle güle kullan çok güzelmiş.Bedenini bildiğin için sorun olmuyor sanırım

tebrikler..

Sağol bitanem teşekkür ederim inşallah doğum gününe istediğin rakamlarda girersin canım
Dünkü görüşmem olumsuz olmuş mail geldi

Özlem klasik olcak biliyorum ama herşeyin hayırlısı demekten başka bi şeçenek yok malesef

Dünkü görüşmem olumsuz olmuş mail geldi
üzülme hayirlisi olsun canimcim
insallah esracim insallahhhhhh
Senin kilona insem süper olur yaza kadar
Bu hafta cok büyük kacamaklar yapmadim pembe kacamaklar oldu :26::26::26:
Cumayi iple cekiyorum bakalim cnmmm

Sen ye ye pastacıkları sonra bize suç bul pisboğazzz

Son düzenleme:
üzülme hayirlisi olsun canimcim

insallah esracim insallahhhhhh
Senin kilona insem süper olur yaza kadar
Bu hafta cok büyük kacamaklar yapmadim pembe kacamaklar oldu :26::26::26:
Cumayi iple cekiyorum bakalim cnmmm

Tebrikler 2li rakamlara inmişsin, darısı 8li 7li' lere olsun
Yok hayatım ne üzülücem

ay inanamiyorum.. kendimi şimdi çok suçlu hissediyorum....
benede gidip tatli yesem ödeşirmiyiz? (bahane ariyorumda.. )

özlemcigim herkesin bir kısmeti vardır. Onlar üzülsünler seni kaybettiler.

Nuhancığım üzülmüyorum olmayacağımı anladım ben zaten dün, evli bir bayanı işe almazlardı, düzceye gidermisin sorusuna giderim dedim ama yetmedi, hani öyle beni zorlayacak soru da sormadılar, ben gayet güler yüzlüydüm, beni baya beklettiler, kadın olan soru dahi sormadı suratıma bakmadı pc'siyle ilgilendi, erkek olan da birkaç soru sordu yaptığım işleri felan anlattım, çok da umrumda değil artık ne yapalım

Sen ye ye pastacıkları sonra bize suç bul pisboğazzz

çok pis suç bulurum :)

Madcon - Beggin TÜRKISCH VERSION [ Ferhat güzel - begüm huu] - YouTube

ay inanamiyorum.. kendimi şimdi çok suçlu hissediyorum....
benede gidip tatli yesem ödeşirmiyiz? (bahane ariyorumda.. )

Senin yiyeceğin ilk tatlı düğün pastan olsun bundan sonra

canım çok daha iyisi olacak diye olmuyor bence, kısmetinde olan elbet çıkacak karşına.

e yazik ki özel sektör durumu...
Bugun spor hocamız, makarnayida yağlamayi unutmusum öğleyin yağsiz makarana yiyeceğim dedi... aa burada yemek yokmu dedim. Evden getiyorum bizim öğle yemeğimiz yok dedi...çok üzüldüm. Bu insanlar bu devletin sporcuları hepsinin madalyaları falan var. işleri olsun diye belediyenin tesislerinde hocalik yapiyorlar. Belediye bunlara bi yemek bile veremiyor. Birde bu insanlar sporcu iyi beslenmeleri lazim...

selam kızlarr...dilerim herkezler iyidirrr..diyet nasıl gidiyor bilmiyorumm karışık grip oldum vende sinüzit var ve baya agır geçiyor bu seferr pcyide açmıyorum pekk gözlerim agrıyorr..hatta heryerimm dayakk yemiş gibiyimm..çok uzak kalmamak için acık bakıyım bi slm vereyim dedimm..hepinizi öpüyorummm...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…