kızlar bende size annemin bi komiğini anlatıyım sizede gülümseyin:)
sonrada ben kaçar, çünkü pazara gidicem, pazarcılar abla pazarmı kaldı bu saate demeden ben çıkıyım artık evden:)
herkesleri öpüyoruuum.
çooook eskiden annemle pazara gittik, annem sırf portakal satan bi adama dediki:
şuradan bana 1kg turp verirmisin dedi, adam anneme sadece uzun uzun baktı,
annemde dediki bunun üzerine turpu versene kardeşim dedi, adam artık anneme dediki abla turpu nasıl veriyim ben sadece portakal satıyorum görmüyormusun dedi,
onun üzerine annemde adama; ya hu portakal demek istiyorum anlasana işte dedi
anneciğim hiç altta kalmaz
.................................................
Benim başlattığım bu can sıkıcı konuya burda nokra koyuyorum
.............................................
Banu evladım, ne çektin bee sen o kocandan, arabanın anahtarını aldı da gitti seni bıraktı ortada, ne çektin bee yawrummm
canım sen de çok güçlüsün, hepimiz gerçekten güçlü insanlarız. hepimiz güçlü olmak zorundayız, zayıf olmanın hiçbir telafisi özrü olmuyor çünkü.
ilkinde eşin seni iyileştirmiş, eminim şimdi de ondan gerekli desteği görsen daha iyi olacaksın. bence kendinle ilgili bu huzursuzluğun eşinin sürekli ders falan çalışıyor olmasıyla da ilgili. bi de hakikaten zor bir süreç iş arama süreci. insan kendisini defalarca sorguluyor kendine güven anlamında.
ben senin yerinde olsam kendimi daha iyi hissettirecek şeyler yapardım canım. anladığım kadarıyla eşin sorunun asosyallik olduğunu düşünüyor, doktor da ciddi bir şeyin olmadığını söylerse kendini daha kötü hissedeceksin. canın sıkılmaısn diye sormuyorum ama umarım iyi geçmiştir dünkü iş görüşmen. işe başlasan çok daha iyi hissedeceğinden eminim.
ay neyse yeter ya bu kadar bilmişlik :)
sen de gerçekten güçlüsün canım, içindeki gücü keşfetmeye çalış.
ben kaçayım markete. hoşçakalın hepiniz.
Paketin üstünde. Volkornhaferflöckli yaziyor,
biraz süt koyuyorum
ondan sonrada istedigin meyvelerden maxsimum 3tane meyve, ama butun meyveyi degil yarisini.
selamun aleyküm kızlaaarrr
Ayşe abla bazen adının konması, yardım bir işe yaramıyor zaten. insan bu sefer kendini iyice anormal görmeye başlıyor. o durumdan çıkabilmesine yardım edecek kişi yine insanın kendisi oluyor. babamın annemden başanacığını duyduğum zaman kafasına bir sürahi su döküp evden çıkmışım. ağlaya ağlaya kmlerce yürümüşüm. kendime geldiğimde evden çok uzaktaydım. bir arkadaşımı aramıştım da gelip beni almıştı. babama fırlattığım suyu annem söylemese birkaç ay önce hatırlamıyordum ben. o günden itibaren canım sıkıldıkça marketten şekerleme, kuruyemiş alarak kendimi rahatlattım. bu böyle 30a yakın kilo alarak devam etti. bir gün kardeşim artık kendime gelmem gerektiğini, hayatın sadece benim için zor olmadığını hatırlattı bana hem de çok acı bir şekilde. ben ondan 2 yıl önce üniye başlamışken o okulunu bitirdi ve çalışmaya bile başlamıştı. bense kendimi eve kapamıştım. şimdi düşünüyorum da beni doktora götürmeyi teklif ettiler ve ben doktora gitsem kendime daha da yabancılaşacaktım. hayatı sevmeyen insan ilaçlarla sevemez. sadece hayatı algılaması değişecektir. ben ilaçlardan ziyade sevdiği insanların insana daha iyi geleceğini düşünüyorum. bazen travmalar, bazen ruhsal dengesizlikler insanı böyle bunalımlara sokuyor. bazılarımız gerçekten çok zor şeyler yüzünden (hastalıklar, ölümler, ayrılıklar vs.) bu duruma düşüyoruz, bazılarımız da tamamen nedensiz. işte o nedensiz olanlarda durum daha kolay değişebilir gibi geliyor bana, çünkü değişmesi gereken sadece mantalite, olaylar değil... umarım herkesin ruh sağlığı bir an önce normale döner. zaten ruhsal sıkıntı yaşamayan şişko görmedim desem yeridir ne acı ki.
aslında insan kendi kendinin doktorudur der annem...Allah muhtaç etmesin tabiki doktorlarımızda iyiki varlar.egedenizimin nezdinde hepsini öpüyorumBen aslinda, normal koşullarda böyle düzenli psikoloğa gidenleri biraz tuhaf karşılıyorum. Çünkü, gidiyorsun anlatıyorsun anlatıyorsun, diniliyor diniliyor.... bazi pisikloglar sadece diniliyor, baziları, soru sorarak sana doğruyu bulmanı sağlıyor... Bazen bu düzenli pisiklog olayı bana göre gereksiz maliyet. ama ciddi sorunlarda ben olaya kesinlikle ilaç tedavisi, psikiyatrist olayi diye bakiyorum. Benim çok fazla psikologa inancim yok.
Bende çok komigim özlemcigim diye başlamisim anlatıp bitirmisim..:)
devam edeyim,
özlemcigim kendini ölç bilç...küçük bir depreyon yaşadigini düşünüyorsan öyle pisikologlara para bayılma... ama durumu çok ciddi değerelendiriyorsan bence bir psikiyatrist'e git. Örneğin, inithara yatkinmisin? Hergangi bir bağımlığı yatkınmısın? gibi...
Bütün depresyonların ble tedavisi olamadan ömrü bir yılmıs... Depresyon kesinilikle kalıcı bir rahatsızılk değil..
dimi? bebek için kilo alacağım sonra maraton yeniden başlicak...of ya :))) gidemiyorum efemcigim...:)
cecosum sen süpersin... valla senin taktikler süper...
özlem bende senin gibi çok firtinali uzun ergenlik yaşadım... aynen kendim etim kendim buldum... allah hiç bir çocugu sevgisiz bir ortamda birakmasın. Anne baba birbirini sevmiyorsa, ister boşansınler ister bosanmasınlar olan hep çocuğa oluyor.
buda benden olsun..
Eki Görüntüle 668724
pazar günüde ben denedim bir çok şey almadım hiçbirini,dedim bir ay sonra 1 beden daha küçüğünü alıcam nasılolsasohbet şahane,karikatürler şahane, siz şahane...havada fena sayılmaz...hadi herkes bi silkelensin hayatta herşey biz insanlar için....
geçti gitti diyelimm..şimdi benim hikayemi hiç anlatmayayım roman filan çıkar...:13:..
ayy bu arada ben lcw netten bir pantolon aldım..istediğim gibi bol kesim buldum sevindim gari...çok dar kesim almak istemiyorum pardesü altına...
hoşgeldin tatlımmslm kizlaaaaaarrrrrrrr ben geldiiimmmmmm
sohbet şahane,karikatürler şahane, siz şahane...havada fena sayılmaz...hadi herkes bi silkelensin hayatta herşey biz insanlar için....
geçti gitti diyelimm..şimdi benim hikayemi hiç anlatmayayım roman filan çıkar...:13:..
ayy bu arada ben lcw netten bir pantolon aldım..istediğim gibi bol kesim buldum sevindim gari...çok dar kesim almak istemiyorum pardesü altına...
sohbet şahane,karikatürler şahane, siz şahane...havada fena sayılmaz...hadi herkes bi silkelensin hayatta herşey biz insanlar için....
slm kizlaaaaaarrrrrrrr ben geldiiimmmmmm
pazar günüde ben denedim bir çok şey almadım hiçbirini,dedim bir ay sonra 1 beden daha küçüğünü alıcam nasılolsa
hoşgeldin tatlımm
Hoşgeldiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn
Nevincim pantolonunu güle güle giy
ay kizlar yaaaaaaaaa tam kendime öglen yemegi icin 2 tane ekmek hazirladim
wasa ekmekleri varya hani kitir, ekmek gibi degil yani
neyse tabakla odama giriyorum pat tabaktan kaydilar ters düstülerhay sansimaaaa
isede gec kaliyorum yaa
en güzelini yapmışsın..şimdi ben unlu mamüllerde çalışan bir gariban olaraktan üstüme beyaz önlük ayağımada terlik giyiyorum...pazar günüde ben denedim bir çok şey almadım hiçbirini,dedim bir ay sonra 1 beden daha küçüğünü alıcam nasılolsa
[:[/B]
güle güle giy. iy igünlerde...
Nevincim pantolonunu güle güle giy
ay kizlar yaaaaaaaaa tam kendime öglen yemegi icin 2 tane ekmek hazirladim
wasa ekmekleri varya hani kitir, ekmek gibi degil yani
neyse tabakla odama giriyorum pat tabaktan kaydilar ters düstülerhay sansimaaaa
isede gec kaliyorum yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?