çok pis suç bulurum :)
Madcon - Beggin TÜRKISCH VERSION [ Ferhat güzel - begüm huu] - YouTube
Senin yiyeceğin ilk tatlı düğün pastan olsun bundan sonra
canım çok daha iyisi olacak diye olmuyor bence, kısmetinde olan elbet çıkacak karşına.
e yazik ki özel sektör durumu...
Bugun spor hocamız, makarnayida yağlamayi unutmusum öğleyin yağsiz makarana yiyeceğim dedi... aa burada yemek yokmu dedim. Evden getiyorum bizim öğle yemeğimiz yok dedi...çok üzüldüm. Bu insanlar bu devletin sporcuları hepsinin madalyaları falan var. işleri olsun diye belediyenin tesislerinde hocalik yapiyorlar. Belediye bunlara bi yemek bile veremiyor. Birde bu insanlar sporcu iyi beslenmeleri lazim...
ay çok mersi... isteme çikolatamdan yerim ama...söyilimde %70 kakaolu bitter olsun..yada sekersiz çikolata kendi kendime çok güldüm..
Ayyyyyyyyyy Esraaaaaaaaa koptum valla o nasil kliptir öyleeeeeeeeeee
çok pis suç bulurum :)
Madcon - Beggin TÜRKISCH VERSION [ Ferhat güzel - begüm huu] - YouTube
Senin yiyeceğin ilk tatlı düğün pastan olsun bundan sonra
canım çok daha iyisi olacak diye olmuyor bence, kısmetinde olan elbet çıkacak karşına.
aa bak o olur
bi de senin sözden sonra toplanırız istanbullu hatunlar, bize de getirirsin artık çikolatandan. malum hiçbir fırsatı kaçırmadığımız için bu haldeyiz ya bunu da kaçırmayalım
Ayşecim limon kabuğunu arada ben de sürerim iyi gelir gerçekten
Ama sen her yerine bal sürmeyebaşladın balcı bacı
Bal daşifadır tabii tartışılmaz
Nuhancım isteme çikolatandan ben de isterem
Asucugum, galiba herkesciklerden önce sen yersin çünkü, isteme ankarada olacak.... senin evden az yukari çikinca.. annem benim dikmende oturuyor..
nursena,
Allah hayrını kabul etsin canım...Ruhu şad olsun anannenin...
Asumanın dediği gibi resim isteriz.. otu çöpu çekip koyuyosunuz güzel mamaları neden eklemiyorsunuz..
Değil mi amakaç gündür sebze yoğurt yumurta bugün de gözümüz. Bayram etsin
Allah hayrını kabul etsin inşallah nursenacım
Benim de bugün kayınpederin ölüm yıldönümü abdest alayım da hem ona hem de ananeye okuyum biraz
nursena Allah hayrını kabul etsin canım
sen menü resimleri paylaş bizimle canım ya :44:ben kendi adıma iş yerinden yapamıycağım için çok hoşuma gidiyor hemde fikir oluyor inanki
KIZLAR GÜNAYDIN
Herkeslere mutlu huzurlu sağlıklı ve az kaçamaklı bi gün diliyorum dün işler erken bitti işten erken çıktım ne güzel gittim oğlumla vakit geçirdim dışarı çıktık top oynadık baya iyi oldu bizim için neyse benim doğum günüde böle geçti he bide iş yerindeki arkadaşlar pasta almışlar süpriz yaptılar bana çok mutlu oldum doğrusu bende durumlar böle işte
Kuzum teşekkür ederim çok sağol
Nuhan ablacım çok teşekkür ederim çok sağol iyiki varsınız
Ayrıca bana ordan 1 kaçamak daha yaz nuhan abla malum pasta yedim dün malesef :18::18::18::18:
Zeynep kuzum geçmiş olsun dikkat et kendine işallah şimdi daha iyisindir bebeğim
Banu ablacım inşallah hayırlı haberlerle gelirsin hastaneden ameliyata felan gerek kalmaz
Nursena ablacım rabbim hayırını kabul etsin ayrıca foto isteriz foto
Dafi ablacım bunlar tatlı yorgunluklar ne güzel valla sevaba giriyosun rabbim utandırmasın ablacım hayırlısı olsun
Neyse kızlar ben kaçtım işler beni bekliyo bide sağolsun patroncuğum biraz asabi sabah sabah yine heyheyleri üstünde hayırlısı bakalım
Nursenacım Allah hayrını kabul etsin...
Dafi ablacım sana yazmayı unutmuşum işler yoluna girmiş çok sevindim..maşallah ne kadar yüreğiniz geniş herkese herşeye koşuyorsun...Allah tamamına erdirsin...
kkızlarr ben geldiim hepsini okuyamadım alıntıların inanın foto koyarsam yerle bir olurdu topikkkarkadaşlar herkese günaydın umarım bu gün dünden daha iyi olur hepimiz için
yolcu arkadaşım geçmiş olsun inşallah bu gün daha ıyı olur ayağın
annannen için yaptığın hayrı allah kabul etsın arkadaşım
bu arada benim uyguladığım diyet 1 haftalık 1 hafta sonra normal yeme listelerime geçecem kimi arkadaşlar sağlıksız bulmuş
uyguladığım diyeti
bu hem metabolizmamı şaşırtmak hemde su atmak için bir diyetisyenin önerisi kafama göre uydurmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?