Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Nuhancığım malesef özel sektörün durumu böyle, tabi benim de suçum var, okuldan mezun olduğumda ilk bulduğum işe atlamak yerine developr(yazılımcı) olsaydım şimdi ben aranan eleman olurdum, neyse çok da düşünmek istemiyorum

Spor hocana ben de üzüldüm, aldığı maaşda kuş kadardır

ay çok mersi... isteme çikolatamdan yerim ama... söyilimde %70 kakaolu bitter olsun..yada sekersiz çikolata kendi kendime çok güldüm..

aa bak o olur

bi de senin sözden sonra toplanırız istanbullu hatunlar, bize de getirirsin artık çikolatandan. malum hiçbir fırsatı kaçırmadığımız için bu haldeyiz ya bunu da kaçırmayalım

Kizlar benim cikmam lazim cok öpüyorum hepinizi size iyi sohbetler
benim canavarlar babanelerine gittilerde öle firsat bulup bakiyim dedim
Mutfaklarim aldi basini gidiyor gideyimde toparliyim sonrada pirasa pisiricem esime yetistirmem lazim oda kiskanclik sonucu diyete basladi
Aksama bakmaya calisiri hoscakaliiiinnnn

Bilmiyorum esracığım iyisi kötüsü diye bakmıyorum artık, şimdi şu problem var, 2012 şubattan beri çalışmıyorum, tabi o zaman kpss için ayrıldım, sınavdan sonra da bi süre özelde çalışmak istemedim ama bu çalışmadığım süreyi görüşmeye gittiğimde çok sorun ediyorlar, o yüzden çok da uzatmamak lazım süreyi, iyi kötü bir yere giriş yaparsam daha iyi kurumlar için görüşmeye gitmeye devam ederim, bakalım kısmet olmazsa da ne yapalım

saat 12 kahvaltı
2 kk peynir,
2 d ç ekmek
1 domates
1 salatalık
bir tutam dereotu
maydonoz
1 havuç
1 b kupa çay

ara 15.00 1 yeşil elma
1tane 5 i biryerde çay

ara türk kahvesi

17.5 k k fasulye
çoban salata
1 b yogurt
2 ç ekmegi

19.30 1 armut 1 b süt

sonra bitki çayları içerim

sporum yok su 1.5 bitti​

esracım bize verdiği bir damlaydı,ama bence vitamin tarzı bişidir
bir şey daha anlatayım,eşimin bi arkadaşının eşi de psikolojik rahatsızlık geçiriyormuş.eşimde sefa hocayı önermiş.gitmişler bir kaç ilaç da vermiş,ilaçları kullanınca kadın baya rahatlamış.eşinin ilaçları bitince almaya gitmiş eşi,eczacıya sormuş ne tür ilaçlar olduğunu,eczacıda rahat bi tavırla vitaminnn demiş
tabiki her hastalığa vitamin vermezler,doktorlar zaten konuşurken anlıyorlar gerçekten problem var mı ,yoksa basit şeyler den sebep mi sorun yaşandığını...

bu arada 2 gündür yaptığım bi şeyden bahsetmek istiyorum.her daim söylüyorum ben organik ürün kullanıyorum yani doğal ilaçsız ve hormonsuz.ellerim çok kuruyor aldığım bir çok el kreminden de fayda göremedim,anlık iyi geliyorlar sonrasında eski haline dönüyor tabi bu durumdan hiç hoşnut değilim.
dün öğle yemeğimi hazırlarken salatama sıktığım yarım limonun dışını atmadım yemekten sonra ellerimi ovuşturdum baktım baya yumuşadı.sonra akşamki arada yediğim portakalın kabuğunu aynı şekilde sürdüm oda iyi geldi,gerçi bunlar bilinen fakat uygulamadığımız şeyler.bugünde hızımı alamayıp hem limonu sürdüm hem de zeytinyağını ellerime ve tüm yüzüme.bir miktar bekletip duru suyla yıkıyorum.az öncede yine portakallı yoğurt yaptım dibinde yarım çay kaşığı kadar bırakıp elime yüzüme sürdüm baya bir yumuşa ve parlaklık hissediyorum ben yoğurtla balı da karıştırıp ara ara yüzüme ve ellerime sürerim.her öğünde evde olduğumda yapıcam.
ayy bide mis gibi kokuyor

Geldiiiiim hepinizi beğendim :)
Anlatayım ben bugün ne yaptım sabah ısrarla aradılr geç gelme bişey yeme biz bekleriz diye neyseki kızım
Öğlen gelmeyeceğini söyledi eşim de azcık erken kalktı ona kahvaltısını hazırladım gittim 11 gibi kahvaltıda sorun yok sayılır 2 tahinli kurabiye yedim ama sorun yok hem kahvaltı hem öğle yemeği oldu sonuçta
Sonra büyük kızımın okuluna geçtimberaber yürüyerek eve geldik 45 dk orta hızda yürüdük
Ben eve geçmeden markete uğradım patlıcan aldım bişeyler daha işte yemeklik neyse marketteyken eşim ardı açım eve geliyorum diye eve geçtim hemen çay demledim bir de kıymalı yumurta kahvaltılık vs hazırladım kızlar da açtı zaten 5 e doğru yedik beraber ben azıcık yedim akşam yemeği de böylece halloldu
Şimdi aklımda kalanları unuttum yazarken
Özlemcim azcık rahatla kuzum akışına bırak
Nuhancım senin sıkıntılar da geçmişte kalmış şükür ben bir daha yaşanmayacağına eminim hem hayra bile vesile olmuş
Nevincim pantolonunu iyi günlerde giy inşallah
Atladıklarım kusura kalmasınlar uykumdan zaten :)))

Ayşecim limon kabuğunu arada ben de sürerim iyi gelir gerçekten
Ama sen her yerine bal sürmeyebaşladın balcı bacı
Bal daşifadır tabii tartışılmaz
Nuhancım isteme çikolatandan ben de isterem

kızlaarrr ben geldimm.. ne var ne yok bakalım..bugün sabahtan beri 1 dilim ekmekle duruyorum alışveriş yaptık hiç bişey yiyemedim..şimdi tost yaptırdım kendime onu yicemm..

Ayşecim limon kabuğunu arada ben de sürerim iyi gelir gerçekten
Ama sen her yerine bal sürmeyebaşladın balcı bacı
Bal daşifadır tabii tartışılmaz
Nuhancım isteme çikolatandan ben de isterem

Asucugum, galiba herkesciklerden önce sen yersin çünkü, isteme ankarada olacak.... senin evden az yukari çikinca.. annem benim dikmende oturuyor..

Asucugum, galiba herkesciklerden önce sen yersin çünkü, isteme ankarada olacak.... senin evden az yukari çikinca.. annem benim dikmende oturuyor..

A ne güzel bana dagelirsin artık çikolatayla :) ben dikmende de oturdum hatta bugün de dikmendeydim eski komşularımla beraberdik

nursena,

Allah hayrını kabul etsin canım...Ruhu şad olsun anannenin...

Asumanın dediği gibi resim isteriz.. otu çöpu çekip koyuyosunuz güzel mamaları neden eklemiyorsunuz..

nursena Allah hayrını kabul etsin canım

sen menü resimleri paylaş bizimle canım ya :44:ben kendi adıma iş yerinden yapamıycağım için çok hoşuma gidiyor hemde fikir oluyor inanki

Nursenacım Allah hayrını kabul etsin...

Dafi ablacım sana yazmayı unutmuşum işler yoluna girmiş çok sevindim..maşallah ne kadar yüreğiniz geniş herkese herşeye koşuyorsun...Allah tamamına erdirsin...

kkızlarr ben geldiim hepsini okuyamadım alıntıların inanın foto koyarsam yerle bir olurdu topikkk
sabah 1 lokma ekmekle 1 lokma peynir attım ağzıma
öğlen yarım peynirli pide ayran salata ama kafi miktardı pide çok deildi yanii amma velakin irmik helvasının resmini koysam hık diye giderdiniz onun için koymadım resim topikten kovulmamak babında 25 kişydik yetti bitti allaha şükür
sonra eve gel üstümü deiş tirdim oturmaya gittim 3 yaprak sarma bide lokum gibi bişey yapmış onu yedim
eee eve geldim ot kavurcam adama mercime çorba ile bana kızıyo hanım güya rejim de ben ot kavurması yiyom bi anlamadım gitti diyoo

onca mamadan sonra hala ot kavurması resmi isteyenlere koyarım amma benim deil kocamın tabağını çünkü ben sınırı aşatım yemek yemicemm asuunun dediğigibi su içicem sadece

dualarınız içinde ayrıca teşekkür ederimmm

canım kocacım allah razı olsun akşama kadar kızlara baktı saolsun bende ödül olaraktan ot kavurayım heee kötü kadın nur senaa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…