Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kızz kocana da getirseydin azıcık pide

kızlaaarrr bugün tartıda 94 ü gördümmmmm inşallah abimin düğününe kadar 8 li rakamları görürüm hedef 40 günde 4 kilo(aslında daha fazla ama en az 4))

e tabi bütün baldızlerın yemesi iyidir...

ben tam buna cevap yazıyordum, düdüklüden tuhaf sesler gelmeye başladı. neyseki patlamadan çatlamadan pişti yemekler :)

diyecektim ki senin müstakbel eş yandı bu kadar baldızla :)))

gerçekten çok iyi bir doktormuş kendisi. Allah eksikliklerini göstermesin böyle hekimlerin.

oh oh ne güzel geçmiş günün. zaten senden ses çıkmayınca belliydi erken gittiğin :)

Asucugum, galiba herkesciklerden önce sen yersin çünkü, isteme ankarada olacak.... senin evden az yukari çikinca.. annem benim dikmende oturuyor..

ilk ben dediydim ama Asumanım yesin ilk, o yabancı değil

sen pideyi, helvayı götür. kocaya ot kavur, bize de onun resmini koy, hakikaten kötü kadın müzeyyensin sen ha

şaka bi yana Allah kabul etsin canım, ne güzel bir şey yaptın.

canım öncelikle sana sunu diyeyim bazen zaman zaman bende bunalıma giriyorum bi gün stajdayken psikiyatri servisinde staj görmek için yalvarmıştım hocalara ve inan deneyimimi orda yasamısım iyiki calısmısım diyorum....orda o kadar cok sey öğrendimki...şimdi bu bunalımlarım dahada artmaya başladı ve ben o hallerini gördüğüm insanlar gibi olmamak için tedavi görmeyi düşünüyorum bunu ayıbı günahı yok hepimizin basına gelebilir((((bunu dedim diye herkes öyle o hastalar gibi olacak değil ama en son dönem o ve cok zor bi dönem))))) yasım 22 canım ve ben kendimi bazen bitmiş tükenmiş hissediyorum...bunu sebeplerinide anlatıp rahatlamak istiyorum...kusura bakmayın biraz uzun olacak ama anlatmak geldi içimdennn............eşimle 5sene nişanlı bekledik onların borçları yüzünden evlenememiştik neyse evlendik balayı dönüüşü babamın ölümden döndüğüne sahit oldum mide kanaması ve yemek borusu damarları yırtılınca kanam geçirdi... şeker hastalıpından dolayı fornea gangren ameliyatı oldu derken 2 ay geçti evliliğim..sonra babama şeker hastalığına bağlı siroz teşhisi konuldu 1 sene kimseye söylemeden kendim yaptırdım tedavisini sordugundada hep yalanlar söyledim ne zamanki organ nakli denildi o zaman söylemek zorunda kaldım......evleneli 1 sene olmuştu hiç korunmamamıza rağmen bebeğim olmamıştı ilçede oturuyorum evlenme yıl dönümümüzde eşimle merkeze gittik gitmişken test yaptırdık eşimde sperm problemi çıktı(benimde pko var) o gün bi kez daha yıkıldık tüp bebek gerekiyordu...........okuldan çıktım atanamıyodum bide onun stresi vardı...daha bitmedi eşimin annesi bize hiç rahat vermedi onunla ugrasıyodum..sonra babaannem hastalandı onunla ilgilendim derken artık sıra bebeğim için kendimle ilgilenmemdeydi...tüp bebek yaptırma zamanım gelmişti onu yaptırdık sonucu önce pozitif alıp sonra kürtaj olmak zorunda kaldım bittiğimi hissettimmm..artık kaldıramıyorum en kötüsüde dışa hep gülüyorum vurdumduymaz oluyorum ama içimde kopan fırtınaları kimse bilmiyor o yüzden bende en kısa zamanda psikiyatra gitmeyi düşünüyorummm ve bu yazdıklarım daha başlıca olanlar daha neler var ama işteee kimse anlamıyo seniii

konuyu kapattığınız yeni farkettim arkadaşlar geçmişi okurken aklıma geldi bende anlatıp rahatlamak istedim kusura bakmayın

ne denir ki... Allah güç kuvvet versin sana, umarım her şey bir an önce yolunu bulur.

iyi akşamlar hanımlar nasılsınız kaç gündür yoktum yoğun bir şekilde hizmetiçi eğitimler vardı yarında nöbet var bi bakayım dedim benim topiklerim ne yapıyooo.... kilolar ne alamde ben 1 haftadır saldım çayıra mevlam kayıra .... bakalım hu hafta dikkat edicem inşallah ... hepinizi öpiremmmmmmmmmm

Selam fıstıklarrımmm

nasılsınızz ? topic yine +90 dan çıkıp DERTLER DERYA OLMUŞ , BENDE BİR SANDAL topici olmuş yavruşlarr , şöyle bir göz attım , okuduklarımla çok üzüldümm , Rabbim herkese önce can sağlığı versin diyorumm , cücüşleriim üzmeyin güzel canınızı , kötü günler geride kaldı artık hep beraber önümüze bakalımm

bende yine yazılı manyağı oldum , insanın 14 tane sınıfı olunca böyle oluyormuşş , kafam olmuş 300-500 300-500 :111::111::111::111::111:

İLKNUR bende 25 Mayıs 84 doğumluyum canımm , bende 29uma hedeflerime ulaşmış olarak varmak istiyorumm , böcükümü ucundan yakaladım 3 gündür sıkıntısız gidiyorum çok şüküürrr , HERŞEY GÜZEL OLACAKKK

Aynurumuz, cücüşümüz gelmiş

ESOŞummm yavrum , canım cücüşüümmm

şekerim nerelisin ? öpirem yazmışsın ya sanki erzurumlu gibi söylemişsiinnn

ne denir ki... Allah güç kuvvet versin sana, umarım her şey bir an önce yolunu bulur.
işte canım denecek bişey bulunmuyor bazen ve insan kendine bile yetemiyoki o yüzden destek almak sart ben en kısa zamanda aynı duyguları yasarsam gitmeyi düşünüyorum şimdilik iyiyim çok şükür....hem bazen bu anlattıklarımı küçümseyenler bile oluyo ne yasamıssınki gibilerinden ama o kadar zor durumkiii....baban hasta kimseye söyleyemiyosun annene eşine kimseye ama kimseye..heryere babandan önce sen girip dr lara hemşirelere tembihliyosun haberi yok söylemey
in diye.....en amaa ömrümde en unutamayacağım seyse gece 3 te dr a gittiğimizde burundan nazogastrik sonda takılırken babamın özafagus kanamasının başlaması herkesin poşet araması ve benim millet poşet araarken eteğimi uzatıp babamın oraya kan kusması... ama şimdi iyiyim şükür bunlar aklıma bebeğimin kürtajından sonra sık sık gelmeye başladı ve ben o yoğun kandan sonra ameliyathane hemşireliğini bıraktım bu yüzden gitcem doktora...

yok yaa antalyalıyım ama çeşitli yerlerde gezdiğimiden dil karışımı olduk artık :) şuan mardindeyim .....

bende mersinliyim canım , anne tarafımın soyu serik yörüklerine dayanıyor , senin gibi bende baya bi gezdim , şuan maraştayım , 2011 temmuzda mardinden geldim buraya

Mardinin neresindesin canım ?

ameliyat olayı yani adam kesip biçmek zaten yeterince akıl alıcı bir olay...tip'in içinde olup çok yakınının tedavisi eminimki çok zor birşey. gelmiş geçmiş olsun...

nfy, benim bir lafim var.. hepimiz hayatı yaşadigimiz kadar biliyoruz...
ben bütün gün bilgisayarımın başında oturmuş çalışıyorum. Tarlada bütün gün çapa yapan kadının halinden anlamam oda benim halimden anlamaz... Hayattan şiddet yada taciz gören kadını, diğer kadın anlamaz. Çalışan kadını halinden çalışmayan anlamaz. Çalişmayanın halini ise çalışan hiç bilmez...Ama hepimiz kadınız ve buradayız birbirimizi bir şekilde destekliyoruz. bazen çoşuyoruz... içimizi döküyoruz, bazen buraya alinıyoruz, küsüyoruz, barışıyoruz. Birbirimize dediğimiz iki güzel kelimeye mutlu oluyoruz. hayat zor be ya...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…