kızz kocana da getirseydin azıcık pidekkızlarr ben geldiim hepsini okuyamadım alıntıların inanın foto koyarsam yerle bir olurdu topikkk
sabah 1 lokma ekmekle 1 lokma peynir attım ağzıma
öğlen yarım peynirli pide ayran salata ama kafi miktardı pide çok deildi yanii amma velakin irmik helvasının resmini koysam hık diye giderdiniz onun için koymadım resim topikten kovulmamak babında
sonra eve gel üstümü deiş tirdim oturmaya gittim 3 yaprak sarma bide lokum gibi bişey yapmış onu yedim
eee eve geldim ot kavurcam adama mercime çorba ile bana kızıyo hanım güya rejim de ben ot kavurması yiyom bi anlamadım gitti diyoo
onca mamadan sonra hala ot kavurması resmi isteyenlere koyarım amma benim deil kocamın tabağını çünkü ben sınırı aşatım yemek yemicemm asuunun dediğigibi su içicem sadece
dualarınız içinde ayrıca teşekkür ederimmm
canım kocacım allah razı olsun akşama kadar kızlara baktı saolsun bende ödül olaraktan ot kavurayım heee kötü kadın nur senaa
e tabi bütün baldızlerın yemesi iyidir...
esracım bize verdiği bir damlaydı,ama bence vitamin tarzı bişidir
bir şey daha anlatayım,eşimin bi arkadaşının eşi de psikolojik rahatsızlık geçiriyormuş.eşimde sefa hocayı önermiş.gitmişler bir kaç ilaç da vermiş,ilaçları kullanınca kadın baya rahatlamış.eşinin ilaçları bitince almaya gitmiş eşi,eczacıya sormuş ne tür ilaçlar olduğunu,eczacıda rahat bi tavırla vitaminnn demiş
tabiki her hastalığa vitamin vermezler,doktorlar zaten konuşurken anlıyorlar gerçekten problem var mı ,yoksa basit şeyler den sebep mi sorun yaşandığını...
Geldiiiiim hepinizi beğendim :)
Anlatayım ben bugün ne yaptım sabah ısrarla aradılr geç gelme bişey yeme biz bekleriz diye neyseki kızım
Öğlen gelmeyeceğini söyledi eşim de azcık erken kalktı ona kahvaltısını hazırladım gittim 11 gibi kahvaltıda sorun yok sayılır 2 tahinli kurabiye yedim ama sorun yok hem kahvaltı hem öğle yemeği oldu sonuçta
Sonra büyük kızımın okuluna geçtimberaber yürüyerek eve geldik 45 dk orta hızda yürüdük
Ben eve geçmeden markete uğradım patlıcan aldım bişeyler daha işte yemeklik neyse marketteyken eşim ardı açım eve geliyorum diye eve geçtim hemen çay demledim bir de kıymalı yumurta kahvaltılık vs hazırladım kızlar da açtı zaten 5 e doğru yedik beraber ben azıcık yedim akşam yemeği de böylece halloldu
Şimdi aklımda kalanları unuttum yazarken
Özlemcim azcık rahatla kuzum akışına bırak
Nuhancım senin sıkıntılar da geçmişte kalmış şükür ben bir daha yaşanmayacağına eminim hem hayra bile vesile olmuş
Nevincim pantolonunu iyi günlerde giy inşallah
Atladıklarım kusura kalmasınlar uykumdan zaten :)))
Asucugum, galiba herkesciklerden önce sen yersin çünkü, isteme ankarada olacak.... senin evden az yukari çikinca.. annem benim dikmende oturuyor..
kkızlarr ben geldiim hepsini okuyamadım alıntıların inanın foto koyarsam yerle bir olurdu topikkk
sabah 1 lokma ekmekle 1 lokma peynir attım ağzıma
öğlen yarım peynirli pide ayran salata ama kafi miktardı pide çok deildi yanii amma velakin irmik helvasının resmini koysam hık diye giderdiniz onun için koymadım resim topikten kovulmamak babında 25 kişydik yetti bitti allaha şükür
sonra eve gel üstümü deiş tirdim oturmaya gittim 3 yaprak sarma bide lokum gibi bişey yapmış onu yedim
eee eve geldim ot kavurcam adama mercime çorba ile bana kızıyo hanım güya rejim de ben ot kavurması yiyom bi anlamadım gitti diyoo
onca mamadan sonra hala ot kavurması resmi isteyenlere koyarım amma benim deil kocamın tabağını çünkü ben sınırı aşatım yemek yemicemm asuunun dediğigibi su içicem sadece
dualarınız içinde ayrıca teşekkür ederimmm
canım kocacım allah razı olsun akşama kadar kızlara baktı saolsun bende ödül olaraktan ot kavurayım heee kötü kadın nur senaa
canım öncelikle sana sunu diyeyim bazen zaman zaman bende bunalıma giriyorum bi gün stajdayken psikiyatri servisinde staj görmek için yalvarmıştım hocalara ve inan deneyimimi orda yasamısım iyiki calısmısım diyorum....orda o kadar cok sey öğrendimki...şimdi bu bunalımlarım dahada artmaya başladı ve ben o hallerini gördüğüm insanlar gibi olmamak için tedavi görmeyi düşünüyorum bunu ayıbı günahı yok hepimizin basına gelebilir((((bunu dedim diye herkes öyle o hastalar gibi olacak değil ama en son dönem o ve cok zor bi dönem))))) yasım 22 canım ve ben kendimi bazen bitmiş tükenmiş hissediyorum...bunu sebeplerinide anlatıp rahatlamak istiyorum...kusura bakmayın biraz uzun olacak ama anlatmak geldi içimdennn............eşimle 5sene nişanlı bekledik onların borçları yüzünden evlenememiştik neyse evlendik balayı dönüüşü babamın ölümden döndüğüne sahit oldum mide kanaması ve yemek borusu damarları yırtılınca kanam geçirdi... şeker hastalıpından dolayı fornea gangren ameliyatı oldu derken 2 ay geçti evliliğim..sonra babama şeker hastalığına bağlı siroz teşhisi konuldu 1 sene kimseye söylemeden kendim yaptırdım tedavisini sordugundada hep yalanlar söyledim ne zamanki organ nakli denildi o zaman söylemek zorunda kaldım......evleneli 1 sene olmuştu hiç korunmamamıza rağmen bebeğim olmamıştı ilçede oturuyorum evlenme yıl dönümümüzde eşimle merkeze gittik gitmişken test yaptırdık eşimde sperm problemi çıktı(benimde pko var) o gün bi kez daha yıkıldık tüp bebek gerekiyordu...........okuldan çıktım atanamıyodum bide onun stresi vardı...daha bitmedi eşimin annesi bize hiç rahat vermedi onunla ugrasıyodum..sonra babaannem hastalandı onunla ilgilendim derken artık sıra bebeğim için kendimle ilgilenmemdeydi...tüp bebek yaptırma zamanım gelmişti onu yaptırdık sonucu önce pozitif alıp sonra kürtaj olmak zorunda kaldım bittiğimi hissettimmm..artık kaldıramıyorum en kötüsüde dışa hep gülüyorum vurdumduymaz oluyorum ama içimde kopan fırtınaları kimse bilmiyor o yüzden bende en kısa zamanda psikiyatra gitmeyi düşünüyorummm ve bu yazdıklarım daha başlıca olanlar daha neler var ama işteee kimse anlamıyo seniii
afiyet olsun......etli nohut
Aynurumuz, cücüşümüz gelmiş
iyi akşamlar hanımlar nasılsınız kaç gündür yoktum yoğun bir şekilde hizmetiçi eğitimler vardı yarında nöbet var bi bakayım dedim benim topiklerim ne yapıyooo.... kilolar ne alamde ben 1 haftadır saldım çayıra mevlam kayıra .... bakalım hu hafta dikkat edicem inşallah ... hepinizi öpiremmmmmmmmmm
işte canım denecek bişey bulunmuyor bazen ve insan kendine bile yetemiyoki o yüzden destek almak sart ben en kısa zamanda aynı duyguları yasarsam gitmeyi düşünüyorum şimdilik iyiyim çok şükür....hem bazen bu anlattıklarımı küçümseyenler bile oluyo ne yasamıssınki gibilerinden ama o kadar zor durumkiii....baban hasta kimseye söyleyemiyosun annene eşine kimseye ama kimseye..heryere babandan önce sen girip dr lara hemşirelere tembihliyosun haberi yok söylemeyne denir ki... Allah güç kuvvet versin sana, umarım her şey bir an önce yolunu bulur.
ESOŞummm yavrum , canım cücüşüümmm
şekerim nerelisin ? öpirem yazmışsın ya sanki erzurumlu gibi söylemişsiinnn
yok yaa antalyalıyım ama çeşitli yerlerde gezdiğimiden dil karışımı olduk artık :) şuan mardindeyim .....
bende mersinliyim canım , anne tarafımın soyu serik yörüklerine dayanıyor , senin gibi bende baya bi gezdim , şuan maraştayım , 2011 temmuzda mardinden geldim buraya
Mardinin neresindesin canım ?
hımm mardin merkez deyiz...
bizde Ömerlideydik , 2 sene kaldım mardinde ama çook sevdimm
öğretmenmisin tatlım sende??
işte canım denecek bişey bulunmuyor bazen ve insan kendine bile yetemiyoki o yüzden destek almak sart ben en kısa zamanda aynı duyguları yasarsam gitmeyi düşünüyorum şimdilik iyiyim çok şükür....hem bazen bu anlattıklarımı küçümseyenler bile oluyo ne yasamıssınki gibilerinden ama o kadar zor durumkiii....baban hasta kimseye söyleyemiyosun annene eşine kimseye ama kimseye..heryere babandan önce sen girip dr lara hemşirelere tembihliyosun haberi yok söylemey
in diye.....en amaa ömrümde en unutamayacağım seyse gece 3 te dr a gittiğimizde burundan nazogastrik sonda takılırken babamın özafagus kanamasının başlaması herkesin poşet araması ve benim millet poşet araarken eteğimi uzatıp babamın oraya kan kusması... ama şimdi iyiyim şükür bunlar aklıma bebeğimin kürtajından sonra sık sık gelmeye başladı ve ben o yoğun kandan sonra ameliyathane hemşireliğini bıraktım bu yüzden gitcem doktora...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?