asu ya benim başımın sağ üst bölgesinde ağrı basladi.. bir aspirin içtim... simdi önlem almazsam 3 gün sürer bu... ne yapayim?
o adam kesip biçmek dediğin şeyleri bi daha yasamak isterdim canım (heleki kalbi ellerimde tutmayı unutamıyorum) ama cesaretim yok şimdi canım...haklısın kimse kimsenin halinden anlamıyo ama yapılan yorumlar kırıcı oluyo ya kardeşim benim halimi anlamıyosan ben sana anlatıyosam ya sus yada ii bişeyler söyle sonucta dertliyim ama işte bazı insanlar aammaaannn seninkide deertmi ufacık seyler yasamıssın diyolar...kardeşim sana küçük gelen dert bana büyük sana büyük gelende bana küçük olabilir....hoş ben artk öyle insanları yavaş yavaş çıkarıyorum hayatımdanameliyat olayı yani adam kesip biçmek zaten yeterince akıl alıcı bir olay...tip'in içinde olup çok yakınının tedavisi eminimki çok zor birşey. gelmiş geçmiş olsun...
nfy, benim bir lafim var.. hepimiz hayatı yaşadigimiz kadar biliyoruz...
ben bütün gün bilgisayarımın başında oturmuş çalışıyorum. Tarlada bütün gün çapa yapan kadının halinden anlamam oda benim halimden anlamaz... Hayatan şiddet yada taciz gören kadını, diğer kadın anlamaz. Çalışan kadını halinden çalışmayan anlamaz. Çalişmayanın halini ise çalışan hiç bilmez...Ama hepimiz kadınız ve burdayız birbirimizi bir şekilde destekliyoruz.bazen çoşuyoruz... içimizi döküyoruz, bazen buraya alinıyoruz, küsüyoruz, barışıyoruz. Birbirimize dediğimiz iki güzel kelimeye mutlu oluyoruz. hayat zor be ya...
Eki Görüntüle 669059 ivett kötüyüm benn yedim pidelerii eşimede bu masadakileri hazırladım hadi seçin yiyin birer tane söylemesi ayıp ben çok tokumda
nuhann bana kaçamak +4 eklermisin(((((
kçamağın dibine vurdum
nuhancım bana ilaç fayda etmiyor canım basımaagrı girdimi dediğin gibi 3 gün sürüyo..benim tek yaptığım basımı sıktırmadan örtüyle sarmak karanlık bi yerde gözlerimi dinlendirmek üzerine patates salatalık filan kesip koyuyorum bu geçirmiyor ama hafifletiyor en azından..bide migrenin varsa ilaçlarını unutma benm var ama korunmadığım için içemiyorumasu ya benim başımın sağ üst bölgesinde ağrı basladi.. bir aspirin içtim... simdi önlem almazsam 3 gün sürer bu... ne yapayim?
nuhancım bana ilaç fayda etmiyor canım basımaagrı girdimi dediğin gibi 3 gün sürüyo..benim tek yaptığım basımı sıktırmadan örtüyle sarmak karanlık bi yerde gözlerimi dinlendirmek üzerine patates salatalık filan kesip koyuyorum bu geçirmiyor ama hafifletiyor en azından..bide migrenin varsa ilaçlarını unutma benm var ama korunmadığım için içemiyorum
canım benmde migren var valla bana migren ilaçları fayda etmiyor kullanmıyorumda zaten...ama dediğimi 5 dk bile yapsan hafifletir..benimkisi migrende ben bu konuyla ilgili hiç doktora gitmedim. ilacım vs yok...hiç doktarada gitmeye niyetim yok... böyle sinirlenince üzülünce, kizinca. öfkelenince yorulunca başliyor 3 gün sürüyor...
Birde ben öyle karanlikta sakın sakın yatamam aklıma iş gelir... hiperaktifim ben... bilgisayarin basında bile öyle sakin sakin çalışamam. Aayağim, bacağım masaya iner çikar. Sandalyeye tünerim... ayakta çalişirim... aynı anda 3-4 şeyle ilgilenirim..
o adam kesip biçmek dediğin şeyleri bi daha yasamak isterdim canım (heleki kalbi ellerimde tutmayı unutamıyorum) ama cesaretim yok şimdi canım...haklısın kimse kimsenin halinden anlamıyo ama yapılan yorumlar kırıcı oluyo ya kardeşim benim halimi anlamıyosan ben sana anlatıyosam ya sus yada ii bişeyler söyle sonucta dertliyim ama işte bazı insanlar aammaaannn seninkide deertmi ufacık seyler yasamıssın diyolar...kardeşim sana küçük gelen dert bana büyük sana büyük gelende bana küçük olabilir....hoş ben artk öyle insanları yavaş yavaş çıkarıyorum hayatımdan
Selam fıstıklarrımmm
nasılsınızz ? topic yine +90 dan çıkıp DERTLER DERYA OLMUŞ , BENDE BİR SANDAL topici olmuş yavruşlarr , şöyle bir göz attım , okuduklarımla çok üzüldümm , Rabbim herkese önce can sağlığı versin diyorumm , cücüşleriim üzmeyin güzel canınızı , kötü günler geride kaldı artık hep beraber önümüze bakalımm
bende yine yazılı manyağı oldum , insanın 14 tane sınıfı olunca böyle oluyormuşş , kafam olmuş 300-500 300-500 :111::111::111::111::111:
İLKNUR bende 25 Mayıs 84 doğumluyum canımm , bende 29uma hedeflerime ulaşmış olarak varmak istiyorumm , böcükümü ucundan yakaladım 3 gündür sıkıntısız gidiyorum çok şüküürrr , HERŞEY GÜZEL OLACAKKK
asu ya benim başımın sağ üst bölgesinde ağrı basladi.. bir aspirin içtim... simdi önlem almazsam 3 gün sürer bu... ne yapayim?
bana asu lazımyok mu?
asu gelince bana söyle dermisin?
nünü çikolata ye başının agrisi şip diye gececek..
ama evde çikolata yok..hatta kaçamak yapilacak tek bir madde yok...
canım ben zaten Allah daha büyük dert vermesin diyenlere kızmıyorum tavrını değiştirip amaann oda dertmi ne çekmişsin diyenlerekızıyorum......sizede cok geçmiş olsun canım çok zor gerçekten siroz sinsi bir hastalık babamında siroz...anneninki neye bağlı gelişti canım???bu arada mesleğin ne sağlıkçımısın yoksa yakından ilgilendiğin içinmi biliyosun???canım inan herkesin hayatı çok zor, insanların tahammülsüzlüğü biraz da bundan. bence Allah daha büyük dert vermesin diye bakana kızmamak lazım. kendi derdinin büyüklüğünden değildir o trı, başımıza gelebilecek milyonlarca olasıklık yüzünden de olabilir. bugüne şükretmek lazım. annem kardiyak arrest yaşadı, 45 gün yoğun bakımda kaldı geri döndüğünde. şu an iyi Allaha şükür, biz de onu günlerce bozağından mamayla besledik, ciğerleri su topladığı için her gün o suyu boşaltık direnajla. babam yanımızda olmadığı için kardeşimle ikimiz de öğrenciyken yaşadık bunları. maddi olarak telafi etmek için bir sürü mal mülk satmak zorunda kaldık. belki hayatımın en kötü günleriydi. ama şimdi gelip geçtiğini görüyorum. Allah bir daha göstermesin inşallah. annem şu an siroz hastası, kalp yetmezliği var ama yaşadığı her gün bizim için ödül olduğundan çok da dert etmiyorum. başkası olsa gerçekten hayatı başına yıkılabilir annesi bu hastalıklara sahip diye. ama öbür tarafta annesi yaşamayan bir sürü insan da var. eminim senin sınavın da gelip geçecektir. inşallah kaldıramayacğın yükü vermez Rabbim bir daha sana.
Canım geçmiş olsun sen kendini daha iyi bilirsin zaten kelin merhemi de yok biliyorsun ama geç kalmadan alınan ağrı kesici bazen işe yarıyor bazen sessiz ortamda kımıldamadan uzanmak iyi geliyor bana ben biberiye çayını duymuştum bir de Türk kahvesini ama kahve bende fayda etmemişti aslında tutarsa çaresi yok biliyorsun ben ağrıyınca saramam asla kafamı hatta dokunamam bazen kımıldayamam bile
Neyse uzun lafın kısası sen biter çiko ve kahveyi dene :)
İnşallah ben yazana kadar geçmiştir bile ağrın
canım ben zaten Allah daha büyük dert vermesin diyenlere kızmıyorum tavrını değiştirip amaann oda dertmi ne çekmişsin diyenlerekızıyorum......sizede cok geçmiş olsun canım çok zor gerçekten siroz sinsi bir hastalık babamında siroz...anneninki neye bağlı gelişti canım???bu arada mesleğin ne sağlıkçımısın yoksa yakından ilgilendiğin içinmi biliyosun???
iiiiii o zaman ben markete gidiyorum.. bitter alacağım...
bakın kızlar benim beşim ağrıyor yoksa canim hiç çikolata istemedi biliyorsunuz dimi? Asu dedi diye yiyeceğim
kardesim bu ne ya...
geçen hafta kendini sıktın sıktın süper diyet yaptın... bugün gel 4 tane kaçamak yap...
neyse bida olmasın...
hayir bide adama salata falan yediriyor. sonra adam benden zayif die şıkayet edecek...
(cokmu azarladim ne)
iiiiii o zaman ben markete gidiyorum.. bitter alacağım...
bakın kızlar benim beşim ağrıyor yoksa canim hiç çikolata istemedi biliyorsunuz dimi? Asu dedi diye yiyeceğim
süper ya...ansizin benimde basim agrimaya basladi benim migrenimede fistikli cikilata iyi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?