Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

canım o dönem sakladım ben 1 sene sonuçlar kesinleşsin diye ama yaklaşık 1 yıldırda biliyolar bizde hepatit yok diyabete bağlı siroz canım babamın...ayrıca okul eninde snunda bitmiş ya ii işte canım..biz bursadayız canım uludag üni. gidiyoruz dr dan memnunum canım saol

inşallah daha da iyi olur canım babacığın, Allah size güç kuvvet versin.

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrr

Hele şükür geçmişi bitirebildim
Maşallah baya bir sohbetler edilmiş
Ben geldiğimden beri koşturuyorum evle ilgili Büyük kızın öğretmeni bugün yağmur yağdığı halde beden eğitimi için çocuklara dışarı cıkmalarına izin vermiş; yağmur yağıyor ben dışarı cıkmam isteyen beden eğitiminde çıkabilir demiş bizim safinazda bayılır yağmura çıkmış içine kadar ıslanmış :26: eve geldiğinde birşey demedi bana ama ben spora gittikten sonra üşüme gelmiş büyük cadıya ve geldiğimden beri onla ilgileniyorum. Başıda ağrımaya başlamış yağmuru yedikten sonra ama tabi kızarım diye de dememiş bana cadı Şimdi babası biraz portakal falan doğradı vitamin alsın biraz diye. Fena üşüttü galiba :26: yarın okula göndermeyi düşünmüyorum yatsın dinlensin birde iyice terleteyimde rahatlar belki biraz

Canım çok çok geçmiş olsun
İnşallah bir an önce iyileşir sende aramıza dönersin

konuyu kapattığınız yeni farkettim arkadaşlar geçmişi okurken aklıma geldi bende anlatıp rahatlamak istedim kusura bakmayın

Canım Rabbim hiç birimize sıkıntı göstermesin ...Aminnnnnnn
Sanada çok ama çok geçmiş olsun Rabbim sana öyle bir hayat nasip etsin ki bir daha geçmişteki üzüntüler karşına çıkmasın...Aminnnnnnnnnnnnnnnnn

Nafiye Allah şifa versin babana
Banucum çocuklar pek sever yağmurda karda gezinmeyi inşallah hastalanmaz
Nursena senbugün sadece yarım pide ve bikaç sarmamı yedin şimdi ben anlamadım ya detay vermiyorsun ya da az yedin helva da yedin farkındayım ama yemek yemediğin için bence zarar etmez gibi

ben de anlamadım bugün Nursena ne yedi, açıklama istiyorum bu konuda. o kapamaya çalıştıkça biz üstüne gidiyoruz

ben de anlamadım bugün Nursena ne yedi, açıklama istiyorum bu konuda. o kapamaya çalıştıkça biz üstüne gidiyoruz

gelmeyin üzerime piskopata bağlarım bak başım ağrır zaten mutfak amerikan buzdolabıyla karşılıklı oturuyozz yemedimi yedirtmeyin bana(yemediğim dediğim dolapta ki profitrol kaseleri eşim okadar otun üzerine sinirlenip gideyimde tatlı alayım kuvvet gelsin dedi:)))

Gidelim de dökülsün rahatlasın tabii biz de rahatlayalım
Bir de ben eşinin menüsünü de çok beğendim hele o üzerinde yoğurt olan közlenmiş biberler

merhaba..
öğlen hafif dalmışım eşimle oğlum geldi uyandım.. 1saat uyku..sonra çıkıp dolaştık. yürüyüş yaptık.. ufaklığı okuldan alıp döndük. yemek faslından sonra geçmişe bakayım dedim. neler konuşmuşsunuz öyle.. neçok..

canım tıpda bir söz vardır.. "hastalık yoktur, hasta vardır" denir. matematik gibi 2+2 her zaman 4 etmez tıpta.. bunu acil deneyimimle çok daha fazla anladım.. sadece ateş ile gelip kalp krizi teşhisi koyduğumuz da var.. labratuar değerleri normal, ağrısı az ama apandisiti patlamak üzere olan da.. çoğunu tesadüfen yakalıyoruz.. yada şans eseri diyelim..çünkü o hastalık için normal kabul edilenin dışında gelişiyor bir kısmı.. o yüzden bazı hastalıkları atlamak olmayacak bir şey değil.. insan ile ilgili çünkü.. nasıl ki travmalar herbirimizi farklı etkiliyorsa ağrı eşiklerimiz farklı ise, hatta tad duyularımız, ısı algımız gibi hastalıkları deneyimlememiz de farklı oluyor..

işte bu... her şey beyinde yaşanıyor.. mutsuz olmayı seçersen mutsuz olursun...
amaç hayatı en güzel şekilde yaşamaksa bazen acılar bile ona güzellik katar..

eşim hastalandığında en kötü senaryoları düşünmüş, ama bunların olmaması eşimin sağlıklı bir şekilde hayatına devam edebilmesi için elimden geleni yapmıştım.. çok yıpratıcı bir süreçti..uykusu geceler, yorgun günler.. ama onun da yaşama ve sağlıklı olma arzusunun iyileşme sürecinde çok etkili olduğuna inanıyorum..iyileşti.. yılların yorgunluğunu taşıyan, kırılma noktlarını atlatmaya çalışan evliliğim için çok güzel bir dönüm noktası oldu...

anlatması zor .. aslında hepimizin de yaşadığı şeyler.. bireysellikler, iş hayatı, çocuk sorumluluğu..idari görevlerin yükü.. atık birbirini anlamak için çabalamamak.. ama bir hastalık .. bir acı..umutsuzluk.. her şeyi yeniden değiştirdi..
aşk anlam kazandı..
aile olmayı öğrendik birlikte..
erkek bireyselliğinden paylaşımcılığa geçildi..
hayalini kurupta erişilmez olduğunu düşündüğüm güzel aile hayatına kavuşuldu..
birbirini seven saygı duyan insanlardık ama beyinlerimiz farklı çalışıyordu.. her erkek ve kadın gibi belki..
hemhal olmayı öğrendik..
birbirimize çok değer veriyorduk.. bunu göstermeyi öğrendik..

ve böyle bir sürü şey..

acıyı huzur ve mutluluğa çevirdik..

bunları anlattım çünkü bu gün herkes geçmişteki acılarını anlatmış..
hiç birimiz kolay büyümedik.. sahip olduklarımız bize sunulmadı..
dişimizle tırnağımızla çalıştık şu anımıza ulaşmak için..
başardığımız bunca şeyden sonra acıyı mutluluğa, sıkıntıyı huzura çevirmek de elimizde..

hepinizi seviyorum..

Merhabaaaa bu hafta tekrardan spora başladım

Bugün ki menüüm;

Sabah

1 Dilim kepekli ekmek.
Kibrit kutusu kadar beyaz peynir.
Yarım domates,yarım salatalık.
1 yumurtadan omlet.
1 tane hindi salamı.
4 tane yeşil zeytin

Ara

Yarım elma

Öğlen

1 kaseden birazcık fazla Special K gevreklerinden süt ile.

Ara

1 yumurtadan yapılan omletin yarısı

Akşam

1 kase yayla çorbası
6 yk ıspanak
1 kase yoğurt
2 dilim kepek ekmeği

Ara
1 kivi 1 muz

Spor: 1 saat

Erkenden veda ediyorum bu akşam yarın tarih sınavım vaaar :26: :26:

Hepinize iyi akşamlar,iyi geceler ablalarım

aleyküm selam canım...saol arkadaşım Allah razı olsun umarım hiç birimiz altından kalkamayacağımız seyleri yasamayız..

saol canım Allah razı olsun rabbim hepimizin hastalarına acil sifa versin

Sınavda başarılar canım
Menün de çok güzel maşallah

Ben de 1 saat önce 3-4-5 tane hurma yedim eşim getirmişti umreden getirmişler
Şimdi de acıktım bugün de aç yatacağım inşallah çok mesudum

tamam tamam demiyoruz bi şey

Gidelim de dökülsün rahatlasın tabii biz de rahatlayalım
Bir de ben eşinin menüsünü de çok beğendim hele o üzerinde yoğurt olan közlenmiş biberler

yok yok rahat bırakalım kadını.

zaten böyle acılar insanları ya koparıyor ya da bir araya getiriyor. size çok şey katmış yaşadığınız olumsuz şeyler. yol ayrımına da getirebilirdi Allah korusun. umarım karşımıza çıkan olumsuzlukları olumluya çevirebiliriz hepimiz.

öncelikle bizde sizi seviyoruz....anlattıklarınız cok güzel şeyler bende att yim dediğinz gibi olmaz dediğimiz o kadar cok seyle karsılastıkki bu örnekle saymakla bitmez...ayrıca dediğiniz gibi biz bu acılarla büyüyoruz Rabbim daha büyüklerini yasatmasın tek temennimiz buuu

selamün aleyküm şekerlerim
hastalara şifa,sınavı olanlara başarı diliyorum.

banucum kızına geçmiş olsun tatlım,hafif bi soğukalgınlığıdır belki,gerekli önlemleri alıyorsun zaten.kolayca atlatır inşallah

birazdan yatarım,malum erken kalkıyorum

menüm 3 gündür aynı hemen hemen

sabah

ballı limonlu ılık su
kahvaltı
minik tulum peyniri
5 zeytin
beyaz peynirle ve 1 yumurta ile tuzsuz baharatlı az yağda omlet

ara
3 kayısı
10 fındık

light sütlü tatlandırıcılı kahve

öğlen
2 parça tavuk
2 kaşık kuru fasulyeli salata
yoğurt

ara
1 portakal
2 kaşık yoğurt

yeşil çay

akşam
4 kaşık kuru fasulye ve bol yeşillikli salata
1 bardak ayran

ara
9 gibi tarçınlı light süt

2 litre su yatana kadar tüketilecek(gün içinde)

spor : 70dk

ceco arkadaşım çok güzel bır duygu olsa bu allahım bizlere de nasip etsin
birileri banada der miki acep
ne kadar zayıflamışsın yeter artık dıye o gunleride görürmuyum kı?
hoşgeldin inşallah derrr diycekte abretcen başka yolu yokk

bide sen sormuştun deilmi sayfaları nası okuyoruz diye f5 e bas sayfa yenilenir yeni msj lar çıkar gir çık yapma
gözün aydın gelmiş geçmiş olsun

süperr aynen katılıyorumm
anam heç deme ben de sulu gözüm zaten gurbette olduğumdan gelinlere hepten ağlar ım severim ben ağlamayı ağlamak iydir candır:))
sende öyle...

ay hepinizi üzdüm çok özür... ya gerçek terapi burada.
birde bundanın da özelikle 90lık bölümü.

ben 73inince mezun olmicam dimi?
nere gidiyonnn pardonnn valla +90 çöküverir üzerine soluk almaz ederik seni:)))))))))
heç biyere gidemen gadasını aldığım:))))))))))))))
varmış valla, Melihmiş adı

bu arada nereye mezun oluyorsun, bebiş olunca kilo vermeye döneceğinden ayrılma bi yere
anam bizim damat melihmiymiş kaslı kaslı aklıma kas diyince yılmaz erdoğan bir demet tiyatroda oduncunun karısı vardıya yılmaza edeleli kaslı erkeğim diye:))))))))))))))aman ne ler söylüyomm çok yedim beynim sulandı
bizizm burda pazarlarda kadınlar satıyo hep ilk pazara gittiğimde kadının bağırması komiğime gitmişti şöyle bağırıyodu
''TURPUM SULU TURPUM SULU''kadınında baya büyük memişleri vardı çok gülmüştüm
ohhhhhhhhhhhhh ne kadannn güzellll allah kolaylık versin çocuklarlla evde tek başına
ohh hayırlı olsun yeni işi

Dünkü görüşmem olumsuz olmuş mail geldi
hhhahhayytt kendileri kaybetmiş zaten bizde pek olumlu bakmamıştık kendilerine
geçmiş olsun
ay çok mersi... isteme çikolatamdan yerim ama... söyilimde %70 kakaolu bitter olsun..yada sekersiz çikolata kendi kendime çok güldüm..
anam ben eşime o zamanlar gondola yapılıyodu bende sütlü severim eşime dedimki üzerine 1-2 tane bayaz attır çikonun adamda eli cimriymiş 4 adet atmış aama obur kimseye yedirtmicem ya ikram zamanı gelince elimi, şöyle az titriyomuş gibi yaptım masanın üzerine düşüverdii bayaz çikolatalar bakk işte heycan dermişimmm geri kalanı dağıtım onlar gidince oturup yedim beyaz çikoları aman boğaz olsun bana yeterki herşeyi yaparım sanırım oburum yaaa
kızz kocana da getirseydin azıcık pide
olsa dükkan onun valla yendi itti hepiciği
konuyu kapattığınız yeni farkettim arkadaşlar geçmişi okurken aklıma geldi bende anlatıp rahatlamak istedim kusura bakmayın
olsun rahatla canımcım dinleriz allah inşallah fedakarlığının mükafatını verir kalbiini ferah tut
yolla bakalım kızzz kasma kendini biz okuruz şurda sınavları bu güne bugün 30 sayfa geçmiş okuyanhatunum öldüm ne kadan konuşmuşunşz maşşalah
iiiiii o zaman ben markete gidiyorum.. bitter alacağım...
bakın kızlar benim beşim ağrıyor yoksa canim hiç çikolata istemedi biliyorsunuz dimi? Asu dedi diye yiyeceğim
al o zaman bakalımm biz görmedik duymadık bilmiyoz:))))))9
heç sevmem tarihi tarih örtmenlerinide zira bütün tarihçilerim zayıf çelimsiz dii ondan da olabilüü tabiii
başarılar yavru kuşum
Ben de 1 saat önce 3-4-5 tane hurma yedim eşim getirmişti umreden getirmişler
Şimdi de acıktım bugün de aç yatacağım inşallah çok mesudum
ohh bende kendilerini pek severim cancağzım
o 3-4-5
6-7-8-9 olasınnn

Kızlar,

tam 3 saattir bu kostümü hazırlıyorum oğluma...nasıl olmuş.??

PAzardan 2,5 liraya beyaz fanila aldım..1 liralık sarı vileda tarzı mutfak bezlerinden 4 adet alıp yaprak şeklin de kestim böyle bişey oldu.:)
Altına kırmızı veya turuncu pantolon giyecek..Sarı şapkalarınıda öğretmeni hazırlayacakmış..
MAsrafsız bir kostüm hazırlıyalım dedi öğretmenimiz..

Eklentiler

• $fotolaar 069.webp
    6 KB · Görüntüleme: 47
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…