anam ben eşime o zamanlar gondola yapılıyodu bende sütlü severim eşime dedimki üzerine 1-2 tane bayaz attır çikonun adamda eli cimriymiş 4 adet atmış aama obur kimseye yedirtmicem ya ikram zamanı gelince elimi, şöyle az titriyomuş gibi yaptım masanın üzerine düşüverdii bayaz çikolatalar bakk işte heycan dermişimmm geri kalanı dağıtım onlar gidince oturup yedim beyaz çikoları aman boğaz olsun bana yeterki herşeyi yaparım sanırım oburum yaaa
annaamm süpper olmuşşş duu yawwww elelrine sağlıkkkkKızlar,
tam 3 saattir bu kostümü hazırlıyorum oğluma...nasıl olmuş.??
PAzardan 2,5 liraya beyaz fanila aldım..1 liralık sarı vileda tarzı mutfak bezlerinden 4 adet alıp yaprak şeklin de kestim böyle bişey oldu.:)
Altına kırmızı veya turuncu pantolon giyecek..Sarı şapkalarınıda öğretmeni hazırlayacakmış..
MAsrafsız bir kostüm hazırlıyalım dedi öğretmenimiz..
yaw adamla accık 8 yıl çıkınca bi gevşeklik bi cıvıma oluyo sanırım ondanmıkiienemmmm senden korkulur Nursenam :) o kadar insan var, insan çekinir yauvvv
Kızlar,
PAzardan 2,5 liraya beyaz fanila aldım..1 liralık sarı vileda tarzı mutfak bezlerinden 4 adet alıp yaprak şeklin de kestim böyle bişey oldu.:)
Altına kırmızı veya turuncu pantolon giyecek..Sarı şapkalarınıda öğretmeni hazırlayacakmış..
annaamm süpper olmuşşş duu yawwww elelrine sağlıkkkk
yaw adamla accık 8 yıl çıkınca bi gevşeklik bi cıvıma oluyo sanırım ondanmıkii
ayy ben bugün bütün çirkrfliğimi sergiliyom haaa
hehe bak okanuda da manyakğım isteseydim keşke kıymetli gelin olurdum:))yok yok iyi yapmışın boşver :) istediğin trabzon burması değil ya, altü üstü çikolata
Kızlar,
kızlarr nasılsınız baktım gecmişte cok oyalandım bıraktım geldim 2 laf edeyim istedim.
bugünden itibaren yediklerimin listesini yayınlama kararı verdmmm.
öle nursena gibi resimli afilli yapamam sanırım techizatım yok
ama bi yerden baslayayım belki ilerde resimliler gelir
kızlarr nasılsınız baktım gecmişte cok oyalandım bıraktım geldim 2 laf edeyim istedim.
Kızlar,
Kızlar,
Yenoşumm harika olmuşşş ,ellerine emeğine sağlık , eee becerikli hatunun hali başka oluyor caannnnııımmmm
afferim cücüşümmm , doğru yoldasın ,olacak bu işş
NURSENA yazılıları okuruz demişsin yavrum , 14 sınıfım var , ortalama 35 öğrenci , ki çoğu sınıfım 40 kişi , toplamda 500 den fazla kağıt okuyacam her yazılı dönemindee:26::26::26::26 duygularımı anlatmaya smileyler bile az kalırr)
canım öncelikle sana sunu diyeyim bazen zaman zaman bende bunalıma giriyorum bi gün stajdayken psikiyatri servisinde staj görmek için yalvarmıştım hocalara ve inan deneyimimi orda yasamısım iyiki calısmısım diyorum....orda o kadar cok sey öğrendimki...şimdi bu bunalımlarım dahada artmaya başladı ve ben o hallerini gördüğüm insanlar gibi olmamak için tedavi görmeyi düşünüyorum bunu ayıbı günahı yok hepimizin basına gelebilir((((bunu dedim diye herkes öyle o hastalar gibi olacak değil ama en son dönem o ve cok zor bi dönem))))) yasım 22 canım ve ben kendimi bazen bitmiş tükenmiş hissediyorum...bunu sebeplerinide anlatıp rahatlamak istiyorum...kusura bakmayın biraz uzun olacak ama anlatmak geldi içimdennn............eşimle 5sene nişanlı bekledik onların borçları yüzünden evlenememiştik neyse evlendik balayı dönüüşü babamın ölümden döndüğüne sahit oldum mide kanaması ve yemek borusu damarları yırtılınca kanam geçirdi... şeker hastalıpından dolayı fornea gangren ameliyatı oldu derken 2 ay geçti evliliğim..sonra babama şeker hastalığına bağlı siroz teşhisi konuldu 1 sene kimseye söylemeden kendim yaptırdım tedavisini sordugundada hep yalanlar söyledim ne zamanki organ nakli denildi o zaman söylemek zorunda kaldım......evleneli 1 sene olmuştu hiç korunmamamıza rağmen bebeğim olmamıştı ilçede oturuyorum evlenme yıl dönümümüzde eşimle merkeze gittik gitmişken test yaptırdık eşimde sperm problemi çıktı(benimde pko var) o gün bi kez daha yıkıldık tüp bebek gerekiyordu...........okuldan çıktım atanamıyodum bide onun stresi vardı...daha bitmedi eşimin annesi bize hiç rahat vermedi onunla ugrasıyodum..sonra babaannem hastalandı onunla ilgilendim derken artık sıra bebeğim için kendimle ilgilenmemdeydi...tüp bebek yaptırma zamanım gelmişti onu yaptırdık sonucu önce pozitif alıp sonra kürtaj olmak zorunda kaldım bittiğimi hissettimmm..artık kaldıramıyorum en kötüsüde dışa hep gülüyorum vurdumduymaz oluyorum ama içimde kopan fırtınaları kimse bilmiyor o yüzden bende en kısa zamanda psikiyatra gitmeyi düşünüyorummm ve bu yazdıklarım daha başlıca olanlar daha neler var ama işteee kimse anlamıyo seniii
Kızlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?