Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

enemmmm senden korkulur Nursenam :) o kadar insan var, insan çekinir yauvvv

annaamm süpper olmuşşş duu yawwww elelrine sağlıkkkk
enemmmm senden korkulur Nursenam :) o kadar insan var, insan çekinir yauvvv
yaw adamla accık 8 yıl çıkınca bi gevşeklik bi cıvıma oluyo sanırım ondanmıkii

ayy ben bugün bütün çirkrfliğimi sergiliyom haaa

çok güzel olmuş canım, ellerine sağlık. ne güzel düşünmüşsün ya.

kızlarr nasılsınız baktım gecmişte cok oyalandım bıraktım geldim 2 laf edeyim istedim.

bugünden itibaren yediklerimin listesini yayınlama kararı verdmmm.

öle nursena gibi resimli afilli yapamam sanırım techizatım yok

ama bi yerden baslayayım belki ilerde resimliler gelir

Eline sağlık çok güzel olmuş canım tam ördek:)

olsun şekerimm yeterki verelim resim koydukca aşka geliyo insan bi yerden başlamak lazım dimi ama toprağğaamm

Meryemcim çok iyi yaparsın diyetin için. foto da isteriz sonra

Çok güzel olmuş canım ellerine ve emeğine sağlık
Çok tatlı görüneceğine eminim

Nursena yatır gel bebeleri bekliyoruz canım
Aslında benim de uykum var sabah uyumadım ya:)
Meryem'im doğru yoldasın kuzum

Yenoşumm harika olmuşşş ,ellerine emeğine sağlık , eee becerikli hatunun hali başka oluyor caannnnııımmmm

afferim cücüşümmm , doğru yoldasın ,olacak bu işş

NURSENA yazılıları okuruz demişsin yavrum , 14 sınıfım var , ortalama 35 öğrenci , ki çoğu sınıfım 40 kişi , toplamda 500 den fazla kağıt okuyacam her yazılı dönemindee :26::26::26::26duygularımı anlatmaya smileyler bile az kalırr)

canım sen üstesinden gelirsin, bu dönem böyle zor olacak ama dayan cücüşüm.

nursena acayip tatilisin... eli titremis falan..

ay gerçekten türk kahvesi, bitter çikolata çok iyi geldi ya... çok mersi asucugum insallah sabah baş ağrım zortlamaz. hafif böyle sısızıntısı varda....

yena çok güzel olmus... tsorte nasil tuturdun olanları diktin mi?

Kötü günler geçirmişsin canım, umarım bundan sonra hayatında hep pozitif gelişmeler olur

Eline saglik yenacim ayol nekadar becerikli hatunsun valla, ben olsam beceremem, hic fantezim yok o konuda :))) elbecerim yani..

Selam yavru kuslarimmmmmmm, yarali ceylanlarimmmmmmmmm
hepimiz dertliyiz bu ara, kara bulutlar gitsin üzerimizden hemen insallahhhhh :2:

cok feci sekilde kacamak yapmasim var ama cok mutsuzum cünkü evde cikulata filan yok hicbisey kalmamisssss
gülimmi agliyimmi bilemedim

nursenacim kacamaklarin hayirli olsun, benim yerimede bol bol yeseydin irmik helvasindan, mmmhh dondurmaylada pek güzel olur
neyse ben susiyim yoksa dayak yicem

"ne çektin beee Gülistaannn"

ÖZLEM bende bayıldık vasfiye teyzeyeee

ben geldiiimm..
ufaklık uyudu da büyük uyumadı daha. film izliyor.. benimde gözümdn uyku akıyor aslında günlerdir uykusuzdum.. bu günde sanırımsadece1 saat uyudum yada iki..

YENA çok şirin olmuş... tam şerbetli ördek olacak Barış..

cücüş.. sen de gönderkayıtların yarısını bana . ben okiyiimm. nasıl olsa uyuyamıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…