Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

canım bugun kaçamak günü sende ye bitanem...

tüm şişkodaşlar burda ama benim gitmem lazım. hepinize iyi geceler kızlar

iyi geceler bebüşümm , aslında benimde gitmem lazımm , yarın "süper nöbetçi örtmen" benim , 8 saat ders , nöbet , en azman sınıflarr , Oh my god !!! I hate Wednesdays

yahu bu kadar çok çikolata derseniz o bir kavanoz açılmamış nutella gözüme böyle güzel görünür işte..

iyi ki açmadık.. iyiki açmadık..

sabaha kadar da açmicaaaaaaammmmm

Ayy ne kadar da güzel olmıuş bayıldımm, ben beceriksizim yaa, benim çocuğumun öğretmeni böyle birşey istese ne yapardım bilmem

Aklıma bişey geldi, İlkokula gidiyodum, öğretmenimiz bez bebek istemişti,annem hemşire olduğu için gece nöbet tutuyordu uykusuz kalıyordu,bebek yapamam dedi bana, sonra ben üzgün üzgün yattım, sabah bi kalktım bebeğim yapılmıştı

oyyyy oyy kıyamam kolay gelsinn cücüşüm
Nursena yatır gel bebeleri bekliyoruz canım
Aslında benim de uykum var sabah uyumadım ya:)
Meryem'im doğru yoldasın kuzum
geldim asuu valla bende sıcaktım
yatarken aklıma ne geldii anlatayımda az gülün ben adama ot kavurdum ya akşam otun adını bilmiyom pazar ot kaynıyo her hafta başka ot alıp kavurup yoğurtluyom adam zehirlense dr ne yedi dese adını bilmediğim ot poşeti 1 liaydı aldım kavurdum yedirdim derim sanırsam bundan sonra birer örnek burakayım kavurmadan heyy allahım nerden gelir aklıma
yok yok çok yemicem bidha söz:))))))

ayy süper olur toktorcumm , ben yazılıları sana kargoyla yollarım , e-okul şifremide veririm , sen okur internete girersiinn

yahu bu kadar çok çikolata derseniz o bir kavanoz açılmamış nutella gözüme böyle güzel görünür işte..

iyi ki açmadık.. iyiki açmadık..

sabaha kadar da açmicaaaaaaammmmm

açma cücüşümm açma , hemde gece gece , onlar varya "top top et olur , löp löp yağ olur" eğer yersennn

Kızlar bana müsaade kız rahat vermiyor huysuzluk hat safhada uykusuzluktan

Yarın inşallah acısını çıkartırım
Size hoş sohbetler ve hayırlı geceler

İyi akşamlar arkadaşlar...Hepiniz iyisinizdir inşallah....

Ben sizi epeyce ihmal ettim ama geçerli nedenim var...Önceden yazıp sizleri endişelendirmek istemedim.10 gün kadar önce sol göğsümde bir kitle fark ettim.Çok korktum açık söyleyeyim...Neyse muayeneye gittim mammografi ve sonagrafi çekildi.Henüz sonucu almadım(bugün çekildi)ancak songrafiyi çeken Dr kötü bir şey yok merak etmeyim filminizide gördüm dedi..Rahatladım Allahıma binlerce şükür...

İşte böyle YENACIĞIM, sen fark ettin bendeki moralsizliği ama seni emin olamadığım bir konu için üzmek istemedim..Çok moralsizdim ve hiç aranıza gelemedim kusuruma bakmayın ama şimdi koç gibiyim ve artık geldim....
Hepinizi ayrı ayrı öpüyorum...

Son düzenleme:

oyy kıyamam geçmiş olsun inşallah allahın izniyle deildir kötü bişey

Abiii bu ne yaaa...Ruhum daraldı arkadaş.. gidip kendimi balkondan atasım geldi ama balkonda korkuluk var olmaz :)))

Hepinizin mesajını alıntı yapmıştım vazgeçtim cevaplamaktan...

---

Nuhancığım,önce toplu iğneyle tutturup sonra diktim onları...
evet kızım yakışıklı ve kaslı olan melihi çok beğeniyor...Bugün gördüm melih'i hiiç yakışıklı değil..sivilceli bir ergen..
Kızım ona bin basar :))

---

aynurcuğum kolay gelsin canım...İşin çok zor ama az kaldı tatile :)

Son düzenleme:

ablacığım geçmiş olsun, canını sıkman çok normal, ama bak kötü birşey yokmuş, bellli bir yaştan sonra mutlaka kontrole gitmek lazımmış ama kaçımız gidiyoruzki

gelmiş geçmiş olsun..

Yenacığım;

Ellerine sağlık...Çok güzel olmuş..Çok şirin..Ne hamarat becerikli hatunsun MAAŞALLAH.....

Beyzuşcum geçmiş olsunn ...

derni derin nefes alip veriyoruz...sen iyi ol boşver alintiları
bende anne olsam kivanç bile gelse beğenmem....

Beyzusum çok geçmis olsun...iyi olman sevnidirici...

Hamd olsun kötü birsey yokmus
bununla cok cok gecmis olsun

Canım benim kıyamam ben sana..yaa neler yaşamışsın keşke söyleseydin
Hay Allah...Çok şükür bişey yokmuş çok şükür...

canım bugun kaçamak günü sende ye bitanem...
Polisimize bakın hele

Ablacım gelmiş geçmiş olsun
İnanın aklına herşey geliyor böyle durumlarda malesef çok şükür korkulacak bişey yokmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…