Sağol tatlım...Sakın ihmal etmeyin.Ben 3 yıldır çektirmiyorum .Bu gün çok kızdım kendime;bu kadar ihmal ettiğim için..ablacığım geçmiş olsun, canını sıkman çok normal, ama bak kötü birşey yokmuş, bellli bir yaştan sonra mutlaka kontrole gitmek lazımmış ama kaçımız gidiyoruzki
gelmiş geçmiş olsun..
Beyzuşcum geçmiş olsunn ...
Sağol canım benim...Şükür olsun Dr bir şey yok dedi ama bu gün bu lafı duyana kadar ruh gibiydim...
" sen ne çektiiinn bee Aynur bu okulun elinden " diyerek huzurlarınızdan ayrılıyorummm
herkesleri öpüyorum , Allaha emanet olun , iyi gecelerrr
Teşekkürler canım...Sevindim tabii;hem de çok...derni derin nefes alip veriyoruz...sen iyi ol boşver alintiları
bende anne olsam kivanç bile gelse beğenmem....
Beyzusum çok geçmis olsun...iyi olman sevnidirici...
Sağolasın.Çok şükür Rabbime...Hamd olsun kötü birsey yokmus
bununla cok cok gecmis olsun
Çok tırstım Yenacığım...Canım benim kıyamam ben sana..yaa neler yaşamışsın keşke söyleseydin
Hay Allah...Çok şükür bişey yokmuş çok şükür...
Polisimize bakın hele
Ablacım gelmiş geçmiş olsun
İnanın aklına herşey geliyor böyle durumlarda malesef çok şükür korkulacak bişey yokmuş
Haklısın canım ruh gibi olmakta...
Bugün yaptığın sonucu ne zaman alıcaksın.??
Teşekkürler canım...Sevindim tabii;hem de çok...
Sağolasın.Çok şükür Rabbime...
Çok tırstım Yenacığım...
Ölüm Allahın emri amenna ama aklıma ne geldi biliyormusun anne ve babama evlat acısı yaşatmak....Neyse boşver.Gelip geçti inşallah...
Sağol Asucuğum..
Gerçekten en kötü ne ihtimal varsa o geliyor akla....
bende anne olsam kivanç bile gelse beğenmem....
Yarın sonucu Dr'uma gönderecekler..Telefonla konuşacağız..O da bir şey çıkmayacak rahat ol demişti ama filmi çektirene kadar emin olmak mümkün değil tabii..
Özlemciğim,kaç adet dolma yedin bugün..
3 orta boy yedim yanında salatayla
ama bir güzel yapmışımki sorma, bol kıymalı az pirinçli
BEYZUŞŞ,
Senle en son msn de görüştüğümüzde bu durum varmıydı.?
Hay Allah şimdi kendimi suçladım neden bir şey hissedip anlamadım diye...
Ben de duyarlıyım diye dolaşıyorum ortalıkta...
Afiyet olsun..ben de severim kıymalı dolma.. ekşi de ekliyorum ben...Sumak veya nar ekşisi antep usulü yapıyorum..
kıskandımm
msn'de görüşüyosunuz demekkk
vallahi ben bol kırmızı pul biber koydum, az biber salçası, ekşi yoktu gerçi sumak vardı bileydim yakıştığını koyardım, bidahakine sumak da koyarım, biliyomusun ben zeytinyağlı dolmada öyle üzüm bilmemne hiç sevmem, onu bile ekşi severim
ben de msn adresimi veriyorum isteyen eklesin
vasfiyeteyze@hotmail .com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?