seninle de görüşelim :) msn az geri de kaldı ama değilmi.?
Artık.. face ,skype,twıtter falan var..Benim bir tek msn im var :)
zeytinyağlıda üzüm değil de fıstık güzel oluyor ama.:)
dolmayı etli sarmaları zeytinyağlı severim..
Ayrıca çok acıktım...Saat 17:00 civarıydı nohut,pilav,yoğurt,salata yedim bir de kurusoğan :)) şu an resmen karnım gurulduyor...
yakında kalkacak msn onun yerıne baska bor program gelecek, benım msn var ama hıc kullanıyorum
facebooktan kımseyı eklemedım var ama,genelde gmaıl kullanıyorum onda da gtalk var msn gıbı konusabılıyosun
ara öğün niye yapmadınn.
ara öğün de kuru incir yedim 7 tane bademle birlikte..incir de çok acıktırmış olabilir...
vasfiye teyze skypeden ben denedim ama ulasamadim.. :)
nuhan yawrummm ne çektin bee sen şu skype'dan
canım bugun kaçamak günü sende ye bitanem...
seninle de görüşelim :) msn az geri de kaldı ama değilmi.?
Artık.. face ,skype,twıtter falan var..Benim bir tek msn im var :)
buda benden olsun..
Eki Görüntüle 668724
Meyracim git kiz pazaraaaaa, pazara gidilmezmi ayol ben bayilirimmmmm
yazin aksehirde pazara gidip elleri kollari doldurmayi cok istiyorumseviyorum ya nebileyim burda pek yok ya
Daha bir iki yazacaklarim vardi ama unuttum kusura bakmayin kizlar yaa offf simdi gene hazirlanip ise gitmem lazim
dün pek yorulmadigimi düsünmüstüm aslinda, ama eve gelince belim biraz agridi gercekten, agir da tasiyorum ya az cok isyerinde
ben hic agir kaldirmaya gelemiyorum.. malesef belim fazla hassas galiba
neyse aksam ugrayabilirsem ugrarim insallah hepinizi öperimmmmm
ayy bu arada ben lcw netten bir pantolon aldım..istediğim gibi bol kesim buldum sevindim gari...çok dar kesim almak istemiyorum pardesü altına...
canım öncelikle sana sunu diyeyim bazen zaman zaman bende bunalıma giriyorum bi gün stajdayken psikiyatri servisinde staj görmek için yalvarmıştım hocalara ve inan deneyimimi orda yasamısım iyiki calısmısım diyorum....orda o kadar cok sey öğrendimki...şimdi bu bunalımlarım dahada artmaya başladı ve ben o hallerini gördüğüm insanlar gibi olmamak için tedavi görmeyi düşünüyorum bunu ayıbı günahı yok hepimizin basına gelebilir((((bunu dedim diye herkes öyle o hastalar gibi olacak değil ama en son dönem o ve cok zor bi dönem))))) yasım 22 canım ve ben kendimi bazen bitmiş tükenmiş hissediyorum...bunu sebeplerinide anlatıp rahatlamak istiyorum...kusura bakmayın biraz uzun olacak ama anlatmak geldi içimdennn............eşimle 5sene nişanlı bekledik onların borçları yüzünden evlenememiştik neyse evlendik balayı dönüüşü babamın ölümden döndüğüne sahit oldum mide kanaması ve yemek borusu damarları yırtılınca kanam geçirdi... şeker hastalıpından dolayı fornea gangren ameliyatı oldu derken 2 ay geçti evliliğim..sonra babama şeker hastalığına bağlı siroz teşhisi konuldu 1 sene kimseye söylemeden kendim yaptırdım tedavisini sordugundada hep yalanlar söyledim ne zamanki organ nakli denildi o zaman söylemek zorunda kaldım......evleneli 1 sene olmuştu hiç korunmamamıza rağmen bebeğim olmamıştı ilçede oturuyorum evlenme yıl dönümümüzde eşimle merkeze gittik gitmişken test yaptırdık eşimde sperm problemi çıktı(benimde pko var) o gün bi kez daha yıkıldık tüp bebek gerekiyordu...........okuldan çıktım atanamıyodum bide onun stresi vardı...daha bitmedi eşimin annesi bize hiç rahat vermedi onunla ugrasıyodum..sonra babaannem hastalandı onunla ilgilendim derken artık sıra bebeğim için kendimle ilgilenmemdeydi...tüp bebek yaptırma zamanım gelmişti onu yaptırdık sonucu önce pozitif alıp sonra kürtaj olmak zorunda kaldım bittiğimi hissettimmm..artık kaldıramıyorum en kötüsüde dışa hep gülüyorum vurdumduymaz oluyorum ama içimde kopan fırtınaları kimse bilmiyor o yüzden bende en kısa zamanda psikiyatra gitmeyi düşünüyorummm ve bu yazdıklarım daha başlıca olanlar daha neler var ama işteee kimse anlamıyo seniii
konuyu kapattığınız yeni farkettim arkadaşlar geçmişi okurken aklıma geldi bende anlatıp rahatlamak istedim kusura bakmayın
ş; yağmur yağıyor ben dışarı cıkmam isteyen beden eğitiminde çıkabilir demişbizim safinazda bayılır yağmura çıkmış içine kadar ıslanmış :26: eve geldiğinde birşey demedi bana ama ben spora gittikten sonra üşüme gelmiş büyük cadıya ve geldiğimden beri onla ilgileniyorum. Başıda ağrımaya başlamış yağmuru yedikten sonra ama tabi kızarım diye de dememiş bana cadı Şimdi babası biraz portakal falan doğradı vitamin alsın biraz diye. Fena üşüttü galiba :26: yarın okula göndermeyi düşünmüyorum yatsın dinlensin birde iyice terleteyimde rahatlar belki biraz
iii pazaralar. çürük çarık almadan çabuk gel...
aslında insan kendi kendinin doktorudur der annem...Allah muhtaç etmesin tabiki doktorlarımızda iyiki varlar.egedenizimin nezdinde hepsini öpüyorum
benim küçük oğlan ilkokul 2.sınıftayken,tenefüste sosisli sandviç alıyor yerken zil çalıyor aceleyle sınıfa yetişeyim diye koşarken sosisin koca bir parçası boğazına takılıyor.koridorlar haliyle bomboş,herkez derse girmiş. benim oğlan tek başına baya bir mücadele ederek parmağı yardımıyla sosisi çıkarıyor çok şükür ve o gün gayet normal yemeklerini yedi.sabah ise su bile içemediğini farkettim bende yaşadığı tramvadan diye üstüne gitmedim.çorba dahi içemedi.bir kaç gün okula onunla gittim . tüm gün tenefüste ona süt içiriyordum ki sütü ve suyu bile yutamıyordu.baktım olmuyor aile dostumuz abimiz psikiyatrist sefa saygılı ya götürdüm,ona o kadar güvenirimki çocuk pedagoguna bile götürmeyi düşünmedim.oğlumla sohbet ettiler ve bir damla yazdı oğluma dediki ömerim bu damlayı annen yemeklerine damlatacak ve sen eskisinden daha iyi yutabileceksin.eve geldik yemek hazırladım ve oğluma dedim hadi sefa amcanın damlayı damlat bakalım,damlattı ve sorunsuz yemeklerimizi yedik çok şükür..
bu olaydan bir ay kadar sonra oğlumun sınıfından bir kız arkadaşı ömere,yemek yiyemediğini yutamadığını anlatmış bir sohbet esnasında,ömerde hemen aynı sorunu yaşadığını ve bir damlayla yemeye başladığını uzun uzun anlatmış,bildiğiniz dertleşmişler
akşamı beni annesi aradı doktorun adını ve ilacın adını sordu,ona dediğim şu oldu,doktora hemen götürme ilacıda alma önce bir şunu dene,bir şeyin içine su ve bir kaç damla limon damlat, suyun tadı değişsin onu sanki ilacı almış gibi kızının yanında damlatın bakalım etki olacakmı olmassa doktora götürürsün demiştim.limonlu suyu damlattıkları gibi kızımızda yemeğe başlamış.annesi teşekkür etmek için aramıştı.yani diyeceğim her şey beynimizde inanmakta bitiyor
tabiki gerekli olduğunda ilaç desteğide almalıyız.
bizizm burda pazarlarda kadınlar satıyo hep ilk pazara gittiğimde kadının bağırması komiğime gitmişti şöyle bağırıyodu
''TURPUM SULU TURPUM SULU''kadınında baya büyük memişleri vardı çok gülmüştüm
Kızlar,
tam 3 saattir bu kostümü hazırlıyorum oğluma...nasıl olmuş.??
PAzardan 2,5 liraya beyaz fanila aldım..1 liralık sarı vileda tarzı mutfak bezlerinden 4 adet alıp yaprak şeklin de kestim böyle bişey oldu.:)
Altına kırmızı veya turuncu pantolon giyecek..Sarı şapkalarınıda öğretmeni hazırlayacakmış..
MAsrafsız bir kostüm hazırlıyalım dedi öğretmenimiz..
İyi akşamlar arkadaşlar...Hepiniz iyisinizdir inşallah....
Ben sizi epeyce ihmal ettim ama geçerli nedenim var...Önceden yazıp sizleri endişelendirmek istemedim.10 gün kadar önce sol göğsümde bir kitle fark ettim.Çok korktum açık söyleyeyim...Neyse muayeneye gittim mammografi ve sonagrafi çekildi.Henüz sonucu almadım(bugün çekildi)ancak songrafiyi çeken Dr kötü bir şey yok merak etmeyim filminizide gördüm dedi..Rahatladım Allahıma binlerce şükür...
İşte böyle YENACIĞIM, sen fark ettin bendeki moralsizliği ama seni emin olamadığım bir konu için üzmek istemedim..Çok moralsizdim ve hiç aranıza gelemedim kusuruma bakmayın ama şimdi koç gibiyim ve artık geldim....
Hepinizi ayrı ayrı öpüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?