Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Beyzuşşş nereye gitti habersiz

Dur msn den ulaşayım ona..

seninle de görüşelim :) msn az geri de kaldı ama değilmi.?
Artık.. face ,skype,twıtter falan var..Benim bir tek msn im var :)

yakında kalkacak msn onun yerıne baska bor program gelecek, benım msn var ama hıc kullanıyorum

facebooktan kımseyı eklemedım var ama,genelde gmaıl kullanıyorum onda da gtalk var msn gıbı konusabılıyosun

ara öğün niye yapmadınn.

yakında kalkacak msn onun yerıne baska bor program gelecek, benım msn var ama hıc kullanıyorum

facebooktan kımseyı eklemedım var ama,genelde gmaıl kullanıyorum onda da gtalk var msn gıbı konusabılıyosun

ha benim de gmailim var..İşle ilgili haberleşme de kullanıorum onu...

İyi geceler diliyorum ve öpüyorum

canım bugun kaçamak günü sende ye bitanem...

hayatim olsada yeseydim evde yoktu allahtanki yemedim neyse buzamana kadar yediklerime saydim bende
ama cok fena canim cekmisti valla olsaydi kacamazdi elimden :18:

seninle de görüşelim :) msn az geri de kaldı ama değilmi.?
Artık.. face ,skype,twıtter falan var..Benim bir tek msn im var :)

kizlaaaaar msn kapaniyormus yakinda diye okuduydum gecen
malum modasi gecti ya

ben geldimm... herkes uyumaya gitmiş bilemm...

beyzuşş geçmiş olsun...banucum kızınada çk geçmiş olsun bende bayılırım yağmurda gezmeye....

yenacım ellerine sağlık hakkaten cici bir ördek olmuş oğluşunn...becerikli hatunun işide başka oluyo caniiiimmm...

ya akşam ben uzanmış tv seyrediyodum büyük kız pijamalarını giyinmeye gitti kardeşide peşinden tabi oda pat diye kapıyı kapattı

çocuğun suratına ay nasıl içlendi ağlaya ağlaya geliyo bana ben kalkamıyorum tabii...tam yanıma yaklaşmıştıki bi düştü çekyatın

kenarına alnını çarptı zaten ağlıyodu daha beter oldu...ben o an nasıl fırladım yerimden bilmiyom tek hatırladığım acı bi çığlık ve

çocuğun daha çok korkarak ağlaması...neyse buz getirdi eşim koyduk kafasına ama hemen morardı şişti...çok zor uyuttum....ohh uyudu

biraz size bakayım dedimm...ağlama sesi gittim gene bir saattir sallıyodum anca uyudu inş uyanmaz...bugünlerde bişey var üzerimizde

ama anlamadım gittii...inş bu ufak tefek kazalar büyükleri savıyodur...

Kusura bakmayın hanımlar; iyi geceler demeden çıktım.Yeğenim msnden yazınca cevap vermek için gittim...

Hepinize iyi geceler.Görüşmek üzere...

amaniiiin yine bi sürü konuşmuşsunuz

ben bacınız bunların hepsini okuyamazkiiii
oyüzden hızlıca geçerek okudum, istemeden atladıklarım için af ola.

bugün yine dışarda işim var, bi ara çıkarım artık dışarı bugün.

NURSENA Rabbim hayrını kabul etsin inşaallah.

ben şimdi birde alıntılarıma bakayım......

süperdi:128:

kolay gelsin tatlım işlerin inşaallah sanaaaa.......
öptüm

ayy bu arada ben lcw netten bir pantolon aldım..istediğim gibi bol kesim buldum sevindim gari...çok dar kesim almak istemiyorum pardesü altına...

cicini güle güle kullan tatlım, güzelmiş:)

canım geçmişte bu tüm yaşadıklarının hepsi için çok geçmiş olsun bitanem.....

konuyu kapattığınız yeni farkettim arkadaşlar geçmişi okurken aklıma geldi bende anlatıp rahatlamak istedim kusura bakmayın

iyi oldu işte; sende içini dökmüş oldun canım benim:)
öptüm

kızına geçmiş olsun canım....

iii pazaralar. çürük çarık almadan çabuk gel...

pazar bu hafta çok pahalıydı.

wwaaawwww süper bi yol bulmuş psikiyatr.

Allaaaah, varya aklına ne gelmiş kız senin öyleeeeee:)
sen iyiki hem erkek hemde pazarcı olmamışsın

bence güzel olmuş canım.
kolay gelsin hazırlıklarınız....

çok geçmiş olsun beyzuş ablacım.

selamun aleyküm kısceleriiimm
hepinize hayırlı sabahlar
24 saatte 32 sayfa birikmiş anaamm okurken gözleri şaşı oldu birkaç sayfadan sonra alıntılardan vazcaydım
güzel dilekleriniz için hepinize çooook çoookk çok teşekkür ederim
zehracım doğum günün kutlu olsun Allah hayırlı uzun ömürler versin
deryacım sanırım bir yakınınızı kaybetmişsiniz Allah sabırlar versin canım.başınız sağolsun
zeynepcim geçmiş olsun sen onu ihmal etme bir baktır
gökce irem kuzucuğuna geçmiş olsun geçmiştir inşaAllah
nursenaAllah kabul etsin.sanada afiyet olsun yaramasın
yenacım kostümün çok güzel olmuş ellerine sağlık eminim çok yakışacak şerbetli ördek paşaya
beyzuşcum geçmiş olsun canım korkulu rüyanın sonu hayır olacak inşaAllah
kızlar başı ağrıyanlar var sanırım hepinize geçmiş olsun migrenin en büyük dostlarından birisi çukulata ve tatlı iyi azdırıyor hiiiiçççç tavsiye etmem.size birşey daha söylemek istiyorum. belki ilkel gelecek ama birçok arkadaşım şifa buldu. aşırı derece migren ağrısı çeken bir arkadaşım baş arkasından hacamat yaptırdıktan sonra migren den kurtuldu. modern tıbbın dışında hiçbirşeye inanmam diyen bir arkadaşım büyük sözleriyle imtihan oldu gidip baş arkasından hacamat yaptırdı bir yıldır migren ağrısı yaşamadığını söylüyor.
bunları görünce bende gidip yaptırdım ve kendimi daha sağlıklı hissetmeye başladım gerçi ben tesbihlerimi çekmeye başlayınca geçmişti ama 5 ay önce yaptırdığım hacamatın çok faydasını gördüm.
ben bir söyliyeyim dedim gerisi size kalmış ama hacamat yaptırdığımız kişi bunun eğitimini almış ve son derece hijyene önem veren birisine kullandığı bütün malzemeyi kullandığı an çöpe koyup, herkese sıfır malzeme kullanan birisiydi.
çoookkk konuştum ben kaçayım.
kızlar atladığım konular vardır mutlaka gözden kaçırdığım arkadaşlar kusuruma bakmaz inşaAllah.
hepiniz Allah'a emanet olun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…