Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ve aleyküm selaaaaam....

sende Allah'a emanet ol dafi ablam.
kocaman öpüyorum

haydin buyurun kahvaltıyaaaaaaaaa yumurtayı deişik kırdım kızım ekmek içlerini yemiş dışı kalmıştı değerlendireyim dedim

Son düzenleme:
kızçeler size bi komiğimi anlatıyımda okuyup gülün

benim KVler en son bize geldiklerinde oldu bu olay, ve evli görümcemlerde vardı o gün, görümceminde 6yaşında oğlu var.
vesselam hepimiz oturma odasında oturuyoruz, toplam 8kişiyiz, eşim enişte beyle pc başında bi işle ilgeleniyo, bizde oturuyoz sohbet ediyoz falan işte.
neyse, şu pepe varya çizgi film kahramanı:) onu çok seviyorum ben, hep çarşıda görüyordum pepeyi kuruyorsun davul çalıyo,
çokta tatlı görünüyo, alıyım bigün dedim. bigün eşimle dışardayken o almak istediğim pepeyi gördüm, dur ben şundan alıcam dedim eşime, o da naapacan sen bunu çocuk gibi dedi ve trip attı bana, bende iştee seviyorum dedim ve aldım.
pc masasına koydum orda duruyodu:)
görümcemin oğlu acayip yaramazdır, heşeyi karıştırır, alır, kırar. oyüzden o geleceği zaman artık bende önem verdiğim şeyleri ortadan kaldırıyorum, oyüzden onlar geliyo diye pepeyide aldım yatak odama götürdüm koydum göremez diye.
neyse görümcemin oğlu sen geldiğin gece benim yatak odama gir dayıma diye, orda pepeyi gör
benden isteyememiş, dayısındanda isteyememiş, gitmiş annesine anne ben yatak odasında pepe var onu istiyorum demiş, tutturmuş. orda oyuncak var diye, hay ya rabbim
tam yatacak vakitti, görümcem geldi söyledi bunu bana, bende onu çok sevdiğim için pek gönüllü olmasamda verdim yine bişeyimi, pepeyi.....
neyse ertesi gün oldu, bu atmış bunu bi kenara, bende aldım yine kaldırdım.
öğle oldu ve işte yukarda dediğim gibi hepimiz oturuyoruz, eşim pc başında vs:)
görümcemin oğlu pepe nerdeeee dedi:)
bende ben kaldırdım dedim:)
bağırmaya başladı, bana neee ben pepeyi istiyorum diyeee, bende yok ben kaldırmadım buralardadır ara bul dedim:)
e napayım her geldiğinde sevdiğim bişeyi eline veremem ama dimi???
neyse bu inanmadı, anladı ve mızmız bağırmaya ben onu istiyorum yaaa demeye başladı,
o esnada pcde bi işle meşgul olan ve fazla sesi kaldıramayan eşim, yiğeninin seside çok gelince onun fevriyle dönerek bana döndü dediki: tamam sen ver onu hadi ona, o onun olsun, biz sana yenisini alırız dedi
ayyy ama varya aynı çocukmuşum muamelesi gördüm gerçekten:))))
birde eşim; bana onu alırken alma dediği halde ben alınca ondanda dedi biraz bu sözü
KVler bi bana bakıyo, bide birbirlerine

yaaaa vermem pepemi işte kızlar:)
ama aldı yiğeni ve götürdü pepeyi:) daha yenisini alamadık, görürsem alıcam ama:)
inşaallah komik buldunuz ama 1sayfa olmuş be yaaaa
en komiğide bir sayfa olması galiba

alaah senii valla bana pepe demdede ne dersen dee öğğ geldi benim kızlarda izliyo sabah açıyo pepe zamanını saat kurmuş gibi biliyo aç pepe başladı diyo naası ayarlıyo saatini anlamadım ama şimdikiler fenaa
kaynananla görümce ne demiştir arkandan acep
allahımm yaaa eşini tembihliyomuş geline sakın pepe alma diyeee
bide benim kaynanam olsa pepeyle oynayacanıza çocuk yapın onla oynayın derdi
bozuk pilak gibi ilk evlendimizde çocuk çocuk diye öldü
senede 20 gün babannelik yapıyo saolsun senelik izinden izne

"allahımm yaaa eşini tembihliyomuş geline sakın pepe alma diyeee" bu çok güzeldi............ :)))))))

hatta bende dermişim içimden; biliyorum eşim hep benim KV yüzünden almıyo bana o pepeyi

okuyunca çok güldüm bizim zamanımızda pepemi vardı biz oynamadık dimi kız

benim ikizin tekide geçen sene ellinde 25 lirası var hep uzaktan kumandalı araba almak istiyoemuş ama biz güleriz diye söylemiyormuş,bir gün bunu farkettim dedimki oglum gel şu arabadan alalım ,çocuk inanmadı aldım eve geldim hep başka odada gizli oynuyordu ikizi hep alay etti .babasının duymasından çekiniyordu babam güler bana dedi bende gizli babasına söyledim sakın alay etme diye .neyse birgün bize eltimin oglu geldi çekyatın altından çıkardı oğlım üzülüyor bende eltime dedim bak o araba çok kıymetli oğlum için sakın kırmasın oğlandan sakladık eşim gördü .getir beraber oynuyalım dedi tabii oğlum inanmadı

evlenip meyra gibi sonradan almasın diye aldım

KIZLAR GÜNAYDIN
Herkeslere mutlu huzurlu sağlıklı ve az kaçamaklı bi gün diliyorum alıntılarımı cevaplayıp patroncuğumun yanına gitmem lazım işler beni bekliyo mağlum öpüldünüz kızlar
Canım geçmiş olsun inşallah şimdi daha iyisindir
A ne güzel bana dagelirsin artık çikolatayla :) ben dikmende de oturdum hatta bugün de dikmendeydim eski komşularımla beraberdik
Ama bende ankaradayım bende istiyorum banane banane
kızlaaarrr bugün tartıda 94 ü gördümmmmm inşallah abimin düğününe kadar 8 li rakamları görürüm hedef 40 günde 4 kilo(aslında daha fazla ama en az 4))
Canım tebrik ederim 40 günde 4 kilo verirsin elbet canım bu tempoda gidersen rahat gider merak etme
Kuzum gerçekten zor günler geçirmişsin hepsi gelmiş geçmiş olsun rabbim bir daha o günleri göstermesin inşallah bitanem
Banu ablacım geçmiş olsun kızına inşallah hastalık ilerlemeden çabucak atlatır
canım eline koluna sağlık çok güzel duruyo
Ablacım çok geçmiş olsun şükür bişey çıkmamış

Canım valla sizde nazar var git bi kurşun felan döktür kıyamam ben ona umarım sende kızında çok iyidir tatlım

Dafi ablacım kutlaman için teşekkür ederim Allah razı olsun rabbim sanada kolaylıklar versin inşallah

iyi etmişsin almakla fadime abla:)

valla yerken dedim asu şimdi gene biber koymuş diye kızıcak dedimm sen gel ben sana yaprım inşallah canımcım

benim annemde çok sever közlenmiş biberi, biz çocukken o da bazen böyle közlerdi biberleri.
benim annemde iskenderunlu, memleket meselesine benziyo bu:)

Ben karnıyarık yapacağım
Benim baklam da var daha dün yemedim ya

ben dün pazardan taze fasülye aldım, yeni çıkmış taze fasülye, nerdeyse pazarın yarısı satıyodu, biraz pahalıydıda tabiki.
dün onu yaptım bende prinç pilavıyla.
birde zor piştiki, 2,5-3saatte ancak pişti tencerede, cinsindendi galiba.
mutfağa git gel, tencereye bak gel, su bitmiş su ekle diye diye yordu beni kerata dün baya:)
bu kadar zor pişenini ilk defa gördüm ben.

hadi ben kaçıyım artık kızlar, giyiniyim çıkıyım dışardaki işimi halledeyim geliyim.
heppinizi öpenziiiii:)
görüşürüz.

Canım senin adına çok sevindim maşallah ne güzel inşallah 89 79 görcez Allahın izniylen

Canım iyiyiz çok şükür sen nasılsın kardeşin adına çok sevindim rabbim utandırmasın canım

saol kuzum Allah razı olsun.

yok yaa antalyalıyım ama çeşitli yerlerde gezdiğimiden dil karışımı olduk artık :) şuan mardindeyim .....

sende toprağım oluyosun bende Antalyadayım ama eskişehirliyim

ohh hayırlı olsun yeni işi
çok saol canım benim

canım çok geçmiş olsun şükür bak bişey çıkmamışş

Eki Görüntüle 669245 haydin buyurun kahvaltıyaaaaaaaaa yumurtayı deişik kırdım kızım ekmek içlerini yemiş dışı kalmıştı değerlendireyim dedim

aneammm kahvaltıya gellll ellerine sağlık nursenam.

Yenam oğlunun kostüm süper ellerine sağlık..

günaydın topimizin bütün güzelleri gününüz aydın olsun.herkesler iyidir umarım

bugün gene koşturmaca devam ediyoruz ama kaçamak buraya bakmayada devamm

akşam devlet hastanesine gittim göz muayenesine 2 adet gözlük verdi hem yakın hem uzak kendimi nine gibi hissettimmm

öptüm güzelelr sevgiyle kalın sohbetlerde olamasamda geçmişten yada gün içersind eizleniyosunuz

kızlarrr günaydınlarrr dün giremedim nete e malum 112 acil çağrı merkezinde eğitimdeydik ay nasıl karmaşık bişeymiş o öyle yaa yarın da eğitim var ama sadece banaaa özel:) İtfaiyeden tek benn alacağım eğitimi neden bilmiyom beni çok saf gördüler herhal:) diyet normal g,d,yo göbücüğümde hafif küçülme var ama kilo da değişim yok ne hikmetse:) spor yapamıyorum regl olunca bitsin tekrar başlicam inşallah azimliyim bu konuda valla bakalım cuma günü de ıspartaya gideceğim tıp fakültesine kadın doğuma hele bakalım bakalım neden iki kez regl oluyom diye inşallah bişi çıkmaz

beyzuş ablam çok geçmiş olsun benim annemde de kitle vardı allahtan kötü huylu değilmiş aldırdık. 6 ayda bir kontrolleri oluyo mammografi fln çekiliyo inşallah senin ki de kötü huylu değildir.

yenacım ellerine sağlık çok güzel olmuş valla süper bayıldım bende benim kıza tütü yapmıştım çok yakışıyo kız çocuklarına

topikte gene olarak bi moralsizlik hakim aynısı bende de var bence bu havalardan oluyo inşallah biran önce kurtuluruz

banucum kızına da geçmiş olsun cnm
birazdan gene gelcem yazılacak yazılar var öpüyom şimdilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…