Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ay meyra sen çok yaşa hemi yemin ederim kahkaha atarak güldüm resmen biri görse iş yerinde sen napıyon burda diyecek bana yani ben nerdeyse ezberledim artık pepenin bölümlerini valla neyse inşallah bidaha bulup alırısn aynısından

Bu arada unutmadan nursena abla yine kahvaltın süper eline sağlık afiyet olsun bende istiyorum közlenmiş biber banane ya (bende amma kıskanç biri oldum çıktım ha)

ince uzun bi yoldayımyürüyorum gündüz gecesağlıklı olmak için nerde hareket orda bereketaz yemek hafiflemek çok güzelartık yürürken kalbim ağırmıyorbugün 300 mt koştum şükür3 km yürüdüm 25 dk egsersiz hepinize başarılar ama amaaa en çok kendime

icime cok dokundu fadime, benimde cocukken cok isteyip alamadigim birsey vardi.esimle ilk evlendigimiz zamanlar gerceklesmeyen hayellerimizden bahsediyorduk.benimkide ortaya cikinca ertesi gün bir spor magazasina gidip gerceklesmeyen hayalimi gerceklestirmisti,cocukken hep patenlerim olsun istemistim.paten ögreten kiside esim olmustu,eee tabi o zamanlar 60 kiloluk bir hatundum paten sürmesi kolay gelmisti.kilolarimi vereyim gene sürücem,korkuyorum bu kiloyla düsersemkirarim bir yerimi diye ama ne güzel yapmissin ogluna almakla,insanin icinde cok kaliyor inan.benimkiler bana biryerimi kirarim korkusuyla almamislardi ve esimin aldigini ve ögrettiklerini duyduklarinda annem kizmisti esime ya düsüp kirarsa biryerini diye o yüzden ben cocuklarima ne isterlerse aliyorum yaslari uygun oldugunda iclerinde kalmasin hic birsey diye.kirarsa kirar iyilesir sonradan, icinde kalmasindan iyidir

meyracim kiyamam ben sana ya :) tatile geldigimde senden önce ben görürsem senin icin alirim ben bebegim:)

nursena enfes kahvaltilar hazirliyorsun, ellerine saglik, ben kendim icin o kadar özenmiyorum valla o yüzden cok begeniyorum senin özenmeni.

yenacim dün yazicaktim ama vazgecmistim simdi yazayim.(terliydim, korktum üzerimde kurucak diye )ellerine saglik cok güzel olmus ördek :)

nuhancim , özlemcim ve nafiye bizi öldürmeyen hersey bizi daha güclü yapmali kizlar.dünden beri sloganim bu artik

dafi abla ve hatirlayamadigim diger arkadaslarim tesekkür edeirm bassagligi dilekleriniz icin.cok sagolun.

banu kizina gecmis olsun, bende cok severim hala yagmurda islanmayi.cok kizma annesi oldu mu ?

nursena ayrica Allah kabul etsin kuzum, anneannene bir parca huzur olmustur insallah.

zeynepcim ayagini vurdugunu okudum ve cok acidiginida gecmis olsun canim ama seni o kadar bagirtiyorsa istemeden kirildimi acaba diye düsünmeden edemedim :S canim bir doktora gösterseniz iyi olur :26: ayrica kizinin basinada gelmis bir vurma olayi.onada cok gecmis olsun , yavrum nasil cani yanmistir :26:

egedeniz yasadiginiz olayin sizi dahada güclendirip birbirinize baglamasi ne güzel, yerinizde olupta dagilan aileler var, cok sanslisiniz , masallah 41 kere

esracim esinin göz kontrolünün temiz cikmasinada cok sevindim, insallah ömrü boyunca göz problemi yasamaz esin.sende feci rahatlamissinir, gözünüz aydin canim.

düsünüyorum baska varmiydi unuttuklarim diye ama aklima bu kadari geliyor benim hala okumadigim bir miktar gecmis var ama öyle bir sohbet dönmüski burda nasil bitiricem bilmiyorum :26:kizlar baska kacirdigim atladigim sey var mi ?

ay birde ilknur gecen haftalarda konustugumuz bir yemek vardi ya canim wirsing ben onu dün pisirdim aynen senin anlattiigin gibi enfes oldu canim, Allah razi olsun senden sayende bir yemek daha ekledim mutfagima

bu kadar galiba

günaydın..
günlük işler arasında geçmişi hızlıca okudum.. şimdi hemen akşam için yemeklerimi hazırlıyayım.. malum nöbetçiyim yine.. bi de günlerdir biriken ütüleri yapayım.. çünkü yarın nöbet sonrası izmire gidiyorum. bir eğitim için..
bir iki saate buradayım..

daficigim, hacamat nedir ben bilmiyorum. Nette baktigimda bardak çekme olayi çıkıyor? azicik bilgi verir misin? çok mersi...

Son düzenleme:
günaydin,,,
xayin dokturu misali asunu tavsiyesi ile içtigim türk kahvesi bana iyi geldi...böyle çok hafif bir ağrı var ama olsun şiddetlenince çok kötü oluyor.

clutcugum ölçümleri cuma günümü bildirelim?

Son düzenleme:

sizin yerinizede yesem olmamıııı

yemeğimi koydum evi az toparladım gerçi ben içeri toplayana kadar salaonu geri dağıtmış cadııı rutin halinde dolanıyoz evi uyuyana kadar
aramı da yedim 1 yer elması
1 mandalina eşim geçen bahçeden birisi vermiş kıbrıs mandalinasıymış kışın yemedim böyle tatlı valla türkiyem cennet yaaşmasını bilene

Günaydın güzel hatunlar,

hepinize güzel bir gün diliyorum. hepimiz hafif bir gün geçiririz umarım.

bugün sporuma gidicem inşallah. kahvaltımı yaptım. bu arada dünkü psikolojik seansımızın sonucu sabah kalktım ki nur topu gibi bir uçuğum olmuş dudak kenarında :)
stresse, üzüntüye hayır diyoruz. hayat çok güzel, bunu kafanıza sokun leyn, kızdırmayın deli kadiri

Beyzuş abla, inşallah nihayete erer sonuçları alınca da sıkıntın. çok geçmiş olsun sana, sanırım kötü bir şey olmadığı kesin gibi. ama böyle şeylerde destek çok önemli, bilsek dua ederdik senin için. en ufak sıkıntımızı bile paylaşırken böyle konuları gizleyip kendinizi yalnız hissetmeyin. ben de seni öpüyorum

Meyracığım çocuk ruhlu kadınlardan olarak çok pis açık vermişsin kurtlar vadisine
Nursenanın dediği gibi atıp tutmuşlardır arkandan baya

ben de çocuk ruhluyumdur, sevincim, neşem, üzüntüm hep çocuk gibidir. saklamam hiç bi şeyi eşimden. ama ailesine açık vermiyorum hiç, çok uyanığım ya

Mutfak abla umarım bu mesajı okursun. geçen Yenacığım da uyarmıştı seni, mesajlarda noktalama işaretleri yerine üç-beş tane smiley kullanınca okuması çok zor oluyor ablacığım. umarım kırılmazsın ve şu smileyleri azaltırsın

Deryacığım küçükken yaşayamadığın şeyleri yaşı geçince yaşamak insana farklı bir aydınlanma sağlıyor. bak sen şimdi çocuklarının çocuk olmasına müsaade edip, kendi süzgecinden geçirerek tabi istediklerini yapıyormuşsun. iyi ki o patenleri yıllar sonra giymişsin ve çocukların bu yüzden süper bir anneye sahip olmuşlar :)

çok teşekkürler iyi dileklerin için canım. umarım hiçbirimiz sevdiklerimizin sağlık sorunlarıyla imtihan olmayız ömür boyu.

kalori hesaplayım dedim sabahki kahvaltım 450
arada 100 kalori
öğlende tavuklu kabak yemeği yaptım ayranla yicem 450 de o eder kalori
arada bi türk kahvesi i.çem
akşama gene 400 kalorilik yemem lazım aman zormuş böyle cal hesabı

Son düzenleme:

Sabahki tabağın en fazla 350 eder kuzum
yumurta 90 kal
2 dilim ekmek 100 kalori eder anca seninkiler
peynirin maksimum 150 kalori
biberlerlerin kalorisi çok az zaten

Selamün Aleykümmmm kızlar

Anammmmmmmm tam yazacaktım anam aradı
Maşallah her gün birşeyler buluyor konuşacak

Bu arada kızlar dün gece tam bilgisayarı kapatırken küçük cimcimem kendi bebeklik resmini gördü ve nerden estiyse ben kardeş istiyorum diye tutturdu kız nerden cıktı o dedim banane ben karar verdim kardeş istiyorum diyor cadı yaa ablamız isyanlarda sus ne kardeşi sokma şunların aklına diye
Eşim o arada yatmıştı git babana söyle dedim cimcime koşa koşa yatak odasına gitti yatağa çıkıp babaaaaaaaa uyannnn ben kardeş istiyorum diye bağırmaya başladı hepimiz koptuk resmen o kardeş istiyorum dedikce ablamız isyanlarda sus len ben istemiyorum nerden çıkardın bunu, sokma akıllarına diye söylenip durdu
Ufak cimcime en sonunda bir döndü ablasına sen sus kardeş istiyorum işte, seni sevmiyorum kardeş alıcağız ben onu sevceğim, toplara götürüceğim, kuçağıma alıcağım falan diye sayıyor cadı
Ama kardeşin olursa bütün oyuncaklarını elinden alır sonra sen ne yapacaksın dedim vazgeçer belki diye ama yok olsun kardeşim oynasın ben ona bakarım diyor resmen yaaa
Yeminle bizim bu kücük cadıdan çekeceğimiz var bu kadarmı büyümüşde küçülmüş bir çocuk görmedim ben hayatımda

Sabah hatta anneme bile aynısını söylüyor telefonda babam bana kardeş alıcak diyor
Tövbe tövbe yaaa içinemi doğuyor yoksa kazayamı kurban gidiceğim diye düşünmeye başladım Rabbim arzu edipte özlemini çekenlere nasip etsin önce ....Aminnnnnnnnn
Ben zayıflamaya devam edeyim Eşime bile diyorum ben bukadar kilo vermeye çabalarken hayatta işim olmaz diye hee yüzde yüz kilo almayacağımı hatta zayıflayacağımı bilsem doğururum ama öyle bir garanti yok o yüzden Buseye de kardeş yok

Çok çok geçmiş olsun
Rabbim bir daha o tedirginliği yaşatmasın inşallah ....Aminnnnnnnnn
Eminim sonuçlarında tertemiz gelicek

yakında kalkacak msn onun yerıne baska bor program gelecek, benım msn var ama hıc kullanıyorum

facebooktan kımseyı eklemedım var ama,genelde gmaıl kullanıyorum onda da gtalk var msn gıbı konusabılıyosun

Ben son formattan sonra nedense MSN indiremedim ama onun yerine skyple idare ediyorum zaten bir tek kızkardeşimle görüşüyorum eşimde arada ablasıyla yani arkadaşımız bilem yok

Canım çok ama çok geçmiş olsun canım
Gerçektende geldimi üst üste geliyor derler ya o hesap RAbbime yine şükürler olsun ki ufak tefek kazalar
Umarım hepiniz bir an önce toparlanır sağlığınıza kavuşursunuz aminnnnnnnnnnnn

Hiç yabancı gelmedi bana
Bende evleneceğime yakın erkek kardeşimin bana hediye ettiği kocaman bir oyuncak ayımı almanyadan istanbula getirmiştim
Hatta eşim o zaman sakın havaalanında elinde ayıyla gelme dediği için gıcıklığına poşetinden çıkartıp bavulları aldıktan sonra elime alıpta çıkmıştım havaalanından
Eşim beni öyle görünce nasıl gülüyordu yaramaz küçük cocuklara benzemişsin diye
Evde yatağımızın üzerinde duruyordu ve eşimin yeğeni geldiğinde onu istediğinde o benim diyip vermezdim
Her defasında da eşim bak söz bir yerine birşey olursa sana daha büyüğünü alacağım derdi Hayır yeğenide sırf dayısını benden kıskandığı için benim eşyalarıma zarar verirdi
Bazen eşimi kızdırmak için ona sarılır yatardım eşimde çıldırırdı şimdi kızçelerim onunla oynuyor hatta büyük kızım kendine aldığımızı sanmıştı ( bebekken mi bana aldınız diyordu ) eşimde yok o ananın ceyizinden diye dalga geçiyordu

O pepeden bana da öööö geldi
Eskiden iş yaparken türk sanat müziği yada türkü falan söyleyen ben bütün gün pepeyi dinlemekten farkında olmadan iş yaparken biz meyveyi seviyoruz falan diye şarkı söylerken yakalıyorum kendimi
Balkonda insan sevdiğini üzermi diye şarkı söylerkende yakaladığım oluyor kendimi Gül gibi repertuvarımın içine etti cadı hep pepe şarkıları söylüyorum farkına varmadan sonrada ne yapıyorum len ben diye kendime gülüyorum
Benim cimcime uyanık Tablete el koydu kendi girip youtubedan izliyor bazen tvde de aç diyor yürü git bari onu bırak diyorum ama almanyaya gidince inşallah o iki hafta içinde unuttururuz sonuçta orada net yok tableti yanımızda da götürsek izleyemiyecek
Benim aycığımı gören eşimin Ananneside aynısını söylemişti
KVye kalsa bol bol oyuncaklarla oynayında çocuk yapmayın derdi herhalde İnan senede 20 gün bile babannelik görmüyor bizimkiler ki yakında aslında Bayramlarda ve kandillerde bir iki saat en fazla görür ve senede bir yada en fazla iki kere evimize gelir okadar Annem çok kızıyor ona insan hiç torunlarından uzak kalabilirmi bizim içimiz gidiyor göremiyoruz diye diyor. İnan her gün telefonda ille onlarında sesini duyacak sesleri çıkmazsa hemen sorar cocuklar nasıl sesleri gelmiyor diye

Ablacığım benim eşimde oyuncak delisidir
Büyük kızım 9 aylıkken almanyadan eşime çok büyük uzaktan kumandalı bir jeep almıştım kendii istemişti babam alışveriş sonrasında uzaktan kumandalıyı görünce kızım bu hiç senin kızına olurmu daha bu çocuk yürümeyi bile bilmiyor nasıl kullansın onu demişti Babacığım bu benim oğlana dediğimde babamda anaammm hatun bu kız hamilede erkekmi olucak yoksa demişti yok büyük oğluma yani eşime dediğimde yuh çekmişti
İnan 13 sene oldu hala gözü gibi bakar vitrin üzerinde duruyor ve kesinlikle hangi misafirin çocuğu isterse istesin o süs der diğer arabalarını verir doğru okudunuz diğer arabalarını her bayram millet çocuğunu oyuncakcıya götürür bayram harçlığı ile birşey alsın diye biz gittiğimizde eşim kapıda gözden bir kaybolur arabaların bölümünde alır soluğu
Kendi yeğeninin doğum gününde ona uzaktan kumandalı araba almaya gittiğimizde kendinede bir tane almıştı

Hatta o benim aldığım büyük jeepi bir kere iş yerine bile götürmüştü koca kazıklar otoparka inip orada deli gibi arabayla oynamışlardı bir kerede mahallede başka bir koca kazıkla buluşup arabalarını yarıştırmışlardı

Benim eşim o konuda hiç utanmaz çekinmez hatta şu anda tek hayali şu ufak benzinle çalışan pervaneli ucaklardan almak ama tabi en ucuzu 1000 Tl olduğundan alamıyor parayı bulayım alacağım diyor bende hemen yapıştırıyorum cevabı len ona benzin koyacağına benim arabanma koyda ben gezeyim diyorum
Neyse biriktirebiliyorsa alsın ne yapayım

Çok sağ ol canım Sabah biraz daha iyidi şükür de okula gitti
Bakalım gelincede biraz daha bakıma alırım ben onu iki güne kadar hiç birşeyi kalmaz

Günlük Kalori İhtiyacı

şurdan hesapladım 1300 kal. alırsam haftada 1 kilo verirmişim

Bende bundan sonra kalori hesabıyla yapmaya çaılşacam ama benim 1 kilo vermem için 1050 kalori almam gerekiyomuş ne kadar doğrudur bilinmez tabi işte spor yapmayınca böle oluyo spor yapsam daha iyi olcak emme zaman yok malesef (buda benim bahanem )

Meyracıgım kısa sürede pişmesi ve daha lezzetli olması için bir sır vereyim

Tüm malzemeleri(yağını tuzunu domatesini fasülyesini soğanını domatesini) doğra tencereye, orta ateşte altı çok açık olmamak kaydıyla 20-25 dakika hiç ağzını açma, sonra ağzını aç azıcık sıcak su ikle ve karıştır, tekrar pişmeye bırak, maksimum 1 saate pişer bu şekilde eğer sertse belki bi 10dakika daha, bu pişirme hem en sağlıklı yöntem hem de fasülye bu şekilde süper oluyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…