kızçeler size bi komiğimi anlatıyımda okuyup gülün
benim KVler en son bize geldiklerinde oldu bu olay, ve evli görümcemlerde vardı o gün, görümceminde 6yaşında oğlu var.
vesselam hepimiz oturma odasında oturuyoruz, toplam 8kişiyiz, eşim enişte beyle pc başında bi işle ilgeleniyo, bizde oturuyoz sohbet ediyoz falan işte.
neyse, şu pepe varya çizgi film kahramanı:) onu çok seviyorum ben, hep çarşıda görüyordum pepeyi kuruyorsun davul çalıyo,
çokta tatlı görünüyo, alıyım bigün dedim. bigün eşimle dışardayken o almak istediğim pepeyi gördüm, dur ben şundan alıcam dedim eşime, o da naapacan sen bunu çocuk gibi dedi ve trip attı bana, bende iştee seviyorum dedim ve aldım.
pc masasına koydum orda duruyodu:)
görümcemin oğlu acayip yaramazdır, heşeyi karıştırır, alır, kırar. oyüzden o geleceği zaman artık bende önem verdiğim şeyleri ortadan kaldırıyorum, oyüzden onlar geliyo diye pepeyide aldım yatak odama götürdüm koydum göremez diye.
neyse görümcemin oğlu sen geldiğin gece benim yatak odama gir dayıma diye, orda pepeyi gör
benden isteyememiş, dayısındanda isteyememiş, gitmiş annesine anne ben yatak odasında pepe var onu istiyorum demiş, tutturmuş. orda oyuncak var diye, hay ya rabbim
tam yatacak vakitti, görümcem geldi söyledi bunu bana, bende onu çok sevdiğim için pek gönüllü olmasamda verdim yine bişeyimi, pepeyi.....
neyse ertesi gün oldu, bu atmış bunu bi kenara, bende aldım yine kaldırdım.
öğle oldu ve işte yukarda dediğim gibi hepimiz oturuyoruz, eşim pc başında vs:)
görümcemin oğlu pepe nerdeeee dedi:)
bende ben kaldırdım dedim:)
bağırmaya başladı, bana neee ben pepeyi istiyorum diyeee, bende yok ben kaldırmadım buralardadır ara bul dedim:)
e napayım her geldiğinde sevdiğim bişeyi eline veremem ama dimi???
neyse bu inanmadı, anladı ve mızmız bağırmaya ben onu istiyorum yaaa demeye başladı,
o esnada pcde bi işle meşgul olan ve fazla sesi kaldıramayan eşim, yiğeninin seside çok gelince onun fevriyle dönerek bana döndü dediki: tamam sen ver onu hadi ona, o onun olsun, biz sana yenisini alırız dedi
ayyy ama varya aynı çocukmuşum muamelesi gördüm gerçekten:))))
birde eşim; bana onu alırken alma dediği halde ben alınca ondanda dedi biraz bu sözü
KVler bi bana bakıyo, bide birbirlerine
yaaaa vermem pepemi işte kızlar:)
ama aldı yiğeni ve götürdü pepeyi:) daha yenisini alamadık, görürsem alıcam ama:)
inşaallah komik buldunuz ama 1sayfa olmuş be yaaaa
en komiğide bir sayfa olması galiba
okuyunca çok güldüm bizim zamanımızda pepemi vardı biz oynamadık dimi kız
benim ikizin tekide geçen sene ellinde 25 lirası var hep uzaktan kumandalı araba almak istiyoemuş ama biz güleriz diye söylemiyormuş,bir gün bunu farkettim dedimki oglum gel şu arabadan alalım ,çocuk inanmadı aldım eve geldim hep başka odada gizli oynuyordu ikizi hep alay etti .babasının duymasından çekiniyordu babam güler bana dedi bende gizli babasına söyledim sakın alay etme diye .neyse birgün bize eltimin oglu geldi çekyatın altından çıkardı oğlım üzülüyor bende eltime dedim bak o araba çok kıymetli oğlum için sakın kırmasın oğlandan sakladık eşim gördü .getir beraber oynuyalım dedi tabii oğlum inanmadı
evlenip meyra gibi sonradan almasın diye aldım
selamun aleyküm kısceleriiimm
hepinize hayırlı sabahlar
24 saatte 32 sayfa birikmişanaamm okurken gözleri şaşı oldu birkaç sayfadan sonra alıntılardan vazcaydım
güzel dilekleriniz için hepinize çooook çoookk çok teşekkür ederim
zehracım doğum günün kutlu olsun Allah hayırlı uzun ömürler versin
deryacım sanırım bir yakınınızı kaybetmişsiniz Allah sabırlar versin canım.başınız sağolsun
zeynepcim geçmiş olsun sen onu ihmal etme bir baktır
gökce irem kuzucuğuna geçmiş olsun geçmiştir inşaAllah
nursenaAllah kabul etsin.sanada afiyet olsun yaramasın
yenacım kostümün çok güzel olmuş ellerine sağlık eminim çok yakışacak şerbetli ördek paşaya
beyzuşcum geçmiş olsun canım korkulu rüyanın sonu hayır olacak inşaAllah
kızlar başı ağrıyanlar var sanırım hepinize geçmiş olsun migrenin en büyük dostlarından birisi çukulata ve tatlı iyi azdırıyor hiiiiçççç tavsiye etmem.size birşey daha söylemek istiyorum. belki ilkel gelecek ama birçok arkadaşım şifa buldu. aşırı derece migren ağrısı çeken bir arkadaşım baş arkasından hacamat yaptırdıktan sonra migren den kurtuldu. modern tıbbın dışında hiçbirşeye inanmam diyen bir arkadaşım büyük sözleriyle imtihan oldu gidip baş arkasından hacamat yaptırdı bir yıldır migren ağrısı yaşamadığını söylüyor.
bunları görünce bende gidip yaptırdım ve kendimi daha sağlıklı hissetmeye başladım gerçi ben tesbihlerimi çekmeye başlayınca geçmişti ama 5 ay önce yaptırdığım hacamatın çok faydasını gördüm.
ben bir söyliyeyim dedim gerisi size kalmışama hacamat yaptırdığımız kişi bunun eğitimini almış ve son derece hijyene önem veren birisine kullandığı bütün malzemeyi kullandığı an çöpe koyup, herkese sıfır malzeme kullanan birisiydi.
çoookkk konuştum ben kaçayım.
kızlar atladığım konular vardır mutlaka gözden kaçırdığım arkadaşlar kusuruma bakmaz inşaAllah.
hepiniz Allah'a emanet olun
Ay meyra sen çok yaşa hemi yemin ederim kahkaha atarak güldüm resmen biri görse iş yerinde sen napıyon burda diyecek bana yani ben nerdeyse ezberledim artık pepenin bölümlerini valla neyse inşallah bidaha bulup alırısn aynısından
Bu arada unutmadan nursena abla yine kahvaltın süper eline sağlık afiyet olsun bende istiyorum közlenmiş biber banane ya (bende amma kıskanç biri oldum çıktım ha)
İyi akşamlar arkadaşlar...Hepiniz iyisinizdir inşallah....
Ben sizi epeyce ihmal ettim ama geçerli nedenim var...Önceden yazıp sizleri endişelendirmek istemedim.10 gün kadar önce sol göğsümde bir kitle fark ettim.Çok korktum açık söyleyeyim...Neyse muayeneye gittim mammografi ve sonagrafi çekildi.Henüz sonucu almadım(bugün çekildi)ancak songrafiyi çeken Dr kötü bir şey yok merak etmeyim filminizide gördüm dedi..Rahatladım Allahıma binlerce şükür...
İşte böyle YENACIĞIM, sen fark ettin bendeki moralsizliği ama seni emin olamadığım bir konu için üzmek istemedim..Çok moralsizdim ve hiç aranıza gelemedim kusuruma bakmayın ama şimdi koç gibiyim ve artık geldim....
Hepinizi ayrı ayrı öpüyorum...
benim KVler en son bize geldiklerinde oldu bu olay, ve evli görümcemlerde vardı o gün, görümceminde 6yaşında oğlu var.
vesselam hepimiz oturma odasında oturuyoruz, toplam 8kişiyiz, eşim enişte beyle pc başında bi işle ilgeleniyo, bizde oturuyoz sohbet ediyoz falan işte.
neyse, şu pepe varya çizgi film kahramanı:) onu çok seviyorum ben, hep çarşıda görüyordum pepeyi kuruyorsun davul çalıyo,
çokta tatlı görünüyo, alıyım bigün dedim. bigün eşimle dışardayken o almak istediğim pepeyi gördüm, dur ben şundan alıcam dedim eşime, o da naapacan sen bunu çocuk gibi dedi ve trip attı bana, bende iştee seviyorum dedim ve aldım.
görümcemin oğlu acayip yaramazdır, heşeyi karıştırır, alır, kırar. oyüzden o geleceği zaman artık bende önem verdiğim şeyleri ortadan kaldırıyorum, oyüzden onlar geliyo diye pepeyide aldım yatak odama götürdüm koydum göremez diye.
neyse görümcemin oğlu sen geldiğin gece benim yatak odama gir dayıma diye, orda pepeyi gör
benden isteyememiş, dayısındanda isteyememiş, gitmiş annesine anne ben yatak odasında pepe var onu istiyorum demiş, tutturmuş. orda oyuncak var diye, hay ya rabbim
tam yatacak vakitti, görümcem geldi söyledi bunu bana, bende onu çok sevdiğim için pek gönüllü olmasamda verdim yine bişeyimi, pepeyi.....
bağırmaya başladı, bana neee ben pepeyi istiyorum diyeee, bende yok ben kaldırmadım buralardadır ara bul dedim:)
neyse bu inanmadı, anladı ve mızmız bağırmaya ben onu istiyorum yaaa demeye başladı,
o esnada pcde bi işle meşgul olan ve fazla sesi kaldıramayan eşim, yiğeninin seside çok gelince onun fevriyle dönerek bana döndü dediki: tamam sen ver onu hadi ona, o onun olsun, biz sana yenisini alırız dedi
birde eşim; bana onu alırken alma dediği halde ben alınca ondanda dedi biraz bu sözü
ama aldı yiğeni ve götürdü pepeyi:) daha yenisini alamadık, görürsem alıcam ama:)
ince uzun bi yoldayımyürüyorum gündüz gece sağlıklı olmak için nerde hareket orda bereket az yemek hafiflemek çok güzel artık yürürken kalbim ağırmıyor bugün 300 mt koştum şükür 3 km yürüdüm 25 dk egsersiz hepinize başarılar ama amaaa en çok kendime
icime cok dokundu fadime, benimde cocukken cok isteyip alamadigim birsey vardi.esimle ilk evlendigimiz zamanlar gerceklesmeyen hayellerimizden bahsediyorduk.benimkide ortaya cikinca ertesi gün bir spor magazasina gidip gerceklesmeyen hayalimi gerceklestirmisti,cocukken hep patenlerim olsun istemistim.paten ögreten kiside esim olmustu,eee tabi o zamanlar 60 kiloluk bir hatundum paten sürmesi kolay gelmisti.kilolarimi vereyim gene sürücem,korkuyorum bu kiloyla düsersemkirarim bir yerimi diyeama ne güzel yapmissin ogluna almakla,insanin icinde cok kaliyor inan.benimkiler bana biryerimi kirarim korkusuyla almamislardi ve esimin aldigini ve ögrettiklerini duyduklarinda annem kizmisti esime ya düsüp kirarsa biryerini diye o yüzden ben cocuklarima ne isterlerse aliyorum yaslari uygun oldugunda iclerinde kalmasin hic birsey diye.kirarsa kirar iyilesir sonradan, icinde kalmasindan iyidir
esracim esinin göz kontrolünün temiz cikmasinada cok sevindim, insallah ömrü boyunca göz problemi yasamaz esin.sende feci rahatlamissinir, gözünüz aydin canim.
sizin yerinizede yesem olmamıııı
Eki Görüntüle 669245 haydin buyurun kahvaltıyaaaaaaaaa yumurtayı deişik kırdım kızım ekmek içlerini yemiş dışı kalmıştı değerlendireyim dedim
Olmamı ya olur tabi afiyet balşeker olsun yaramasınnursena abla bu arada sen küçük cadı kaç yaşında ablacım?
kalori hesaplayım dedim sabahki kahvaltım 450
arada 100 kalori
öğlende tavuklu kabak yemeği yaptım ayranla yicem 450 de o eder kalori
arada bi türk kahvesi i.çem
akşama gene 400 kalorilik yemem lazım aman zormuş böyle cal hesabı
Sabahki tabağın en fazla 350 eder kuzum
yumurta 90 kal
2 dilim ekmek 100 kalori eder anca seninkiler
peynirin maksimum 150 kalori
biberlerlerin kalorisi çok az zaten
İyi akşamlar arkadaşlar...Hepiniz iyisinizdir inşallah....
Ben sizi epeyce ihmal ettim ama geçerli nedenim var...Önceden yazıp sizleri endişelendirmek istemedim.10 gün kadar önce sol göğsümde bir kitle fark ettim.Çok korktum açık söyleyeyim...Neyse muayeneye gittim mammografi ve sonagrafi çekildi.Henüz sonucu almadım(bugün çekildi)ancak songrafiyi çeken Dr kötü bir şey yok merak etmeyim filminizide gördüm dedi..Rahatladım Allahıma binlerce şükür...
İşte böyle YENACIĞIM, sen fark ettin bendeki moralsizliği ama seni emin olamadığım bir konu için üzmek istemedim..Çok moralsizdim ve hiç aranıza gelemedim kusuruma bakmayın ama şimdi koç gibiyim ve artık geldim....
Hepinizi ayrı ayrı öpüyorum...
yakında kalkacak msn onun yerıne baska bor program gelecek, benım msn var ama hıc kullanıyorum
facebooktan kımseyı eklemedım var ama,genelde gmaıl kullanıyorum onda da gtalk var msn gıbı konusabılıyosun
ben geldimm... herkes uyumaya gitmiş bilemm...
beyzuşş geçmiş olsun...banucum kızınada çk geçmiş olsun bende bayılırım yağmurda gezmeye....
yenacım ellerine sağlık hakkaten cici bir ördek olmuş oğluşunn...becerikli hatunun işide başka oluyo caniiiimmm...
ya akşam ben uzanmış tv seyrediyodum büyük kız pijamalarını giyinmeye gitti kardeşide peşinden tabi oda pat diye kapıyı kapattı
çocuğun suratına ay nasıl içlendi ağlaya ağlaya geliyo bana ben kalkamıyorum tabii...tam yanıma yaklaşmıştıki bi düştü çekyatın
kenarına alnını çarptı zaten ağlıyodu daha beter oldu...ben o an nasıl fırladım yerimden bilmiyom tek hatırladığım acı bi çığlık ve
çocuğun daha çok korkarak ağlaması...neyse buz getirdi eşim koyduk kafasına ama hemen morardı şişti...çok zor uyuttum....ohh uyudu
biraz size bakayım dedimm...ağlama sesi gittim gene bir saattir sallıyodum anca uyudu inş uyanmaz...bugünlerde bişey var üzerimizde
ama anlamadım gittii...inş bu ufak tefek kazalar büyükleri savıyodur...
alaah senii valla bana pepe demdede ne dersen dee öğğ geldi benim kızlarda izliyo sabah açıyo pepe zamanını saat kurmuş gibi biliyo aç pepe başladı diyo naası ayarlıyo saatini anlamadım ama şimdikiler fenaa
kaynananla görümce ne demiştir arkandan acep
allahımm yaaa eşini tembihliyomuş geline sakın pepe alma diyeee
bide benim kaynanam olsa pepeyle oynayacanıza çocuk yapın onla oynayın derdi
bozuk pilak gibi ilk evlendimizde çocuk çocuk diye öldü
senede 20 gün babannelik yapıyo saolsun senelik izinden izne
okuyunca çok güldüm bizim zamanımızda pepemi vardı biz oynamadık dimi kız
benim ikizin tekide geçen sene ellinde 25 lirası var hep uzaktan kumandalı araba almak istiyoemuş ama biz güleriz diye söylemiyormuş,bir gün bunu farkettim dedimki oglum gel şu arabadan alalım ,çocuk inanmadı aldım eve geldim hep başka odada gizli oynuyordu ikizi hep alay etti .babasının duymasından çekiniyordu babam güler bana dedi bende gizli babasına söyledim sakın alay etme diye .neyse birgün bize eltimin oglu geldi çekyatın altından çıkardı oğlım üzülüyor bende eltime dedim bak o araba çok kıymetli oğlum için sakın kırmasın oğlandan sakladık eşim gördü .getir beraber oynuyalım dedi tabii oğlum inanmadı
evlenip meyra gibi sonradan almasın diye aldım
kızlarrr günaydınlarrr dün giremedim nete e malum 112 acil çağrı merkezinde eğitimdeydik ay nasıl karmaşık bişeymiş o öyle yaa yarın da eğitim var ama sadece banaaa özel:) İtfaiyeden tek benn alacağım eğitimi neden bilmiyom beni çok saf gördüler herhal:) diyet normal g,d,yo göbücüğümde hafif küçülme var ama kilo da değişim yok ne hikmetse:) spor yapamıyorum regl olunca bitsin tekrar başlicam inşallah azimliyim bu konuda valla bakalım cuma günü de ıspartaya gideceğim tıp fakültesine kadın doğuma hele bakalım bakalım neden iki kez regl oluyom diye inşallah bişi çıkmaz
beyzuş ablam çok geçmiş olsun benim annemde de kitle vardı allahtan kötü huylu değilmiş aldırdık. 6 ayda bir kontrolleri oluyo mammografi fln çekiliyo inşallah senin ki de kötü huylu değildir.
yenacım ellerine sağlık çok güzel olmuş valla süper bayıldım bende benim kıza tütü yapmıştım çok yakışıyo kız çocuklarına
topikte gene olarak bi moralsizlik hakim aynısı bende de var bence bu havalardan oluyo inşallah biran önce kurtuluruz
banucum kızına da geçmiş olsun cnm
birazdan gene gelcem yazılacak yazılar var öpüyom şimdilik
ben dün pazardan taze fasülye aldım, yeni çıkmış taze fasülye, nerdeyse pazarın yarısı satıyodu, biraz pahalıydıda tabiki.
dün onu yaptım bende prinç pilavıyla.
birde zor piştiki, 2,5-3saatte ancak pişti tencerede, cinsindendi galiba.
mutfağa git gel, tencereye bak gel, su bitmiş su ekle diye diye yordu beni kerata dün baya:)
bu kadar zor pişenini ilk defa gördüm ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?