Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ay bombaymış yaa, yawrum sen ver o pepeyi biz san ayenisini alırız seni kandırmışla kızz

Günaydın yawrularımm Vasfiye Teyzeniz geldii

Bugün eşim İTÜ'de derste tüm gün, ben de sporumu yapıcam bugün inşallah, alsında dün de yapmam lazımdı ama içimden birşey yapmak gelmedi dün

Eşim bugün diyetisyene gitti sabah, kilosu 109 çıkmış ama çok fazla ödem varmış, suyu işyerinde çok içmiyor demekki, evde de ben getirmesem kalkıp içmez, acak çok susarsa içer kalkıp, artık kendi suyunu kendi alması için çabalıycam, zorla içiricem

Dün eşim kuzeniyle birlikte geldi, kuzeniyle bi ihaleye girmişlerdi kazanmışlar, gerçi ellerinde para kalmıyo gibi bişey ama en azından iş bitirmeleri olmuş olacak, iş çanakkalede,askeri bir binaya mantoloma yapılacak, bugün de başka bir ihaleye teklif vereceklerdi ondan akşam bizde kaldı kuzeni.

eşimin kuzeni bi ing-türk çevirme işi almış paralı, gece yetiştirmesi lazımdı ben de ona yardım ettim, e haliyle hareketsiz oturdum kaç saat. Bugün evi evi süpürücem, kuzenin saçları çok dökülüyo da

Sizde ne var ne yok, herkesin keyfi yerinde gibi.

Son düzenleme:

efeeeeeemmm onda bi yanlışlık yok mu?1050 kalori değildir bence o. Kız ben 1350-1400 kaloriyle haftada 1 kilo veriyordum listem öyleydi hem de 77 kiloyken. Ha bir de şu var, bazen biz çok az yiyoruz ya kilomuza göre, o zaman metabolizma yavaşlıyor ve normalde atıyorum 1600 kaloriyle zayıflıyabilecekken biz metabolizmamızı yavaşlattığımız için 1200 kaloriyel zayıflayabiliyoruz ancak.

Bi de şu var, bu şok diyetler bizim kasımızdan yiyor ya, kas oranı az olunca günlük almamız gereken kalori de az oluyor. Dip not

Bende öğlenlik yemeğimi hazırlamaya gideyim

Birazdan büyük cadıda okuldan gelir nasılsa Daha sonra yine uğrarım
Kocaman öpüyorum hepinizi

herkese merhaba...keyifler yerindedir umarım...

ben dün akşam eve gittim çamaşır yıkıcaktım ama önce balkonu akıttım benim çamaşır makinem balkondadaiçim rahat etmiyor..sonra eşimd yemek istemedi...

bir tane tuzsuz çavdar ekmeği (ihe olanlardan)

1 kase ama dolu dolu mercimek çorba ve kıvırcık salata...

ıhlamur içtim+5 badem

erken uyudum 10 gibi ..iyide geldi valla...sabah 5,30 kalktım bir daha uyumadım...ütü yaptım çamaşır astım .... çok seviyorum sabah erken kalkmayı ama akşam geç uyursam kalkamıyorum tabisi...

sabah
lorlu omlet
2 parça kaşar peyniri
2 tatlı kaşığı çilek reçeli
1 tane tuzsuz çavdar ekmeğimden..marul...
reçelim ta geçen seneden unutmuşum dolabı düznelerken buldum konserve usulü yaptıımdan bozulmuyorda...

ara
1 yoğurtlu portakallı kurabiye (sıvıyağla yapılıyor hafif)
çay

şimdilik böyle...

Xay
ablacım limonu sürüp birde uz dök eline öyle ov ve yıka bakalım nasıl olucak

Cecoş kızına geçmiş olsun...bu havalar çok tehlikeli bende haşırıp duruyorum...

Beyzuş ablacım sanada çok geçmiş olsun...ne sıkıntı çektin kimbilir Allah dermansız dert vermesin cümlemize...

Nafiyecim
babana Allah şifa versin...

Yenacım çok güzel olmuş Barışın kostümü ellerine sağlık...Bu arada damat adayı hayırlı olsun

Vasfiye teyzem sıkma canını işin olmamış ama yol çekilmez canım bence daha iyi olmuş...amaç para kazanmak değil mi kendi adıma mesleğimi sevmediğim için bu gözle bakıyorum yolun rahat olsun çok uzak olmasın ortam iyi olsun para miktarını gözardı edebiliyorum...ahh birazcık sermayem olsa açıcam bi yer ama bu parasızlığın gözü kör olsun...
kp kirada dükkanı varda orası bana lazım dedi eşimde kirasını ödersen kiralarsın dediya...yıldım

Nevinciğim menün çok güzel hem akşam hem sabah kuzum

Hayatım yol uzak derken servis olduğu için sorun olmaz diyordum ama haftanınm en az 3 günü mesai olur dediler, o saatte tabi zor olur dönmek, bir de düzceye arada gidip ordaki projeye destek vermek gerekiyormuş, zaten ben olmayacağını anladım, ama uzaklık olarak gene de giderdim, önceki işim de mecidiyeköydeydi, gerçi metrobüs olduğu için 10-15 dk metrobüse yürüyüp binmem ve eve gelmem kolay oluyordu. Canım ben de senle aynı düşünüyorum, huzurum olsun, çocuğuma vakit ayırabileyim, işimi sveeyim, maaşı çok da yüksek olmasın ama malesef bu mütevazi isteklerime uygun bir iş bulamadım, çok da kafama takmıycam artık en yapayım ben elimden geleni yapıyorum, sorun şu ki benim deneyimime sahip benden küçük insanlar varken evli ve 30 yaşına gelmiş birini almıyorlar, beşki yazılımcı web tasarımcı vs olsaydım daha farklı olurdu, yoksa ben eski işimde parmakla gösterilen çalışkan izini özenli yapan biriydim bunu herkes de söyler,

Kuzum hayallerin belki ilerde gerçek olur, sonuçta sen gısa mühendisisin kendi işini de yapabilirsin ilerde, dah ayaşın çok genç

az önce elektriğimizi kesmeye gediler, eşim gitmiş otomatik ödeme talimatını hesabında para olmayan kartına vermiş, dolayısıyla ödenmemiş ordan, kredi kartına vermişti önceki evde, 1 ay ödenmedi diye pat diye kesmeye geldiler de amcayla konuştum hemen ödüycez dedim açtı gitti

ben dün bir hata yaparak muz yedim, akşam sütlü kahve de içmiştim oldum mu kabız, off ben hayat boyunca malesef yediklerime hep dikkat etmek zorundayım, hele hamileyken felan ehrgün yürümem lazım yoksa ayvayı yedim,geçen sene çalışırken 1 hafta 10 gün wcye gidemediğim oluydu, karnım davul gibi geziyodum bi görseniz, şimdi gene evdeyim spora fırsatım oluyo allahtan

Selamün aleykümm...

nasılsınızz....

gece enson yazımı yazarken kuzum uyandı ve gene sabahladık....saat 7 den sonra uyududa bende anca yattım biraz tabi büyük kızın

çizgi filimi eşliğinde ama olsun biraz aldım uykumu...tabi düzensiz uyuyunca yemek saatleri şaştı...diyete devam etmeye çalışıyorum

ama bi fark varmı bilmiyorum tartımın pili bitmiş dışarı çıkınca alıcam inş...iki öğün yemek anca yiyebiliyorum ara öğünede vakit

kalmıyo....saat yediden sonrada hiç bişey yemiyorum...acıkmıyorumda...tabi geceleri sabahlayınca çok acıkıyorum gidip gelip su

içiyorum...sabah yatıyorum 11 yada 12 gibi güzel bir kahvaltı yapıyorum bi daha 6 da falan yemek yiyorum aradada hiç

acıkmıyorumm...offf offf ne olcak bu düzensiz gidişatın sonu...

selamun aleyküm kısceleriiimm
zeynepcim geçmiş olsun sen onu ihmal etme bir baktır
Ve aleyküm selam ablacım....hoşgeldinn...
sağolasın ablacım..bugün biraz daha iyi gibi ayağım...

sağol canım...ama kırık olsaydı hiç dokunamazdım sanırım...garip bir şekilde sadece acı vardı ve hafif bi şişlik...morarma bile yok...voltaren işe yaradı sanırım bugün daha az acıyoo..

Canım geçmiş olsun inşallah şimdi daha iyisindir
teşekkürederim canım evet daha iyiyim...

Canım bak 12de kahvaltı yapsan bıle tüm gece ac kaldıgın ıcın 2 saat sonra da ana öğününü yanı öğle yemegını yemelısın, sonra 4de ara aksam 6da da aksam yemegını yemen gerekıyor, bu sekılde ac kalırsan kılo veremezsın vucut ödem tutar..

Ben çalısırken sabahları 7-8 gibi kahvaltımı yapardım, haftasonları gec kalktıgım ıcın 10.3 gıbı kahvaltı yapardım ama gene 12.30-1 gıbı öğle yemegımı yerdım, aynı saatlerde yemek yemek çok önemli

Son düzenleme:
evettt bendeee....

hamilelikten bu anlamda hiç korkma canım...bilimsel olarak açıklaması nedir bilmiyorum ama vucut kendini yeniliyo tazeliyo...mesela

benim normalde saçlarım çok seyrektir ama hamileliklerimde gürleşir ve parlar vede bir tek tel bile dökülmezz...(tabi doğum sonrası avuç avuç döküldü o ayrı)kabızlık meselesine

gelince şuan diyetteyken bile haftada yada on günde bir çıkabiliyorum oda çok zorlanarak bunun aksine hamileliklerim de hergün çok

düzenli çıkardım hiç kabızlık sıkıntısı yaşamadımm....mutlaka kişiden kişiye farkeder ama kimle konuştuysam bu konuda aşağı yukarı

hepsi aynı şeyi söyledii...

Merhaba kizlarrrrr!!! Dünden bu yana amma konusmussunuz....
Pazartesu Türkiye'ye gelcegimiz icin telas basladi :) 5dk kicimin üstüne oturamadim dün... bugun bir 30dk oturdum biraz okuyim dedim... ama bitiremiycegim :))
Isler biitmedi... birazdan esimle çarsiya gidicez. Bir kaç sey eksik onlari alicaz...
Bu sabahta havuza gittim 55dk sporumu yaptim geldim :)

İnşallah dedıgın gıbı olur ama ben gene de önlemimi alırım, hedefim hamilelikte de spor yapmak ama işim ne kadar elverir çalışırmıyım çalışmazmıyım bilmiyorum

haklısın canım ama acıkmadığım için daha doğrusu midem doluyken yeniden yersem mideyi genişletirim diye korkuyorum...:44:

ama dediğin gibi yapmaya çalışıcam...

Canım öncelikle kabızlık problemini biran önce çözmeni dilerim bende şimdilik en etkili kayısı+sıcak su..

ben hissediyorum gönlüne göre bir iş olucak...İnşallah...

kendi işim olayı bir muamma zaten onunda farklı sıkıntıları oluyor...hem ortada sermaye yokken çok riskli...

elektirik için önce ihbarname gelmiştir canım siz görememişsinizdir...geçmiş olsun...

haklısın canım ama acıkmadığım için daha doğrusu midem doluyken yeniden yersem mideyi genişletirim diye korkuyorum...:44:

ama dediğin gibi yapmaya çalışıcam...

Malesef öyle degıl canım, zaten sabah yedıgın 1,2 dılım ekmek, bıraz peynır, bunla mıden dolu olsa ne olurkı, bır de sen oyle zannedıyosun ama mıde gece boyu boc oldugu ıcın sen ona azar azar yemek vermelısın, ben bu konuda emınım ve bunu uygularsan cok daha ıyı sonuc alacagına emınım, bence sen bunu bır dene, 11-12 gıbı hafıf bır kahvaltı, 2 gibi öğle yemegı, 4 ara öğün, 6da aksam yemegı,8,9 gıbı ara öğün

canım bılmıyorumkı adam dırek kapatmaya geldi allahtan evdeydım ben ödedik hemen

Canım kabızlık spor yaparsam ve bellı baslı seylerı yemezsem olmuyor

yememem gerkene seyler. muz, cok fazla kahve, nohut, kuru fasulye, lahana vs. Bunları az yersem ve bol su+spor kabızlık olmuyor, ama calıstıgım zaman spor yapamıyordum ve sureklı kabızdım

kayısı evde bol var malatyalıyız ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…