seni gördüm benim de yemek yeme vaktım gelmiş
Eki Görüntüle 669591 işte öğle yemeğim
Malesef öyle degıl canım, zaten sabah yedıgın 1,2 dılım ekmek, bıraz peynır, bunla mıden dolu olsa ne olurkı, bır de sen oyle zannedıyosun ama mıde gece boyu boc oldugu ıcın sen ona azar azar yemek vermelısın, ben bu konuda emınım ve bunu uygularsan cok daha ıyı sonuc alacagına emınım, bence sen bunu bır dene, 11-12 gıbı hafıf bır kahvaltı, 2 gibi öğle yemegı, 4 ara öğün, 6da aksam yemegı,8,9 gıbı ara öğün
afiyet olsun sanada ayy bi başım ağruyo sormayın valla kız uyudu bendemi uzansam diyorum ev ayata toplamam lazım
aman aslında kaynanayok kayın baba yok ben yatyım en iiyisi az kestireyimm
afiyet olsunn...bende şimdi özlemciğimi dinleyip mutfağa doğru yollanıyorum yavaştann....
tamam denicem hatta hemen başlıyorum yaklaşık iki buçuk saat geçti kahvaltımın üzerinden...şuan sadece çorbam var iki dilim ekmekle yiyipte gelem...
Banu abla senin bu kız sana üçüncüyü yaptıcak bu gidişle anladığım kadarıyla enişteninde gönlü var herşeyin hayırlısı tabi ablacım valla ben çok korkuyorum ikinci konusunda hiç cesaret edemem gibi geliyo ama bakalım hayırlısı diyorum tekrarSelamün Aleykümmmm kızlar
Anammmmmmmm tam yazacaktım anam aradı
Maşallah her gün birşeyler buluyor konuşacak
Bu arada kızlar dün gece tam bilgisayarı kapatırken küçük cimcimem kendi bebeklik resmini gördü ve nerden estiyse ben kardeş istiyorum diye tutturdukız nerden cıktı o dedim banane ben karar verdim kardeş istiyorum diyor cadı yaa ablamız isyanlarda sus ne kardeşi sokma şunların aklına diye
Eşim o arada yatmıştı git babana söyle dedim cimcime koşa koşa yatak odasına gitti yatağa çıkıp babaaaaaaaa uyannnn ben kardeş istiyorum diye bağırmaya başladıhepimiz koptuk resmen o kardeş istiyorum dedikce ablamız isyanlarda sus len ben istemiyorum nerden çıkardın bunu, sokma akıllarına diye söylenip durdu
Ufak cimcime en sonunda bir döndü ablasına sen sus kardeş istiyorum işte, seni sevmiyorum kardeş alıcağız ben onu sevceğim, toplara götürüceğim, kuçağıma alıcağım falan diye sayıyor cadı
Ama kardeşin olursa bütün oyuncaklarını elinden alır sonra sen ne yapacaksın dedim vazgeçer belki diye ama yok olsun kardeşim oynasın ben ona bakarım diyor resmen yaaa
Yeminle bizim bu kücük cadıdan çekeceğimiz varbu kadarmı büyümüşde küçülmüş bir çocuk görmedim ben hayatımda
Sabah hatta anneme bile aynısını söylüyor telefondababam bana kardeş alıcak diyor
Tövbe tövbe yaaa içinemi doğuyor yoksa kazayamı kurban gidiceğim diye düşünmeye başladımRabbim arzu edipte özlemini çekenlere nasip etsin önce ....Aminnnnnnnnn
Ben zayıflamaya devam edeyimEşime bile diyorum ben bukadar kilo vermeye çabalarken hayatta işim olmaz diye hee yüzde yüz kilo almayacağımı hatta zayıflayacağımı bilsem doğururum ama öyle bir garanti yok o yüzden Buseye de kardeş yok
Kuzum bende anlamadım valla sanırım hareketsiz olmamdan kaynaklı okadar az kalori çıkıyo ama bilmiyorum gerçi ben işe gelirken yürüyorum 20dk oda benim için bi spor sayılmazmı bi sorayım dedimefeeeeeemmm onda bi yanlışlık yok mu?1050 kalori değildir bence o. Kız ben 1350-1400 kaloriyle haftada 1 kilo veriyordum listem öyleydi hem de 77 kiloyken. Ha bir de şu var, bazen biz çok az yiyoruz ya kilomuza göre, o zaman metabolizma yavaşlıyor ve normalde atıyorum 1600 kaloriyle zayıflıyabilecekken biz metabolizmamızı yavaşlattığımız için 1200 kaloriyel zayıflayabiliyoruz ancak.
Valla bende bayıldım bu nasıl bişey böle ya ama bizim için hayal bö bi mutfak anca resimlere bakıp iç çekeriz malesef
Nursena abla afiyet olsun gerçi ben yazana kadar sen çoktan yemeğini yemiş şekerleme yapmaya başlamışsındır bile valla en iyisini yapıyon şuan evde olsam bende yatar uyurdum azıcık ama işteyim malesefEki Görüntüle 669591 işte öğle yemeğim
afiyet olsun sanada ayy bi başım ağruyo sormayın valla kız uyudu bendemi uzansam diyorum ev ayata toplamam lazım
Banu abla senin bu kız sana üçüncüyü yaptıcak bu gidişle anladığım kadarıyla enişteninde gönlü var herşeyin hayırlısı tabi ablacım valla ben çok korkuyorum ikinci konusunda hiç cesaret edemem gibi geliyo ama bakalım hayırlısı diyorum tekrar
Kuzum bende anlamadım valla sanırım hareketsiz olmamdan kaynaklı okadar az kalori çıkıyo ama bilmiyorum gerçi ben işe gelirken yürüyorum 20dk oda benim için bi spor sayılmazmı bi sorayım dedim
Valla bende bayıldım bu nasıl bişey böle ya ama bizim için hayal bö bi mutfak anca resimlere bakıp iç çekeriz malesef
Nursena abla afiyet olsun gerçi ben yazana kadar sen çoktan yemeğini yemiş şekerleme yapmaya başlamışsındır bile valla en iyisini yapıyon şuan evde olsam bende yatar uyurdum azıcık ama işteyim malesef
Canım ben düdüklüde pişiriyorum yarım saatte yumuşatdık oluyor bir keresinde aynı hataya ben de düştüm çünküben dün pazardan taze fasülye aldım, yeni çıkmış taze fasülye, nerdeyse pazarın yarısı satıyodu, biraz pahalıydıda tabiki.
dün onu yaptım bende prinç pilavıyla.
birde zor piştiki, 2,5-3saatte ancak pişti tencerede, cinsindendi galiba.
mutfağa git gel, tencereye bak gel, su bitmiş su ekle diye diye yordu beni kerata dün baya:)
bu kadar zor pişenini ilk defa gördüm ben.
Sağol canım yapmış kadar oldunvalla yerken dedim asu şimdi gene biber koymuş diye kızıcak dedimm sen gel ben sana yaprım inşallah canımcım
Canım ben düdüklüde pişiriyorum yarım saatte yumuşatdık oluyor bir keresinde aynı hataya ben de düştüm çünkü
Sağol canım yapmış kadar oldun
Ben yazın çok yaparım hemen tost makinesinde közleyiveririm de şimdi hem pahalı hem güzel değil
Yat valla ben de yatayım hatta
Ama sabah eşim gitti diye arkadaşları çağırdım beraber kahvaltı yaptık ıspanaklı yumurta vardı menümüzde
Öğleden sonra da eşim geldi şimdi evde yatamam
Yemek işini halledeyim ben de affetmem ama:)
geçmiş olsun canım,çok şükürki sonuçların iyi çıkacak Allaha şükürİyi akşamlar arkadaşlar...Hepiniz iyisinizdir inşallah....
Ben sizi epeyce ihmal ettim ama geçerli nedenim var...Önceden yazıp sizleri endişelendirmek istemedim.10 gün kadar önce sol göğsümde bir kitle fark ettim.Çok korktum açık söyleyeyim...Neyse muayeneye gittim mammografi ve sonagrafi çekildi.Henüz sonucu almadım(bugün çekildi)ancak songrafiyi çeken Dr kötü bir şey yok merak etmeyim filminizide gördüm dedi..Rahatladım Allahıma binlerce şükür...
İşte böyle YENACIĞIM, sen fark ettin bendeki moralsizliği ama seni emin olamadığım bir konu için üzmek istemedim..Çok moralsizdim ve hiç aranıza gelemedim kusuruma bakmayın ama şimdi koç gibiyim ve artık geldim....
Hepinizi ayrı ayrı öpüyorum...
Evet doğru sölüyosun canım yapmak lazım aslında ben bigün yaptırıyım onuTabiiki o da spor canım. Aslında sana önerim sen bi yağ-kas ölçümünü yaptır, zaten o kağıtta günlük kaç kalori alman gereken de yazıyor, sonuçta herkesin vucut yağ-kas oranı farklı,
selamün aleyküm şekerciklerim
sabah tembellik yapıp spora gitmicektim az dahasonra aman koşu bantında bi yürür gelirim dedim ve çıktım,hızımı alamadım 100 dk spor yaptım iyi geldi açıldım.
geçmiş olsun canım,çok şükürki sonuçların iyi çıkacak Allaha şükür
Benim uyku yalan oldu işim çıktı karnıyarığı hazırladım pirinci de ıslattım gelince hallerim gerisini salatam da hazırda var zaten
Ben gittim bikaç saat yokum
Özlemcim ben yazın közleyip buzluğa atmıştım biraz közlenmiş biber son bir tane daha var sanırım ama dediğin gibi ihtiyaç halinde ben de alıyorum bikaç tane
yag kas oranina nerden bakabiliriz???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?