Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

afiyet olsunn...bende şimdi özlemciğimi dinleyip mutfağa doğru yollanıyorum yavaştann....

tamam denicem hatta hemen başlıyorum yaklaşık iki buçuk saat geçti kahvaltımın üzerinden...şuan sadece çorbam var iki dilim ekmekle yiyipte gelem...

afiyet olsun sanada ayy bi başım ağruyo sormayın valla kız uyudu bendemi uzansam diyorum ev ayata toplamam lazım
aman aslında kaynanayok kayın baba yok ben yatyım en iiyisi az kestireyimm

evet canım git yat ev topla topla bitmiyo nasılsaa...hazır çocuk uyuyoken değerlendir...

Aynen canım, sen dene bunu eger ıyı sonuc alırsan devam edersın

Banu abla senin bu kız sana üçüncüyü yaptıcak bu gidişle anladığım kadarıyla enişteninde gönlü var herşeyin hayırlısı tabi ablacım valla ben çok korkuyorum ikinci konusunda hiç cesaret edemem gibi geliyo ama bakalım hayırlısı diyorum tekrar

Kuzum bende anlamadım valla sanırım hareketsiz olmamdan kaynaklı okadar az kalori çıkıyo ama bilmiyorum gerçi ben işe gelirken yürüyorum 20dk oda benim için bi spor sayılmazmı bi sorayım dedim
Valla bende bayıldım bu nasıl bişey böle ya ama bizim için hayal bö bi mutfak anca resimlere bakıp iç çekeriz malesef
Nursena abla afiyet olsun gerçi ben yazana kadar sen çoktan yemeğini yemiş şekerleme yapmaya başlamışsındır bile valla en iyisini yapıyon şuan evde olsam bende yatar uyurdum azıcık ama işteyim malesef

afiyet olsun sanada ayy bi başım ağruyo sormayın valla kız uyudu bendemi uzansam diyorum ev ayata toplamam lazım

hadi uyu sen

pış pış uyusun da büyüsün nursenaaa

tıpış tıpış yürüsün nursenaa

Tabiiki o da spor canım. Aslında sana önerim sen bi yağ-kas ölçümünü yaptır, zaten o kağıtta günlük kaç kalori alman gereken de yazıyor, sonuçta herkesin vucut yağ-kas oranı farklı,

Canım ben düdüklüde pişiriyorum yarım saatte yumuşatdık oluyor bir keresinde aynı hataya ben de düştüm çünkü
valla yerken dedim asu şimdi gene biber koymuş diye kızıcak dedimm sen gel ben sana yaprım inşallah canımcım
Sağol canım yapmış kadar oldun
Ben yazın çok yaparım hemen tost makinesinde közleyiveririm de şimdi hem pahalı hem güzel değil

Yat valla ben de yatayım hatta
Ama sabah eşim gitti diye arkadaşları çağırdım beraber kahvaltı yaptık ıspanaklı yumurta vardı menümüzde
Öğleden sonra da eşim geldi şimdi evde yatamam
Yemek işini halledeyim ben de affetmem ama:)

Asumancığım kırmızı bıber pahalı evet ama ben genelde az alıyorum alırsam, fırında kozluyorum salatalara cok yakısıyor. Hatta bugun ton balıklı salata yapıcam yemek olarak, ıcıne kırmızı bıber közleyeyım dıyorum.

selamün aleyküm şekerciklerim
sabah tembellik yapıp spora gitmicektim az dahasonra aman koşu bantında bi yürür gelirim dedim ve çıktım,hızımı alamadım 100 dk spor yaptım iyi geldi açıldım.

geçmiş olsun canım,çok şükürki sonuçların iyi çıkacak Allaha şükür

heh yedim yidim geldimm...yeşil çayımıda içtimm....

niye bugün kimsecikler yokk...sessiz gene buralarr....aslında benimde çok işim var ama ayağımın üzerine çok basmamak için acil olmayanları erteliyorum...hava çok soğuk bugünn...

Benim uyku yalan oldu işim çıktı karnıyarığı hazırladım pirinci de ıslattım gelince hallerim gerisini salatam da hazırda var zaten
Ben gittim bikaç saat yokum
Özlemcim ben yazın közleyip buzluğa atmıştım biraz közlenmiş biber son bir tane daha var sanırım ama dediğin gibi ihtiyaç halinde ben de alıyorum bikaç tane

Tabiiki o da spor canım. Aslında sana önerim sen bi yağ-kas ölçümünü yaptır, zaten o kağıtta günlük kaç kalori alman gereken de yazıyor, sonuçta herkesin vucut yağ-kas oranı farklı,
Evet doğru sölüyosun canım yapmak lazım aslında ben bigün yaptırıyım onu

Oh ne güzel yarasın ayşe ablama eksi kilo olarak dönsün

bende yazdan bir sürü atıyorum buzluğa çok iyi oluyo...hatta dur bende akşama yapayımm...ya eşim dedikii nohutlu pilav yapsana canım çektiii....ama nohutum kalmamış bide yaparsam bende yerimkiii...

yag kas oranina nerden bakabiliriz???

Profesyonel tartilar var. Çiplak ayakla tartinin üzerine çikiyorsunuz ve elinizede basküle bağli iple çekiştirdiğiniz bişeler veriliyor... Nasi tarif ettim ama...
bu tartidan benim gittigim spor salonunda var. Eve alinirmi çokmu pahalı bilmiyorum.

Merhabalar herkese Dün randevum vardı gittim ve 1 kilocuk daha gitmiş YGSde geçtiğine göre artık yüklenebilirim sana dedi sevgili doktorum, resmen ananas listesi oldu listemm

kuzularrrrr ben yine giremedim fazlacana buraya yaa ay ağlamak istiyorum ya işler yoğun yarına bi detoks başlatayım diyom hazır regl iken :) cumaya daha eksik çıksam ii olur valla pirinç lapası yapıp bu akşamdan yiyesim var yarın da tam gün yerim artık gerçi yarın yine eğitim var benim en azından öğlenden sonra evde olabilirim ve bende pirinçimi yerim diye düşünüyorum hatta bugün şöyle bi bi saatlik bisiklete de bineyim dooorummmm bakalım kısmetttttt şimdilik öpüyom sizi koccamannnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…