selam cücüşleriimm , nassınızzz ??
hoş geldinnn canım iyiyz sen nassınnnselam cücüşleriimm , nassınızzz ??
canım cok dikkat edin Allah muhafaza kaçak varsa problem olabilir...aman uyudum uyanadım yat kalk çocuklardan uyunmuyoda canım daha mühim bişeye sıkıldı yatarken makineye çamaşır atıım bitmiş çıkarmak için kapağını bi açtım duman çıkıyo içinden sanki lastik yanmış gibi analamadım servisi aradık bakalım daha taksti bitmedi bu 2 oldu hay ariston alan aklıma tükürem bildiğinden şaşmayacan arkadaş
sende hoş geldiiiinnnnpeşine de ben geldim :)))
seni özledik cücüş, sen nasılsın?
ay spordan geldim, ara öğünüm gecikti, koştur koştur onu yedim de geldim.
hoş geldinnn canım iyiyz sen nassınnn
canım cok dikkat edin Allah muhafaza kaçak varsa problem olabilir...
aman uyudum uyanadım yat kalk çocuklardan uyunmuyoda canım daha mühim bişeye sıkıldı yatarken makineye çamaşır atıım bitmiş çıkarmak için kapağını bi açtım duman çıkıyo içinden sanki lastik yanmış gibi analamadım servisi aradık bakalım daha taksti bitmedi bu 2 oldu hay ariston alan aklıma tükürem bildiğinden şaşmayacan arkadaş
sende hoş geldiiiinnnnafiyet olsun ama yaramasın inşallahhhh
Canım tüketici hakem heyetine şikayet dilekçesi yazabilirsin. toplam kullanamadığın süre belirli bir süreyi geçerse yenilemek zorundalar yanlış hatırlamıyorsam.
olabilir canım oda koku yapmış olabilir ama yinede dikkat edin sonuçta elektronik eşyaa..makinennin içinden sıkarken fazla ses geldii sanırım kayış gibi bişeyi varsa o heralde
valla canım dün pazardan bende alacaktımda pazardan işe gectimalıp eşime bıraksam ezilir diye almadım canım cekti şmdi gönder ordan bana bakiiimm3-5-10 taneeeesağol canım, yarayacak bi şey değil zaten. tatsız tuzsuz çilek :))
hoşbulduk, ne güzel karşılama bu
olabilir canım oda koku yapmış olabilir ama yinede dikkat edin sonuçta elektronik eşyaa..
valla canım dün pazardan bende alacaktımda pazardan işe gectimalıp eşime bıraksam ezilir diye almadım canım cekti şmdi gönder ordan bana bakiiimm3-5-10 taneeee
dur daha karpuz kesecektik ne zaman geldinde gidiyoonnnnbugün ayrı yoruldum sporda. uyku bastırdı o yüzden :)
eşim gelir birazdan, kaçayım ben kızlar. daha sonra görüşürüz.
Eki Görüntüle 669563
:13:
Bende bende :122: :122: :122:
Hep şöyle bukadar olmasada mutfakta yemek yiyebileceğimiz kadar büyük bir mutfağım olsa diye iç geçiririmBu evi alırken acemilik işte hiç düşünmedik yarın öbür gün çocuk olur yok mutfak ufak ev bayır falan diye. Şimdiki aklım olsa kesinlikle herşeyi düşünerek karar verirdim ama işte bunda da bir hayır vardır demekten başka çare yok
Kısmet belki ilerde Rabbim nasip eder
Rabbim tüm kirada oturanlara ev sahibi olmayı nasip etsinAminnnnnnnnnnnnnnn
Banu abla senin bu kız sana üçüncüyü yaptıcak bu gidişle anladığım kadarıyla enişteninde gönlü var herşeyin hayırlısı tabi ablacım valla ben çok korkuyorum ikinci konusunda hiç cesaret edemem gibi geliyo ama bakalım hayırlısı diyorum tekrar
Canım valla ben çocukları çok seviyorum ama bir tane daha cesaret edememhem kilo vermeye çabalıyorum hemde zayıflayınca kilo alma korkusu birde küçükken birşey değilde çocuklar büyüdükçe masraflarıda büyüyor
Bİrde evlatlarıma yarın öbür gün güzel bir gelecek verebilmeyi isterim. Yine Allah gecinden versin ama bizlere birşey olduğunda zaten birbirlerine destek olucaklarbir tanecik evimiz var nasip olursa bir tane daha almak isterim ki ikisinede yarın öbür gün ufak da olsa birer güvenceleri olsun
Eşime kalsa 3çüyüde hatta 4cüyüde isternasılsa sabah gidiyor akşam geliyor bütün gün biz kendimizden fedakarlık yapıyoruz sonuçta. İnsan ne kadar severse sevsin geceleri uykusuz kalsınca, hastalandıklarında yada birşeye üzülüp ağladıklarında genelde anneler yıpranıyor
Annemde eşimle aynı kafadaseneye yaza temelli dönüceğim nasılsa bir tane daha doğur onu ben bakacağım söz diyor hatta bütün masrafları da bana ait diyor ama yemezler sonuçta iş ciddiye bindimi fazlası olmaz birde 4 torun var şimdi eee ben bir tane daha Merkez Bankası ( anam ) sponsorluğunda yapsam olucak 5 eee benim en ufağı valla 4 torun bir olup döverler kız ananem sana herşeyi alıyor bize kalmiyor diye
O işin şakası tabi de sırf annem ve babama güvenipte çocuk doğurmak istemem
Rabbim isteyipte özlemini çekenlere ilk önce nasip etsin .....Aminnnnnnnnnnnnnnn
hoş geldin canım öncelikle kızına coookkkk geçmiş olsun Rabbim daha beterlerinden saklasın inşallah....Ben geldimmmmmmmm
Rabbim isteyipte özlemini çekenlere ilk önce nasip etsin .....Aminnnnnnnnnnnnnnn
noluyo nuhanım polisim birilerini yakalamaya gidiyon galibaaatııııııııırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrttttttttttttttttttt vınnnnnnnnnnn....
tııııııııırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrttttttttttttttttttt vınnnnnnnnnnn....
noluyo nuhanım polisim birilerini yakalamaya gidiyon galibaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?