Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

aman uyudum uyanadım yat kalk çocuklardan uyunmuyoda canım daha mühim bişeye sıkıldı yatarken makineye çamaşır atıım bitmiş çıkarmak için kapağını bi açtım duman çıkıyo içinden sanki lastik yanmış gibi analamadım servisi aradık bakalım daha taksti bitmedi bu 2 oldu hay ariston alan aklıma tükürem bildiğinden şaşmayacan arkadaş

selam cücüşleriimm , nassınızzz ??
hoş geldinnn canım iyiyz sen nassınnn

canım cok dikkat edin Allah muhafaza kaçak varsa problem olabilir...

Canım tüketici hakem heyetine şikayet dilekçesi yazabilirsin. toplam kullanamadığın süre belirli bir süreyi geçerse yenilemek zorundalar yanlış hatırlamıyorsam.

Canım tüketici hakem heyetine şikayet dilekçesi yazabilirsin. toplam kullanamadığın süre belirli bir süreyi geçerse yenilemek zorundalar yanlış hatırlamıyorsam.

hımm saol servisten bi gelsinler olmadı ederim
ben kızı az parka götürem bunaldım diyo belki başımın ağrısıda geçer

makinennin içinden sıkarken fazla ses geldii sanırım kayış gibi bişeyi varsa o heralde
olabilir canım oda koku yapmış olabilir ama yinede dikkat edin sonuçta elektronik eşyaa..
sağol canım, yarayacak bi şey değil zaten. tatsız tuzsuz çilek :))

hoşbulduk, ne güzel karşılama bu
valla canım dün pazardan bende alacaktımda pazardan işe gectimalıp eşime bıraksam ezilir diye almadım canım cekti şmdi gönder ordan bana bakiiimm3-5-10 taneeee

hepsini yollayayım istersen, ben pek meyve düşkünü değilim :)

Ben geldimmmmmmmm

Hesapta öğle yemeğinden sonra gelecektim ama bir estiler kuaföre gidip dip boyamı yaptırdım
Bayadır sallıyordum ama artık çok gözüme batınca yaptırayım dedim
Boyalarımı zaten dünden almıştım spor dönüşü evde bulunsun esince giderim demiştim tabi anında esti
Kücük cimcimemde anne çot düzel oldun çot düzel oldun diyip durdu

Bu arada büyük kızım için geçmiş olsun dilekleriniz için ayrıca teşekkür ederim hatta duble geçmiş olsun olarak kabul ediyorum neden diyeceksiniz bizim safinaz okula gitmeden karşısındaki kırtasıyeden uç alıp öyle okula gideyim demiş ve kırtasiyeden çıkaren koca taşı görmeyip birde kösteklenip yere yapışmış
Eve bir geldi topallıyor bileği bükülmüş anne resmen iki takla attım yerde diyor bide
Dedim sersem sepelek dolanırsan olucağı buydu tabi okula yinede gitmiş ve şu anda da topallıyor cadı :26:
Offfffff offffffff bu kız ömrümü yedi bukadarmı sakar olur bir insan
Şu anda da ağrıyor ve üzerine basamıyor ama akşam acile gidiyoruz eşim gelince burkmuştur büyük ihtimalle ama gösterelim dedik malum kolu kırıldığında da iki gün öyle gezdi şişme olunca götürmüştükde doktor bile şaşırmıştı :26:
Yarında sınavı varmış o yüzdende okula gitmemezlikte yapmak istemiyor bari bandaj falan yapılır en kötü ihtimal

Ben geldimmmmmmmm

Rabbim isteyipte özlemini çekenlere ilk önce nasip etsin .....Aminnnnnnnnnnnnnnn
hoş geldin canım öncelikle kızına coookkkk geçmiş olsun Rabbim daha beterlerinden saklasın inşallah....
son olarakta duana kocaman bi amiiiiinnnnn diyorum canım..Rabbim kimseyi bununla sınamasın....cok zor gerçekten zorr yasamayan tam olarak nasıl acı çektiğini bilemiyo dile kolay geliyor ama kalbe yüreğe zorrr

Ay gittim yoruldum geldim valla bugün de böyle geçti
Az dinleneyim kalkıp pilav yapayım karnıyarığı da fırınlarım eşim gelene kadar uzanayım biraz
Nursena makinen daha yeniymiş neyi var acaba
Hafta sonu sular geldi diye ben çamaşır yıkayım duruyordum ana makine durdu birden çevirmiyor çamaşırı eşim servise para vermemek için alt üst etti makineyi içine çorap kaçmış daha evvelde olmuştu iyi seyretmiş benimki tamirciyi:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…