Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

tercümesi; geldim okudum gittim..

Allah iyiliğini versin emii....bende ne diyo diyorumm....

ya tartımın pili bittii...bugünlerde alamıcam galibaa...çok merak ediyorum artımıyım eksimii...:44:alışmıştım hersabah tartılmaya hatta

bazen yatmadan öncede tartılıyodum..:26:çünkü atıyorum 90 gösteriyosa sabah mutlaka bir kilo eksiliyoduu...ama şimdi takip

edemiyorumm....şu dediğimi bir diyetisyen duysa döver beni heralde...bir ara gittiğim bir diyetisyen ayda bir orda tartılacağımı evde

tartılmamamı söylemişti..ama bir daha gitmediğim içinn....geçmiş olsun olduu..

İlknur da ikili rakamlara inmiş maşallah bir daha üçlürakam görmezsin inşallah

coooookkk tesekkürler arkadaslar iyiki varsinizzz

slm kizlarrrrrr
dün sizden sonra esim geldi eli sargi icinde :18::18::18: Yüzük parmagini kirmis
yarinda ufak bi ameliyat olacakmis icine tel takacaklarmis :18::18::18:
sabahtan önce doktoruyla konusmaya gittik sonrada oglusumun hastanesine gittik malum düz taban olayi icin kalip aldilar haftaya ortopedik ayakkabi icini vereceklermis
Moralim yok bugün öptüm kizlarrr bakarim arada hoscakalinnn

geçmiş olsun canım çabucak toparlanısrınız inşallahhhh

geçmiş olsun.....

Kizlarrr selammmmmmmmm. bugün sabah 1 muz yedim 2 de yesil cay ictim. 50 tanede merdiven ciktim okulda mecburiyetten :) sonrada gezi vardi bayagi bi yuruduk. eve gelirkende 2 durak once indim. Yurudum. 1 tane elma yedim. salata yaptim acikinca bol limonlu. azcik et serpistirdim dukkanda kendime. ama onuda etleri yiyemedim. yarim biraktimtabagi . saat aaksam 6 dada kapanisi yaparken kendime maydonoz gecirdim blendirdan limon siktim ictim.3.günüm Bomba gibiyim. Veeeeeeeeeeeeee 94.1 im suan. Göbek atmaktayim. hophop.

Çok geçmiş olsun canım

geçmiş olsun canım topikçek görünmez kazalara geliyoruz.Allah daha kötülerinden korusun kuzum

kızlar selammmm en yakın ilknuru gördüm geçmişe çok bakamadım.birde cecoşun kızı düşmüş geçmiş olsun minik kuzuyaa banucum.

bende koştur koştur kardeşimle çarşı v.s dolaştık konyada giyecek kıyafet bakındı durdu aldı aldı zayıf olunca tabi herşey yakışıyor inşallah bizlerde o 38 bedenleri giyeriz kuzular.hafta sonu konyaya gitme durumu var yol bilmeyiziz bilmeyiz sora sora bağdatı bulcaz artık.

umarım tüm güzeller
iyidir diyet iyi gidiyor çok dikkat ediyorum yürüyüşümü yapıyorum düzenlide....leslie bacımızı 1 haftadır boşladım reglden inanılmaz şişlik var gelemedi bir türlü benimde her ay ölçümünde regl denk gelecek nasıl olcak esra kuzucumm yaaa

neysem eşim geldi gelmek üzere salata yapıcam öptüm hepinizi sevgilerr

Canım çok geçmiş olsun
Rabbim acil şifalar versin....Aminnnnnnnn

Aferim pıtırcık
İnşallah daha aşağılarıda görürsün Yanlış anlama ama sanki çok az yiyorsun ve düzensiz yiyorsun gibime geldi :44:
Okulda birşey yemiyormusun bu yazdıkların arasında sadece Salata var dişe gelecek diğer şeyler zaten ara öğün
Yani şu anda bukadar az yersen yarın öbür gün kilo vermen durunca daha az yemek zorunda kalacaksın kilolar gitsin diye eee bundan daha azıylada yaşanmaz ki kız
Yine sen bilirsin ama sabah kahvaltı edemesende en azından okulda şöyle içi alınmış peynirli, domatesli bir sandeviç yiyebilirsin yanında ayranla Öğlende eve gelince en azından bir çorba ve salatayla karnını doyurabilirsin
Akşamda sebze yada et tarzı birşeylerle salata yoğurt

geçmiş olsun canımm....

selamün aleyküm şekerler
aylar sonra dolma yaptım ev ahalisi hala şaşkın
bol bulgurlu az kıymalı ve az yağlı ve tabisii az tuzlu aylar sonra yiyince güzel geldi herkeze

Ben geldimmmmmmmm
banuşumm saçlarını güle güle kullan canımcım

kızına da dediğin gibi duble geçmiş olsun hay allah ya görünmez kaza ,inşallah bişi çıkmıcak tatlım,rabbim beterinden korusun ailemizi evlatlarımızı.amin..

ilknurcum eşinede çok geçmiş olsun canım.

Son düzenleme:
ben geldimm yemeğe pizzacıya gittik ben yemedim hiç ton balıklısalata ve yarım bardak ayran ve mısır ekmeği yedim foto cepten olunca biraz karanlık

Eki Görüntüle 670018 ben geldimm yemeğe pizzacıya gittik ben yemedim hiç ton balıklısalata ve yarım bardak ayran ve mısır ekmeği yedim foto cepten olunca biraz karanlık

afiyet olsun canımm...ayrıca afferim sana valla ben gitseydim pizzacıya dayanamazdım...:26:kii uzun zamandır çok canım istiyo ama almıyorum ve yapmıyorumdaa...

Merhabalar herkese Dün randevum vardı gittim ve 1 kilocuk daha gitmiş YGSde geçtiğine göre artık yüklenebilirim sana dedi sevgili doktorum, resmen ananas listesi oldu listemm
maşşallah ne güzell tam yol ileri
afiyet olsun canımm...ayrıca afferim sana valla ben gitseydim pizzacıya dayanamazdım...:26:kii uzun zamandır çok canım istiyo ama almıyorum ve yapmıyorumdaa...
valla bende nası dayandım bana sor pizza manyaği koca ve çocuklar patatesler tavuklar havada uçuştu büyük kız ohh be baba valla kabaktan kurtulduk diyoo dedim sabah kahvaltıda kabak yenecek:))))))))

banu geçmiş olsun

ilknur eşine geçmiş olsun kız kocan yüzük takmamak için iyi taktik geliştirmiş heeee:))
şaka yaptım tabi insanın neresi ağrıyosa canı orda çook geçmiş olsunnnn bozma moralini ohh eşinde evde çocuklarda ailecek geçirirsiniz tatilinizi hayırlısı olsun

milföyden ne yapabilirimm cuma akşamı misafir gelebilir kesin olmamakla beraber...normal börek gibi yapsam maydanozlu peynirli

kötümü olur....dolapta vardı uzun zamandır...maaşada bir hafta var eşimde elindeki malzemelerle ne yapabilirsen onu yap

dedii...patatesli havuçlu yoğurtlu salata yapıcam...bisküvili pasta düşünüyorum...yufkam olsaydı tava böreği düşünüyodum güzel oluyo

ama eşim alamam dedi...milföyü değerlendireyim dedim bende ama bir iki kere kaşarlı kızartmıştım kahvaltılık olarak

yıllarönce...oyüzden pek bilmiyorum neler yapılır...bide bi çeşit daha bişey yapsam iyi olur ama ne yapsamki bilemedimm....:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…