tercümesi; geldim okudum gittim..
yaaa bugün deee her gelen hemen gidiyo yaaaa tutup getircem siziiiitercümesi; geldim okudum gittim..
ben gelip gidiyorum sonra yeniden geliyorum.. gidiyorum.. sonra gene geliyorum..gidiyorum..yaaa bugün deee her gelen hemen gidiyo yaaaa tutup getircem siziiii
İlknur da ikili rakamlara inmiş maşallah bir daha üçlürakam görmezsin inşallah
Selam fıstıklarrımmm
nasılsınızz ? topic yine +90 dan çıkıp DERTLER DERYA OLMUŞ , BENDE BİR SANDAL topici olmuş yavruşlarr , şöyle bir göz attım , okuduklarımla çok üzüldümm , Rabbim herkese önce can sağlığı versin diyorumm , cücüşleriim üzmeyin güzel canınızı , kötü günler geride kaldı artık hep beraber önümüze bakalımm
bende yine yazılı manyağı oldum , insanın 14 tane sınıfı olunca böyle oluyormuşş , kafam olmuş 300-500 300-500 :111::111::111::111::111:
İLKNUR bende 25 Mayıs 84 doğumluyum canımm , bende 29uma hedeflerime ulaşmış olarak varmak istiyorumm , böcükümü ucundan yakaladım 3 gündür sıkıntısız gidiyorum çok şüküürrr , HERŞEY GÜZEL OLACAKKK
hoşgeldin inşallah derrr diycekte abretcen başka yolu yokk
bide sen sormuştun deilmi sayfaları nası okuyoruz diye f5 e bas sayfa yenilenir yeni msj lar çıkar gir çık yapma
gözün aydın gelmiş geçmiş olsun
süperr aynen katılıyorumm
anam heç deme ben de sulu gözüm zaten gurbette olduğumdan gelinlere hepten ağlar ım severim ben ağlamayı ağlamak iydir candır:))
nere gidiyonnn pardonnn valla +90 çöküverir üzerine soluk almaz ederik seni:)))))))))
heç biyere gidemen gadasını aldığım:))))))))))))))
anam bizim damat melihmiymiş kaslı kaslı aklıma kas diyince yılmaz erdoğan bir demet tiyatroda oduncunun karısı vardıya yılmaza edeleli kaslı erkeğim diye:))))))))))))))aman ne ler söylüyomm çok yedim beynim sulandı
bizizm burda pazarlarda kadınlar satıyo hep ilk pazara gittiğimde kadının bağırması komiğime gitmişti şöyle bağırıyodu
''TURPUM SULU TURPUM SULU''kadınında baya büyük memişleri vardı çok gülmüştüm
ohhhhhhhhhhhhh ne kadannn güzellll allah kolaylık versin çocuklarlla evde tek başına
ohh hayırlı olsun yeni işi
hhhahhayytt kendileri kaybetmiş zaten bizde pek olumlu bakmamıştık kendilerine
geçmiş olsun
anam ben eşime o zamanlar gondola yapılıyodu bende sütlü severim eşime dedimki üzerine 1-2 tane bayaz attır çikonun adamda eli cimriymiş 4 adet atmış aama obur kimseye yedirtmicem ya ikram zamanı gelince elimi, şöyle az titriyomuş gibi yaptım masanın üzerine düşüverdii bayaz çikolatalar bakk işte heycan dermişimmm geri kalanı dağıtım onlar gidince oturup yedim beyaz çikoları aman boğaz olsun bana yeterki herşeyi yaparım sanırım oburum yaaa
olsa dükkan onun valla yendi itti hepiciği
olsun rahatla canımcım dinleriz allah inşallah fedakarlığının mükafatını verir kalbiini ferah tut
yolla bakalım kızzz kasma kendini biz okuruz şurda sınavları bu güne bugün 30 sayfa geçmiş okuyanhatunum öldüm ne kadan konuşmuşunşz maşşalah
al o zaman bakalımm biz görmedik duymadık bilmiyoz:))))))9
heç sevmem tarihi tarih örtmenlerinide zira bütün tarihçilerim zayıf çelimsiz dii ondan da olabilüü tabiii
başarılar yavru kuşum
ohh bende kendilerini pek severim cancağzım
o 3-4-5
6-7-8-9 olasınnn
güle güle gidip gel ozamannben gelip gidiyorum sonra yeniden geliyorum.. gidiyorum.. sonra gene geliyorum..gidiyorum..
geçmiş olsun canım çabucak toparlanısrınız inşallahhhhslm kizlarrrrrr
dün sizden sonra esim geldi eli sargi icinde :18::18::18: Yüzük parmagini kirmis
yarinda ufak bi ameliyat olacakmis icine tel takacaklarmis :18::18::18:
sabahtan önce doktoruyla konusmaya gittik sonrada oglusumun hastanesine gittik malum düz taban olayi icin kalip aldilar haftaya ortopedik ayakkabi icini vereceklermis
Moralim yok bugün öptüm kizlarrr bakarim arada hoscakalinnn
slm kizlarrrrrr
dün sizden sonra esim geldi eli sargi icinde :18::18::18: Yüzük parmagini kirmis
sabahtan önce doktoruyla konusmaya gittik sonrada oglusumun hastanesine gittik malum düz taban olayi icin kalip aldilar haftaya ortopedik ayakkabi icini vereceklermis
slm kizlarrrrrr
slm kizlarrrrrr
slm kizlarrrrrr
Kizlarrr selammmmmmmmm. bugün sabah 1 muz yedim 2 de yesil cay ictim. 50 tanede merdiven ciktim okulda mecburiyetten :) sonrada gezi vardi bayagi bi yuruduk. eve gelirkende 2 durak once indim. Yurudum. 1 tane elma yedim. salata yaptim acikinca bol limonlu. azcik et serpistirdim dukkanda kendime. ama onuda etleri yiyemedim. yarim biraktimtabagi . saat aaksam 6 dada kapanisi yaparken kendime maydonoz gecirdim blendirdan limon siktim ictim.3.günüm Bomba gibiyim. Veeeeeeeeeeeeee 94.1 im suan. Göbek atmaktayim. hophop.
slm kizlarrrrrr
banuşumm saçlarını güle güle kullan canımcımBen geldimmmmmmmm
Eki Görüntüle 670018 ben geldimm yemeğe pizzacıya gittik ben yemedim hiç ton balıklısalata ve yarım bardak ayran ve mısır ekmeği yedim foto cepten olunca biraz karanlık
maşşallah ne güzell tam yol ileriMerhabalar herkeseDün randevum vardı gittim ve 1 kilocuk daha gitmiş YGSde geçtiğine göre artık yüklenebilirim sana dedi sevgili doktorum, resmen ananas listesi oldu listemm
valla bende nası dayandım bana sor pizza manyaği koca ve çocuklar patatesler tavuklar havada uçuştu büyük kız ohh be baba valla kabaktan kurtulduk diyoo dedim sabah kahvaltıda kabak yenecek:))))))))afiyet olsun canımm...ayrıca afferim sana valla ben gitseydim pizzacıya dayanamazdım...:26:kii uzun zamandır çok canım istiyo ama almıyorum ve yapmıyorumdaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?