milföyden ne yapabilirimm cuma akşamı misafir gelebilir kesin olmamakla beraber...normal börek gibi yapsam maydanozlu peynirli
kötümü olur....dolapta vardı uzun zamandır...maaşada bir hafta var eşimde elindeki malzemelerle ne yapabilirsen onu yap
dedii...patatesli havuçlu yoğurtlu salata yapıcam...bisküvili pasta düşünüyorum...yufkam olsaydı tava böreği düşünüyodum güzel oluyo
ama eşim alamam dedi...milföyü değerlendireyim dedim bende ama bir iki kere kaşarlı kızartmıştım kahvaltılık olarak
yıllarönce...oyüzden pek bilmiyorum neler yapılır...bide bi çeşit daha bişey yapsam iyi olur ama ne yapsamki bilemedimm....:44:
peşine de ben geldim :)))
seni özledik cücüş, sen nasılsın?
ay spordan geldim, ara öğünüm gecikti, koştur koştur onu yedim de geldim.
slm kizlarrrrrr
dün sizden sonra esim geldi eli sargi icinde :18::18::18: Yüzük parmagini kirmis
yarinda ufak bi ameliyat olacakmis icine tel takacaklarmis :18::18::18:
sabahtan önce doktoruyla konusmaya gittik sonrada oglusumun hastanesine gittik malum düz taban olayi icin kalip aldilar haftaya ortopedik ayakkabi icini vereceklermis
Moralim yok bugün öptüm kizlarrr bakarim arada hoscakalinnn
ben ortadan verevine kesiyorum 2 büyük üçgen oluya arasına ne koyarsan koy ikiye katla yumurta sür pişir mis gibi oluyo
MİLFÖY PİZZASI !! - illede - Blogcu.comyada bunu yap
canım ben milföyden tatlıda TUZluda yapıyorum...milföyden ne yapabilirimm cuma akşamı misafir gelebilir kesin olmamakla beraber...normal börek gibi yapsam maydanozlu peynirli
kötümü olur....dolapta vardı uzun zamandır...maaşada bir hafta var eşimde elindeki malzemelerle ne yapabilirsen onu yap
dedii...patatesli havuçlu yoğurtlu salata yapıcam...bisküvili pasta düşünüyorum...yufkam olsaydı tava böreği düşünüyodum güzel oluyo
ama eşim alamam dedi...milföyü değerlendireyim dedim bende ama bir iki kere kaşarlı kızartmıştım kahvaltılık olarak
yıllarönce...oyüzden pek bilmiyorum neler yapılır...bide bi çeşit daha bişey yapsam iyi olur ama ne yapsamki bilemedimm....:44:
canım ben milföyden tatlıda TUZluda yapıyorum...
tuzlu olarak 1karenin içine istediğim malzemeden(patates.lor.peynir kaşas) koyup üçgen veya dikdörtgen gibi yapıp üstüne yumurta susam sürüyorum tuzlu yapıyorum..
tatlı olarakta bi kareyi oklavayla birazcık uzatıyorum hani ülkerin küçük kare çikolataları varya onlardan koyup ikiyekatlıyorum üzerine su ve toz şeker serpiştirip fırına yolluyorum umarım işine yarar
evet canım oda güzel oluyo valla ne diyeyim ben her haftasonu eşime yapıyorum pasta börek sonrada geldin kilocuklar vermek içinde böyle ugrasıyomay buda iyi fikirmişş...tatlısını hiç düşünmemiştim..eminim güzel oluyodurr...gerçi ben herhalükarda yemem milföy zaten bolyağlı bi hamur...bunuda tatlı olarak başka bir sefere deniyeceğim....teşekkürederimm....
hani çatkapı bir misafirim gelirse diye bulunduruyorum dolapta ama en son ne zaman bişey yaptım hatırlamıyorum bile...bende bir kareyi boydan ikiye bölüp bir dilim kaşar üstüne varsa sucuk sosis falan koyup kapatıp yağda kızartıyodum yada fırında pişiriyodum...ama dediğim gibi en son nezaman yaptığımı bile hatırlamıyorum...
bide hiç bişey yapmadanda uzun cubuk gibi kesip üzerine seker atıp fırınladıgındada cııtır cıtır cok mükemmel oluyo been eltimin oğlana yapıyorum çocuk en azından bilindik bişey yiyo.. bide çocuklara o cubuk ları sadece fırınlayıp üzerine marmelat koyuptada yapabilirsiniz bzim ufaklık bayılıyooo yenge seninle mutfağa gidip bana marmelatlı cubuk yapalım ben onları dükkanda bulamıyorum diyooo
yaş 22 canım herkes çok sasırıyo konuşmalarımdan yaptıklarımdan daha olgun birini bekleyip 22 deyince sasırıyorlarrrnfy_9185 kaç yaşındasın canım...
az önce elektriğimizi kesmeye gediler, eşim gitmiş otomatik ödeme talimatını hesabında para olmayan kartına vermiş, dolayısıyla ödenmemiş ordan, kredi kartına vermişti önceki evde, 1 ay ödenmedi diye pat diye kesmeye geldiler de amcayla konuştum hemen ödüycez dedim açtı gitti
ben dün bir hata yaparak muz yedim, akşam sütlü kahve de içmiştim oldum mu kabız, off ben hayat boyunca malesef yediklerime hep dikkat etmek zorundayım, hele hamileyken felan ehrgün yürümem lazım yoksa ayvayı yedim,geçen sene çalışırken 1 hafta 10 gün wcye gidemediğim oluydu, karnım davul gibi geziyodum bi görseniz, şimdi gene evdeyim spora fırsatım oluyo allahtan
canım bılmıyorumkı adam dırek kapatmaya geldi allahtan evdeydım benödedik hemen
Canım kabızlık spor yaparsam ve bellı baslı seylerı yemezsem olmuyor
yememem gerkene seyler. muz, cok fazla kahve, nohut, kuru fasulye, lahana vs. Bunları az yersem ve bol su+spor kabızlık olmuyor, ama calıstıgım zaman spor yapamıyordum ve sureklı kabızdım
kayısı evde bol var malatyalıyız ya
bugün ayrı yoruldum sporda. uyku bastırdı o yüzden :)
eşim gelir birazdan, kaçayım ben kızlar. daha sonra görüşürüz.
Bu arada büyük kızım için geçmiş olsun dilekleriniz için ayrıca teşekkür ederimhatta duble geçmiş olsun olarak kabul ediyorum neden diyeceksiniz bizim safinaz okula gitmeden karşısındaki kırtasıyeden uç alıp öyle okula gideyim demiş ve kırtasiyeden çıkaren koca taşı görmeyip birde kösteklenip yere yapışmış
Eve bir geldi topallıyorbileği bükülmüş anne resmen iki takla attım yerde diyor bide
Dedim sersem sepelek dolanırsan olucağı buydutabi okula yinede gitmiş ve şu anda da topallıyor cadı :26:
Offfffff offffffff bu kız ömrümü yedibukadarmı sakar olur bir insan
Şu anda da ağrıyor ve üzerine basamıyor ama akşam acile gidiyoruz eşim gelinceburkmuştur büyük ihtimalle ama gösterelim dedik malum kolu kırıldığında da iki gün öyle gezdi şişme olunca götürmüştükde doktor bile şaşırmıştı :26:
Yarında sınavı varmış o yüzdende okula gitmemezlikte yapmak istemiyor bari bandaj falan yapılır en kötü ihtimal
slm kizlarrrrrr
dün sizden sonra esim geldi eli sargi icinde :18::18::18: Yüzük parmagini kirmis
yarinda ufak bi ameliyat olacakmis icine tel takacaklarmis :18::18::18:
sabahtan önce doktoruyla konusmaya gittik sonrada oglusumun hastanesine gittik malum düz taban olayi icin kalip aldilar haftaya ortopedik ayakkabi icini vereceklermis
Moralim yok bugün öptüm kizlarrr bakarim arada hoscakalinnn
Eki Görüntüle 670018 ben geldimm yemeğe pizzacıya gittik ben yemedim hiç ton balıklısalata ve yarım bardak ayran ve mısır ekmeği yedim foto cepten olunca biraz karanlık
aynen,sen yazınca farkettimYENAcım benim ekranın kenarlarda "modayena" diye reklamlar var bebişimm , hayırdır , ördek kostümünden sonra tekstil sektörünemi yelken açtııınnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?