Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ben ortadan verevine kesiyorum 2 büyük üçgen oluya arasına ne koyarsan koy ikiye katla yumurta sür pişir mis gibi oluyo
http://illede.blogcu.com/milfoy-pizzasi/964122yada bunu yap

Son düzenleme:
peşine de ben geldim :)))

seni özledik cücüş, sen nasılsın?

ay spordan geldim, ara öğünüm gecikti, koştur koştur onu yedim de geldim.

bende özledim cücüşş , ama el mahkum çalışmak çalışmak çalışmak durumu var biliyonnn

oohh sporunuda yapmış, afferim benim minik kuşumaaa :129::129::129:

İlknurcum geçmiş olsun canımm ....

CASTLE
hoşgelmişsin bacımm

ben ortadan verevine kesiyorum 2 büyük üçgen oluya arasına ne koyarsan koy ikiye katla yumurta sür pişir mis gibi oluyo
MİLFÖY PİZZASI !! - illede - Blogcu.comyada bunu yap

hım iyi fikir öyle yapayım ozaman....

milföydende olsa pizza yapmıycam işte banane banane...

pekmezli kek yapsam bide nasıl olur...alakasızmı kaçar...gerçi onuda yaparsam yiyebilirimkii:26:çok seviyorumm...

canım ben milföyden tatlıda TUZluda yapıyorum...
tuzlu olarak 1karenin içine istediğim malzemeden(patates.lor.peynir kaşas) koyup üçgen veya dikdörtgen gibi yapıp üstüne yumurta susam sürüyorum tuzlu yapıyorum..
tatlı olarakta bi kareyi oklavayla birazcık uzatıyorum hani ülkerin küçük kare çikolataları varya onlardan koyup ikiyekatlıyorum üzerine su ve toz şeker serpiştirip fırına yolluyorum umarım işine yarar

ay buda iyi fikirmişş...tatlısını hiç düşünmemiştim..eminim güzel oluyodurr...gerçi ben herhalükarda yemem milföy zaten bolyağlı bi hamur...bunuda tatlı olarak başka bir sefere deniyeceğim....teşekkürederimm....

hani çatkapı bir misafirim gelirse diye bulunduruyorum dolapta ama en son ne zaman bişey yaptım hatırlamıyorum bile...bende bir kareyi boydan ikiye bölüp bir dilim kaşar üstüne varsa sucuk sosis falan koyup kapatıp yağda kızartıyodum yada fırında pişiriyodum...ama dediğim gibi en son nezaman yaptığımı bile hatırlamıyorum...

bide hiç bişey yapmadanda uzun cubuk gibi kesip üzerine seker atıp fırınladıgındada cııtır cıtır cok mükemmel oluyo been eltimin oğlana yapıyorum çocuk en azından bilindik bişey yiyo.. bide çocuklara o cubuk ları sadece fırınlayıp üzerine marmelat koyuptada yapabilirsiniz bzim ufaklık bayılıyooo yenge seninle mutfağa gidip bana marmelatlı cubuk yapalım ben onları dükkanda bulamıyorum diyooo

evet canım oda güzel oluyo valla ne diyeyim ben her haftasonu eşime yapıyorum pasta börek sonrada geldin kilocuklar vermek içinde böyle ugrasıyom

oy yavrum kıyamam yaa...yengesi bi zahmet yapıver çocuğa..

milföy kendi çok yağlı olduğu için ben kullanmıyorum canım normalde....kırk yılda bir işte...

menümü de yazayım

sabah

ballı limonlu ılık su
kahvaltı
1 peynirli yumurta
minik tulum peyniri
3 zeytin
1 minik dilim tam buğday ekmeği

ara
3 kayısı
10 fındık

light sütlü tatlandırıcılı kahve

öğlen
2 parça tavuk
2 kaşık kuru fasulyeli salata
yoğurt

ara
1 elma
2 kaşık yoğurt

akşam
10 sarma
1 kabak dolması
1 patlıcan dolması
(bulgurlu dolmalar)

ara
yok

2 litre su yatana kadar tüketilecek(gün içinde)

spor : 100dk

İyi akşamlar kızlar
Nursena helal sana
Ben bugün çok mu yedim bilmiyorum valla çok şiştim nedense
Akşam 1 karnıyarık cacık yoğurtlu semizotu salatası yedim yoğurt şişirdi mi acaba salatada yedim
Uykum vardı zaten artık yoğurtta bolca yedim varın sizdüşünün yorgunluk ta var nedense
Birazdan kahve içesim var

YENAcım benim ekranın kenarlarda "modayena" diye reklamlar var bebişimm , hayırdır , ördek kostümünden sonra tekstil sektörünemi yelken açtııınnnn

ÖZlemciğim ben de sürekli dikkat etmek zorundayım..KAbız olduğum an hemeroidim azıyor çok kötü bir durum yaşayan bilir verdiği rahatsızlığı
ben artık tanıdım kendimi..O yüzden pek sorun yaşamıyorum bu konuda...Örneğin yürüyüş çok iyi geliyor ve yemeklerden sonra aralarda içtiğim sıcağa yakın ılık su benim kurtarıcım...
Kefir ve kış sebzelerin tümü ayrıca bakliyatlar :)

Bugün oğlana kırmızı pantolon almaya gittiğim de malatya bulguru aldım seni hatırladım :) Bir ara bahsediyodun ya köy bulguru pişirdim falan..

bugün ayrı yoruldum sporda. uyku bastırdı o yüzden :)

eşim gelir birazdan, kaçayım ben kızlar. daha sonra görüşürüz.

Esracığım sen spora aramı vermiştin.??
Eğer öyleyse neden.? derhal izahat ver :)))

Banucuğum geçmiş olsun kızına..nasıl acımıştır hemde taşa vurmuş kıyamam...

İlknurcuğum çok geçmiş olsun canım...İş kazası falanmı nasıl olmuş ki öyle..

Eki Görüntüle 670018 ben geldimm yemeğe pizzacıya gittik ben yemedim hiç ton balıklısalata ve yarım bardak ayran ve mısır ekmeği yedim foto cepten olunca biraz karanlık

nursenacığım öncelikle sana maşallah..Sonrada ne pizzacı aile çıktınız diyorum..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…