İyi akşamlar kızlar
Nursena helal sana
Ben bugün çok mu yedim bilmiyorum valla çok şiştim nedense
Akşam 1 karnıyarık cacık yoğurtlu semizotu salatası yedim yoğurt şişirdi mi acaba salatada yedim
Uykum vardı zaten artık yoğurtta bolca yedim varın sizdüşünün yorgunluk ta var nedense
Birazdan kahve içesim var
YENAcım benim ekranın kenarlarda "modayena" diye reklamlar var bebişimm , hayırdır , ördek kostümünden sonra tekstil sektörünemi yelken açtııınnnn
hadi iyi geceler topikimin güzel insanları
Demek çok olmuş yediklerim yenacım üzerine kahve iyi gider kalkıp yapayım hem açılırım inşallah
Yarın ne yapacağım asıl bilmiyorum bir sürü hamur işi olur
Canım, senin gününmü var perşembe günleri.?
Bu toplantıların cuma olsa ne iyi olur :)
Yok canım günümüz bitti de
Cuma da başka yere sözüm var diye Perşembe oldu Kur'an okuyacağız ablanın ölmüşleri için
Yok canım günümüz bitti de
Cuma da başka yere sözüm var diye Perşembe oldu Kur'an okuyacağız ablanın ölmüşleri için
ÖZlemciğim ben de sürekli dikkat etmek zorundayım..KAbız olduğum an hemeroidim azıyor çok kötü bir durum yaşayan bilir verdiği rahatsızlığı
ben artık tanıdım kendimi..O yüzden pek sorun yaşamıyorum bu konuda...Örneğin yürüyüş çok iyi geliyor ve yemeklerden sonra aralarda içtiğim sıcağa yakın ılık su benim kurtarıcım...
Kefir ve kış sebzelerin tümü ayrıca bakliyatlar :)
Bugün oğlana kırmızı pantolon almaya gittiğim de malatya bulguru aldım seni hatırladım :) Bir ara bahsediyodun ya köy bulguru pişirdim falan..
Esracığım sen spora aramı vermiştin.??
Eğer öyleyse neden.? derhal izahat ver :)))
Banucuğum geçmiş olsun kızına..nasıl acımıştır hemde taşa vurmuş kıyamam...
İlknurcuğum çok geçmiş olsun canım...İş kazası falanmı nasıl olmuş ki öyle..
nursenacığım öncelikle sanamaşallah..Sonrada ne pizzacı aile çıktınız diyorum..
Evet canım ama çalışmadım hiç üniversite okudum birazcık :)okurken de evlendim yarım bıraktım uzun hikayeasucum sen imam hatip mezunusun değilmi.??
Hiç çalıştınmı.?
Canım şimdiden Allah kabul etsin
Ne güzel sık sık bir araya gelip Kuran okuyorsunuzBiz bir ara akrabalar arasında gün yapıyorduk o bahaneyle her 15de bir birimizin evinde kuran okunuyordu ama bu sene bir kaç kişi kıvırınca kaldı :26:
Kızlardan fırsat bulabildikce bende Kuran okumak istiyorum bu ara maalesef hiç elime alamadım Kuranı
Evet canım ama çalışmadım hiç üniversite okudum birazcık :)okurken de evlendim yarım bıraktım uzun hikaye
ii geceler arkadaşlar yarın görüşmek üzere...bu arada cumaa öğleden önce yapıyruz ya bildirimleri ben yarın akşam yapacağım dimi malum 4 te işe geliyorum ya:44:
Pazartesi bir iş görüşmem var gene
İyi akşamlar kızlar
Nursena helal sana
Ben bugün çok mu yedim bilmiyorum valla çok şiştim nedense
Akşam 1 karnıyarık cacık yoğurtlu semizotu salatası yedim yoğurt şişirdi mi acaba salatada yedim
Uykum vardı zaten artık yoğurtta bolca yedim varın sizdüşünün yorgunluk ta var nedense
Birazdan kahve içesim var
tamam yarın bildiririm inşallah da hayırdır canım nerden çıktı buu sevindirik oldum vallaaaYeniden okumayı düşümezmisin asuuu..
ne güzel olur :))
Canım evet yarın bildirebilirsin...
Bu arada sen ne kadar aklı başında bir kızsın öyle, maşallah sana..
canım hacamat yapılacak yeri temizleyip, hiç kullanılmadık özel kavanozlarından koliden çıkartıp bardak tutar gibi kavanoz kapatıyor. sonra kavanozu alıp, hiç kullanılmadık bir jiletle küçük küçük çentikler atıp kavanozu tekrar kapatıyor. ellerinede temiz paketinden yeni çıkarttığı eldivenleri takıyor.bir süre kavanoz o bölgedeki kirli kanı çekiyor. sonra kavonozu kapattığı yerden çekip kullandığı bütün malzemeyi çöpe koyup yaranın üzerine gazlıbez koyup bandajlıyor.baş arkasına yaparsa kavanozun ağzı kadar yerin saçını kazıyor.omuz, kalp arkası, bel , baş arkası,diz yanları, diz altı ve ayak üstü olarak 7 bölgeye uyguluyor. tarama deniyor buna. tarama istemeyen istediği tek bölgeden yaptırıyor. buda her ayın belirli günlerinde yapılıyor.daficigim, hacamat nedir ben bilmiyorum. Nette baktigimda bardak çekme olayi çıkıyor? azicik bilgi verir misin? çok mersi...
meyracım bende umreye gittiğimde çocuklara oyuncak alırken gelinlerede birer tane bebek aldım. hani o kocaman taze bebek zannedilen kel bebekler varya onlardan aldım. çocuk gibi sevindilerkızçeler size bi komiğimi anlatıyımda okuyup gülün
benim KVler en son bize geldiklerinde oldu bu olay, ve evli görümcemlerde vardı o gün, görümceminde 6yaşında oğlu var.
vesselam hepimiz oturma odasında oturuyoruz, toplam 8kişiyiz, eşim enişte beyle pc başında bi işle ilgeleniyo, bizde oturuyoz sohbet ediyoz falan işte.
neyse, şu pepe varya çizgi film kahramanı:) onu çok seviyorum ben, hep çarşıda görüyordum pepeyi kuruyorsun davul çalıyo,
çokta tatlı görünüyo, alıyım bigün dedim. bigün eşimle dışardayken o almak istediğim pepeyi gördüm, dur ben şundan alıcam dedim eşime, o da naapacan sen bunu çocuk gibi dedi ve trip attı bana, bende iştee seviyorum dedim ve aldım.
pc masasına koydum orda duruyodu:)
görümcemin oğlu acayip yaramazdır, heşeyi karıştırır, alır, kırar. oyüzden o geleceği zaman artık bende önem verdiğim şeyleri ortadan kaldırıyorum, oyüzden onlar geliyo diye pepeyide aldım yatak odama götürdüm koydum göremez diye.
neyse görümcemin oğlu sen geldiğin gece benim yatak odama gir dayıma diye, orda pepeyi gör
benden isteyememiş, dayısındanda isteyememiş, gitmiş annesine anne ben yatak odasında pepe var onu istiyorum demiş, tutturmuş. orda oyuncak var diye, hay ya rabbim
tam yatacak vakitti, görümcem geldi söyledi bunu bana, bende onu çok sevdiğim için pek gönüllü olmasamda verdim yine bişeyimi, pepeyi.....
neyse ertesi gün oldu, bu atmış bunu bi kenara, bende aldım yine kaldırdım.
öğle oldu ve işte yukarda dediğim gibi hepimiz oturuyoruz, eşim pc başında vs:)
görümcemin oğlu pepe nerdeeee dedi:)
bende ben kaldırdım dedim:)
bağırmaya başladı, bana neee ben pepeyi istiyorum diyeee, bende yok ben kaldırmadım buralardadır ara bul dedim:)
e napayım her geldiğinde sevdiğim bişeyi eline veremem ama dimi???
neyse bu inanmadı, anladı ve mızmız bağırmaya ben onu istiyorum yaaa demeye başladı,
o esnada pcde bi işle meşgul olan ve fazla sesi kaldıramayan eşim, yiğeninin seside çok gelince onun fevriyle dönerek bana döndü dediki: tamam sen ver onu hadi ona, o onun olsun, biz sana yenisini alırız dedi
ayyy ama varya aynı çocukmuşum muamelesi gördüm gerçekten:))))
birde eşim; bana onu alırken alma dediği halde ben alınca ondanda dedi biraz bu sözü
KVler bi bana bakıyo, bide birbirlerine
yaaaa vermem pepemi işte kızlar:)
ama aldı yiğeni ve götürdü pepeyi:) daha yenisini alamadık, görürsem alıcam ama:)
inşaallah komik buldunuz ama 1sayfa olmuş be yaaaa
en komiğide bir sayfa olması galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?