Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Evet asuuu çok yemişin.:))

YENAcım benim ekranın kenarlarda "modayena" diye reklamlar var bebişimm , hayırdır , ördek kostümünden sonra tekstil sektörünemi yelken açtııınnnn

Tühh yaa..O kadar gizlemeye çalıştım ama,kahretsin ki şöhretimin yayılmasına engel olamıyorum bir türlü..

Demek çok olmuş yediklerim yenacım üzerine kahve iyi gider kalkıp yapayım hem açılırım inşallah
Yarın ne yapacağım asıl bilmiyorum bir sürü hamur işi olur

Demek çok olmuş yediklerim yenacım üzerine kahve iyi gider kalkıp yapayım hem açılırım inşallah
Yarın ne yapacağım asıl bilmiyorum bir sürü hamur işi olur

Canım, senin gününmü var perşembe günleri.?
Bu toplantıların cuma olsa ne iyi olur :)

Yok canım günümüz bitti de
Cuma da başka yere sözüm var diye Perşembe oldu Kur'an okuyacağız ablanın ölmüşleri için

Canım şimdiden Allah kabul etsin
Ne güzel sık sık bir araya gelip Kuran okuyorsunuz Biz bir ara akrabalar arasında gün yapıyorduk o bahaneyle her 15de bir birimizin evinde kuran okunuyordu ama bu sene bir kaç kişi kıvırınca kaldı :26:
Kızlardan fırsat bulabildikce bende Kuran okumak istiyorum bu ara maalesef hiç elime alamadım Kuranı

Yenacığım evdeyken ben de kontol edebılıyorum bagırsak hareketlerımıAma geçen sene çok sıkıntı çektim, gece 10-12de eve geldiğim için ve de tüm gün oturduğum için gazman gibi geziyordum, hatta hemeroid ve makat çatlağım bundan dolayı oldu. Bana da kefir, zeytinyağlı sebze yemekleri,bitki çayları kısmen iyi geliyor ama hareket etmem lazım illaki

Bizim malatyanın ana besini bulgur biliyosun,o bulgurla pilav çok farklı oluyor, aklına geldiğime sevindim

Pazartesi bir iş görüşmem var gene

ii geceler arkadaşlar yarın görüşmek üzere...bu arada cumaa öğleden önce yapıyruz ya bildirimleri ben yarın akşam yapacağım dimi malum 4 te işe geliyorum ya:44:

asucum sen imam hatip mezunusun değilmi.??
Hiç çalıştınmı.?
Evet canım ama çalışmadım hiç üniversite okudum birazcık :)okurken de evlendim yarım bıraktım uzun hikaye

Âmin canım sağol toplandıkçaokumaya çalışıyoruz inşallah

Kalp navigasyon cihazı değildir. Kalbinizin götürdüğü yere gitmeyin....

Evet canım ama çalışmadım hiç üniversite okudum birazcık :)okurken de evlendim yarım bıraktım uzun hikaye

Yeniden okumayı düşünmezmisin asuuu..
ne güzel olur :))

ii geceler arkadaşlar yarın görüşmek üzere...bu arada cumaa öğleden önce yapıyruz ya bildirimleri ben yarın akşam yapacağım dimi malum 4 te işe geliyorum ya:44:

Canım evet yarın bildirebilirsin...

Bu arada sen ne kadar aklı başında bir kızsın öyle, maşallah sana..

Son düzenleme:

çok muuu

Ben yediklerimş yazsam şoka girersin. Gerçi ben bilerek ve isteyerek yedim, bi süre ara vericem diyete, böyle bi az bi çok yiyerek olmuyo tam adapte olmadna başlamıycam

ben akşam 1 biber dolmasıi 1 dilim ekmek, ton balıklı peynirli salatadan yedim

sonraa ara öğün yaptım güya 2 ceviz, 3 kuru kayısı ile

sonra gene acıktım 1.5 dilim ince buğday ekmeğiyle 1 dilim peynir yedim

bi de 4.5 km yürüdüm

Yeniden okumayı düşümezmisin asuuu..
ne güzel olur :))

Canım evet yarın bildirebilirsin...

Bu arada sen ne kadar aklı başında bir kızsın öyle, maşallah sana..
tamam yarın bildiririm inşallah da hayırdır canım nerden çıktı buu sevindirik oldum vallaaa

selamun aleyküm kızlaarr
geçmişi ancak okudum
cecoş kızına geçmiş olsun
ilknur eşine geçmiş olsun
Allah hayırlı şifalar versin
daficigim, hacamat nedir ben bilmiyorum. Nette baktigimda bardak çekme olayi çıkıyor? azicik bilgi verir misin? çok mersi...
canım hacamat yapılacak yeri temizleyip, hiç kullanılmadık özel kavanozlarından koliden çıkartıp bardak tutar gibi kavanoz kapatıyor. sonra kavanozu alıp, hiç kullanılmadık bir jiletle küçük küçük çentikler atıp kavanozu tekrar kapatıyor. ellerinede temiz paketinden yeni çıkarttığı eldivenleri takıyor.bir süre kavanoz o bölgedeki kirli kanı çekiyor. sonra kavonozu kapattığı yerden çekip kullandığı bütün malzemeyi çöpe koyup yaranın üzerine gazlıbez koyup bandajlıyor.baş arkasına yaparsa kavanozun ağzı kadar yerin saçını kazıyor.omuz, kalp arkası, bel , baş arkası,diz yanları, diz altı ve ayak üstü olarak 7 bölgeye uyguluyor. tarama deniyor buna. tarama istemeyen istediği tek bölgeden yaptırıyor. buda her ayın belirli günlerinde yapılıyor.

meyracım bende umreye gittiğimde çocuklara oyuncak alırken gelinlerede birer tane bebek aldım. hani o kocaman taze bebek zannedilen kel bebekler varya onlardan aldım. çocuk gibi sevindiler

Son düzenleme:
Şu ton balığını hiç sevemedim gitti..Midem bulanıyor kokusundan görünüşünden..

Ben de bugün kıymalı,nohutlu pırasa yedim çok güzel yapmışım. doyamadım tadınaa bandıra bandıra yedim.
Dünden yarım avuç kadar nohut kaldı ben de onu süzdüm bugün pırasaya gatıveedim..:)

Artan kurufasulyeleri de örneğin piyaz yapıyorum hehe hiç anlaşılmıyo :)

Yarın ıspanak yapmayı planlıyorum vakit bulamazsam kahvaltıya talim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…