Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

acil çıkıs kapısını bulup ben çıkaaarrrr ii geceler öpüldünüzz

Özlemcim hadi hayırlısı inşallah canım

asumancıgım gecen gıttım yere gıdıcem gene ITU teknokent'e. Başka bir firmada çalışan arkadasım verdı bi fırmaya cv'mi. Daha önce burayı istememiştim çünkü orda çalışan bir arkadaşıma pat diye projeler iptal oldu kendinize iş arayın diyen bir firma, ama şu an en az 1 yıllık işleri var ona eminim, verin dedim cv'mi geçici çalışıcam zaten. Bakalım her hafta bir görüşme oluyo umarım bi yere başlarım

Kızlar bana müsaade

Bugün pek sohbete katılamadım başım sanki her an ağrıyacakmış gibi bir tuhaf :26:
Herhalde uykusuzluktan
Neyse yarın inşallah daha iyi olur

Size hoş sohbetler ve hayırlı geceler

Yenacım düşünmüyorum okumayı canım zaten benimki sayısal bölüm dü şimdi ortaokul matematiğini bile anlamıyorum
Özlem ben de kayısı neyim attım ağzıma bugün iştahım da açık azcık leblebimi yesem birde ya da yatarım belki
Yarına bikaç karnıyarığım var pilavım var ben yemiyorum pilav hiç söylemeden geçmeyim:)
Kurabiye istediler tarçınlı sabah gitmeden onu yaparsamiyi olur bir de kızlar okuldan gelince yesinler diye öğleme yapacağım hazır yufkadan tabisi bir de sulu yemek daha yapabilsem iyi olur akşama rahat ederim
Ben zaten salata yoğurtla geçiştiririm
Gidip gelirken de biraz yürüyebilirsem inşallah vakit sorunum olmazsa
Bu hafta pek yürüyemedim ama yorgunum yine de

Yarın ki duaya seni de katayım canım Allah gönlüne göre hayırlı bir iş nasip etsin inşallah sana esraya ve tüm iş arayanlara

canım sen neden kilo listemiz de değilsin.??

Bu arada eşin eski diyetisyeninizemi başladı.?

Asumancığım ben düzenli bildirim yapamam diye girmemiştim en baştan,kendime 2,3 gün izim verdim kafa toplamak için, ondan sonra kararlıyım kaçamaksız başlıycam, o zaman da bildirim yapıcam artık

Haa size anlatmadım ben onu, evet eski diyetisyene gidiyo. Bugün gitmiş işte, çok ödem var demiş kadın, ilk olarak amacımız kilo vermek değil, bu ileri doğru giden ibreyi durdurmak demiş, kahvaltıda 3 dilim felan ekmek vermiş hatta ama asla hamurişi, tatlıs vs yok demiş.Bir kaç ay önce bizi bir rum meyhanesinde yakalamıştı bu kadın Eleos diye bir meyhane, eşime demişki nasıl yakaladım ama sizi Bakın demiş ben de içiyorum ama eğer içiyorsam diğer günler dikkat ediyorum, üst üste bir haftada iki kere içmiyorum, hayatta her istediğimi yemeyi ama ara ara yemeyi tercih ederseniz kilo almazsınız demiş. Bakalım bugün okulda olduğu için düzenli beslenememiş ama yarın listeye uymaya başlıycak

İyi geceler arkadaşlar..Allah rahatlık versin...

İyi geceler güzel hatunlar,

NAsılsınız bakalım? ben iyiyim şükür. akşam eşim arkadaşlarıyla dışardaydı, ben de bi arkadaşımla buluştum. dertleştik biraz. güzel bi geceydi ama malesef erken bitti. ne çabuk gece yarısı oldu, insan zamanın nasıl geçtiğini anlamıyor.

Esracığım sen spora aramı vermiştin.??
Eğer öyleyse neden.? derhal izahat ver :)))

canım ben çok bunalmıştım salondan. makinaların sesleri çok rahatsız etmeye başlamıştı. nitekim hala ediyor ama o kadar para verdik, devam edeyim bari sonuna kadar. bi 15 gün gitmedim ayağımı burkmanın da verdiği soğuklukla.

Yarın ki duaya seni de katayım canım Allah gönlüne göre hayırlı bir iş nasip etsin inşallah sana esraya ve tüm iş arayanlara

canım beni de unutmamışsın, çok sağol. inşallah kısmetimizdeki hemen çıkar karşımıza.

İyi geceler arkadaşlar..Allah rahatlık versin...

iyi geceler canım, ben de kaçayım. hepinize iyi geceler kuzucuklar

ben geldim herkes gitmiş..
o zaman bende nuhan gibi..
vıııııııııııııınnnnnnnnnnnn tıııııııırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrtttttt.............
tatlı rüyalar...

Son düzenleme:
Gunaydin arkadaslar,gununuz guzel gecsin..

Bugun cok yogunum..bana kolay gelsin..

asuuu bizide üst komşu akşam cafede doğum günü yapıcakmış davet etti kızlarla eee ben nideyimm allahım bi yerden kaçsam birine yakalanıyorum inşallah kızlara yediririm de bana kalmaz pasta

asuuu bizide üst komşu akşam cafede doğum günü yapıcakmış davet etti kızlarla eee ben nideyimm allahım bi yerden kaçsam birine yakalanıyorum inşallah kızlara yediririm de bana kalmaz pasta

Nedir bu yaaaa perşembeyi mi bulmuş herkes bir haftalık emeklerimizi yedirecekler bize
İnşallah hasarsız atlatırız yememek zor da yesek bie tartı bize kıyk geçsin yarınlık
Bu arada durumlar nasıl eksiye iniş var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…